|
|||||||
| Wisła Kraków - piłka nożna Tutaj możesz spokojnie i rzeczowo porozmawiać o wszystkich tematach związanych z "Białą Gwiazdą". Pokój z założenia zawierać ma tematy dotyczące drużyny. |
![]() |
|
|
Narzędzia tematu | Tryby wyświetlania |
|
Senior Member
Od: 02.2008
Offline |
|
|
Jeśli Grosicki nie wywącha gdzie są najbliższe kasyna to dla Jagi będzie dużym wzmocnieniem.
|
|
|
|
Senior Member
Od: 10.2006
Offline |
|
|
swoją drogą jak słabiutka jest ta nasza ekstrak(l)asa
skoro wracający z zagranicy emeryt prawie 35 letni jest omalże bogiem... i gwarantem jakości JAGI ![]()
La tierra giró para acercarnos, giró sobre sí misma y en nosotros,
hasta juntarnos por fin en este sueno, como fue escrito en el Simposio. Pasaron noches, nieves y solsticios; pasó el tiempo en minutos y milenios. Una carreta que iba para Nínive llegó a Nebraska. Un gallo cantó lejos del mundo, en la previda a menos mil de nuestros padres. [...] |
|
|
|
Senior Member
Od: 07.2008
Offline |
|
|
Każdy ma swoje zdanie na temat Frankowskiego ja go szanuje i nigdy nie powiem na niego złego słowa.
![]()
|
|
|
|
Senior Member
Od: 11.2002
Offline |
|
|
Franek odszedł, jest w Jadze i najlepsze co możemy zrobić to przemilczeć jego osobę na R 22. Tyle.
Nie ma, nie było i nie będzie zgody między nami. "Milczenie" każda z kibicowskich opcji mogłaby zaakceptować. ![]()
ANTY-RABBIN-FRONT
|
|
|
|
Banita
Od: 10.2003
Offline |
|
|
ja wiem jedno Franek jest wielkim Wislakiem i tak juz pozostanie. Proponuje na obrazliwe teksty ze strony "naszych półglówków" zareagowac gwizdami, albo gromkim:" Franek jestesmy z Toba", badź "Franek Łowca Bramek" Ja na wisle jezdze od 20 lat i o sprawie Franka rowniez cos niecos slyszalem i zadne te argumenty do mnie nie przemawiaja, zeby usprawiedliwiac takie badziewne zachowanie wzgledem niego zwlaszcza po tym wszystkim co dla nas zrobil. Nie potraktowalismy tak nikogo nawet Uche zdrajca, kokoszka klamca, nie mowiac juz o Kosowskim, ktory odchodzil jako pierwszy z wielkich i to rowniez odchodzil bardzo brzydko i to nie raz a dwa. Pamietacie jak zarabial w Wiselce, to na frytki, to na pieluchy?i to przez niego wszytsko sie zaczelo sypac bo zaraz za nim jak lawina poszedl Uche, ale wy wolicie czepiac sie Franka, dla mnie to dramat. Potraktowaliscie Franka gorzej od Surmy i Dolchy razem wzietych. Ja pamietam pamietną meczanke kiedy wywiesiliscie tą szmatte z judaszem. koles kolo mnie sie tak w****il ze rzucil wlasnym telefonem o beton i nie zostalo z niej nic, chcial przeskoczyc na C ( bylem wtedy na E) i zerwac to g......
Z Wislackim Pozdrowieniem!!!!! |
|
|
|
Senior Member
Od: 06.2007
Offline |
|
|
Chyba żartujesz, że wierzysz iż ludzie wyzywający Franka będą potrafili przemilczeć jego osobę gdy wyjdzie na murawę przy Reymonta...
|
|
|
|
Senior Member
Od: 03.2006
Offline |
|
|
Jeśli dla kogoś Frankowska jest wielkim wiślakiem, to ja nie mam pytań... Tez chodzę na Wisełke ponad 20 lat i nie bardzo mnie wzrusza ile to on dla nas bramek strzelił, liczy się jak postąpił odchodząc od nas. Nie liczy się jak człowiek zaczyna tylko jak kończy.
|
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
|
|
Senior Member
Od: 05.2004
Offline |
|
Jeśli teraz wyzywasz Franka, akceptujesz 1906% to podpisujesz się pod zatrudnieniem Liczki, Engela, polityką sprowadzamy za zero itp itd z czym mamy do dziś do czynienia. ![]()
jackass: -Sęk w tym, że jak my im sprzedajemy bilety, to bierzemy pełną odpowiedzialność za nich.
