Forum Kibiców Wisły Kraków

Forum Kibiców Wisły Kraków (https://forumwisly.pl/index.php)
-   Wisła Kraków - piłka nożna (https://forumwisly.pl/forumdisplay.php?f=5)
-   -   [XXI kolejka] Wisła Kraków - Stal Mielec, 12-02-2022, 15:00 (https://forumwisly.pl/showthread.php?t=10474)

Arkadiusz.Czerepach 09.02.2022 10:16

[XXI kolejka] Wisła Kraków - Stal Mielec, 12-02-2022, 15:00

https://i.imgur.com/D8RtXpJ.png

(kursy od naszego sponsora z dnia zakładania tematu)

Aktualna tabela:

https://i.imgur.com/9s8jnof.png

Zestaw par nadchodzącej kolejki:

https://i.imgur.com/RbS9PNa.png

Zapraszam do dyskusji

:tsw_raca: :tsw_raca: :tsw_raca: :tsw_raca: :tsw_raca:

Jagul 09.02.2022 10:20

Ciekawe czy Gula odważy się pozmieniać skład i zluzować paru pewniaków.

DeadOrAlive 09.02.2022 10:42

Organizacyjnie Wisła Kraków.

Gdzie Stal Mielec, a gdzie My. Jeżeli ktoś uważa, że jesteśmy faworytem w tym spotkaniu, to proszę przestać racjonalizować pożar w burdelu.

Zarząd naważył sobie piwa, które teraz musi wypić. Nie ma miejsca na błędy. Natomiast nie wygląda to dobrze i nie ma cienia nadziei na poprawę. Wszelkie demony wróciły.

silver03 09.02.2022 11:00

Tomasiewicz - 7 goli, Mak - 7 goli, Piasecki - 5 goli. Najlepszy strzelec Wisły... Frydrych - 4 gole. W dodatku remis w takim meczu nic nam nie daje, Łęczna naciska, Legia będzie lepiej punktować niż my. Robi się ciepło i ciekawie.

Nie wyobrażam sobie zobaczyć Sadloka w pierwszej 11, tak samo Plewki. Występ, któregokolwiek z tych panów oznacza, że Gula postradał zmysły i należy szukać strażaka, a obecnego "trenera" skierować na Babińskiego.

sandomingo 09.02.2022 11:08

Jeżeli w tym meczu jako pierwsi stracimy bramkę to jest pozamiatane. W tym sezonie coś takiego jak odrabianie strat jest u nas niewykonalne.

Jeżeli uda się strzelić jako pierwsi - wtedy powiedzmy, że każdy wynik jest możliwy.
Zastanawiam się tylko, dlaczego u buków Wisła jest tak wyraźnym faworytem. Bo jak dla mnie mecz 50 na 50.

wolfy 09.02.2022 11:12

Obawiam się że przegramy. Stal Mielec to lepiej zorganizowany (!!) zespól, z sensowniej zbudowaną kadrą (!!!).
Sam nie wierzę że przyszedł dzień kiedy napisałem coś takiego.

Arkadiusz.Czerepach 09.02.2022 11:13

kurs na Stal jednak bardzo wysoki

silver03 09.02.2022 11:20

Kursy nie grają, Legia przez dłuuugi czas miała niski kurs na siebie, a dostawała łomot od każdego. Rynek "bukmacherski" późno reaguje na to co faktycznie się dzieje :P

pawlozm 09.02.2022 11:25

Biegański - Szot, Frydrych, Colley, Hanousek(Ring) - Starzyński, Fazlagic, Plewka(Skvarka), Hugi - Fernandez(Savic)- Ondrasek

Coś takiego bym widział. Oby Frydrych był gotowy i Fernandez zgłoszony.

