The White Star Division - Wisła Kraków

Wstecz   Forum Kibiców Wisły Kraków > Wisła Kraków > Wisła Kraków - piłka nożna
Nazwa użytkownika
Hasło

Wisła Kraków - piłka nożna Tutaj możesz spokojnie i rzeczowo porozmawiać o wszystkich tematach związanych z "Białą Gwiazdą". Pokój z założenia zawierać ma tematy dotyczące drużyny.

Odpowiedź

Narzędzia tematu Tryby wyświetlania
Dariook
Socios Wisła Kraków

Od: 07.2009

Ignoruj użytkownika Pomoc
Stary 13.12.2016, 10:32
azor napisał(a):Wyświetl post
Dariook,

rozumiem, że według tej logiki "zasłużony Ruch" tak generalnie powinno się przywrócić patałachów zarządzania i krętaczy z Łodzi, Bydgoszczy, Katowic itp itd, a wywalić w cholerę ludzi, którzy mają chociaż minimalne pojęcie o gospodarowaniu pieniędzmi z Niecieczy czy Bielska Białej?

Bardzo jestem ciekaw, czy gdyby Tobie pracodawca zalegał, już nawet nie mówię o blisko 50 kołach, a 5, to też byś stwierdził, że dla dobra firmy - lepiej odpuścić. Tylko nie pieprz, że piłkarz to inny zawód itp itd, bo to kompletne bzdury.
A teraz kolezko przeczytaj jeszcze raz co napisałem. A GDzie ja pisze jakies bzdury o przywracaniu kogos? To ty swoje urojenia wypisujesz i próbujesz o mnie to wycierac!

Tak! Uwazam Ruch Chorzow za zasłużony klub polskiej pilki i uważam, ze takim klubom powinno sie za wszelka cene starac pomóc. Bo to jest nasz historia i ciężko sie patrzy jak na naszych oczach cos tak wielkiego w danej dziedzinie umiera. I wyjebane mam na ich ostatnie wyniki czy sezony, wyjebane mam na uklady...Oceniam ich przez pryzmat osiągnięć i dokonań.

Takie Termalica czy Podbeskidzia, beda nawet grały i sto lat w lidze wspolnie a nawet polowy tego nie osiągną co druzyna z Cichej. To nie klub sie zabija i nie klub oraz kibic jest winien. Zabijają go nieodpowiedni ludzie na nieodpowiednich stanowiskach.

I tak koleżko, to teraz idźmy twoim tokiem.
Jasne, wywalić na smietnik tych zasłużonych . Niech umieraja, zdychaja ...bo my mamy stabilne PBB czy stabilna Termalice. A ty chyba masz niestabilnie pod kopułą!!!
Jak mam kawalerkę za 600 zl na utrzymaniu i zarabiam 1500 zl to sobie dam rade, popije, porucham i jeszcze odłożę. Ale jak juz mam m3 za 1200 i wydatków na 600 + raty za 400 to za...2,6 tys zgine z głodu.
Mysl!

A teraz sie cofnij pare miesiescy wstecz....do Meresinskiego. To juz ....a zapomniałeś jak bylo? I pewnie polowa Polski miala takie same zjebane myslenie jak ty. Niech zdycha ta Wisla...bo nie placa! Wypierdalac do 4 ligi pieski! Wolimy Termalice... I widac nic cie to nie nauczylo. Popatrz jak niewiele wystarczy by zabic zasluzony klub. I nikt nawet okiem nie mrugnie. My tylko dziekujmy Bogu, ze jeszcze mieliśmy T.S i ludzi chętnych oraz mozliwosciami by to ratowac.

Bo jak by nie oni to dzisiaj bys mial Wisle z - 10 punktami i blagal Boga o cud. Bo nikt by nam nie pomogl, gdyz wszyscy maja takie zjebane myslenie jak ty. Jeszcze by sie smiali i zacierali rece z naszego nieszczescia.

Moze tego nie rozumiesz i po prostu mie ogarniasz. Rowniez w prywatnym zyciu, cenie ludzi za ich zasługi i za ich dokonania. Jesli ktos taki ma problem za wszelka cene staram mu sie pomoc w ramach moich max mozliwosci. Nie przechodzę obojetnie kolo tego, bo tak mi podpowiada sumienie. Chyba w ten sposób moge pokazac tej osobie moj szacunek, pomóc mu w trudnej chwili. I nigdy nie szukam zamienników!
Wole 100 razy pomóc tym, ktorzy na to zasługują, starac sie wyrównac ponownie szanse, dogonić tych obecnie lepszych. Nie godze sie na postawianie na kims/czyms lagi, tylko dlatego, ze ma przed soba trudne chwile!