Press: -Czyli to klub dystrybuowałby bilety na mecze wyjazdowe? jackass: -I tak to musimy robić,zawsze tak jest. Press: -Przed konfliktem SKWK się tym zajmowało? jackass: -Tak, oni to robili. |
|
|
|
Senior Member
Od: 11.2006
Offline |
|
|||||
|
Cytat:
Cytat:
Incognito, właśnie wypisując tych innych piłkarzy przy F. pokazałaś swoją wiedzę... Cytat:
Cytat:
Cytat:
-Życzę powodzenia w przekrzywianiu reszty. -Co dla nas zrobił? Strzelał bramki... wykonywał swój zawód... Ok... mówił jaka to dla niego Wisła ważna nie jest, to czemu nie mógł poświęcić pół roku swojej kariery dla jego ukochanej Wisły i nie odchodzić w niej w najgorszym momencie... Cytat:
Ostatnio edytowane przez Kurt : 01.03.2009 o godz. 18:49.
![]() ![]() Fanatykiem już nie będziesz jak na halę nie przybędziesz! Tylko Wisła! |
||||||
|
|
Banita
Offline |
|
|
ja nie mowie o bramkach elemeciku ja moiw jak go przywitac przed meczem? wiec dobrze ze ja bede mu bil brawo, a kiedy ktos bedzie wieszal na nim psy bede gwiszdal z calych sil. Napewno nie bede sie cieszyl z jego bramek przeciwko Wisełce, bo Wisełka jest najwazniejsza. A tak poza tematem to bede sie smial z Was wszystkich kiedy okaze sie ze Franek przegoni Brozka w kwalifikacji krola strzelcow i mimo iz zagra niecala runde sprzatnie konkurentom korone sprzed nosa
Za to trzymam kciuki, a jak sie okaze, ze Wisla bedzie chciala po tej rundzie Franka i bedzie musiala zaplacic jadze za niego z 500 tys zl a i Franek sobie krzyknie duzo wiecej niz teraz a my mimo to zaplacimy ile bedą chcieli wiedzac ze pol roku wczesniej moglismy go miec za free.Kurt C, nikogo nie obrazam a jesli juz chcesz tak to odebrac to wiedz ze slowa swoje kierowalem do ludzi odpowiedzialnych za szmate o judaszu, oraz jak to pieknie ujął MatMario, do ludzi z 1906 % poparcia wyniszczajacej polityce klubu. Nie wiem dlaczego wyciagasz sobie tylko wygodne fakty dla ciebie zonglujesz sobie nimi jak chcesz. prawda jest jedna i nie mozna czesci prawdy przemilczec a o reszcie krzyczec w nieboglosy.I nie straszmnie banem bo tak naprawde dopzywotniego bana ale w realu powinni dostac ludzie odpowiedzialni za ten caly balagan. czy nie widzicoie ze dzielicie wislacka brac? jakim prawem wydajecie jakies smieszne oswiadczenia podpisujac sie kibice wisly. trzeba bylo sie podpisac wlasnymi nazwiskami bo kibice Wisly maja dokladnie odwrotnie zdanie na ten temat a wy ich poprostu lekcewazycie robiąc zze stadionu im. Reymana prywate!!! To jest niedopuszczalne!!!!! Ja sam rozmawialem z Frankiem i wiem jak bylo. Rozmawialem tez z przeciwnikami Franka twarza w twarz i wiem ze ta ich nienawisc zaczyna byc smieszna za niedlugo okaze sie ze ktos pusci baka o tym jak to Franek sprzedal mecz bo o tym ze odpusci swoj ostatni mecz zeby tylko odejsc to juz slyszalem dawno. jestescie smieszni. PS Franek Wiekszosc Wislakow jest z tobą. Udowodnimy to jak do nas przyjedziesz. Powodzenia Powód: bo tak
Ostatnio edytowane przez cortezz : 01.03.2009 o godz. 18:58.
|
|
|
|
Socios Wisła Kraków
Od: 08.2008
Offline |
|
||
Ostatnio edytowane przez IncognitoTSW : 01.03.2009 o godz. 18:49.
|
|||
|
|
Tylko Wisła
Offline |
|
|
Incognito2192: Nasra Ci ktos na buty, dalej bedzie Twoim idolem ? Gratuluje honoru
Do niektorych dalej nic nie dociera. Coz, takich mamy tez kibicow, niektorzy nie maja zadnego honoru. Wypowiada sie o milosci do klubu, ze do konca kariery, mijaja dwa tygodnie, slabszy mecz a szczura juz nie ma. Tak, dostanie takie powitanie na jakie zasluzyl. Sprzedawczyk naplul w twarz, a dzieci sie ciesza ze deszcz pada.
