The White Star Division - Wisła Kraków

Wstecz   Forum Kibiców Wisły Kraków > Wisła Kraków > Wisła Kraków - piłka nożna
Nazwa użytkownika
Hasło

Wisła Kraków - piłka nożna Tutaj możesz spokojnie i rzeczowo porozmawiać o wszystkich tematach związanych z "Białą Gwiazdą". Pokój z założenia zawierać ma tematy dotyczące drużyny.

Odpowiedź

Narzędzia tematu Tryby wyświetlania
ashkeczup
Senior Member

Od: 08.2016

Ignoruj użytkownika Pomoc
Stary 12.02.2022, 15:57
Ale skończcie faflunić, źle wam? Krzyczy ten Gula, że wam się nie podoba? Upomina zawodników? No nie ....a, uspokójcie się, dobrze się chłopakom żyje, wypłaty są, zawodoleni, rodziny szczęśliwe, to o co wy problemy robicie? Bo co, bo wyników nie ma? Piłka nożna nie jest najważniejsza, ważniejsze jest szczęście, ze szczególnym uwzględnieniem naszych piłkarzy. Z całą pewnością nikt ich za suty nie szczypie i to mi wystarczy do spokojnego snu. Polecam wam troche wyluzować, bo źle się to czyta. Spójrzcie tylko jaki słodziutki Gula ma uśmiech, jak słoneczko z teletubisiów, od razu wam zejdą złe emocje
nie dla nas jest porażki smak XDDDDDDDDDDDDD
Odpowiedz cytując
czaro
Senior Member

Od: 11.2004

Stary 12.02.2022, 16:06
Podoba mi się zespół Stali Mielec. Widać, że jest faworytem tego spotkania i przyjechał jak po swoje. Bramkę strzelił głową najniższy zawodnik w polu karnym, wszystko po bezlitosnym wykorzystaniu błędu Colleya. Mam nadzieję, że kiedyś będziemy mieli taki poziom zarządzania, aby móc do Wisły ściągnąć fachowców od trenerki i zawodników na takim poziomie, jak to zrobili menedżerowie w Stali.
Konta "czaro" na innych portalach (w tym tt) nie są moje. Nie odpowiadam za publikowane tam treści.
Odpowiedz cytując
Szneka
Socios Wisła Kraków

Od: 11.2002

Stary 12.02.2022, 16:13
czaro napisał(a):Wyświetl post
Podoba mi się zespół Stali Mielec. Widać, że jest faworytem tego spotkania i przyjechał jak po swoje. Bramkę strzelił głową najniższy zawodnik w polu karnym, wszystko po bezlitosnym wykorzystaniu błędu Colleya. Mam nadzieję, że kiedyś będziemy mieli taki poziom zarządzania, aby móc do Wisły ściągnąć fachowców od trenerki i zawodników na takim poziomie, jak to zrobili menedżerowie w Stali.
Czaro przecież gdyby do nas ściągnięto Domańskiego Hinokio Czobardżijskiego Getingera Kasperkiewicza Urbańczyka Tomasiewicza czy Flisa to zarząd zostałby zjedzony. Taki szrot? a te chłopaki zostawiają serce na boisku w przeciwieństwie do przepłaconych naszych gwiazd. Taki Fazlagić 500 tys euro? ktoś był albo ślepy albo pijany. ciut lepsza wersja Kuveljicia, nic nie wnoszący do gry.
WISEŁKA KRAKÓW TO DUMA WSZYSTKICH POLAKÓW

Odpowiedz cytując
markowywislak
Senior Member

Od: 06.2009

Stary 12.02.2022, 16:18
Gula zmienia Savicia a zostawia Skvarke i Klimenta gdzie nawet komentatorzy tego nie rozumieją
Odpowiedz cytując
skarabeus
Senior Member

Od: 02.2019

Stary 12.02.2022, 16:30
Schodzi Savic grajacy chyba najlepszy mecz w Wisle w tym sezonie, a zostaje na boisku Skvarka, ktory wszystkie akce marnuje. No ....a nie rozumiem tego za chuja.
Odpowiedz cytując
czaro
Senior Member

