|
|||||||
| Wisła Kraków - piłka nożna Tutaj możesz spokojnie i rzeczowo porozmawiać o wszystkich tematach związanych z "Białą Gwiazdą". Pokój z założenia zawierać ma tematy dotyczące drużyny. |
![]() |
|
|
Narzędzia tematu | Tryby wyświetlania |
|
Senior Member
Od: 03.2008
Offline |
|
|
ale Ciebie jest łatwo "odpalić"
wyluzuj czasami poślady ![]() |
|
|
|
Senior Member
Od: 05.2012
Offline |
|
|
Dariook Jest zasadnicza różnica pomiędzy "pomaganiem" klubowi, a wyciąganiem go na siłę. Pamiętasz jak jakiś czas temu sąsiadka jakoś nie bardzo chciała spadać, mimo że powinna? Jest też WIELKA różnica między "niegospodarnością", a ewidentnymi przekrętami. Chcesz mi powiedzieć, że marka klubu ma usprawiedliwiać to, że może poza prawem i przepisami robić co mu się podoba
Pomyśl o tym tak - może od kilka lat Ruchu po prostu finansowo NIE STAĆ na granie E-Klasie? Może dobrze im zrobi I liga. Poza tym, skąd wiesz co będzie za 100 lat? Może ku*wa Słonie będą mistrzem 11 razy z rzędu od 2063 roku? ![]() KOMINEK Piszemy o tym w tym temacie, bo jest duża szansa, że łapę przykładał do tego Jacek B. |
|
|
|
Senior Member
Offline |
||||||
|
albo w sumie....odpisze Ci Dariuszu
![]() Cytat:
Cytat:
Cytat:
Analogii z Twoimi wyliczeniami nie kumam za cholerę - jedynę co zrozumiałem, to że jak mam większe mieszkanie, to nie porucham ![]() Cytat:
Zgadza się, dobrze że jest T.S. - zobaczymy tylko na jak długo i co z tego wyjdzie - i tak, gdyby nie oni było by krucho. Rozmawiamy natomiast o Ruchu, który takiego podmiotu z możliwościami nie ma i po prostu ściemnia i oszukuje. Czy gdyby Wisła nie dostała licencji, bo ze wszystkiego w pełni i transparentnie się rozliczyła, a Ruch bawiły by się dalej w krętactwa i grał w Ekstraklasie to też by było dla Ciebie ok? I nie, nie błagałbym o cud i też nie liczyłbym na to, żeby nam ktokolwiek pomagał - daliśmy dupy, to czemu ktoś ma nam pomagać? Cytat:
Cytat:
Czekaj, dobrze rozumiem - szef Ci nie wypłacał wynagrodzenia, w związku z czym Ty brałeś pożyczki żeby przeżyć? Spoko - ja nie mam nic przeciwko takiemu podejściu. Natomiast to bardzo indywidualna sprawa, jeżeli takie są Twoje wartości to to szanuje. Ja natomiast uważam, że za pracę należy się płaca i jeżeli jako mój pracodawca nie jesteś w stanie tego zaplanować i zagwarantować, to niestety Twój problem i nic mi do tego. |
||||||
|
|
Senior Member
Od: 05.2005
Offline |
|
|
Jacuś w Ruchu był/jest od spraw licencyjnych, więc o wszystkim na pewno wiedział - może i sam wpadł na genialny pomysł zatajania. Dobry prawnik.
|
|
|
|
Senior Member
Od: 01.2005
Offline |
|
|
Kiedy Jacuś przychodził do Ruchu napisałem coś w stylu "szczere wyrazy współczucia dla kibiców". Niestety miałem rację.
Jeszcze jakieś mózgi pisały o tym jaki to fachowiec, w Ekstraklasie go zatrudnili. Oby to już był prawdziwy koniec kontaktów tego człowieka z polską piłką. ![]()
Już za cztery lata,
Już za cztery lata, Może będzie Ekstraklasa!
|
|
|
|
Socios Wisła Kraków
Od: 11.2008
Offline |
|
|
Franciszek Smuda wraca na trenerską ławkę ekstraklasy. Zostanie trenerem Górnika Łęczna. W czwartek ma oficjalnie podpisać umowę, a swój nowy klub były selekcjoner poprowadzi w niedzielę 18 grudnia w meczu z Legią Warszawa - czytamy na blogu "Ofensywni", którego autorami są Łukasz Olkowicz i Piotr Wołosik, dziennikarze "Przeglądu Sportowego".
|
|
|
|
Senior Member
Od: 07.2006
Offline |
|
|
Górnik Łęczna pierwszy spadkowicz ekstraklasy
![]()
Piggy oddaj hajs
|
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
|
http://weszlo.com/2016/12/19/ruch-do...ewiec-punktow/ brawo Jacek Bednarz, jak zawsze wiarygodny
|
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
|
Sorry stary, pokaż mi innego trenera który przegrywa 5:0 i awansuje o jedną pozycję
![]()
Już za cztery lata,
Już za cztery lata, Może będzie Ekstraklasa!