Uwierzysz, ale kiedys szef zalegal mi sporo z wynagrodzeniem. Popadl przez glupote w dlugi...i dymałem na pożyczkach. Dobrze mi placil wczesniej wiec jakos nie umarłem z glodu. Doceniałem kase, ktora dostawałem i poczuwałem sie do jakiejs cegielki ze swojej strony. Zapewniał mnie, ze wyciągnie to i mi wyrówna...pare miesiecy i udalo sie.

Firma jest wieksza i dziala. JA mialem satysfacje i fajna kase w bonusie Chlop od tamtej pory za kazdym razem mi wspomina...i dziekuje a juz minelo kilka lat i zdążyłem zmienić zajęcie .

Wiem ze gosciu mnie cenil i mi fajnie placil. Nie przepijałem wszystkiego i jakis hajs sie odkładało. Po prostu, odchodzac przez kase poczuł bym sie jak szmata.
Gdybym sie na niego wypiął i odszedł nawet nie próbując mu pomoc ...pokazał bym, ze mam w dupie jego szacunek do mnie i zaufanie jakim mnie kiedys obdarzy.
Ostatnio edytowane przez Dariook : 13.12.2016 o godz. 10:51.
Wiśle się nie kibicuje. Wisłe się KOCHA.

Cytat:
To może zmieńmy to podejście w tej naszej wiślackiej rodzinie. Łatwo jest bowiem na kogoś wylewać pomyje, ale jak później człowiek się obroni, to smród zostaje.
Radek Sobolewski
Odpowiedz cytując
azor
Senior Member

Od: 03.2008

Stary 13.12.2016, 10:51
ale Ciebie jest łatwo "odpalić" wyluzuj czasami poślady
Odpowiedz cytując
Revolver
Senior Member

Od: 05.2012

Stary 13.12.2016, 11:03
Dariook Jest zasadnicza różnica pomiędzy "pomaganiem" klubowi, a wyciąganiem go na siłę. Pamiętasz jak jakiś czas temu sąsiadka jakoś nie bardzo chciała spadać, mimo że powinna? Jest też WIELKA różnica między "niegospodarnością", a ewidentnymi przekrętami. Chcesz mi powiedzieć, że marka klubu ma usprawiedliwiać to, że może poza prawem i przepisami robić co mu się podoba Ja rozumiem sentymenty i historię, ale to jest SPORT. W E-klasie powinni grać ci, którzy na to sportowo i organizacyjnie zasługują, bo to jest liga, a nie skansen dla zasłużonych. Bzury gadasz i tyle, bo Ruch jest któryś rok z rzędu na specjalnych warunkach, ale ILE MOŻNA?

Pomyśl o tym tak - może od kilka lat Ruchu po prostu finansowo NIE STAĆ na granie E-Klasie? Może dobrze im zrobi I liga.

Poza tym, skąd wiesz co będzie za 100 lat? Może ku*wa Słonie będą mistrzem 11 razy z rzędu od 2063 roku?

KOMINEK Piszemy o tym w tym temacie, bo jest duża szansa, że łapę przykładał do tego Jacek B.
Odpowiedz cytując
azor
Senior Member

Stary 13.12.2016, 11:28
albo w sumie....odpisze Ci Dariuszu

Cytat:
Tak! Uwazam Ruch Chorzow za zasłużony klub polskiej pilki i uważam, ze takim klubom powinno sie za wszelka cene starac pomóc. Bo to jest nasz historia i ciężko sie patrzy jak na naszych oczach cos tak wielkiego w danej dziedzinie umiera. I wyjebane mam na ich ostatnie wyniki czy sezony, wyjebane mam na uklady...Oceniam ich przez pryzmat osiągnięć i dokonań.
I Ruchowi pomaga się, od lat, już nawet nie wspominając o czasach przedbońkowych, gdzie Antoni nie pozwalał, żeby Niebieskim spadł włos z głowy. Tylko że nastała normalność, dzięki której za paręnaście lat ta liga będzie miała tak naprawdę ręce i nogi. Nic do tego nie mają osiągnięcia, historia itp.

