|
Senior Member
Od: 10.2006
Offline |
|
|
Jakby ktoś grał i chciał pograć w coda mw2 przez neta to pisac na steam nick: dymek_nh
![]()
|
|
|
|
Senior Member
Od: 05.2008
Offline |
|
|
Gra ktoś w Left 4 dead na non steam? Jeśli tak to prosze o kontakt 6624871
![]() |
|
|
|
Socios Wisła Kraków
Od: 05.2007
Offline |
|
|
Mam problem z najnowszą Fifa. Nie mam pojęcia czemu, ale włączyłem grę, wszystko poustawiałem, odpalam mecz, a tu szok.. Grafika na poziomie Fify 98.. Wcześniejsza edycja, w którą grałem to Fifa 08 i było o niebo lepiej. Nie zrozumicie mnie źle, że niby jestem wybredny, ale to wygląda tak, że zawodnicy są zbudowani z kwadratów, a murawa to jednolity blok zieleni. Pomyślałem, że może za mała rodzielczość, ustawiłem ją na maksymalną, wszystkie detale i inne rzeczy na maksa, włączam ponownie mecz i praktycznie to samo. Wie ktoś może czym to jest spowodowane? Mam coś źle ustawione czy może sprzęt za słaby? Proszę o pomoc.
|
|
|
|
Senior Member
Od: 08.2006
Offline |
|
|
może karta shaderów nie obsługuje?
![]() ![]() |
|
|
|
Socios Wisła Kraków
Od: 06.2007
Offline |
|
|
Jest jakaś stronka która sprawdza czy dana gra pójdzie na moim kompie na full detalach, bo chciałbym zobaczyć tak z ciekawości, a nie chce gry mi się ściągać
|
|
|
|
Senior Member
Od: 09.2006
Offline |
|
|
|
Socios Wisła Kraków
Od: 05.2007
Offline |
|
|
Mam GeForce 7600 GS, więc powinna obsługiwać. Nie mam pojęcia co się dzieje.
|
|
|
|
Senior Member
Od: 10.2006
Offline |
|
![]()
|
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
|
Kupiłem sobie ostatnio Gears of War z ekstraklasyki Gold. jest kilka problemów:
1.Nie da sie ustawić polskiego języka 2.Nie moge używać saevów bo gra nie chce mnie zalogować do Game for Windows. Konto zalożyłem. Miał ktoś podobne problemy i czy je roziązal? z jezykiem polskim sobie w polowie poradzilem, pozmieniałem rozszeżenia z tint (angielski) na POL. ale to nie ma polskich znakow i zamiast tych liter mam prostokąciki. Śmieszne jest to że na piracie nie ma takich problemow. |
|
|
|
Banita
Od: 07.2005
Offline |
|
|
Ojjj Crash trzeba było poczekać bo 3grudnia jest w biedronce za 9,99
![]() |
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
|
kupiłem za 20 w tesco i co? i gówno.
Chciałbym sobie normalnie pograc po polsku, mimo tego że wybieram język instalatora na polski(coć to nie zmienia nic) Nie ma wersji po polsku, ani po instalacji nie widze żadnej opcji zmiany języka. |
|
|
|
Banita
Offline |
|
|
A na pudełku jest napis PL ? Ja również do Gears of War szczescia nigdy nie mialem,ściągałem już chyba z 10 razy i nigdy nie dzialala prawidlowo...
Sproboj wejsc na stronke tej ekstra klasyki moze tam sa jakies patche lub po prostu spolszczenie do sciagniecia. |
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
|
Tak jest PL, w plikach o ktorych wspominałem co pozmieniałem są 4 wersje. INT-(czyli miedzynarodowa-angielski) 2 inne i Polski.
Wywalilem INT zmieniłem nazwe foldero z POL na INT i rozszerzenia plikow także na POL. Po części mi sie udalo. Ale angielskie ustawienia nie przewidują polskich znaków i takie "ę" to prostokącik. To bardzo razi, gdy w wwyrazie występują 3 polskie znaki... |
|
|
|
Junior Member
Od: 01.2008
Offline |
|
|
Witam
Zapraszam do cs manager: CSM to manager Counter-Strike'a gdzie będziesz odpowiedzialny za całą CS-ową drużynę, personel oraz tygodniowe przychody i wydatki. Twoją pracą jest odnalezienie co potrzebuje udoskonalenia w Twoim klanie, nad czym musisz pracować. Przeglądając poszczególne sekcje możesz zarządzać swoimi graczami, finansami, personelem, taktykami, meczami i wiele więcej! Czy będziesz utrzymywał się na szczycie i awansował do wyższych dywizji, czy inne klany będą dla Ciebie zbyt dużym wyzwaniem, i będziesz spadał do niższych lig - pracuj nad poprawieniem sie! Wszystko zależy od Ciebie, menadżera profoesjonalnego klanu CS! http://signup.cs-manager.com/?referer_id=435009 |
|
|
|
Senior Member
Od: 07.2009
Offline |
|
|
Panowie Panie mam pytanie opłaca sie inwestować w Gears of War na PC słyszałem że giera swego czasu zbierała dobre oceny tylko pytanie jakie ma wady i zalety i czy w ogóle są jakies problemy z instalką i odpaleniem pod Viste słyszałem coś o jakmiś zakładaniu konta by odpalić gre i jak jest ze sterowaniem da się grać na klawiaturze czy tak jak w Xie bez joypada raczej sie nie obejdzie
Ostatnio edytowane przez JOSE 841 : 01.12.2009 o godz. 15:27.
