The White Star Division - Wisła Kraków

Wstecz   Forum Kibiców Wisły Kraków > Wisła Kraków > Wisła Kraków - piłka nożna
Nazwa użytkownika
Hasło

Wisła Kraków - piłka nożna Tutaj możesz spokojnie i rzeczowo porozmawiać o wszystkich tematach związanych z "Białą Gwiazdą". Pokój z założenia zawierać ma tematy dotyczące drużyny.

Odpowiedź

Narzędzia tematu Tryby wyświetlania
darotsok73
Senior Member

Od: 02.2008

Ignoruj użytkownika Pomoc
Stary 01.03.2009, 15:16
Jeśli Grosicki nie wywącha gdzie są najbliższe kasyna to dla Jagi będzie dużym wzmocnieniem.
Odpowiedz cytując
manson777
Senior Member

Od: 10.2006

Stary 01.03.2009, 15:28
swoją drogą jak słabiutka jest ta nasza ekstrak(l)asa
skoro wracający z zagranicy emeryt prawie 35 letni jest omalże bogiem...
i gwarantem jakości JAGI
La tierra giró para acercarnos, giró sobre sí misma y en nosotros,
hasta juntarnos por fin en este sueno, como fue escrito en el Simposio.
Pasaron noches, nieves y solsticios; pasó el tiempo en minutos y milenios.
Una carreta que iba para Nínive llegó a Nebraska. Un gallo cantó lejos del mundo, en la previda a menos mil de nuestros padres. [...]

Odpowiedz cytując
Wiślak_358
Senior Member

Od: 07.2008

Stary 01.03.2009, 15:30
Każdy ma swoje zdanie na temat Frankowskiego ja go szanuje i nigdy nie powiem na niego złego słowa.
Odpowiedz cytując
spartan
Senior Member

Od: 11.2002

Stary 01.03.2009, 16:57
Franek odszedł, jest w Jadze i najlepsze co możemy zrobić to przemilczeć jego osobę na R 22. Tyle.
Nie ma, nie było i nie będzie zgody między nami. "Milczenie" każda z kibicowskich opcji mogłaby zaakceptować.
ANTY-RABBIN-FRONT
Odpowiedz cytując
cortezz
Banita

Od: 10.2003

Stary 01.03.2009, 18:04
ja wiem jedno Franek jest wielkim Wislakiem i tak juz pozostanie. Proponuje na obrazliwe teksty ze strony "naszych półglówków" zareagowac gwizdami, albo gromkim:" Franek jestesmy z Toba", badź "Franek Łowca Bramek" Ja na wisle jezdze od 20 lat i o sprawie Franka rowniez cos niecos slyszalem i zadne te argumenty do mnie nie przemawiaja, zeby usprawiedliwiac takie badziewne zachowanie wzgledem niego zwlaszcza po tym wszystkim co dla nas zrobil. Nie potraktowalismy tak nikogo nawet Uche zdrajca, kokoszka klamca, nie mowiac juz o Kosowskim, ktory odchodzil jako pierwszy z wielkich i to rowniez odchodzil bardzo brzydko i to nie raz a dwa. Pamietacie jak zarabial w Wiselce, to na frytki, to na pieluchy?i to przez niego wszytsko sie zaczelo sypac bo zaraz za nim jak lawina poszedl Uche, ale wy wolicie czepiac sie Franka, dla mnie to dramat. Potraktowaliscie Franka gorzej od Surmy i Dolchy razem wzietych. Ja pamietam pamietną meczanke kiedy wywiesiliscie tą szmatte z judaszem. koles kolo mnie sie tak w****il ze rzucil wlasnym telefonem o beton i nie zostalo z niej nic, chcial przeskoczyc na C ( bylem wtedy na E) i zerwac to g......
Z Wislackim Pozdrowieniem!!!!!
Odpowiedz cytując
ciacho
Senior Member

Od: 06.2007

Stary 01.03.2009, 18:11
spartan napisał(a):Wyświetl post
Franek odszedł, jest w Jadze i najlepsze co możemy zrobić to przemilczeć jego osobę na R 22. Tyle.
Nie ma, nie było i nie będzie zgody między nami. "Milczenie" każda z kibicowskich opcji mogłaby zaakceptować.
Chyba żartujesz, że wierzysz iż ludzie wyzywający Franka będą potrafili przemilczeć jego osobę gdy wyjdzie na murawę przy Reymonta...
Odpowiedz cytując
kucharz_77
Senior Member

Od: 03.2006

Stary 01.03.2009, 18:17
Jeśli dla kogoś Frankowska jest wielkim wiślakiem, to ja nie mam pytań... Tez chodzę na Wisełke ponad 20 lat i nie bardzo mnie wzrusza ile to on dla nas bramek strzelił, liczy się jak postąpił odchodząc od nas. Nie liczy się jak człowiek zaczyna tylko jak kończy.
Odpowiedz cytując
element
Senior Member

Stary 01.03.2009, 18:25
cortezz napisał(a):Wyświetl post
" Franek jestesmy z Toba", badź "Franek Łowca Bramek"
Dokładnie!
A po 2 golach "Franek, Franek, jeszcze jeden!!"
Dopingujmy go z całych sił aby wyszedł mu ten mecz najlepiej i najlepiej żeby samotnie wygrał mecz z Wisłą.