Cytat:
Takie Termalica czy Podbeskidzia, beda nawet grały i sto lat w lidze wspolnie a nawet polowy tego nie osiągną co druzyna z Cichej. To nie klub sie zabija i nie klub oraz kibic jest winien. Zabijają go nieodpowiedni ludzie na nieodpowiednich stanowiskach.
No a jeśli dojdzie do sytuacji, ze od 2030r. rok w rok o mistrzostwo będą się bić Termalica z Podbeskidziem to co wtedy? Taką historię wyrzucamy do lamusa?

Cytat:
Jasne, wywalić na smietnik tych zasłużonych . Niech umieraja, zdychaja ...bo my mamy stabilne PBB czy stabilna Termalice. A ty chyba masz niestabilnie pod kopułą!!!
Jak mam kawalerkę za 600 zl na utrzymaniu i zarabiam 1500 zl to sobie dam rade, popije, porucham i jeszcze odłożę. Ale jak juz mam m3 za 1200 i wydatków na 600 + raty za 400 to za...2,6 tys zgine z głodu.
Mysl!
Wywalić na śmietnik tych, którzy nie potrafią się dostosować do nowych realiów - nie zaczynają od zera, tak jak od zera zaczyna przedsiębiorca po bankructwie.

Analogii z Twoimi wyliczeniami nie kumam za cholerę - jedynę co zrozumiałem, to że jak mam większe mieszkanie, to nie porucham

Cytat:
A teraz sie cofnij pare miesiescy wstecz....do Meresinskiego. To juz ....a zapomniałeś jak bylo? I pewnie polowa Polski miala takie same zjebane myslenie jak ty. Niech zdycha ta Wisla...bo nie placa! Wypierdalac do 4 ligi pieski! Wolimy Termalice... I widac nic cie to nie nauczylo. Popatrz jak niewiele wystarczy by zabic zasluzony klub. I nikt nawet okiem nie mrugnie. My tylko dziekujmy Bogu, ze jeszcze mieliśmy T.S i ludzi chętnych oraz mozliwosciami by to ratowac.

Bo jak by nie oni to dzisiaj bys mial Wisle z - 10 punktami i blagal Boga o cud. Bo nikt by nam nie pomogl, gdyz wszyscy maja takie zjebane myslenie jak ty. Jeszcze by sie smiali i zacierali rece z naszego nieszczescia.
Moment, rozgraniczmy - nie nie myślałem "do 4 ligi pieski". Myślałem raczej, że skoro ktoś nie był na tyle łebski, żeby sprawdzić Meresińskiego przed sprzedażą, to takie niestety są tego konsekwencje. Koniec. Jak się daje dupy z tak podstawowymi rzeczami, to trzeba za nie płacić.

Zgadza się, dobrze że jest T.S. - zobaczymy tylko na jak długo i co z tego wyjdzie - i tak, gdyby nie oni było by krucho. Rozmawiamy natomiast o Ruchu, który takiego podmiotu z możliwościami nie ma i po prostu ściemnia i oszukuje. Czy gdyby Wisła nie dostała licencji, bo ze wszystkiego w pełni i transparentnie się rozliczyła, a Ruch bawiły by się dalej w krętactwa i grał w Ekstraklasie to też by było dla Ciebie ok?

I nie, nie błagałbym o cud i też nie liczyłbym na to, żeby nam ktokolwiek pomagał - daliśmy dupy, to czemu ktoś ma nam pomagać?

Cytat:
Moze tego nie rozumiesz i po prostu mie ogarniasz. Rowniez w prywatnym zyciu, cenie ludzi za ich zasługi i za ich dokonania. Jesli ktos taki ma problem za wszelka cene staram mu sie pomoc w ramach moich max mozliwosci. Nie przechodzę obojetnie kolo tego, bo tak mi podpowiada sumienie. Chyba w ten sposób moge pokazac tej osobie moj szacunek, pomóc mu w trudnej chwili. I nigdy nie szukam zamienników!
Wole 100 razy pomóc tym, ktorzy na to zasługują, starac sie wyrównac ponownie szanse, dogonić tych obecnie lepszych. Nie godze sie na postawianie na kims/czyms lagi, tylko dlatego, ze ma przed soba trudne chwile!
Również staram się ludziom pomagać i uważam, że na wzajemnej życzliwości można zbudować fantastyczne rzeczy. Ale dla Ruchu to nie jest pomoc w trudnej chwili - sami się w to wpakowali, bo OSZUKIWALI.