Kluczowy mecz - mam nadzieję (pewien nie jestem niestety), że drużyna zdaje sobie sprawę z wagi tego meczu. Pewnie, że 3 punkty jak woda potrzebne, ale dobrą grą i pewnym wynikiem są w stanie szybko zmazać plamę i tyle się powinno liczyć. Liczę na Zdenka i Frydrycha, że wezmą to towarzystwo za jaja i drużyna ruszy do przodu mentalnie.

wolfy 09.02.2022 11:27

Zgłosili w ogóle tego Fernandeza?

Drozd 09.02.2022 11:30

Biegański
Szot, Coley, Frydrych, Hanousek
Plewka, Fazlagic
Starzyński, Fernandez/Savic, Hugi
Fernandez/Ondrasek

Szneka 09.02.2022 11:31

Cytat:

Pierwotnie napisane przez wolfy (Post 1577324)
Obawiam się że przegramy. Stal Mielec to lepiej zorganizowany (!!) zespól, z sensowniej zbudowaną kadrą (!!!).
Sam nie wierzę że przyszedł dzień kiedy napisałem coś takiego.

wyjąłeś mi to z ust.do czego to qrwa doszło, że drżymy przed Stalą Mielec, Górnikiem Łęczna czy Radomiakiem.

sandomingo 09.02.2022 11:31

Stal najprawdopodobniej bez Michała Maka - czyli jeden prawie pewny strzelec bramki odpada.

wolfy 09.02.2022 11:33

Cytat:

Pierwotnie napisane przez sandomingo (Post 1577334)
Stal najprawdopodobniej bez Michała Maka - czyli jeden prawie pewny strzelec bramki odpada.

To bardzo dobra wiadomość, Mak jest jednym z liderów Stali i jedną znajwiększych niespodzianek tego sezonu.

sandomingo 09.02.2022 11:36

Cytat:

Pierwotnie napisane przez wolfy (Post 1577335)
To bardzo dobra wiadomość, Mak jest jednym z liderów Stali i jedną znajwiększych niespodzianek tego sezonu.

Nie da się ukryć, że to dobra dla nas wiadomość. Ale też pokazuje dobitnie, w jakim miejscu jesteśmy...

wolfy 09.02.2022 11:41

Cytat:

Pierwotnie napisane przez sandomingo (Post 1577337)
Nie da się ukryć, że to dobra dla nas wiadomość. Ale też pokazuje dobitnie, w jakim miejscu jesteśmy...

To gdzie jesteśmy pokazuje tabela i kuriozalna polityka klubu.

Armin 09.02.2022 11:59

Mielec zapewne ustawi się na grę z kontry, typuje remis. Dużo zdecyduje kto pierwszy strzeli bramkę. Przynajmniej pogoda dopisze.

sevenheaven 09.02.2022 12:44

Mieliec bez Maka i Piaseckiego traci połowe swojej ofensywy.. nie wiem kogo oni tam sprowadzili, ale jeśli nie wygramy z nimi u siebie to z kim.. ?
jest szansa odskoczyć bo legia gra z warta, idealny bylby tam remis albo wygrana legi

Ogryzek 09.02.2022 17:45

Żarty się skończyły, teraz mecz o 3 punkty. Czy nasz trener + kopacze podołają? Muszą.

btw
Mecz z Rakowem traktuje jako normalną porażkę słabiaka broniącego się przed spadkiem z jednym z potentatów tej ligi na jego terenie. Bez znaczenia na naszą walkę o utrzymanie.

AS82 09.02.2022 18:10

Mam nadzieje ,że zdrowy będzie Frydrych i nie będę musiał oglądać ani Sadloka ani Szoty.

PAWEŁ 09.02.2022 18:34

Qrwa do czego to doszło drżeć przed Stalą i to jeszcze u siebie. Ja .......e. A idź pan w uj z taką Wisłą.

Arek95 09.02.2022 18:37

W sobotę jestem do 14 w robocie... Jeżeli wychodząc zobaczę w składzie Sadloka, Skvarkę lub Klimenta to po drodze pojadę po jakiegoś litra bo bez tego mogę nie dać rady obejrzeć tego wspaniałego widowiska...