Liczę na zdarcie psychiki, jak w przypadku Dolhy.
Wsio.
Odpowiedz cytując
MatMario
Senior Member

Od: 05.2004

Stary 01.03.2009, 18:37
ja wiem jedno Franek jest wielkim Wislakiem i tak juz pozostanie. Proponuje na obrazliwe teksty ze strony "naszych półglówków" zareagowac gwizdami, albo gromkim:" Franek jestesmy z Toba", badź "Franek Łowca Bramek" Ja na wisle jezdze od 20 lat i o sprawie Franka rowniez cos niecos slyszalem i zadne te argumenty do mnie nie przemawiaja, zeby usprawiedliwiac takie badziewne zachowanie wzgledem niego zwlaszcza po tym wszystkim co dla nas zrobil. Nie potraktowalismy tak nikogo nawet Uche zdrajca, kokoszka klamca, nie mowiac juz o Kosowskim, ktory odchodzil jako pierwszy z wielkich i to rowniez odchodzil bardzo brzydko i to nie raz a dwa. Pamietacie jak zarabial w Wiselce, to na frytki, to na pieluchy?i to przez niego wszytsko sie zaczelo sypac bo zaraz za nim jak lawina poszedl Uche, ale wy wolicie czepiac sie Franka, dla mnie to dramat. Potraktowaliscie Franka gorzej od Surmy i Dolchy razem wzietych. Ja pamietam pamietną meczanke kiedy wywiesiliscie tą szmatte z judaszem. koles kolo mnie sie tak w****il ze rzucil wlasnym telefonem o beton i nie zostalo z niej nic, chcial przeskoczyc na C ( bylem wtedy na E) i zerwac to g......
Z Wislackim Pozdrowieniem!!!!!
Ja się zastanawiam czy osoby decyzyjne za ta płachtę były również odpowiedzialne za wcześniejsze 1906% poparcia. Dla mnie 1906% było skandalem i wali mnie to czy od tego zależało żę BC został czy by odszedł, była to akcepcja polityki klubu która w dłużsyzm okresie czasu doprowadziła do odejścia również Franka. A to dlatego że zatrudniano idiotów, najpierw Liczke, później Engela któremu z Frankowskim nigdy po drodze nie było i chciał on mieć swojego garbusa na R22.

Jeśli teraz wyzywasz Franka, akceptujesz 1906% to podpisujesz się pod zatrudnieniem Liczki, Engela, polityką sprowadzamy za zero itp itd z czym mamy do dziś do czynienia.
jackass: -Sęk w tym, że jak my im sprzedajemy bilety, to bierzemy pełną odpowiedzialność za nich.
Press: -Czyli to klub dystrybuowałby bilety na mecze wyjazdowe?
jackass: -I tak to musimy robić,zawsze tak jest.
Press: -Przed konfliktem SKWK się tym zajmowało?
jackass: -Tak, oni to robili.
Odpowiedz cytując
Kurt
Senior Member

Od: 11.2006

Stary 01.03.2009, 18:40
Cytat:
Gdyby ktoś tu pytał o większość - tak większość będzie Frankowi biła brawo. Nawet jak nam walnie dwie bramy.
Masz dziwne pojęcie większości...

Cytat:
Płótnami o judaszu kompromitują siebie a nie Franka . Widocznie za dużo SUKCESÓW było w ostatnim 10-leciu i w główkach się poprzewracało . Najpierw samemu trzeba być bez skazy żeby innemu wytykać.
Przy Judaszu Frankowskiej naprawdę jako Wiślak czuje się bez skazy.

Incognito, właśnie wypisując tych innych piłkarzy przy F. pokazałaś swoją wiedzę...
Cytat:
"Milczenie" każda z kibicowskich opcji mogłaby zaakceptować.
Owszem, mylisz się. Nie będę patrzył jak po boisku biega hipokryta wycierający swoją gębę naszą Wisełką. A myślę że "Fanatycy Frankowskiego" i "Fanatycy Wielkiej Piłki" też nie pozostaną obojętni, chociaż oni tylko dużo gadają na necie.