Cytat:
Uwierzysz, ale kiedys szef zalegal mi sporo z wynagrodzeniem. Popadl przez glupote w dlugi...i dymałem na pożyczkach. Dobrze mi placil wczesniej wiec jakos nie umarłem z glodu. Doceniałem kase, ktora dostawałem i poczuwałem sie do jakiejs cegielki ze swojej strony. Zapewniał mnie, ze wyciągnie to i mi wyrówna...pare miesiecy i udalo sie.

Firma jest wieksza i dziala. JA mialem satysfacje i fajna kase w bonusie Chlop od tamtej pory za kazdym razem mi wspomina...i dziekuje a juz minelo kilka lat i zdążyłem zmienić zajęcie .

Wiem ze gosciu mnie cenil i mi fajnie placil. Nie przepijałem wszystkiego i jakis hajs sie odkładało. Po prostu, odchodzac przez kase poczuł bym sie jak szmata.
Gdybym sie na niego wypiął i odszedł nawet nie próbując mu pomoc ...pokazał bym, ze mam w dupie jego szacunek do mnie i zaufanie jakim mnie kiedys obdarzy.

Czekaj, dobrze rozumiem - szef Ci nie wypłacał wynagrodzenia, w związku z czym Ty brałeś pożyczki żeby przeżyć?

Spoko - ja nie mam nic przeciwko takiemu podejściu. Natomiast to bardzo indywidualna sprawa, jeżeli takie są Twoje wartości to to szanuje. Ja natomiast uważam, że za pracę należy się płaca i jeżeli jako mój pracodawca nie jesteś w stanie tego zaplanować i zagwarantować, to niestety Twój problem i nic mi do tego.
Odpowiedz cytując
silver03
Senior Member

Od: 05.2005

Stary 13.12.2016, 12:33
Jacuś w Ruchu był/jest od spraw licencyjnych, więc o wszystkim na pewno wiedział - może i sam wpadł na genialny pomysł zatajania. Dobry prawnik.
Odpowiedz cytując
wolfy
Senior Member

Od: 01.2005

Stary 13.12.2016, 13:46
Kiedy Jacuś przychodził do Ruchu napisałem coś w stylu "szczere wyrazy współczucia dla kibiców". Niestety miałem rację.

Jeszcze jakieś mózgi pisały o tym jaki to fachowiec, w Ekstraklasie go zatrudnili. Oby to już był prawdziwy koniec kontaktów tego człowieka z polską piłką.
Już za cztery lata,
Już za cztery lata,
Może będzie Ekstraklasa!
Odpowiedz cytując
mitmichael
Socios Wisła Kraków

Od: 11.2008

Stary 13.12.2016, 17:17
Franciszek Smuda wraca na trenerską ławkę ekstraklasy. Zostanie trenerem Górnika Łęczna. W czwartek ma oficjalnie podpisać umowę, a swój nowy klub były selekcjoner poprowadzi w niedzielę 18 grudnia w meczu z Legią Warszawa - czytamy na blogu "Ofensywni", którego autorami są Łukasz Olkowicz i Piotr Wołosik, dziennikarze "Przeglądu Sportowego".
Odpowiedz cytując
brylant17
Senior Member

Od: 07.2006

Stary 13.12.2016, 17:41
Górnik Łęczna pierwszy spadkowicz ekstraklasy Smuda to nie ja Tymczasem, były asystent Macieja Skorży za czasów prowadzenia Wisły Kraków Rafał Janas wyleciał z kadry u-18 i u-19
Piggy oddaj hajs
Odpowiedz cytując
azor
Senior Member

Stary 19.12.2016, 21:40
http://weszlo.com/2016/12/19/ruch-do...ewiec-punktow/ brawo Jacek Bednarz, jak zawsze wiarygodny
Odpowiedz cytując
wolfy
Senior Member

Stary 20.12.2016, 01:32
brylant17 napisał(a):Wyświetl post
Górnik Łęczna pierwszy spadkowicz ekstraklasy Smuda to nie ja
Sorry stary, pokaż mi innego trenera który przegrywa 5:0 i awansuje o jedną pozycję A porażkę na Łazienkowskiej to Górnik ma wliczoną w koszty, będą się liczyć mecze z drużynami w grupie spadkowej.
Już za cztery lata,
Już za cztery lata,
Może będzie Ekstraklasa!
Odpowiedz cytując
swiety37
Senior Member

