|
|||||||
| Hyde Park Sportowy (moderowane) Odpowiednie miejsce do wymiany poglądów na tematy sportowe, nie tylko piłkarskie, nie dotyczące jednak bezpośrednio "Białej Gwiazdy". O sytuacji w reprezentacji, innych polskich klubach czy ligach na świecie oraz o innych dyscyplinach sportu piszcie |
| Wyświetl wyniki ankiety: Czy reforma Ekstraklasy sprawi, że liga stanie się bardziej atrakcyjna? | |||
| Tak |
|
86 | 46,49% |
| Nie |
|
43 | 23,24% |
| Nie mam zdania. |
|
8 | 4,32% |
| To jednosezonowa opcja, wrócimy do starych zasad. |
|
41 | 22,16% |
| Powiększenie ligi sprawiło by, że była by ona bardziej atrakcyjna. |
|
21 | 11,35% |
| Ankieta wielokrotnego wyboru Głosujących: 185. Nie możesz głosować w tej ankiecie | |||
![]() |
|
|
Narzędzia tematu | Tryby wyświetlania |
|
Senior Member
Od: 02.2006
Offline |
|
|
nigdy nie mogę zrozumieć tego napinania się niektórych (przy dużej pomocy pismaków), że jakaś komanda ma galactikos skład po wzmocnieniach i w zasadzie nie ma co grać ligi bo tytuł od razu pewny.
Toż wiadomo, że jak duża rotacja w składzie, to odpowiednio dłużej trwa zrobienie z nazwisk normalnego, rozumiejącego się zespołu. Przychodzą rozgrywki i naród ma uciechę, bo się to i owo weryfikuje. Fajnie se nas ci z drugiej stron Błoń jechali, dopóki im Śląsk miejsca nie pokazał. ![]() |
|
|
|
Warszawiak
Od: 11.2003
Offline |
|
|
Prawda jest taka ze powinno byc 3:0. Spimy i nic wiecej. Za duzo strat. Polonia bedzie cholernie wysoko i Wisla,Lech czy Jaga musza sie ich bac. Trzeba im to przyznac.
Powinnismy grac 10 na 10. ![]() ![]() Jeśli zapomnę o nich, Ty, Boże na niebie, zapomnij o mnie |
|
|
|
Socios Wisła Kraków
Od: 11.2008
Offline |
|
|
No masz racje, Polonia bedzie bardzo trudnym przeciwnikiem w tym sezonie. Wojciechowski chyba niedługo bedzie noszony na rekach przez kibicow. Na prawde bardzo ładnie graja.
![]()
|
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
|
Ja juz nie rozumiem. Legia niby lepsza od Arsenalu a teraz przegrywa z Polonią to znaczy ze Polonia lepsza od Arsenalu? To jak to z tą polska piłką jest? To ona jest dobra czy zła bo nie rozumiem.
|
|
|
|
Senior Member
Od: 07.2004
Offline |
|
|
Jak na Dyskobolie/Polonie to calkiem sporo klibicow. Czy Polonia wymienila murawe? Wyglada jakos lepiej niz np w meczu z nami (pamietna bramka Przyrowskiego
![]()
DysoN
|
|
|
|
Senior Member
Od: 07.2006
Offline |
|
|
Jaka taktyka Skorży? Dzida i do przodu?
![]() ![]()
Piggy oddaj hajs
|
|
|
|
Warszawiak
Offline |
|
Sparing a liga to dwie rozne bajki. Polonia mocna, Nasi nieskuteczni, tysiace strat i spalonych. Teraz sie obudzili ale to nic nie daje. Polonia powinna prowadzic 3:0, grac powinnismy 10 na 10. Tak to wyglada. ![]() ![]() Jeśli zapomnę o nich, Ty, Boże na niebie, zapomnij o mnie |
|
|
|
Senior Member
Od: 04.2006
Offline |
|
|
Niektórzy spece z naszego forum (powtarzający bździny pismaków z krakowskich gazet) wieszczyli nie wiedząc czemu czosnkojadów na miejscach 7-8. Chyba dzisiejszy mecz rozwiał te bajki na dobre. Zespół, który 2 lata temu spadł z ligi (PZPN pomógł wrócić), a rok temu walczył o utrzymanie, po kilku transferach cudów nie zdziała. Śląsk miał nad nimi wyraźną przewagę. Emeryt Radomski, czy Arabica (kawa już jest lepsza) nie zbawi pejsów. Trener, który do tej pory nic nie osiąnął poza podawaniem zawodnikom bidonów z wodą przy Benhaałerze też nic nie nawojuje.
No to w derbach kubeł zimnej wody na rozgrzane legijne głowy Można powoli zacytować klasyka : Wypada tylko przeprosić kibiców ![]() Powód: dopisek
Ostatnio edytowane przez Gwiaździsty : 13.08.2010 o godz. 20:50.
|
|
|
|
Member
Od: 02.2009
Offline |
|
|
Legia powinna więcej strzelać na bramkę bo Przyrowski jest strasznie niepewny.
Co do Polonii, jej gra wygląda nieźle ale to dopiero początek sezonu, zobaczymy co będzie później.. Smolarek wszedł ale jakiś taki zagubiony Powód: poprawka
Ostatnio edytowane przez mercury : 13.08.2010 o godz. 20:41.
|
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
|
Smolarek chyba bez formy. W kazdym razie Legia grajac tak jak gra nie wygra tego meczu.