Cytat:
ja wiem jedno Franek jest wielkim Wislakiem i tak juz pozostanie.
Wielki Wiślak nie odchodzi w ostatni dzień okienka transferowego, bo przegrał i ktoś mu przyp****ił. Gdyby został jeszcze pół roku i odszedł choćby jak Dudka... to szacunek w stosunku do niego byłby dużo większy. Bo odejść trzeba umieć.
Cytat:
a wiem jedno Franek jest wielkim Wislakiem i tak juz pozostanie. Proponuje na obrazliwe teksty ze strony "naszych półglówków" zareagowac gwizdami, albo gromkim:" Franek jestesmy z Toba", badź "Franek Łowca Bramek" Ja na wisle jezdze od 20 lat i o sprawie Franka rowniez cos niecos slyszalem i zadne te argumenty do mnie nie przemawiaja, zeby usprawiedliwiac takie badziewne zachowanie wzgledem niego zwlaszcza po tym wszystkim co dla nas zrobil.
-Obrażasz kibiców Wisły, za co powinieneś dostać bana bo czym to się różni od obrażania przez kibiców innych drużyn.
-Życzę powodzenia w przekrzywianiu reszty.
-Co dla nas zrobił? Strzelał bramki... wykonywał swój zawód... Ok... mówił jaka to dla niego Wisła ważna nie jest, to czemu nie mógł poświęcić pół roku swojej kariery dla jego ukochanej Wisły i nie odchodzić w niej w najgorszym momencie...

Cytat:
Jeśli teraz wyzywasz Franka, akceptujesz 1906% to podpisujesz się pod zatrudnieniem Liczki, Engela, polityką sprowadzamy za zero itp itd z czym mamy do dziś do czynienia.
Gdyby odszedł wtedy Cupiał to nie świętowałbyś teraz mistrzostwa... a Wisłę czekały by dwie drogi: albo byśmy zaczęli jak Lechia od A-klasy z czystym kontem, albo byśmy żyli na skraju bankructwa w II, III lidze... bo nikt, ale to nikt nie kupi klubu z długiem 80 milionów... To Wam się w d*** poprzewracało, jak nie podoba Wam się polityka, która prowadzi do tego, że od 11 lat ten klub w każdym sezonie walczy o mistrzostwo Polski...
Ostatnio edytowane przez Kurt : 01.03.2009 o godz. 18:49.

Fanatykiem już nie będziesz jak na halę nie przybędziesz!
Tylko Wisła!

Odpowiedz cytując
cortezz
Banita

Stary 01.03.2009, 18:43
ja nie mowie o bramkach elemeciku ja moiw jak go przywitac przed meczem? wiec dobrze ze ja bede mu bil brawo, a kiedy ktos bedzie wieszal na nim psy bede gwiszdal z calych sil. Napewno nie bede sie cieszyl z jego bramek przeciwko Wisełce, bo Wisełka jest najwazniejsza. A tak poza tematem to bede sie smial z Was wszystkich kiedy okaze sie ze Franek przegoni Brozka w kwalifikacji krola strzelcow i mimo iz zagra niecala runde sprzatnie konkurentom korone sprzed nosa Za to trzymam kciuki, a jak sie okaze, ze Wisla bedzie chciala po tej rundzie Franka i bedzie musiala zaplacic jadze za niego z 500 tys zl a i Franek sobie krzyknie duzo wiecej niz teraz a my mimo to zaplacimy ile bedą chcieli wiedzac ze pol roku wczesniej moglismy go miec za free.

Kurt C, nikogo nie obrazam a jesli juz chcesz tak to odebrac to wiedz ze slowa swoje kierowalem do ludzi odpowiedzialnych za szmate o judaszu, oraz jak to pieknie ujął MatMario, do ludzi z 1906 % poparcia wyniszczajacej polityce klubu. Nie wiem dlaczego wyciagasz sobie tylko wygodne fakty dla ciebie zonglujesz sobie nimi jak chcesz. prawda jest jedna i nie mozna czesci prawdy przemilczec a o reszcie krzyczec w nieboglosy.I nie straszmnie banem bo tak naprawde dopzywotniego bana ale w realu powinni dostac ludzie odpowiedzialni za ten caly balagan. czy nie widzicoie ze dzielicie wislacka brac? jakim prawem wydajecie jakies smieszne oswiadczenia podpisujac sie kibice wisly. trzeba bylo sie podpisac wlasnymi nazwiskami bo kibice Wisly maja dokladnie odwrotnie zdanie na ten temat a wy ich poprostu lekcewazycie robiąc zze stadionu im. Reymana prywate!!! To jest niedopuszczalne!!!!!
Ja sam rozmawialem z Frankiem i wiem jak bylo. Rozmawialem tez z przeciwnikami Franka twarza w twarz i wiem ze ta ich nienawisc zaczyna byc smieszna za niedlugo okaze sie ze ktos pusci baka o tym jak to Franek sprzedal mecz bo o tym ze odpusci swoj ostatni mecz zeby tylko odejsc to juz slyszalem dawno. jestescie smieszni.