Od: 06.2010

Stary 20.12.2016, 09:10
Bo Franek Smuda czyni cuda
Odpowiedz cytując
jonaf
Senior Member

Stary 22.12.2016, 13:45
Reprezentant drużyny narodowej piłki nożnej Jakub Błaszczykowski obronił pracę dyplomową kończącą studia I stopnia (na kierunku turystyka i rekreacja). Obrona odbyła się 22 grudnia w siedzibie Wydziału Pedagogicznego AJD. Uczestniczył w seminarium prof. dr. hab. Wiesława Pilisa. Promotorem pracy był dr Karol Pilis, recenzentem dr Cezary Michalski, a przewodniczącym komisji egzaminacyjnej dr hab. Eligiusz Małolepszy, prof. AJD (dziekan Wydziału Pedagogicznego).
Jazda , Jazda , Jazda Biała Gwiazda!!
Odpowiedz cytując
brylant17
Senior Member

Stary 22.12.2016, 20:46
Widzę,że Radzio Majdan dorabia jako komentator w E11 ? nie wiedziałem wiem,że jest "ekspertem" i się pojawiał w różnych stacjach,ale że komentator
Piggy oddaj hajs
Odpowiedz cytując
Pero
Senior Member

Od: 04.2007

Stary 23.12.2016, 11:11
^^
Gdzie Radzia jeszcze nie było?
Telewizja śniadaniowa, taniec z gwiazdami, reality show. Godności nie ma żadnej.

A jego komentarz to taki banał. Mimo wszystko C+ od tych swoich ekspertów wymaga drobinę przyzwoitości i oglądanie przynajmniej ostatniego meczu drużyny którą komentują.
Odpowiedz cytując
Patryko
Senior Member

Od: 12.2002

Stary 23.12.2016, 14:33
No tak, komentarz Węgrzyna jest niczym wykład akademicki
Odpowiedz cytując
Pero
Senior Member

Stary 23.12.2016, 16:19
Kazka można lubić lub nie, zgadzać się z nim lub, śmiać się z niego lub nie. Ale jestem pewny że nie zarzucisz mu brak wiedzy o danej drużynie czy piłkarzy. Poprostu jest merytorycznie przygotowany.

Komentarz Radzia to typowy banał który można przypisać do każdego piłkarza. Widać że nie wchodzi w jakieś głębsze wywody bo utopiłby się z niewiedzy na temat poszczególnych zawodników czy drużyn.
Odpowiedz cytując
Charlie
Senior Member

Od: 05.2007

Stary 24.12.2016, 10:17
Romell Quioto w Major League Soccer, a dokładniej w Houston Dynamo. Warto zauważyć, że w swoim poprzednim klubie strzelił 38 goli w 96 meczach, grywa też regularnie w reprezentacji Hondurasu (bilans 27/4).
kacpaw91 napisał(a):Wyświetl post
Lepiej odpaść z Levadią niż z Podbeskidziem w Pucharze Polski,
Odpowiedz cytując
Blaszczu16
Koneser

Stary 25.12.2016, 19:30
Pero napisał(a):Wyświetl post
^^
Gdzie Radzia jeszcze nie było?
Telewizja śniadaniowa, taniec z gwiazdami, reality show. Godności nie ma żadnej.

A jego komentarz to taki banał. Mimo wszystko C+ od tych swoich ekspertów wymaga drobinę przyzwoitości i oglądanie przynajmniej ostatniego meczu drużyny którą komentują.
Byl jeszcze w Barwach szczescia jako ekspert i wypowiadal sie na temat homosiow wsrod pilkarzy . Co by nie mowic o Radku to mam do goscia szacunek, zawsze cieplo o nas mowi i jego slynne slowa dla PN, ze dziekuje Bogu za Wisle.
Odpowiedz cytując
Pero
Senior Member

Stary 27.12.2016, 12:20
^^
Dziwisz mu się?
Przecież Wisła była tak naprawdę jedynym poważnym epizodem w jego karierze. Czy w jakimś innym klubie zdobył MP? Wątpię
Odpowiedz cytując
brylant17
Senior Member