Wykrakalem . 2:0 Smolarek |
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
ups 2:0. Smolarek wykonał gest faszystowski ![]() |
|
|
|
Senior Member
Od: 11.2002
Offline |
|
|
Meczu nie oglądam (jak i innych w naszej pożal się Boże ekstraklasie, w których nie gra Wisła) ale wynikiem jestem mile zaskoczony. Przyjemnie będzie zobaczyć kajanie się Maciusia na pomeczowej konferencji prasowej.
Co nie zmienia faktu, że na koniec sezonu konferencję prasową po ostatnim meczu (L) oglądać będzie można z dużo mniejszą przyjemnością... ![]()
ANTY-RABBIN-FRONT
|
|
|
|
Senior Member
Od: 10.2006
Offline |
|
|
2:0 - Smolarek
|
|
|
|
Socios Wisła Kraków
Offline |
|
|
2-0 Smolarek, ot to historyczna bramka Ebiego w polskiej lidze.
![]()
|
|
|
|
Senior Member
Od: 08.2004
Offline |
|
|
To jest Smolarek
! Sw9etny napastnik, co tu duzo mowic. |
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
|
Jezu ja mam nadzieję, że Polonia nie zdobędzie majstra
zaraz na forum Legii się posypią Skorża out ![]()
Piggy oddaj hajs
|
|
|
|
Militaris
Od: 01.2006
Offline |
|
|
Liga będzie ciekawsza.
|
|
|
|
Senior Member
Od: 11.2005
Offline |
|
|
i co tu wybrac... Legia dopiero sie rozkreci . wolalbym jednak remis, mniejsze zlo, ale to juz nierealne
![]() ![]() |
|
|
|
Warszawiak
Offline |
|
|
Mowilem ze powinno byc 3:0 . Zdemolowali Nas, zdemoluja tez Wisle bo Kulawik to nie trener, a nowy bedzie pol roku ustawiac zespol. Polonia wyrasta na faworyta i tym faworytem jest. Cieszcie sie, ale zaplaczecie w meczu z Polonia i nie mowie tego jako kibic Legii ktora przegrywa z Polonia, ale jako fan pilki. Wy nie lepsi od Legii dzisiaj. Poczekamy i zobaczymy kto dobije gada. Slask,Polonia pokazaly klase, reszta gra byle co.
![]() ![]() Jeśli zapomnę o nich, Ty, Boże na niebie, zapomnij o mnie |
|
|
|
Moderator
Od: 05.2005
Offline |
|
|
Mucha by to wyciągnął....Antiloviciovi po palcach wpadło do bramki.
|
|
|
|
Socios Wisła Kraków
Offline |
|
|
Jakos mi sie nie chce wierzyc, ze tak grajaca Polonia Warszawa da sobie odebrac dzisiaj 3pkt. Mowiłem, ze nie ma sie co podniecac wynikiem z Arsenalem bo liga wszystko zweryfikuje - i jak na razie tak sie wlasnie dzieje.
Prawie jak angielska ![]()
|
|
|
|
Senior Member
Od: 02.2009
Offline |
|
|
Biorę w ciemno taki wynik (2:0) na linii Wisełka - Legia. No i miło będzie usłyszeć po meczu: "wypada mi tylko przeprosić kibiców". Oby nasz trener (wszystko jedno, tymczasowy czy stały) nie musiał powtarzać podobnych słów...
|
|
|
|
Senior Member
Od: 11.2002
Offline |
|
|
Brawo Macieju, piekny debiut. W******* w derbach na przywitanie Warszawy. O takiej Legii marzyłem
![]()
Kibic z sektora A wizytówką klubu
|
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
|
a dlaczego moje posty, że ten wynik dla nas najlepszy jest kasowany. Jakiś kryptolegionista wśród modów
3:0 jaka szkoda ![]() |
|
|
|
bananowy chłopiec
Offline |
|
|
"Wypada tylko przeprosic kibiców"
![]() |
|
|
|
Socios Wisła Kraków
Offline |
|
|
Ale pieknie zagral na nosie Antoloviciowi. Spalonego nie było, sliczna akcja Czarnych Koszul.
![]()
|
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
|
3:0 koncert Polonii.
A jak napisalem o Polonii ze moze byc grozna w tym sezonie to mnie wysmiewali... 2 mecze 5 goli strzelonych 0 straconych. |
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
|
kreseq czy nas zdemolują pokarze mecz. Nie znasz Kulawika a już o nim wszystko wiesz.. pilnuj swojej drużyny
![]() pozdro ![]() ![]() ![]() |
|
|
|
Senior Member
Od: 05.2004
Offline |
|
|
Bedzie nowy protest: 'Skorza won do Wisły' ;-)
|
|
|
|
Banita
Od: 02.2003
Offline |
|
|
smiejcie sie z Macieja z klasnu, zobaczymy jak wypadniemy z Groclinem, podejrzewam, że równie niemrawo.
Chciałbym zobaczyć miny tych, którzy szydzili z Sobiecha i Smolarka, gdzie jestescie teraz Niech Legia teraz sie dowie jak to jest mieć Pawełka w bramce. |
|
|