PS Franek Wiekszosc Wislakow jest z tobą. Udowodnimy to jak do nas przyjedziesz. Powodzenia
Powód: bo tak
Ostatnio edytowane przez cortezz : 01.03.2009 o godz. 18:58.
Odpowiedz cytując
IncognitoTSW
Socios Wisła Kraków

Od: 08.2008

Stary 01.03.2009, 18:45
South napisał(a):Wyświetl post
za błędy trzeba odpowiadać
Mógł być żywą legendą...

do pana poniżej; Jak nie masz pojęcia o czym piszesz ,to nie pisz.
Nie chodzi o to że odszedł ale o to w jaki sposób to zrobił.

właśnie widzę,gówno wiesz,a się wypowiadasz...
Widzę właśnie, że poprzez kompletny BRAK SZACUNKU do innych użytkowników forum i kompletny BRAK KULTURY OSOBISTEJ jesteś w stanie zaakceptować to, że legenda Twojego klubu jest dla Ciebie nikim. Cóż - pogratulować niezwykle zmiennej osobowości, powiewającej jak chorągiewka - gdy strzelał sto bramek dla Wisły - pewnie wyłeś z radości niczym ten pies, a teraz szczekasz bo odszedł - choć z tych prawdziwych wielkich grał najdłużej... Brawo brawo, możesz sobie bezczelnie kwitować moje wypowiedzi, możesz uznawać się za kogoś lepszego, proszę bardzo. I tak widzę, że jesteś chorągiewką i NIE MYŚLISZ (racjonalnie).

Kurt C. napisał(a):Wyświetl post
Incognito, właśnie wypisując tych innych piłkarzy przy F. pokazałaś swoją wiedzę...
Droga PANI Kurt, chciałbym również pogratulować nieumiejętności czytania i myślenia.

a to trzymam kciuki, a jak sie okaze, ze Wisla bedzie chciala po tej rundzie Franka i bedzie musiala zaplacic jadze za niego z 500 tys zl a i Franek sobie krzyknie duzo wiecej niz teraz a my mimo to zaplacimy ile bedą chcieli wiedzac ze pol roku wczesniej moglismy go miec za free.
Cortezz - popieram Twój post, z tym że 500 tysięcy za 35-latka się nie płaci, to nie jest Batistuta.
Ostatnio edytowane przez IncognitoTSW : 01.03.2009 o godz. 18:49.
Odpowiedz cytując
mic
Tylko Wisła

Stary 01.03.2009, 18:55
Incognito2192: Nasra Ci ktos na buty, dalej bedzie Twoim idolem ? Gratuluje honoru

Do niektorych dalej nic nie dociera. Coz, takich mamy tez kibicow, niektorzy nie maja zadnego honoru. Wypowiada sie o milosci do klubu, ze do konca kariery, mijaja dwa tygodnie, slabszy mecz a szczura juz nie ma.

Tak, dostanie takie powitanie na jakie zasluzyl.

Sprzedawczyk naplul w twarz, a dzieci sie ciesza ze deszcz pada.
Ostatnio edytowane przez mic : 01.03.2009 o godz. 19:03.
Odpowiedz cytując
IncognitoTSW
Socios Wisła Kraków

Stary 01.03.2009, 18:55
MatMario napisał(a):Wyświetl post
Jakie jest, oświeć nas, przedstaw tego złowrogiego Frankowskiego.

Tak, wtedy gdy przesuwano go do rezerw też pokazał swoje oblicze, prawda? Czy tego już może nie pamiętasz?

mic napisał(a):Wyświetl post
Incognito2192: Nasra Ci ktos na buty, dalej bedzie Twoim idolem ? Gratuluje honoru
Cóż, gratuluję języka - idealny. Ja p.Tomka rozumiem - poszedł za śladem kolegów zarabiać pieniądze gdzie indziej.
Nazwałbym to inaczej - jak pszczoła która dała nam setki litrów miodu, a na koniec użądliła. Przestało boleć, miód pozostał.
Ostatnio edytowane przez IncognitoTSW : 01.03.2009 o godz. 19:03.
Odpowiedz cytując
MatMario
Senior Member

Stary 01.03.2009, 18:56
element napisał(a):Wyświetl post
jakie jest prawdziwe oblicze Frankowskiego.
Jakie jest, oświeć nas, przedstaw tego złowrogiego Frankowskiego.
jackass: -Sęk w tym, że jak my im sprzedajemy bilety, to bierzemy pełną odpowiedzialność za nich.
Odpowiedz cytując
element
Senior Member

Stary 01.03.2009, 18:58
Post znikł także nie chce mi się powtarzać.

Jakie jest? dla każdego jak się okazuje inne.
Także tłumaczyć nie będę bo i po co?