|
|
|
|
Senior Member
Od: 06.2010
Offline |
|
|
Bo Franek Smuda czyni cuda
![]() |
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
|
Reprezentant drużyny narodowej piłki nożnej Jakub Błaszczykowski obronił pracę dyplomową kończącą studia I stopnia (na kierunku turystyka i rekreacja). Obrona odbyła się 22 grudnia w siedzibie Wydziału Pedagogicznego AJD. Uczestniczył w seminarium prof. dr. hab. Wiesława Pilisa. Promotorem pracy był dr Karol Pilis, recenzentem dr Cezary Michalski, a przewodniczącym komisji egzaminacyjnej dr hab. Eligiusz Małolepszy, prof. AJD (dziekan Wydziału Pedagogicznego).
![]()
Jazda , Jazda , Jazda Biała Gwiazda!!
|
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
|
Widzę,że Radzio Majdan dorabia jako komentator w E11 ? nie wiedziałem
![]()
Piggy oddaj hajs
|
|
|
|
Senior Member
Od: 04.2007
Offline |
|
|
^^
Gdzie Radzia jeszcze nie było? Telewizja śniadaniowa, taniec z gwiazdami, reality show. Godności nie ma żadnej. A jego komentarz to taki banał. Mimo wszystko C+ od tych swoich ekspertów wymaga drobinę przyzwoitości i oglądanie przynajmniej ostatniego meczu drużyny którą komentują. |
|
|
|
Senior Member
Od: 12.2002
Offline |
|
|
No tak, komentarz Węgrzyna jest niczym wykład akademicki
|
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
|
Kazka można lubić lub nie, zgadzać się z nim lub, śmiać się z niego lub nie. Ale jestem pewny że nie zarzucisz mu brak wiedzy o danej drużynie czy piłkarzy. Poprostu jest merytorycznie przygotowany.
Komentarz Radzia to typowy banał który można przypisać do każdego piłkarza. Widać że nie wchodzi w jakieś głębsze wywody bo utopiłby się z niewiedzy na temat poszczególnych zawodników czy drużyn. |
|
|
|
Senior Member
Od: 05.2007
Offline |
|
|
Romell Quioto w Major League Soccer, a dokładniej w Houston Dynamo. Warto zauważyć, że w swoim poprzednim klubie strzelił 38 goli w 96 meczach, grywa też regularnie w reprezentacji Hondurasu (bilans 27/4).
|
|
|
|
Koneser
Od: 07.2009
Offline |
|
. Co by nie mowic o Radku to mam do goscia szacunek, zawsze cieplo o nas mowi i jego slynne slowa dla PN, ze dziekuje Bogu za Wisle. |
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
|
^^
Dziwisz mu się? Przecież Wisła była tak naprawdę jedynym poważnym epizodem w jego karierze. Czy w jakimś innym klubie zdobył MP? Wątpię |
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
|
Kamil Kosowski: Wiśle życzę bogatego sponsora
Cytat:
![]()
Piggy oddaj hajs
|
|
|
|
Member
Od: 12.2016
Offline |
|
|
http://www.dziennikpolski24.pl/sport...ecia,11634886/
Fajnie było by go kiedyś jeszcze zobaczyć w koszulce Wisełki, najlepiej w lidze mistrzów ![]() |
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
|
Piotr Ćwielong rozwiązał kontrakt z Ruchem z powodu problemów rodzinnych aby na pewno ? zaczyna się ucieczka z tonącego okrętu ?
Remigiusz Szywacz podpisał umowę z GKS Tychy umowa zawarta na dwa lata ![]()
Piggy oddaj hajs
|
|
|
|
Senior Member
Od: 09.2014
Offline |
|
|
Tymczasem w Portugalii...
![]() |
|
|
|
Senior Member
Od: 11.2007
Offline |
|
|
|
Senior Member
Od: 10.2006
Offline |
|
|
|
Member
Od: 12.2016
Offline |
|
|
nie chce się czepiać, ale on przynajmniej gra i strzela. A taki kapustka od żydów, którego wszyscy tak wielbili bo w pierwszym meczu na euro16 z Irlandią 3 razy prosto kopnął piłkę nie potrafi usiąść na ławce w zespole który gra taką kichę że mogliby sobie podać rękę z łęczną
|
|
|
|
Senior Member
Od: 10.2006
Offline |
|
|
Zagral w 21 meczach i strzelil 2 bramki, u nas w 20 strzelil 3 ; )))
|
|
|
|
Socios Wisła Kraków
Od: 07.2009
Offline |
|
|
3 bramki to Boguski w jednym meczu ładuje.
![]() Wiśle się nie kibicuje. Wisłe się KOCHA. Cytat:
|
|
|
|
Senior Member
Od: 06.2009
Offline |
|
|
Barca z Bilbao grającym w 9 też nie potrafiła choćby zremisować.
![]()
Anty PO-PiS!!!
|
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
|
Z. Kapka podobna zaczyna budowę silnej Łęcznej....
|
|
|

|
||||||
![]() |
|
|