|
Senior Member
Od: 07.2009
Offline |
|
|
to co zrobić by na 8500GT śmigało bez problemów dać średnie detale i efekty czy rozdzielczość zmniejszyć
|
|
|
|
Senior Member
Od: 09.2003
Offline |
|
|
|
Senior Member
Od: 07.2008
Offline |
|
|
Czyli tzw. Swap. Tylko że ta pamięć o wiele mniej wydajna od zwykłego ramu. Na tyle, że aż nie opłaca się jej zwiększać
![]() |
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
chciał zwiększenie ramu to "jakiś" tam sposób jest. Lepiej dokupić 1 GB i po sprawie,ram jest teraz stosunkowo tani. Pozdrawiam. |
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
|
KoTeK mam pytanie jak dochodze do pamięci wirtualnej to co tam zmienić rozmiary Niestandardowe ,w tych okienkach coś wpisać jak tak to co
|
|
|
|
Senior Member
Od: 10.2006
Offline |
|
|
Daj że chłopie spokój dokup sobie 1gb ramu około 150zl cię to będzie kosztowało. Albo sobie ustaw na tej grze wszystkie detale najniższe i graj
![]()
|
|
|
|
Senior Member
Od: 01.2008
Offline |
|
|
Grał już ktoś w Modern Warfare 2?
![]() ![]()
ćwicz to co chcesz, nawet gdy kumple nie ćwiczą..
|
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
|
Przez steama jest także grę się da odpalić dopiero w dniu premiery. No chyba ze ktoś na konsoli już grał.
![]()
|
|
|
|
Senior Member
Od: 12.2002
Offline |
|
|
NFS: Shift
jeżeli kogoś irytuje prowadzenie pojazdów w NFS powinien wgrać ten oto dodatek: Real Mod 2.0b zmieniono: NEW TIRES MODEL: entirely rewritten models for all the cars with three separate “slip curves”. NEW AI MODEL: more competitive, less aggressive, and make fewer mistakes. NEW CHASSIS MODEL: all data from the chassis of all the cars now are correct. NEW COCKPIT CAM: now it’s like a real “onboard camera”. NEW TRACK SURFACES: all the surfaces are now correct. tylko z powyższym dodatkiem działa również modyfikacja zwiększająca długości wyścigów w karierze oraz stosunkowo zmniejszająca premie za zwycięstwa, jednym słowem wydłuża zabawę w karierę: Pro Career Mod 1.4beta
Ostatnio edytowane przez Genio : 10.11.2009 o godz. 15:35.
|
|
|
|
Senior Member
Od: 09.2006
Offline |
|
|
A dla mnie najlepszą grą roku jest Machinarium. Wciąga niesamowicie ale jej wadą jest krotki czas rozgrywki;/ oczywiście to zależy od gracza ile czasu zajmie mu rozwiązanie lamigłowek ; )
|
|
|
|
Senior Member
Od: 08.2006
Offline |
|
|
Skończyłem nie dawno Star Wars: force unleashed i muszę stwierdzić że moc rzeczywiście jest wyzwolona ! Gra była by rewelacyjna, ale przez to że wydali ją najpierw na konsole to jest jedynie dobra. Im większą popularność zyskują konsole tym bardziej zabijane są dobre pomysły na gry. SW: FU ma typowe wady i spłycenia konsolowca. Gra jest nieziemsko krótka, 8h to góra (dłużej w machinarium grałem), podczas walk z bossami nie ma obrotu kamery, walki mieczem świetlnym widowiskowe, ale konsolowo maksymalnie uproszczone. Wszystkie combiosy robi sie jednym klawiszem (tak jak w Batman: Arkham Assylum, który jest kolejnym przykładem jak zjebać świetną grę). miecz świetlny powinien wchodzić w takiego szturmowca jak w masło, tymczasem odbija się od niego jak jakiś kij, w stylu jRPG'a. Finishery robi się wciskając w danym czasie przyciski, które wyświetlają się na monitorze (jakież to konsolowe, eh). Tą samą przypadłość miał przeniesiony z PS3 Residen Evil 5. Gra jest niesamowicie liniowa. Grafika bardzo dobra, choć już nie jakiś majstersztyk. Grałem na swoim sprzęcie w wiele lepszych graficznie gier bez zacięcia. Tutaj gra momentami zwalnia, czasem zetnie (i znów te konsole).