I na tym zakończę temat Pana F.
Odpowiedz cytując
South
Senior Member

Stary 01.03.2009, 19:04
Incognito2192 napisał(a):Wyświetl post
Widzę właśnie, że poprzez kompletny BRAK SZACUNKU do innych użytkowników forum i kompletny BRAK KULTURY OSOBISTEJ jesteś w stanie zaakceptować to, że legenda Twojego klubu jest dla Ciebie nikim. Cóż - pogratulować niezwykle zmiennej osobowości, powiewającej jak chorągiewka - gdy strzelał sto bramek dla Wisły - pewnie wyłeś z radości niczym ten pies, a teraz szczekasz bo odszedł - choć z tych prawdziwych wielkich grał najdłużej... Brawo brawo, możesz sobie bezczelnie kwitować moje wypowiedzi, możesz uznawać się za kogoś lepszego, proszę bardzo. I tak widzę, że jesteś chorągiewką i NIE MYŚLISZ (racjonalnie).

Dobrze pomijając te wycieczki osobiste..., twoja wiedza na temat odejścia frankowskiego jest znikoma więc nie wiem o czym mamy dyskutować.Rozliczasz go tylko na podstawie strzelonych bramek,widzisz jak rozliczam go na podstawie tego i tego jak się zachował,owszem strzelał bramki nie zaprzeczę że cieszyłem się z nich pewnie jak każdy Wiślak,tak jak cieszyłem się z bramek każdego innego gracza,ale odchodząc z klubu zachował się jak szmata czym przekreślił swoje wcześniejsze osiągnięcia , a także moją sympatie.Jak widać dla ciebie legendą staje się postać która strzela 100 bramek dla klubu, dla mnie w słowie legenda mieści się więcej niż sukcesy,bramki itd., mieści się tam też takie coś jak honor,osobowość(o której piszesz do mnie) i dla mnie jest to nawet ważniejsze .
Odpowiedz cytując
cortezz
Banita

Stary 01.03.2009, 19:10
element tak znikl to pewnie Franek siedzi i wykasowywuje. mysle ze musimy go zgnoic a najlepiej polamac mu nogi przed meczem pokazmy mu kim jest. Prawda jest taka ze nie wiesz jaka jest oprawda powtarzasz tylko za "kolegami" jakies wyssane z palca bzdety. JA tylko widze nawet wsrod swoich kumpli po szalu jak sie to zmienia ci slepi najpierw za frankeim wskoczyli by w ogien, ale wystarczy ze SKWK wyda jakies smieszne oswiadczenie i zapominają w co wierzyli jescze 5 minut temu. taka sama sytuacja jest z Kasspeczakiem. Pamietam jak wszyscy jechalismy po Praskim orazBasalajach i jak krzyczelismy (az mnie ciary oprzechodzily po plecach) Henryk Kasperczak kiedy nie moglismy wygrac ostatniego meczu chyba z Gorniekiem zabrze za czasow cieniasa Liczki i jego pupila vidliczki. po kilku miesiacach nagle zwrot akcji. Powiedzcie mi jak to jest ktos na tym kase robi i ma swoje stado poplecznikow? Wstydźcie sie panowie WISLACY!!!!!! Ja zawsze chce dla Wisly jak najlepiej ale jak widze nie wszyscy podzilają moje zdanie!
Odpowiedz cytując
IncognitoTSW
Socios Wisła Kraków

Stary 01.03.2009, 19:12
Dobrze pomijając te wycieczki osobiste..., twoja wiedza na temat odejścia frankowskiego jest znikoma więc nie wiem o czym mamy dyskutować.Rozliczasz go tylko na podstawie strzelonych bramek,widzisz jak rozliczam go na podstawie tego i tego jak się zachował,owszem strzelał bramki nie zaprzeczę że cieszyłem się z nich pewnie jak każdy Wiślak,tak jak cieszyłem się z bramek każdego innego gracza,ale odchodząc z klubu zachował się jak szmata czym przekreślił swoje wcześniejsze osiągnięcia , a także moją sympatie.Jak widać dla ciebie legendą staje się postać która strzela 100 bramek dla klubu, dla mnie w słowie legenda mieści się więcej niż sukcesy,bramki itd., mieści się tam też takie coś jak honor,osobowość(o której piszesz do mnie) i dla mnie jest to nawet ważniejsze .
Co do wycieczek osobistych - właśnie widzę tutaj to czego Ci brakowało u Frankowskiego, Tobie też brakuje na tyle honoru żeby przyznać się do pisania w stylu podwórkowym.
Nic nie wiem? No cóż na pewno nie byłem tak jak Ty w gabinecie dyrektora sportowego i nie piłem z Frankowskim i jego menedżerem, żeby wiedzieć wszystko. Wiem tyle co z mediów. Czy mnie zdradził? Nie. Nie zdradził mnie Frankowski. Dostał ofertę to odszedł. To nie Kalu Uche który wymyślał różne głupoty i powody, obrażał się i wracał. Po prostu odszedł. Grał 7 lat i zostawił dużo zdrowia na boisku.