AgresywnyChomik 09.02.2022 19:08

Cytat:

Pierwotnie napisane przez Arek95 (Post 1577376)
W sobotę jestem do 14 w robocie... Jeżeli wychodząc zobaczę w składzie Sadloka, Skvarkę lub Klimenta to po drodze pojadę po jakiegoś litra bo bez tego mogę nie dać rady obejrzeć tego wspaniałego widowiska...

Sadlok - Skvarka - Kliment
To kręgosłup drużyny lider na ktorego trener moze liczyc w każdej formacji, jestem spokojny ze przynajmniej 2 zobaczyny w wyjsciowej 11.

FraMat 09.02.2022 19:42

No dobra...

Kac po niedzielnym wyskoku chyba już minął?
Należało się spodziewać tej porażki, teraz należy oczekiwać 3 punktów a przede wszystkim
ze strony trenera:
- wytypowania prawidłowego składu
- ustalenia słusznej taktyki
- należytego przygotowania na sobotę

ze strony piłkarzy:
- zaangażowania i zap..alania
- pokazania, że potrafią coś więcej niż pokazywali ostatnio

krysztal 09.02.2022 19:49

Cytat:

Pierwotnie napisane przez PAWEŁ (Post 1577375)
Qrwa do czego to doszło drżeć przed Stalą i to jeszcze u siebie. Ja .......e. A idź pan w uj z taką Wisłą.

A coś ty taki strachliwy???Będzie dobrze

buczo85 09.02.2022 20:02

Mielec to nie są takie leszcze jakby się mogło wydawać. Z naszą jakością i skutecznością naprawdę boję się o wynik.

PAWEŁ 09.02.2022 20:04

Cytat:

Pierwotnie napisane przez krysztal (Post 1577379)
A coś ty taki strachliwy???Będzie dobrze

Ja nie jestem strachliwy :D

fresh.cie 09.02.2022 21:38

Moim zdaniem naszym największym problemem jest brak skrzydłowych, którzy byliby w stanie wziąć jakikolwiek ciężar gry na siebie, natomiast bocznych obrońców mamy wybieganych - zagrałbym bez skrzydłowych, na dwie "dziesiątki" i dwóch napastników z ofensywnie nastawionymi bocznymi obrońcami.

Biegański - Gruszkowski, Colley, Frydrych, Hanousek - Fazlagić, Plewka - Skvarka, Savić - Ondrasek, Fernandez

Wydaje mi się, że w takim ustawieniu dobrze wyglądałby Kliment, ale ze względu na katastrofalną dyspozycję powinien usiąść na ławce.

kopaczoholik 09.02.2022 21:43

Cytat:

Pierwotnie napisane przez FraMat (Post 1577378)
No dobra...

Kac po niedzielnym wyskoku chyba już minął?
Należało się spodziewać tej porażki, teraz należy oczekiwać 3 punktów a przede wszystkim
ze strony trenera:
- wytypowania prawidłowego składu
- ustalenia słusznej taktyki
- należytego przygotowania na sobotę

ze strony piłkarzy:
- zaangażowania i zap..alania
- pokazania, że potrafią coś więcej niż pokazywali ostatnio

Brzmi jak żart na 1 kwietnia :D

FraMat 09.02.2022 21:45

Cytat:

Pierwotnie napisane przez fresh.cie (Post 1577387)
Biegański - Gruszkowski, Colley, Frydrych, Hanousek - Fazlagić, Plewka - Skvarka, Savić - Ondrasek, Fernandez

Kurna... trzech polskich młodzieżowców i bezjajeczna zbieranina słowiańsko-murzyńska, która nie wie po co się gra w Wiśle.
To nie ma prawa zatrybić.

Wszystkie daty podane są w GMT +1. Aktualna godzina to 05:36.

Zasilane przez vBulletin v. 3.8.7. Copyright © 2000 - 2026, Jelsoft Enterprises Ltd.
© 1998 - 2023 forumwisly.pl