|
Senior Member
Od: 07.2008
Offline |
|
|
|
Senior Member
Od: 08.2007
Offline |
|
|
ech, działa wam gg to najnowsze? mi wyskakuje "błąd połączenia z serwerem"..
|
|
|
|
Senior Member
Od: 03.2004
Offline |
|
|
no mnie nie dziala...
|
|
|
|
Junior Member
Od: 11.2007
Offline |
|
|
Mam takie pytanie kiedy zaczną być rozprowadzane bilety na mecz z Piastem
|
|
|
|
WISŁA KRAKÓW
Od: 05.2004
Offline |
|
|
Ktoś tam wczoraj pisał, że jak był w Wiślackim Świecie to mu powiedzieli, że sprzedaż od środy. Zadzwoń i się dowiedz - 012 623 95 95
![]()
|
|
|
|
Senior Member
Od: 07.2007
Offline |
|
|
da sie wylaczyc to powiadomienie ze ma sie falszywego windowsa jak cos to prosze priv
|
|
|
|
Senior Member
Od: 12.2007
Offline |
|
|
czym najszybciej dostac sie od strony Biezanowa na OS.STALOWE
probowalem ale nie moge znajsc tego na wyszukiwarce polaczen ![]()
.....
|
|
|
|
Junior Member
Od: 11.2007
Offline |
|
|
ok , dziękuweczka. Od dzisiaj są juz rozprowadzane
|
|
|
|
Senior Member
Od: 09.2007
Offline |
|
da się. poszukaj paczki co się zwie "windows genuine forever" i tam masz wszystko co jest potrzebne do usunęcia WGA ![]()
|
|
|
|
Senior Member
Od: 03.2004
Offline |
|
|
no np 502, wysiadasz na ostatnim przystanku Plac Centralny i z buta moze 3-4 minuty al. Solidarności i i masz po prawej Stalowe
|
|
|
|
Member
Od: 02.2009
Offline |
|
|
prosze o kontakt kogos z dębnikow, konkretniej z podwawelskiego. jesli nie ma nikogo to prosze o przedstawienie sytuacji na tym osiedlu
![]() |
|
|
|
Senior Member
Od: 05.2009
Offline |
|
|
z tego co sie orientuje to podwawelskie to prawie 100% Cracovia. choc jednostki za Wisłą tez sa. ale w znacznej mniejszosci. ale swego czasu nawet powstaly szale Wisła Podwawelskie
|
|
|
|
Senior Member
Od: 08.2006
Offline |
|
|
Gdzie w Krakowie można pograć w piłkę pod dachem i na sztucznej trawie? Mile widziane w odpowiedzi więcej niż jedna opcja
Cycuś jak ktoś zapoda jeszcze cenę ![]() |
|
|
|
Senior Member
Od: 08.2009
Offline |
|
na płaszowie nowym na kablu tam gdzie boisko cracovii. wynajmowac tam mozna balona i górną płytę.;D z ceną to ci nie pomoge. ale jak sobie smigniesz na ich strone w necie to powinny byc jakies info pozdr ![]() ![]() FORZA WISŁA
'Gdybym mógł cofnąć czas i pomyśleć nad wyborem, nawet drugi ten raz wybrałbym tą samą droge.' |
|
|
|
Senior Member
Od: 01.2006
Offline |
|
|
jakieś 2 lata temu graliśmy ze znajomymi na Hutniku, płaciliśmy coś koło 130zł za godzine
|
|
|
|
Senior Member
Od: 04.2009
Offline |
|
|
ile kosztuje wynajęcie pokoju w akademiku AGH na jedną noc?
|
|
|
|
Senior Member
Od: 01.2008
Offline |
|
|
jakim programem najlepiej odtworzyć pliki RMVB. tylko zeby napisy tez czytał. allplayer mi nie odtwarza, GOM tak samo, RealPlayer odtwarza ale nie moge napisów włączyć.
|
|
|
|
Senior Member
Od: 12.2002
Offline |
|
|
najciemniej pod latarnia, wystarczy media player classic
|
|
|
|
Senior Member
Od: 05.2008
Offline |
|
|
Na jakich zagranicznych kanałach na cyfrze + mozna ogladac LM?
|
|
|
|
Senior Member
Od: 10.2008
Offline |
|
|
wynajęcie nie wiem, ale jak zostajesz chyba u kogoś na nockę to płacisz 8 zł ale to jak masz kogoś znajomego w pokoju a wnioskuję że chyba tak.
![]()
PdG.
TYLKO WISŁA! |
|
|
|
Socios Wisła Kraków
Od: 07.2007
Offline |
|
|
|
Senior Member
Od: 11.2006
Offline |
|
|
|
Senior Member
Od: 12.2004
Offline |
|
|
Nie wiecie może na jakim kanale na Cyfrze + idzie dzisiejszy mecz Realu z Milanem? nie mam Polsatu a chciałbym oglądnąć na jakimś innym kanale.
|
|
|
|
Banita
Od: 08.2007
Offline |
|
|
Znacie jakas przytulna knajpke,gdzie mozna zjesc dobre lody o tej porze roku ?
![]() |
|
|
|
Senior Member
Od: 10.2008
Offline |
|
|
mam problem z moja n95-1 mianowicie nie chce otwierac mi sie tekst wiadomosci odebranej lub wyslanej, a restart nie pomaga. . .
|
|
|
|
WISŁA KRAKÓW
Od: 06.2008
Offline |
|
|
Panowie i panie potrzebuje na szybkości wzór CV, taki żeby można było ściągnąć i od razu wpisać swoje dane
jak ktoś ma to niech zarzuci linkiem... ![]() W samym sercu trybun, w jego centrum, pojawiło się w piątkowy wieczór słowo pasja. Określenie, które najdobitniej tłumaczy to dlaczego większość z nas pojawia się na Reymonta, choć nie ma wyników, działań marketingowych, czy drużyny, z którą chcielibyśmy w pełni się utożsamiać.
Kraków, 9 marca 2012. ![]() |
|
|
|
Socios Wisła Kraków
Od: 06.2007
Offline |
|
|
Napisz do wujka Googla. To nie boli.
![]()
Wszelkie błędy ortograficzne, gramatyczne, fleksyjne i inne są zamierzonymi działaniami autora tego posta i są objęte prawami autorskimi. Kopiowanie, powtarzanie i dyskutowanie o nich surowo zabronione.
|
|
|
|
Senior Member
Od: 11.2006
Offline |
|
|
Otwarta jest Jama?
|
|