element tak znikl to pewnie Franek siedzi i wykasowywuje. mysle ze musimy go zgnoic a najlepiej polamac mu nogi przed meczem pokazmy mu kim jest. Prawda jest taka ze nie wiesz jaka jest oprawda powtarzasz tylko za "kolegami" jakies wyssane z palca bzdety. JA tylko widze nawet wsrod swoich kumpli po szalu jak sie to zmienia ci slepi najpierw za frankeim wskoczyli by w ogien, ale wystarczy ze SKWK wyda jakies smieszne oswiadczenie i zapominają w co wierzyli jescze 5 minut temu. taka sama sytuacja jest z Kasspeczakiem. Pamietam jak wszyscy jechalismy po Praskim orazBasalajach i jak krzyczelismy (az mnie ciary oprzechodzily po plecach) Henryk Kasperczak kiedy nie moglismy wygrac ostatniego meczu chyba z Gorniekiem zabrze za czasow cieniasa Liczki i jego pupila vidliczki. po kilku miesiacach nagle zwrot akcji. Powiedzcie mi jak to jest ktos na tym kase robi i ma swoje stado poplecznikow? Wstydźcie sie panowie WISLACY!!!!!! Ja zawsze chce dla Wisly jak najlepiej ale jak widze nie wszyscy podzilają moje zdanie!
Tak, rzuć do niego nożem z trybun w końcu to specjalność "Fanatyków R22"
Odpowiedz cytując
South
Senior Member

Stary 01.03.2009, 19:16
Wiem tyle co z mediów.
No właśnie,to pogadaliśmy.
Powód: bez napiny...
Ostatnio edytowane przez South : 01.03.2009 o godz. 19:18.
Odpowiedz cytując
RAFi89
Senior Member

Od: 06.2007

Stary 01.03.2009, 19:17
Temat Frankowskiego wałkowany był już nie raz i powinniśmy sobie dać już spokój. Każdy ma swoje zdanie, ja osobiście straciłem szacunek do Frankowskiego. Ale mówienie że Paweł Brożek jak odejdzie będzie zdrajcą to już kompletna głupota. On gdyby chciał to już dawno by odszedł, ale widać że chce coś z Wisłą osiągnąć chce jej pomóc. Bo w klubie to wątpię czy komuś zależy na jego zatrzymaniu, tak naprawdę to tylko Brożek blokuje ten transfer. Tak samo Błaszczykowski chłopak mógł odejść po nieudanej rundzie, ale został aby pomóc zespołowi a że się nie udało to już nie jego wina.
Odpowiedz cytując
cortezz
Banita

Stary 01.03.2009, 19:17
incognieto, nie widziales ironi w mojej wypowiedzi
Nie ma sie co klocic . Twardoglowi nie zmienią zdania bo sie na nich koledzy poobrazają i nie bedą juz mogli stac kolo siebie na meczu ani razem napic sie piwka. Znam to od srodka niewszyscy moga miec swoje zdanie. bo jakby tak bylo przeciwnikow Franka bylo by mozna policzyc na palcach jednej reki

South oj tak zostanie zobaczysz ile luda sie przylączy do Waszej akcji i zobaczysz ile potem bedziemy miec ppieniązkow na oprawy jesli zmarnjecie choc jeszce jedna zlotwoke na obrazanie jednego z najlepszych zawodnikow w historii Wisly. Ciekaw jestem co zrobisz W gdansku jak na boisko wyjdzie surma wtedy tez bedziesz tak kozaczyl? a nie nie bedziesz bo na wyjazd nie pojedziesz pewnie za daleko albo mama nie da kasy, a moze nagle sie rozchorujesz? zal mi cie
Ostatnio edytowane przez cortezz : 01.03.2009 o godz. 19:20.
Odpowiedz cytując
mic
Tylko Wisła

Stary 01.03.2009, 19:18
Wiem tyle co z mediów
I mysle ze na tym trzeba zakonczyc dyskusje z Toba.

Tak, rzuć do niego nożem z trybun w końcu to specjalność "Fanatyków R22"
I po co sie napinasz ? Argumentow juz brakuje, ze wyskakujesz z takimi tekstami ?

a nie nie bedziesz bo na wyjazd nie pojedziesz pewnie za daleko albo mama nie da kasy, a moze nagle sie rozchorujesz? zal mi cie
Nastepny wycieczki osobiste urzadza bo brakuje argumentow. Pilnuj siebie zebys jezdzil a potem sie napinaj. Albo idz na onet bo tam takie slownictwo jak zal jest teraz na topie.
Powód: literowki
Ostatnio edytowane przez mic : 01.03.2009 o godz. 19:28.
Odpowiedz cytując
IncognitoTSW
Socios Wisła Kraków

Stary 01.03.2009, 19:22
No właśnie,to pogadaliśmy.