|
|
|
|
Banita
Od: 08.2009
Offline |
|
|
Też wam się wydaje ze Diaz w PES 2010 jest identyczny jak Bob Marley?
![]() |
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
|
MichauSzczu raczej nie a różnicy chyba nie trzeba tłumaczyć
|
|
|
|
Senior Member
Od: 02.2006
Offline |
|
SupCom - jest znowu z drugiej strony jednym z najtrudniejszych RTS`ow(?!) w calej historii i przez to jednym z najgrywalniejszych. Ma jedna cholerna wade to nie jest gra na szybkie partie, bo srednio jedna potyczka trwa 2 godziny zanim zbudujemy baze armie i zgromadzimy surowce. SupCom jest cholernie czasozerny, ale jesli rajcuja cie takie klimaty, takie gry i ogolnie gry to jest to wlasnie jedna z tych gier ktore sa z gatunku "must have". |
|
|
|
miszcz ortografji
Od: 04.2004
Offline |
|
|
A ja z innej bajki. Potrzebuję "apdejtować" kompa. Mam Sony Vaio VGC-RA830G z kartą GeForce 6600. Czy karta Gigabyte Radeon HD4650 1GB DDR2 128bit PCI-E (GV-R465OC-1GI) jest dużo lepsza ? Nie mam kasy żeby mocno go podrasować, lecz delikatnie muszę coś zmienić. Moja płyta główna to jakaś Gigabyte (o końca sam nie wiem, ale myślę że to nie ma znaczenia większego jeśli chcę radeona). Do tego chcę jeszcze dysk 500gb bo mi właśnie jeden poszedł się jeb.ać. Pomożecie
|
|
|
|
Senior Member
Od: 12.2007
Offline |
|
|
mam pytanie w grze Richard Burns Rally da sie zmienic kamere ? na taka od tylu samochodu
![]()
.....
|
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
|
Ma ktoś może akrualizacje składów do NBA 08 tak żeby składy były takie jak są obecnie? Wiadomo że 08 to ostatnia wersja jaka wyszła na PC więc chciałbym sobie pograć ale przy realnych składach.
![]()
Jazda Jazda Jazda BIAŁA GWIAZDA!!!!!!!!
|
|
|
|
Senior Member
Od: 02.2004
Offline |
|
|
Jak masz dobry komp. to zakup NBA 2k10 - gierka miód!!!
![]() KLUB FUTBOLU AMERYKAŃSKIEGO: KRAKÓW TIGERS
|
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
![]()
|
|
|
|
Senior Member
Od: 07.2006
Offline |
|
|
Mam problem z programem game cam 1.4 dodaje do listy grę Dirt i jak biorę Launch-->Dirt klikam i nic się nie dzieje.Co trzeba jeszcze ustawić? Fifa 10 bez problemów się odpala
![]()
Piggy oddaj hajs
|
|
|
|
Senior Member
Od: 12.2002
Offline |
|
|
Grywa ktoś w Traviana?
![]() ![]() ![]() ![]()
|
|
|
|
Senior Member
Od: 03.2008
Offline |
|
|
Siema mam problem z grą Silent Hill 3 . Gra się włącza wyskakuje informacja że gra mam drastyczne momenty i koniec gra się zawiesza w tym momencie. Może ktoś wie jak to rozwiązać?
|
|
|
|
Senior Member
Od: 10.2008
Offline |
|
|
wie ktos moze jak zagrac z kumplem w NBA 2k10 przez neta?
|
|
|
|
Senior Member
Od: 07.2006
Offline |
|
|
Wiadomo już coś o Fifie 2010 World Cup? jakieś zapowiedzi?
![]()
Piggy oddaj hajs
|
|
|
|
Senior Member
Od: 07.2008
Offline |
|
|
Polecił by ktoś jakąś fajną gre przez przeglądarke
?![]()
... To My Młoda Wiiara Domniemani Przestępcy Pierwsi Do Życia A Ostatni Do Śmierci...
|
|
|

|
||||||
![]() |
|
|