|
Senior Member
Od: 06.2009
Offline |
|
|
Bilety będą drogie jak na każdy mecz pucharowy przy R22
50-150 zł ![]()
Należę do Socios Wisła Kraków od 11/2018
|
|
|
|
Senior Member
Od: 10.2008
Online |
|
|
50-150 to na 4 rundę
![]() Myślę, że najtańsze bilety powinny od 25zł się zaczynać, a najdroższe 80-100zł I spotkanie z Levadią nie było na Hutniku, a w Sosnowcu. |
|
|
|
Senior Member
Od: 07.2009
Offline |
|
|
Na Hutniku to graliśmy z Siauliai i Karabachem.No oba mecze bilety były po 25 zł.
|
|
|
|
Senior Member
Od: 05.2011
Offline |
|
|
Myślę, że grubo przesadziłeś, cena na ten mecz nie powinna odbiegać od meczów ligowych wszak rywal nie powala swoją marką.
![]()
...And Justice For All
|
|
|
|
Senior Member
Od: 06.2010
Offline |
|
|
Ceny na mecz z Skonto na sektor C powinny wynosić: ulgowy 19, a zwykły 25
|
|
|
|
Senior Member
Od: 07.2010
Offline |
|
|
A jaki sektor doradzacie jak na pierwszy raz?
|
|
|
|
Senior Member
Od: 10.2008
Offline |
|
|
Mi się wydaje że ceny powinny być podobne do tych z po przedniejszego sezonu tzw "topowych"
![]()
You'll Never Walk Alone!
|
|
|
|
Socios Wisła Kraków
Od: 06.2005
Offline |
|
|
Chu**.
Z racji ze nie pozwalają Nam jezdzic za druzyna, czyli odpada 15 spotkań to prosze mi tutaj promocje dla kibiców oraganizowac pokazać ze coś znaczymy! jeśli ceny będa identyczne to maja nas po prostu w bardzo głębokiej dupie ![]()
cały nasz chuligański trud tobie ukochana ojczyzno
![]()
|
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
|
Ja byłem kiedyś na narożniku i uważam, że jest lepszy widok niż z bocznej trybuny, no i bilety są tańsze.
|
|
|
|
Socios Wisła Kraków
Od: 11.2002
Offline |
|
Odpada Ci 15 spotkań, nie wydasz kasy na bilety, na wyjazdy... możesz więcej zapłacić za bilety u siebie. Promocji to się spodziewaj z tytułu otwarcia trybuny zachodniej w październiku, a nie z powodu zakazu wyjazdów. |
|
|
|
Senior Member
Od: 04.2008
Offline |
|
|
Teraz nie czekam najbardziej na ceny, a na to czy w końcu będzie zniżka dla przedłużających ...
|
|
|
|
Senior Member
Od: 07.2009
Offline |
|
|
Karnety pewnie będą znowu na ostatnią chwilę.Pisałem do klubu, i odpisali mi że nie mają jeszcze żadnych informacji dotyczących karnetów.
|
|
|
|
Senior Member
Od: 07.2005
Offline |
|
|
To zależy "jakim kibicem" się uważasz i jak oceniasz swoje możliwości.
Jeśli tylko chcesz kibicować wbijaj na młyn (ostatnio sektor G, być moze będzie powrót na "gwiazdę", tzn. C). Chęci wystarczą, zaraz wyłapiesz parę słów, wczujesz się w rytm bębna Moze odpuść sobie jak na początek środek młyna, ale z boku jak najbardziej odnajdzie się nawet początkujacy. Ale z chęciami do dopingu.Jeśli natomiast bardziej liczy się dla Ciebie możliwość obejrzenia meczu - wydaj te 2-3 dyszki więcej i kup sobie bilet na E 22 / E 25 np. Siedzisz, widok naprawdę super... Także sam się musisz określić, każdy ma inne upodobania. |
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
|
|
Senior Member
Od: 04.2009
Offline |
|
|
Nie. Tam się stoi, dopinguje
Przynajmniej na tym od strony młyna. |
|
|
|
Senior Member
Od: 04.2005
Offline |
|
|
Orientuje się ktoś może kiedy ma ruszyć sprzedaż karnetów ? Ciekawi mnie czy dla przedłużających abonamenty będą jakieś profity, czy dalej klub będzie miał to wszystko w czterech literach ?