Z pewnością zostanie"godnie"przywitany.
Jak nie potrafisz doczytać wypowiedzi do końca to trudno. Pewnie byłeś asystentem menedżera Frankowskiego że taki jesteś obeznany? Albo Misiek na trybunach Ci powiedział?

Ty napewno pamietasz jak to jego odejscie czyt. ucieczka wygladala ? Zostawil duzo zdrowia, dal duzo momentow radosci, ale wszystko zniszczyl stylem.

I po co sie napinasz ? Argumentow juz brakuje, ze wyskakujesz z takimi tekstami ?
Z tekstem o połamaniu nóg wybacz, lecz nie ja wyskoczyłem - również odsyłam do 1 klasy podstawówki.

Czy pamiętam odejście? Tak, pamiętam że trochę wcześniej sprzedano jego partnera z ataku i rozgrywającego. Został z Pawłem "chybił-trafił" Brożkiem...
Pamiętam tez jak przyszedł, gdy grał z początku w koszulce jakiegoś innego gościa.

incognieto, nie widziales ironi w mojej wypowiedzi
Nie ma sie co klocic . Twardoglowi nie zmienią zdania bo sie na nich koledzy poobrazają i nie bedą juz mogli stac kolo siebie na meczu ani razem napic sie piwka. Znam to od srodka niewszyscy moga miec swoje zdanie. bo jakby tak bylo przeciwnikow Franka bylo by mozna policzyc na palcach jednej reki

South oj tak zostanie zobaczysz ile luda sie przylączy do Waszej akcji i zobaczysz ile potem bedziemy miec ppieniązkow na oprawy jesli zmarnjecie choc jeszce jedna zlotwoke na obrazanie jednego z najlepszych zawodnikow w historii Wisly. Ciekaw jestem co zrobisz W gdansku jak na boisko wyjdzie surma wtedy tez bedziesz tak kozaczyl? a nie nie bedziesz bo na wyjazd nie pojedziesz pewnie za daleko albo mama nie da kasy, a moze nagle sie rozchorujesz? zal mi cie
Może i rzeczywiście racja... z twardogłowymi się nie dogada.
Ostatnio edytowane przez IncognitoTSW : 01.03.2009 o godz. 19:27.
Odpowiedz cytując
South
Senior Member

Stary 01.03.2009, 19:25
a nie nie bedziesz bo na wyjazd nie pojedziesz pewnie za daleko albo mama nie da kasy, a moze nagle sie rozchorujesz?
Chętnie z tobą porozmawiam o frankowskim jak i surmie w Gdańsku.

Cytat:
zal mi cie
bywa.
Odpowiedz cytując
cortezz
Banita

Stary 01.03.2009, 19:30
bardzo prosze czekam na wiadomosc na prv czy jedziesz jak jedziesz itd chetnie porozmawiam
Widze ze nazwiska piszesz z malej litery tak samo jak zwrot do mnie gratuluje szacunku jaki masz w sobie do ludzi
Odpowiedz cytując
MatMario
Senior Member

Stary 01.03.2009, 19:30

Do niektorych dalej nic nie dociera. Coz, takich mamy tez kibicow, niektorzy nie maja zadnego honoru. Wypowiada sie o milosci do klubu, ze do konca kariery, mijaja dwa tygodnie, slabszy mecz a szczura juz nie ma.

Tak, dostanie takie powitanie na jakie zasluzyl.

Sprzedawczyk naplul w twarz, a dzieci sie ciesza ze deszcz pada.
Myślisz że Frankowski czuł się wtedy doceniany i potrzebny w Wiśle? Tak mając na ławce Engela futbol na tak? Widząc że zwolniona Kasperczaka i zamieniono go na Liczkę? Ten klub to był organizacyjnie burdel! Bez pomysłu, z wymaganiami. Może widział to co niektórzy zobaczyli później a jeszcze inni nigdy. Że ten zespół skończył się tym właśnie meczem. Że drużyna po atenach nie zagrała już na takim poziomie do jakiego wszyscy ja predysponowali? Trzeba było 3/4 tej drużyny sprzedać w ciągu roku. Baszczyński, Głowacki, Cantoro, Sobolewski, Zieńczuk.

Był potrzebny kozioł ofiarny, dobrze że Frankowski odszedł, można jakoś sobie ulżyć.
Odpowiedz cytując
mic
Tylko Wisła

Stary 01.03.2009, 19:32
MatMario napisał(a):Wyświetl post
Myślisz że Frankowski czuł się wtedy doceniany i potrzebny w Wiśle? Tak mając na ławce Engela futbol na tak? Widząc że zwolniona Kasperczaka i zamieniono go na Liczkę? Ten klub to był organizacyjnie burdel! Bez pomysłu, z wymaganiami. Może widział to co niektórzy zobaczyli później a jeszcze inni nigdy. Że ten zespół skończył się tym właśnie meczem. Że drużyna po atenach nie zagrała już na takim poziomie do jakiego wszyscy ja predysponowali? Trzeba było 3/4 tej drużyny sprzedać w ciągu roku. Baszczyński, Głowacki, Cantoro, Sobolewski, Zieńczuk.