Teraz zalety. Przede wszystkim fabuła. Bardzo dobra, choć krótka. Zabawa mocą rewelacyjna. Na rozwiniętych skilach można cuda wyprawiać. Ostatni plus to... uniwersum Gwiezdnych wojen. Plusów mało ale polecam tą grę. Czekałem na nią od momentu zapowiedzi, i jestem średnio usatysfakcjonowany, ale polecam i tak. co do gry roku to grałem w wiele świetnych tytułów w 2009 i ciężko byłoby wskazać ta najlepszą. GTA IV, Residen EVil 5, Dark sector, Bionic Comando, Batman:Arkham Assylum, Star Wars: FU, Machinarium, Risen, Wofenstein. Gra roku? Nie mam pojęcia którą to by mogła być. Teraz czekam na luty 2010 i pwrót Alien vs Predator
Ostatnio edytowane przez Gordian : 11.11.2009 o godz. 14:20.
![]() ![]() |
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
|
Tak jak koledzy wyżek - Machinarium rewelacyjna gierka.
Aktualnie z kumplami pociskam w taką gierkę jak Borderlands (w trybie co-op może grać jednocześnie do 4 osób, nie jest wymagany oryginalny klucz do gry - rejestrujemy się na stronce gamespy.com i gramy !). Świetna strzelanka z MNÓSTWEM narzędzi zniszczenia, które mogą być ulepszane co daje praktycznie nieograniczoną liczbę możliwych broni (kombinacji). Do tego niestandardowa grafika - taka komiksowa, która w połączeniu z naprawdę świetnie dobraną muzyką dają świetny efekt. Świat jest przestronny i urozmaicony, klimat rodem z filmowego Mad Maxa i Fallouta robi wrażenie Gracz ma do wyboru 4 różne klasy postaci, które mają swoje unikalne "skille", które podwyższamy wraz ze zdobywanym doświadczeniem i kolejnymi "levelami": standardowy soldier, hunter, syrena i berserker.Pierwszym minusem gierki jest kiepska "fabułowość", przy graniu średnio się czuje cel, który nam przyświeca i do którego dążymy. Drugi to zbyt duża schematyczność questów, ponieważ generalnie sprowadza się do formy search & destroy. Generalnie polecam na odprężenie, zwłaszcza jak się gra ze znajomymi jest fajna zabawa. ![]()
Feci quod potui faciant meliora potentes
|
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
|
mam pytanie czym może być spowodawane zbyt długie wczytywanie sie gry
|
|
|
|
Senior Member
Od: 07.2006
Offline |
|
|
wymagania gry,sama gra,twój sprzęt co to za gra? syfy w systemie
![]()
Piggy oddaj hajs
|
|
|
|
Senior Member
Od: 05.2009
Offline |
|
|
Może po prostu ta gra ma tak długo się ładować i tyle... Sprecyzuj dokładniej!
|
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
|
Dragon Age wszystkie inne gry CoD4MW, Halo,FM,Assasin,pięknie sie szybko ładujom a tu zanim DA mi sie załaduje filmik w czasie gry lub sejv tu co najmniej 10-15min musze czekać uwastez sietak długo ta gra ładuje
Ostatnio edytowane przez JOSE 841 : 12.11.2009 o godz. 21:55.
|
|
|
|
Wiślacki Miechów
Od: 07.2004
Offline |
|
|
Zacząłem dzisiaj Call of Duty Modern Warfare 2 i na prawde polecam. Druga misja ze skuterem po prostu miazga
. |
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
|
Miazga to są te misje Special Ops
![]()
|
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
|
Grał ktoś może w modern war fare 2 przez neta? zastanawiam sie czy kupic World a t War czy ten nowy Call. Wiem że grajac w Calla 5 przez internet gineło się po jednym strzale i to mi sie w tym podobalo. jeśli tak nie jest w Modern War 2 to kupie piątke.
