|
|||||||
| Hyde Park Sportowy (moderowane) Odpowiednie miejsce do wymiany poglądów na tematy sportowe, nie tylko piłkarskie, nie dotyczące jednak bezpośrednio "Białej Gwiazdy". O sytuacji w reprezentacji, innych polskich klubach czy ligach na świecie oraz o innych dyscyplinach sportu piszcie |
![]() |
|
|
Narzędzia tematu | Tryby wyświetlania |
|
Senior Member
Od: 09.2004
Offline |
|
|
czuje że Polonia wywiezie punkta.
ps - zaslyszane z c+ od komentatorów - to juz 7 stadion na ktorym Lech występuje w roli gospodarza |
|
|
|
Piknik
Od: 03.2004
Offline |
|
Ja jestem niemal pewny, że Pasy się utrzymają, ale nie ukrywam że pomyłka wcale mnie nie zmartwi ![]() Do drużyn słabszych od naszych sąsiadów dodałbym jeszcze Zagłębie. Dodam jeszcze, że podobna metamorfoza będzie udziałem Polonii, jak przejmie ją Smuda. Czarne Koszule mają bardzo solidny skład, a Franz solidnie wszystko poukłada. I mogą spokojnie walczyć o puchary. ![]()
Uma vez Flamengo, sempre Flamengo
|
|
|
|
Senior Member
Od: 03.2009
Offline |
|
|
Cytat:
|
|
|
|
Senior Member
Od: 07.2008
Offline |
|
|
Jaki by nie byl wynik meczu Lech - Polonia, to i tak sie szykuje zmiana coacha w Polonii.
![]() ![]() |
|
|
|
Senior Member
Od: 08.2007
Offline |
|
|
Narazie 1:0 dla Lecha. Polonia nic nie gra grają cały mecz na stojąco, żadnego zagrożenia, zaangażowania a bramka Lecha z dupy.Zobaczymy może coś strzelą na co się nie zapowiada...
|
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
|
Ta szykuje sie tylko jakos nadal trener zachowuje stanowisko (co mnie dziwi), ale jak przegraja to mysle ze juz Wojciechowski sie tak wkurzy ze jutr sprawe zalatwi
![]() |
|
|
|
Senior Member
Od: 11.2006
Offline |
|
|
Już 1:1. I dobrze. Bramka Marcelo (zbieżność nazwisk zupełnie przypadkowa) cud miód malyna.
![]() Раз два трзы, Туск ухади!
|
|
|
|
Senior Member
Od: 07.2005
Offline |
|
|
|
Junior Member
Od: 07.2009
Offline |
|
|
Nie ogladalem tego Sarvasa jeszcze w tym sezonie ale w tej pierwszej polowie mi zaimponowal szybkoscia i dryblingiem+bramka.. Jesli bedzie gral tak jeszcze przez kilka kolejek to powinnismy sie nim zainteresowac bo ciekawy grajek z niego
|
|
|
|
Senior Member
Od: 07.2008
Offline |
|
|
Lech 1:2 Polonia
![]() ![]() |
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
|
no i przysymulowany wolny, bramka ... bez komentarza
|
|
|
|
Senior Member
Od: 02.2006
Offline |
|
|
a tak liczyłem na to, że jeszcze w tym tygodniu nie będziemy samodzielnym liderem, bo Lechia nie da Odrze pograć
. No trudno, i tak mieli dobry start.A w Poznaniu to każdy wynik możliwy, tam idzie cios za cios. ![]() |
|
|
|
Senior Member
Od: 07.2005
Offline |
|
|
|
Senior Member
Od: 02.2006
Offline |
|
|
he, he, nie znam Wielkopolski zbyt dokładnie
![]() ![]() |
|
|
|
Piknik
Offline |
|
|
Powiem szczerze - mnie ta Odra zaczyna wkurzać. Nic nie grają i mają 3 punkty z Lechią. W tym sezonie skupię się na kibicowaniu Wodzisławianom, by spadli
![]() ![]()
Uma vez Flamengo, sempre Flamengo
|
|
|
|
Senior Member
Od: 09.2004
Offline |
|
|
70 minuta - czerwień dla Peszki
|
|
|
|
Senior Member
Od: 03.2003
Offline |
|
|
najbardziej dziś we Wronkach podobał mi sie odgłos na trybunach po bramce Jodłowca: słychac było jeden wielki opad szczeny.