Był potrzebny kozioł ofiarny, dobrze że Frankowski odszedł, można jakoś sobie ulżyć.
Ok, to czemu dwa tygodnie wczesniej wypowiadal jak to on kocha Wisle, ze nigdy nie odejdzie, ze zostanie do konca kariery ? Nagle w ciagu 14 dni zmienily mu sie horyzonty ? Prosze Cie.

O to w tym calym "zamieszaniu" chodzi. Chcial odejsc, mogl poprostu powiedziec: "Nie awansujemy - odchodze". Nie byloby problemu tak jak z Zurawiem czy innymi, ktorzy mowili jak jest a nie wymyslali jakis bajek tylko po to aby <niewiadomo co>. F. juz byl praktycznie legenda, wiec nie musial takich rzeczy robic, chcial odejsc - mogl o tym mowic. Jak dla mnie EOT i szczur pozostanie szczurem

Zyjcie dalej w swiecie wielkiego Frankowskiego. Gratuluje.
Ostatnio edytowane przez mic : 01.03.2009 o godz. 19:38.
Odpowiedz cytując
jerry.lii.lewis
Senior Member

Od: 03.2008

Stary 01.03.2009, 19:33
kucharz_77 napisał(a):Wyświetl post
Jeśli dla kogoś Frankowska jest wielkim wiślakiem, to ja nie mam pytań... Tez chodzę na Wisełke ponad 20 lat i nie bardzo mnie wzrusza ile to on dla nas bramek strzelił, liczy się jak postąpił odchodząc od nas. Nie liczy się jak człowiek zaczyna tylko jak kończy.
To od Millera się naumiałeś Gratuluję autorytetu .
Kurt C. napisał(a):Wyświetl post
Nie będę patrzył jak po boisku biega hipokryta wycierający swoją gębę naszą Wisełką. A myślę że "Fanatycy Frankowskiego" i "Fanatycy Wielkiej Piłki" też nie pozostaną obojętni, chociaż oni tylko dużo gadają na necie.
Jednego "mądrego" na trybunach mniej

Cytat:
-Obrażasz kibiców Wisły, za co powinieneś dostać bana bo czym to się różni od obrażania przez kibiców innych drużyn.
-Życzę powodzenia w przekrzywianiu reszty.
-Co dla nas zrobił? Strzelał bramki... wykonywał swój zawód... Ok... mówił jaka to dla niego Wisła ważna nie jest, to czemu nie mógł poświęcić pół roku swojej kariery dla jego ukochanej Wisły i nie odchodzić w niej w najgorszym momencie...
On wykonywał swój (strzelał bramki), Ty wykonuj swój - kibicuj Wiśle zamiast zastanawiać się jak Frankowskiego obrazić, kompromitując kibiców Wisły przy okazji.

Można by już zostawić rozpamiętywanie przeszłości ale wygląda, że niektórzy kibicowanie rozumieją i realizują jedynie poprzez obrażanie kogokolwiek, dorabiając sobie do tego filozofie o pluciu i wietrze albo cytują takie autorytety moralne, jak L.Miller . A najśmieszniejsze jest to, że wyglądają na przekonanych, że postępują "kibicowsko i honorowo".
Kto takich robi !!
Odpowiedz cytując
pietruch
Senior Member

Od: 10.2005

Stary 01.03.2009, 19:40
Franek nie dopłacił wcale ze swojej kieszeni do transferu do 2ligowego, hiszpańskiego, średniaka.
Franek nie powiedział, że za tyle ile on zarabia nie jest w stanie utrzymać rodziny.
Franek nie powiedział, że jego dzieci potrzebują cieplejszego klimatu i po pół roku nie przeniósł się do Anglii.
Franek nie dostał od nikogo w przerwie meczu z Pao, tylko w ferworze determinacji i ambicji potknął się o korki Zieńczuka (to przecież przez niego przegraliśmy mecz rewanżowy).
Franek nie zostawił nas pogrążonych w kryzysie zostawiając nam jedynie młodego Brożka i Kryszałowicza za pięć dwunasta.
Franek nie chciał zostawić Wisły, zapierał się rękoma i nogami jak tylko mógł we framudze klubowego budynku, ale tę framugę Zieńczuk wysmarował wazeliną, by znaleźć winnego za mecz z PaO.

Franek nie jest judaszem. Jego sława przyćmiewa sławę Reymana, a stawianie ich na równi, lub Reymana nad Frankiem, to nietakt.

))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))
Odpowiedz cytując

Wstecz   Forum Kibiców Wisły Kraków > Wisła Kraków > Wisła Kraków - piłka nożna

Odpowiedź

Zasady wysyłania postów