Stary 12.02.2022, 16:33
Szneka napisał(a):Wyświetl post
Czaro przecież gdyby do nas ściągnięto Domańskiego Hinokio Czobardżijskiego Getingera Kasperkiewicza Urbańczyka Tomasiewicza czy Flisa to zarząd zostałby zjedzony. Taki szrot? a te chłopaki zostawiają serce na boisku w przeciwieństwie do przepłaconych naszych gwiazd. Taki Fazlagić 500 tys euro? ktoś był albo ślepy albo pijany. ciut lepsza wersja Kuveljicia, nic nie wnoszący do gry.
Ironizuję, zgrywam się, uprawiam sarkazm i cynizm. Co mi pozostało.

Na poprzedniej stronie ktoś nie załapał tekstu, że Gula pozamyka dziś usta krytykom.

Ale to chyba dobrze, to oznacza, że macie więcej wiary ode mnie.

Tak na poważnie: tu w pewnym momencie naprawdę potrzebny był psycholog sportowy i ktoś do szatni z charakterem, może też wsparcie w przygotowaniu sportowym. Ale nikt taki nie przyjdzie (no przyszedł Ondrasek, ale to za mało), a nawet gdyby przyszedł to już chyba za późno. Uratuje nas tylko trener, który sam będzie umiał ich nakręcić na granie i poukładać na boisku.
Ostatnio edytowane przez czaro : 12.02.2022 o godz. 16:35.
Konta "czaro" na innych portalach (w tym tt) nie są moje. Nie odpowiadam za publikowane tam treści.
Odpowiedz cytując
wolfy
Senior Member

Od: 01.2005

Stary 12.02.2022, 16:36
skarabeus napisał(a):Wyświetl post
Schodzi Savic grajacy chyba najlepszy mecz w Wisle w tym sezonie, a zostaje na boisku Skvarka, ktory wszystkie akce marnuje. No ....a nie rozumiem tego za chuja.
Przecież tak jest cały sezon. Gula ma swoich pupili. Nie ma żadnych racjonalnych argumentów przemawiających za czasem na boisku Skvarki.
Już za cztery lata,
Już za cztery lata,
Może będzie Ekstraklasa!
Odpowiedz cytując
kristos
Senior Member

Stary 12.02.2022, 16:39
Można jeszcze kupić 10 nowych i tak nic z tego nie będzie .
Gula wyjazd .
"Ścieżka sprawiedliwości wiedzie przez nieprawości
samolubnych i tyranię złych ludzi"......
Odpowiedz cytując
czaro
Senior Member

Stary 12.02.2022, 16:40
Trener chyba też czuje, że zaczyna mu się palić, bo zdjął Skvarkę.

Btw. może za bardzo koncentruję się na narzekaniu, ale czy Gruszkowski nie jest lepszy od Szota? Jak to się stało, że Szot go wygryzł ze składu? Jeszcze na początku przygotowań wszyscy mówili, że w klubie są z Szota niezadowoleni.
Odpowiedz cytując
Szneka
Socios Wisła Kraków

Stary 12.02.2022, 16:41
czaro napisał(a):Wyświetl post
Ironizuję, zgrywam się, uprawiam sarkazm i cynizm. Co mi pozostało.

Na poprzedniej stronie ktoś nie załapał tekstu, że Gula pozamyka dziś usta krytykom.

Ale to chyba dobrze, to oznacza, że macie więcej wiary ode mnie.