|
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
ginie się od jednego strzału. Osobiście wybrał bym mw2. Bo 5 to totalna kaszana![]()
|
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
Tam można wyciąc 5 naraz jeśli biegną kolo siebie, i gra mi sie podobala. Ale pytalem sie w sumie kogoś kto już grał ![]() no,no,no rozgrywka posieci w stylu konsol mnie nie przekonuje: http://www.cdaction.pl/news-9384/mod...iplayerem.html
Ostatnio edytowane przez <Crasch> : 13.11.2009 o godz. 14:58.
|
|
|
|
Senior Member
Od: 03.2007
Offline |
|
|
Jaka polecicie grę strategiczna w stylu medievala2, bo ten empire to strasznie kulawy jest?
A dawno już w nic nie grałem, wiec czas najwyższy. ![]() |
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
|
Gier podobnych do MTW za wiele nia ma, jesli masz na mysli kierowanie wielkimi bitwami.
Z punktu widzenia strategicznego a nie taktyczno bitwenego okres sredniowiecza obiejmuje Europa Universalis 3. Polecam goraca te gre ale uprzedzam ze z MTW ma niewiele wspolnego bo nie ma kierowania bitwami. Za to opcje polityczne i strategiczne sa 1000 razy bardziej rozbudowane. Ja np raz grajac Polska po Unii z Litwa mialem panstwo az po Krym i Smolensk a do tego pare kolonii na karaibach, ameryce poludniowej, indonezji i poludniowej afryce . Niedawno zaczalem grac Palatynatem i zamierzam robic Swiete Cesarstwo Rzymskie Narodu Niemieckiego od srodka ![]() Gra ma wielkie mozliwosci, wielkie wyzwania a i pare naprawde sensownych modow. Polecam Manga Mundi Platinum. ![]()
DysoN
|
|
|
|
Senior Member
Od: 03.2007
Offline |
|
|
Nie musi być umieszczona w czasie średniowiecza.Co tam nawet nie musi być zbytnio upodobniona do MTW.Głownie chodzi mi przede wszystkim aspekty strategiczne oraz ekonomiczne i jakby miała bitwy, to nie było by źle.Nie musi być tez koniecznie turowa, ale fajnie jakby była.
Ważne żeby dobra była. ![]()
Ostatnio edytowane przez Greg91 : 13.11.2009 o godz. 18:44.
|
|
|
|
Junior Member
Od: 03.2009
Offline |
|
|
Grasz w FIFA? Nudzi Ci się już wygrywać po cztery lub więcej do zera ]JUŻ DZIŚ ZAPISY DO LIGI MISTRZÓW, O 20:00 TURNIEJ LIVE GRANY ZARAZ PO ZAPISACH. Oferujemy: - liga FIFA 10 - liga transferowa - turnieje - turnieje live - całe mecze polskiej esktraklasy - wkrótce turnieje sponsorowane WKRÓTCE RÓWNIEŻ INNE GRY I ATRAKCJE !!! Pamiętaj, www.sportfifa.pl ps. proszę nie usuwać tego tematu, gdyż temat jest początkiem mojego autorskiego pomysłu, który jest opisany w temacie: http://www.sportfifa.pl/forum/viewtopic.php?t=504 Chciałbym wkrótce informować na bieząco o sportfifa.pl Ekstraklasa
Ostatnio edytowane przez sportfifa : 14.11.2009 o godz. 19:42.
|
|
|
|
Socios Wisła Kraków
Od: 06.2007
Offline |
|
|
Ma ktoś z Was jakiś dodatek, albo łatkę do PESa 2010, żeby zmienił nazwiska zawodników, nazwy klubów i herby na poprawne? Prosiłbym o link.
Prosiłbym jeszczę o sprawdzone linki do gier: MOH: Airbone, Assasins Creed, Fallout 3, COD najnowszy, ale tylko i wyłącznie w języku angielskim. Najlepiej na rapidshare. Patrzę na ostatnie strony warezów to albo są langue packi, albo po polsku, a z przodu to zapewne linki nieaktywne. Z góry dzięki. Dzięki Genio
Ostatnio edytowane przez R33 : 14.11.2009 o godz. 22:27.
|
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
|
No bez jaj, ktos to bedzie tak sciagac ? LOL
![]()
DysoN