![]()
http://www.youtube.com/watch?v=-shF8y5ud0Q - obejrzyj Wiślaku, zapewniam że banan pojawi się na twych ustach
|
|
|
|
Socios Wisła Kraków
Od: 10.2010
Offline |
|
|
Byłem na obydwuch łukach i róznica jest zasadnicza. Ty koło młyna atmosfera prawie jak na młynie. Idealna dla kogoś kto chce sobie pospiewac, poskakać ale i nie musi robić tego przez 90 minut. Z drugiej strony boiska totalna plaża. Byłem tam tylko raz - jak sie wstawało to odrazu leciały upomnienia, żeby siadac.
![]()
KSIĘSTWO AZORY - Zawsze wierne Wiśle !!!
|
|
|
|
Senior Member
Od: 06.2010
Offline |
|
|
|
Junior Member
Od: 06.2011
Offline |
|
|
bylem dzis w strefie i bilety na skonto podobno najwczesniej 10 dni przed meczem
|
|
|
|
Socios Wisła Kraków
Od: 11.2002
Offline |
|
|
Sprzedaż karnetów może ruszyć już w środę. Możliwe, że jutro pojawi się komunikat. Jeszcze kilka informacji: http://www.wislakrakow.com/www/showa...rticleid=25391
|
|
|
|
Senior Member
Od: 05.2009
Offline |
|
|
Takie pytanie, czy będzie dostępny karnet całosezonowy, tak jak np. na Lechii? Czy w ogóle kiedyś takie były na Wiśle?
|
|
|
|
Senior Member
Od: 05.2007
Offline |
|
|
co ze sprzedażą internetową?
|
|
|
|
Senior Member
Od: 05.2004
Offline |
|
|
Ja takiego karnetu sobie nie przypominam.
![]()
jackass: -Sęk w tym, że jak my im sprzedajemy bilety, to bierzemy pełną odpowiedzialność za nich.
Press: -Czyli to klub dystrybuowałby bilety na mecze wyjazdowe? jackass: -I tak to musimy robić,zawsze tak jest. Press: -Przed konfliktem SKWK się tym zajmowało? jackass: -Tak, oni to robili. |
|
|
|
Senior Member
Od: 05.2008
Offline |
|
|
|
Senior Member
Od: 04.2005
Offline |
|
No tak ale musisz wydać naraz minimum 400 zł. Chyba że dałoby się rozbić na raty, ale to sensu większego by nie miało ![]() ![]()
http://www.youtube.com/watch?v=-shF8y5ud0Q - obejrzyj Wiślaku, zapewniam że banan pojawi się na twych ustach
|
|
|
|
Senior Member
Od: 05.2009
Offline |
|
|
Powinni coś takiego zrobić. Stracić na tym na pewno nie stracą, a z pewnością znajdą się tacy, którzy skorzystają z tego typu oferty.
|
|
|
|
Hanys
Od: 12.2003
Offline |
|
Z niecierpliwością czekam zatem na informacje z klubu. Pozdrawiam ![]()
MECZE, BRAMKI, SKRÓTY WISŁY Z 20 LAT.
Ponad 1000 GB - coś potrzeba pisz na PW lub e-mail [email protected] 22 płyty DVD, a na nich cały sezon 2017/18 i 2018/19 (mecze, skróty, bramki) oddam za 100 zł + koszt wysyłki |
|
|
|
Senior Member
Od: 08.2006
Offline |
|
|
Nie wiecie, czy stadion jest otwarty dla zwiedzających i jeśli tak to w jakich godzinach?
Przed zakupem karnetu chciałbym sobie obczaić miejsca ![]() E: Dzięki wiślak 86!
Ostatnio edytowane przez gianbuffon : 05.07.2011 o godz. 11:58.
|
|
|
|
Senior Member
Od: 04.2007
Offline |
|
|
Ciekawe jak to będzie jeżeli ktoś obecnie jestem studentem, legitymację ma ważną np. do 30.09.2011r. i czy w takim układzie będzie mógł kupić karnet w cenie zniżkowej, a potem bez problemów wchodzić na mecze Wisły nawet po upływie terminu ważności legitymacji. Mam nadzieję że ludzie odpowiedzialni za to pomyśleli również o tej ewentualności, ponieważ z racji zdarzeń jakie ostatnio mają miejsce na polskich stadionach nie chciałbym żeby się okazało w październiku, że nie można uczęszczać na mecze Wisły z powodu braku legitymacji.
|
|
|
|
Senior Member
Od: 08.2004
Offline |
|
|
niestety nie trybuny są zamknięte.
![]()
Dumny po zwycięstwie
Wierny po przegranej Zbanowany za napisanie "matoł", "jeba*y złamas", "3 kretynów" o ludziach dla których flaga Polski do góry kołami to coś normalnego na twarzy |
|
|

|
||||||
![]() |
|
|