Tak na poważnie: tu w pewnym momencie naprawdę potrzebny był psycholog sportowy i ktoś do szatni z charakterem, może też wsparcie w przygotowaniu sportowym. Ale nikt taki nie przyjdzie (no przyszedł Ondrasek, ale to za mało), a nawet gdyby przyszedł to już chyba za późno. Uratuje nas tylko trener, który sam będzie umiał ich nakręcić na granie i poukładać na boisku.
Załapałem o co chodzi przykre jest to, że nie mamy ludzi z jajami , którzy chcą umierać za Wisłę. Taki Skvarka Kliment Kuveljić Hugi Szot czy Gruszkowski- grający dziś są słabsi niż Nołnejmy Mielca. Zaraz przyjadą kolejne Nołnejmy z Łącznej i okaże się, że Krykun Śpiączka czy Gąska ponakrywają nas czapkami.

Odpowiedz cytując
silver03
Senior Member

Od: 05.2005

Stary 12.02.2022, 16:42
Odpowiedz cytując
czaro
Senior Member

Stary 12.02.2022, 16:44
Szneka napisał(a):Wyświetl post
Załapałem o co chodzi przykre jest to, że nie mamy ludzi z jajami , którzy chcą umierać za Wisłę. Taki Skvarka Kliment Kuveljić Hugi Szot czy Gruszkowski- grający dziś są słabsi niż Nołnejmy Mielca. Zaraz przyjadą kolejne Nołnejmy z Łącznej i okaże się, że Krykun Śpiączka czy Gąska ponakrywają nas czapkami.
To nieeleganckie wytykać nazwiska, więc wystarczy zwrócić uwagę na umiejętności. To, że Śpiączka jest postrachem bramkarzy wiele mówi o naszej lidze
Odpowiedz cytując
bridgeburner
Senior Member

Od: 06.2009

Stary 12.02.2022, 16:52
Szkoda że nie mamy rezerw bo przynajmniej byłoby gdzie wy.......ić przynajmniej połowe tych artystów
Nieprawdopodobne, nie stworzyliśmy jednej akcji przeciwko drużynie która pewnie zarabia w sumie tyle co u nas Sadlok z Frydrychem
"Czy mogłem sie cofnąć - cofnąć do czego, do kogo, do jakiego mnie ? Nie ma żadnego momentu w przeszłości, który, cudownie zmieniony, odwróciłby bieg mojego życia, żadnej katastrofy, która mi sie przydarzyła, wskutek czego jestem inny, niż byc powinieniem; niczego takiego nie potrafie wskazać"
Odpowiedz cytując
czaro
Senior Member

Stary 12.02.2022, 16:52
Ja bym powołał rezerwy i tam ściągnął Hyballę.
Odpowiedz cytując
wolfy
Senior Member

Od: 01.2005

Stary 12.02.2022, 16:53
Konpromitacja w każdym elemencie piłkarskim.
Już za cztery lata,
Już za cztery lata,
Może będzie Ekstraklasa!
Odpowiedz cytując
speedfashion
Senior Member

Od: 01.2009

Stary 12.02.2022, 16:54
Mam nadzieje, ze to ostatni mecz Guli. Zamiast dac pograc Savicowi z Fernandezem, zostawil na boisku swoich dwoch przydupasow. Zero pomyslu, zero schematow, zero wszystkiego. W dodatku rozwala gre zmianami.
Nie uczyniłeś mnie garbatym
Dzięki Ci za to Panie
Odpowiedz cytując
AgresywnyChomik
Senior Member

Od: 01.2004

Stary 12.02.2022, 16:54
Black Monday dla guli ?
Malinowy król malowanych róż
Odpowiedz cytując
Stelio
Senior Member

Od: 09.2013

Stary 12.02.2022, 16:55
Mam 2 wnioski po tym meczu:

1. Mimo, że byłem/jestem ogromnym zwolennikiem cierpliwości, tak Gule trzeba pogonić, ja rozumiem powolną budowę i progres, ale to co gramy z tym typem to jest jebany żart.

2. Mam nadzieję, że jesteście świadomi, że lecimy do 1 ligi...
Odpowiedz cytując
kopaczoholik
Senior Member

Od: 07.2009

Stary 12.02.2022, 16:56
Stal bez napastnika wygrywa z nami 1:0...