Ostatnio edytowane przez mic : 01.03.2009 o godz. 19:03.
|
|
|
|
Socios Wisła Kraków
Offline |
|
|
Tak, wtedy gdy przesuwano go do rezerw też pokazał swoje oblicze, prawda? Czy tego już może nie pamiętasz? Cóż, gratuluję języka - idealny. Ja p.Tomka rozumiem - poszedł za śladem kolegów zarabiać pieniądze gdzie indziej. Nazwałbym to inaczej - jak pszczoła która dała nam setki litrów miodu, a na koniec użądliła. Przestało boleć, miód pozostał.
Ostatnio edytowane przez IncognitoTSW : 01.03.2009 o godz. 19:03.
|
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
Jakie jest, oświeć nas, przedstaw tego złowrogiego Frankowskiego.![]()
jackass: -Sęk w tym, że jak my im sprzedajemy bilety, to bierzemy pełną odpowiedzialność za nich.
Press: -Czyli to klub dystrybuowałby bilety na mecze wyjazdowe? jackass: -I tak to musimy robić,zawsze tak jest. Press: -Przed konfliktem SKWK się tym zajmowało? jackass: -Tak, oni to robili. |
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
![]()
|
|
|
|
Banita
Offline |
|
|
element tak znikl to pewnie Franek siedzi i wykasowywuje. mysle ze musimy go zgnoic a najlepiej polamac mu nogi przed meczem pokazmy mu kim jest. Prawda jest taka ze nie wiesz jaka jest oprawda powtarzasz tylko za "kolegami" jakies wyssane z palca bzdety. JA tylko widze nawet wsrod swoich kumpli po szalu jak sie to zmienia ci slepi najpierw za frankeim wskoczyli by w ogien, ale wystarczy ze SKWK wyda jakies smieszne oswiadczenie i zapominają w co wierzyli jescze 5 minut temu. taka sama sytuacja jest z Kasspeczakiem. Pamietam jak wszyscy jechalismy po Praskim orazBasalajach i jak krzyczelismy (az mnie ciary oprzechodzily po plecach) Henryk Kasperczak kiedy nie moglismy wygrac ostatniego meczu chyba z Gorniekiem zabrze za czasow cieniasa Liczki i jego pupila vidliczki. po kilku miesiacach nagle zwrot akcji. Powiedzcie mi jak to jest ktos na tym kase robi i ma swoje stado poplecznikow? Wstydźcie sie panowie WISLACY!!!!!! Ja zawsze chce dla Wisly jak najlepiej ale jak widze nie wszyscy podzilają moje zdanie!
|
|
|
|
Socios Wisła Kraków
Offline |
|
|
Nic nie wiem? No cóż na pewno nie byłem tak jak Ty w gabinecie dyrektora sportowego i nie piłem z Frankowskim i jego menedżerem, żeby wiedzieć wszystko. Wiem tyle co z mediów. Czy mnie zdradził? Nie. Nie zdradził mnie Frankowski. Dostał ofertę to odszedł. To nie Kalu Uche który wymyślał różne głupoty i powody, obrażał się i wracał. Po prostu odszedł. Grał 7 lat i zostawił dużo zdrowia na boisku.
![]() |
||
|
|
Senior Member
Offline |
|
|
Powód: bez napiny...
Ostatnio edytowane przez South : 01.03.2009 o godz. 19:18.
![]()
|
|
|
|
Senior Member
Od: 06.2007
Offline |
|
|
Temat Frankowskiego wałkowany był już nie raz i powinniśmy sobie dać już spokój. Każdy ma swoje zdanie, ja osobiście straciłem szacunek do Frankowskiego. Ale mówienie że Paweł Brożek jak odejdzie będzie zdrajcą to już kompletna głupota. On gdyby chciał to już dawno by odszedł, ale widać że chce coś z Wisłą osiągnąć chce jej pomóc. Bo w klubie to wątpię czy komuś zależy na jego zatrzymaniu, tak naprawdę to tylko Brożek blokuje ten transfer. Tak samo Błaszczykowski chłopak mógł odejść po nieudanej rundzie, ale został aby pomóc zespołowi a że się nie udało to już nie jego wina.
|
|
|
|
Banita
Offline |
|
|
incognieto, nie widziales ironi w mojej wypowiedzi
Nie ma sie co klocic . Twardoglowi nie zmienią zdania bo sie na nich koledzy poobrazają i nie bedą juz mogli stac kolo siebie na meczu ani razem napic sie piwka. Znam to od srodka niewszyscy moga miec swoje zdanie. bo jakby tak bylo przeciwnikow Franka bylo by mozna policzyc na palcach jednej reki ![]() South oj tak zostanie zobaczysz ile luda sie przylączy do Waszej akcji i zobaczysz ile potem bedziemy miec ppieniązkow na oprawy jesli zmarnjecie choc jeszce jedna zlotwoke na obrazanie jednego z najlepszych zawodnikow w historii Wisly. Ciekaw jestem co zrobisz W gdansku jak na boisko wyjdzie surma wtedy tez bedziesz tak kozaczyl? a nie nie bedziesz bo na wyjazd nie pojedziesz pewnie za daleko albo mama nie da kasy, a moze nagle sie rozchorujesz? zal mi cie
Ostatnio edytowane przez cortezz : 01.03.2009 o godz. 19:20.
|
|
|
|
Tylko Wisła
Offline |
|
|
I mysle ze na tym trzeba zakonczyc dyskusje z Toba.