Stary 30.12.2016, 15:11
Kamil Kosowski: Wiśle życzę bogatego sponsora

Cytat:
Patrząc na to, co się działo w Pana byłym klubie Wiśle Kraków, było sporo nerwów? - W przypadku Wisły ten rok będzie przesłonięty przejęciem jej przez nowych ludzi, co się odbyło w atmosferze skandalu. Finalnie wszystko zakończyło się szczęśliwie dla klubu. Teraz Wisłą rządzą ludzie, którzy ją kochają. Duży więc plus dla osób związanych ze stowarzyszeniem kibiców, którzy ratowali sytuację. Fajnie, że mają kontrolę nad klubem, ale uważam, że docelowo nie tędy droga. Teraz Wisła zasługuje na dużego, zamożnego sponsora, który będzie mógł zbudować taki klub, aby mógł konkurować z Legią, Lechią czy Lechem. To da się zrobić, niekoniecznie przy tak wielkim budżecie, jakim dysponuje Legia.
http://www.dziennikpolski24.pl/sport...sora,11640988/
Piggy oddaj hajs
Odpowiedz cytując
wazka
Member

Od: 12.2016

Stary 02.01.2017, 13:00
http://www.dziennikpolski24.pl/sport...ecia,11634886/

Fajnie było by go kiedyś jeszcze zobaczyć w koszulce Wisełki, najlepiej w lidze mistrzów
Odpowiedz cytując
brylant17
Senior Member

Stary 03.01.2017, 16:17
Piotr Ćwielong rozwiązał kontrakt z Ruchem z powodu problemów rodzinnych aby na pewno ? zaczyna się ucieczka z tonącego okrętu ?

Remigiusz Szywacz podpisał umowę z GKS Tychy umowa zawarta na dwa lata
Piggy oddaj hajs
Odpowiedz cytując
wolfu
Senior Member

Od: 09.2014

Stary 04.01.2017, 23:31
Tymczasem w Portugalii...

Odpowiedz cytując
wislak1995
Senior Member

Od: 11.2007

Stary 05.01.2017, 10:45
http://www.incheonutd.com/media/news...S&idx_key=3806

Gordan Bunoza w Korei Południowej
Odpowiedz cytując
JrQ-
Senior Member

Od: 10.2006

Stary 05.01.2017, 20:17
wolfu napisał(a):Wyświetl post
Tymczasem w Portugalii...

Strzelić gola grającym w dziewiątkę... też mi osiągnięcie

Odpowiedz cytując
wazka
Member

Od: 12.2016

Stary 05.01.2017, 20:47
JrQ- napisał(a):Wyświetl post
Strzelić gola grającym w dziewiątkę... też mi osiągnięcie

nie chce się czepiać, ale on przynajmniej gra i strzela. A taki kapustka od żydów, którego wszyscy tak wielbili bo w pierwszym meczu na euro16 z Irlandią 3 razy prosto kopnął piłkę nie potrafi usiąść na ławce w zespole który gra taką kichę że mogliby sobie podać rękę z łęczną
Odpowiedz cytując
JrQ-
Senior Member

Od: 10.2006

Stary 06.01.2017, 10:46
Zagral w 21 meczach i strzelil 2 bramki, u nas w 20 strzelil 3 ; )))
Odpowiedz cytując
Dariook
Socios Wisła Kraków

Stary 06.01.2017, 11:12
3 bramki to Boguski w jednym meczu ładuje.
Wiśle się nie kibicuje. Wisłe się KOCHA.

Cytat:
To może zmieńmy to podejście w tej naszej wiślackiej rodzinie. Łatwo jest bowiem na kogoś wylewać pomyje, ale jak później człowiek się obroni, to smród zostaje.
Radek Sobolewski
Odpowiedz cytując
ABGwislakABG
Senior Member

Od: 06.2009

Stary 06.01.2017, 12:19
Barca z Bilbao grającym w 9 też nie potrafiła choćby zremisować.
Anty PO-PiS!!!
Odpowiedz cytując
Pero
Senior Member

Stary 06.01.2017, 16:15
Z. Kapka podobna zaczyna budowę silnej Łęcznej....
Odpowiedz cytując

Wstecz   Forum Kibiców Wisły Kraków > Wisła Kraków > Wisła Kraków - piłka nożna

Odpowiedź

Zasady wysyłania postów