Faul, po ktorym Amica strzeliła druga bramkę na 90% symulowany - ale trudno, wszyscy wiemy, że Amica to dzieci szczęścia |
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
|
Hmmm dla mnie jest dziwne to co pokazuje Lech. Nie chodiz konkretnie o ten jeden mecz lecz o ten i tamten sezon. U siebie graja taka padake ze szok, az dziwne ze ta sama druzyna moze na wyjezdzie zagrac super mecz, rozgromic rywala a u siebie sie mecza z wieloma druzynami, graja srednio, duzo remisuja, dziwne zjawisko
W tamtym sezonie w Krk chociazby 1:4 dla nich a w Poznaniu 1:1, w Wawie 1:1 (chyba jak mnie pamiec nie myli, nie chce mis ei juz sprawdzac) a w Poznaniu z Legia 0:0 po slabym meczu. W tym sezonie w LE z Norwegami na wyjezdzie 6:1 a u siebie 1:2, teraz w lidze z Korona 5:0 a dzis meczarnie z Polonia. Tamten sezon przegrali po fatalnych wynikach u siebie, rmeisujac z Ruchami, Cracoviami itp. Bogu dziekowac ze u siebie takd aja ciała bo inaczej to by w tej lidze wymiatali jesli by im szło na wyjazdach tak jak idzie i u siebie by umieli grac ![]() |
|
|
|
Senior Member
Od: 08.2008
Offline |
|
|
|
Banita
Od: 08.2009
Offline |
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
|
Eeee Piast fajna druzyna, u siebie fajne boje tocza z czołowka i objezdzaja reszte klubow Ekstraklasy. Ja tam Odry nie lubie no i Cracovia niech spada- co sie odwlecze to nie uciecze - oby tak było
Doping maja słaby, słabo graja wiec papa a Piast jak mowie moim zdaniem ciekawa druzyna ) |
|
|
|
Senior Member
Od: 01.2005
Offline |
|
|
Nie ma Polonia szczescia do sedziowania w meczach z KKS.
W czterech kolejnych meczach pyry strzelaly im przynajmniej jednego gola, ktory nie powinien zostac uznany ![]() |
|
|
|
Tylko Wisła
Od: 11.2002
Offline |
|
|
|
Banita
Od: 08.2009
Offline |
|
|
Bueh przed chwila wlaczylem mecz i ten zbawca lewej obrony Gancarczyk cienki jest jak go Ivanowski objeżdza
Ja osobiście wolałbym aby Cracovia została w ekstraklasie, uj z tym że żydki itd itp. ale swoje żydki Haha ! 3:2 i kupon mi wejdzie! Powód: 3:2
Ostatnio edytowane przez MichauSzczu : 16.08.2009 o godz. 20:05.
|
|
|
|
Moderator
Od: 05.2005
Offline |
|
|
Hahahaha Amica, Amica - Discopolo 2:3
Ciekawe, czy po zwycięstwie we Wronkach wywalą Grembockiego ?;P |
|
|
|
Senior Member
Od: 10.2007
Offline |
|
|
2:3 Amica znowu na majstra idzie
![]() |
|
|
|
Tylko Wisła
Od: 11.2002
Offline |
|
|
2-3
Jaka fajna cisza
Ostatnio edytowane przez mic : 16.08.2009 o godz. 20:07.
|
|
|
|
Senior Member
Od: 12.2002
Offline |
|
|
Uuuuuuuuhuhuhu, 85' i Polonia strzela trzecią bramę, ciekawie
![]() ![]()
Ave