To jest jakaś parodia.
Odpowiedz cytując
Patryko
Senior Member

Od: 12.2002

Stary 12.02.2022, 16:57
Jesteśmy dziadami.
W meczu o 6 punktów, na własnym stadionie, oddajemy 1 CELNY STRZAŁ. JEDEN.
Skvarka, Savic, Kliment wypierdalać. Jesteście piłkarskimi zerami z umiejętnościami na drugą ligę.
Gula wydaje się tracić powoli szatnię i panowanie nad sytuacją, do tego forsowanie tego piłkarskiego klauna Skvarki to kolejny duży minus.
Nie widzę żadnego pozytywu, na którym można oprzeć wiarę, że jutro będzie lepiej. Wyglądamy jak drużyna pierwszoligowa i z taką grą tam właśnie zmierzamy.

[35/54]

Znafca internetowy za sezon 2023/2024
Odpowiedz cytując
DemekMaciek
Member

Od: 02.2013

Stary 12.02.2022, 16:58
Gula to moze teraz wziac sie za trenowanie gymnastyki - ciekawe jakiego fikolka dzisiaj na konferencji wywinie.
"Proszę Państwa, niesamowita sytuacja! Właśnie dostajemy informację - gol na 2-2 dla Odense i to oznacza, że jeśli tam się nic nie zmieni, ze Wisła będzie grać wiosną w europejskich pucharach!"
Odpowiedz cytując
Drozd
Senior Member

Od: 03.2005

Stary 12.02.2022, 16:59
Jeżeli zarząd nie widzi ze Gula nie ma pojęcia to znaczy ze są równie upośledzeni jak on.

To ze przez tyle czasu nic nie wypracował z zespołem to jedno, ale ze Kliment i Skwarka zagrali prawie do końca to już szczyt.

GULA WYPIERDALAJ....
Hej Nasz TS !!
Odpowiedz cytując
ashkeczup
Senior Member

Od: 08.2016

Ale za co jebaczka Savicia po tym meczu, jak najlepszy ofensywny na boisku był xD Adrianka też nie ma co jebać za to że go zdjął, bo się mógł po ludzku zasapać. Do tylu rzeczy się można przyjebać, a se Savicia po tym meczu wybrałeś xD
nie dla nas jest porażki smak XDDDDDDDDDDDDD
Odpowiedz cytując
skarabeus
Senior Member

Od: 02.2019

Przykro mi to mowic, bo wierzylem w Gule, ale wygladamy jak druzyna poznego Skowronka. Z tego juz nic nie bedzie.
Odpowiedz cytując
silver03
Senior Member

Od: 05.2005

Oczekuje, że Gula na konfie poda się do dymisji.
Odpowiedz cytując
Wojtas
Senior Member

Od: 06.2006

Z tymi klaunami jesli nic sie nie zmieni to mozna juz witać sie z 1 ligą.
WISŁA KRÓLOWA POLSKI
Odpowiedz cytując
s1mone
Senior Member

Od: 03.2007

Stary 12.02.2022, 17:01
Ten mecz to był wielopoziomowa katastrofa w pomocy i w ataku.

Jedyne co można pochwalić to naszych stoperów, bo zagrali bardzo dobry mecz i mimo, że broniliśmy się śmiesznie małą liczbą piłkarzy praktycznie przez pół meczu to Stal nie strzeliła kolejnych goli.

Bardzo mi się podoba gra Colleya. Z Frydrychem w parze wyglądają więcej niż solidnie.

Przy straconej bramce w ogóle nie winię obrony. 90% winy tutaj Klienta, który nie dość, że paralitykuje z przodu to jeszcze dokłada śmiesznego pajacyka w obronie, którym zmylił cały blok defensywny. Dwunasty zawodnik Stali w tym meczu.