I po co sie napinasz ? Argumentow juz brakuje, ze wyskakujesz z takimi tekstami ? Nastepny wycieczki osobiste urzadza bo brakuje argumentow. Pilnuj siebie zebys jezdzil a potem sie napinaj. Albo idz na onet bo tam takie slownictwo jak zal jest teraz na topie. Powód: literowki
Ostatnio edytowane przez mic : 01.03.2009 o godz. 19:28.
|
|
|
|
Socios Wisła Kraków
Offline |
|
|
|
Jak nie potrafisz doczytać wypowiedzi do końca to trudno. Pewnie byłeś asystentem menedżera Frankowskiego że taki jesteś obeznany? Albo Misiek na trybunach Ci powiedział?
Czy pamiętam odejście? Tak, pamiętam że trochę wcześniej sprzedano jego partnera z ataku i rozgrywającego. Został z Pawłem "chybił-trafił" Brożkiem... Pamiętam tez jak przyszedł, gdy grał z początku w koszulce jakiegoś innego gościa.
Ostatnio edytowane przez IncognitoTSW : 01.03.2009 o godz. 19:27.
|
||
|
|
Senior Member
Offline |
|
|
Cytat:
![]()
|
||
|
|
Banita
Offline |
|
|
bardzo prosze czekam na wiadomosc na prv czy jedziesz jak jedziesz itd chetnie porozmawiam
Widze ze nazwiska piszesz z malej litery tak samo jak zwrot do mnie gratuluje szacunku jaki masz w sobie do ludzi |
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
Był potrzebny kozioł ofiarny, dobrze że Frankowski odszedł, można jakoś sobie ulżyć. ![]()
|
|
|
Tylko Wisła
Offline |
|
O to w tym calym "zamieszaniu" chodzi. Chcial odejsc, mogl poprostu powiedziec: "Nie awansujemy - odchodze". Nie byloby problemu tak jak z Zurawiem czy innymi, ktorzy mowili jak jest a nie wymyslali jakis bajek tylko po to aby <niewiadomo co>. F. juz byl praktycznie legenda, wiec nie musial takich rzeczy robic, chcial odejsc - mogl o tym mowic. Jak dla mnie EOT i szczur pozostanie szczurem Zyjcie dalej w swiecie wielkiego Frankowskiego. Gratuluje.
Ostatnio edytowane przez mic : 01.03.2009 o godz. 19:38.
|
|
|
|
Senior Member
Od: 03.2008
Offline |
|
||
.
![]() Cytat:
Można by już zostawić rozpamiętywanie przeszłości ale wygląda, że niektórzy kibicowanie rozumieją i realizują jedynie poprzez obrażanie kogokolwiek, dorabiając sobie do tego filozofie o pluciu i wietrze albo cytują takie autorytety moralne, jak L.Miller . A najśmieszniejsze jest to, że wyglądają na przekonanych, że postępują "kibicowsko i honorowo".Kto takich robi |
|||
|
|
Senior Member
Od: 10.2005
Offline |
|
|
Franek nie dopłacił wcale ze swojej kieszeni do transferu do 2ligowego, hiszpańskiego, średniaka.
Franek nie powiedział, że za tyle ile on zarabia nie jest w stanie utrzymać rodziny. Franek nie powiedział, że jego dzieci potrzebują cieplejszego klimatu i po pół roku nie przeniósł się do Anglii. Franek nie dostał od nikogo w przerwie meczu z Pao, tylko w ferworze determinacji i ambicji potknął się o korki Zieńczuka (to przecież przez niego przegraliśmy mecz rewanżowy). Franek nie zostawił nas pogrążonych w kryzysie zostawiając nam jedynie młodego Brożka i Kryszałowicza za pięć dwunasta. Franek nie chciał zostawić Wisły, zapierał się rękoma i nogami jak tylko mógł we framudze klubowego budynku, ale tę framugę Zieńczuk wysmarował wazeliną, by znaleźć winnego za mecz z PaO. Franek nie jest judaszem. Jego sława przyćmiewa sławę Reymana, a stawianie ich na równi, lub Reymana nad Frankiem, to nietakt. )))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))) |
|
|

|
||||||
![]() |
|
|