Jak jestem zwolennikiem dawania czasu tak teraz myślę, że Gulę trzeba dyscyplinarnie wypie****ć! I niech zabiera ze sobą Skwarka i Klienta!!
Odpowiedz cytując
Szneka
Socios Wisła Kraków

Stary 12.02.2022, 17:04
przed meczem para-trener nas posłuchał i zmienił 4 zawodników. Z konieczności Plewka więc pewnie dlatego zagrał Skvraka do tego Młyński Hanousek i Sadlok. Za nich Ci których chcieliśmy Kuveljić Hugi Ring i Frydrych co było oczywistością. Co nam to dało? Ring ten sam słaby poziom co Hanousek z tyłu średniak z przodu słabiutko. Kuveljić chyba pokazał, że jego koniec z ekstraklasą jest bliski, Hugi to samo. Ani pół składnej akcji ani jednego udanego zagrania. a rzuty wolne na poziomie Sadloka. Colley- dziś zagrał jak Sadlok- podanie w poprzek i brak krycia przy golu dla Mielca. Póki co nie przekonuje mnie wcale. Pozostali - prawa obrona-czy to Szot czy Gruszkowski taka sama słabizna. Obydwaj jeźdźcy bez głowy i techniki. Ani jednej udanej wrzutki ani jednego rajdu po którym stworzyliby przewagę na skrzydle. Obydwu ekstraklasa przerasta i za chwilę skończą w Niepołomicach lub niżej. Środek pomocy- 500 koła euro za wóz z węglem czyli Fazlagicia brzmi jak żart. Kompletny brak pomysłu na zagranie, sporo przegranych w środku pola pojedynków i każde prawie podanie albo w bok albo do tyłu. Savić coś tam próbował ale widać, że pewnego poziomu nie przeskoczy a nie jest to poziom ekstraklasy. Kliment i Skvarka brak słów. czemu oni w ogóle grają? i jeden i drugi machanie łapami i nic więcej a poziom gry gorzej niż na Orliku. Zmiennicy- Fernandez widać, że ma to coś i będzie z Niego pociecha. Ondrasek Starzyński coś próbowali ale bez żadnego efektu. Młyński- cofnięty w rozwoju . uważam , że nic nam już nie da. To co gra teraz to chyba max jego umiejętności. Co uderza najbardziej? Brak chęci i woli walki. Wiedzieli jaka jest stawka meczu a mimo to jazdy na tyłkach nie było, nie było doskoku, pressingu, agresji. 10 minut dobrej gry w drugiej połowie to zdecydowanie za mało. Na dziś brak Plewki jest i będzie naszą sporą bolączką bo Skvarka i Kuveljić będą musieli wychodzić na boisko. czekam na info, że trener Gula właśnie zakończył pracę u Nas.

Odpowiedz cytując
Drozd
Senior Member

Od: 03.2005

Stary 12.02.2022, 17:04
skarabeus napisał(a):Wyświetl post
Przykro mi to mowic, bo wierzylem w Gule, ale wygladamy jak druzyna poznego Skowronka. Z tego juz nic nie bedzie.
Kliment dzisiaj CHODZIŁ od początku. Aten tuman trzyma go cały mecz. Do kiedy on ma kontrakt?
Hej Nasz TS !!
Odpowiedz cytując
DemekMaciek
Member

Od: 02.2013

Stary 12.02.2022, 17:05
Z Brzęczkiem byśmy mieli planowane porazki (jak Rakow czy Lech jesienią), ale pewnie wygrywalibyśmy mecze o 6 punktów. Cechowałaby nas przewidywalność. Nawet chyba późny Skowronek był lepszy, bo potrafiliśmy urywać punkty Rakowowi, Pogoni czy Górnikowi Zabrze i ta gra dawała radość
"Proszę Państwa, niesamowita sytuacja! Właśnie dostajemy informację - gol na 2-2 dla Odense i to oznacza, że jeśli tam się nic nie zmieni, ze Wisła będzie grać wiosną w europejskich pucharach!"
Odpowiedz cytując

Wstecz   Forum Kibiców Wisły Kraków > Wisła Kraków > Wisła Kraków - piłka nożna

Odpowiedź

Zasady wysyłania postów