|
Senior Member
Od: 12.2002
Offline |
|
|
czy pakiety 'smsy za 1 grosz' w liczbie 600 smsow do wykorzystania w miesiacu są jedynie wazne dla tej samej sieci czy wszystkich niezaleznie od operatora?
|
|
|
|
Senior Member
Od: 07.2008
Offline |
|
|
Tylko do tej samej.
|
|
|
|
Senior Member
Od: 04.2009
Offline |
|
|
o co to chodziło z tymi pozdrowieniami od Zagłębia
![]()
"Wisła To My!! Lepsza Strona Błoń i Duma Tego miasta!!"
|
|
|
|
Senior Member
Od: 05.2007
Offline |
|
|
|
Senior Member
Od: 10.2006
Offline |
|
|
Bet-At-Home czy Expekt?
Co lepsze na początek internetowej bukmacherki? ![]()
the end
|
|
|
|
Senior Member
Od: 05.2007
Offline |
|
|
|
Senior Member
Od: 10.2008
Offline |
|
|
expekt ma boagtszą ofertę. bah ma czytelniejszy interfejs. dobre są oba na początek jednak expekt chyba lepszy. ![]()
PdG.
TYLKO WISŁA! |
|
|
|
Socios Wisła Kraków
Od: 03.2008
Offline |
|
|
Mam bardzo słaby sygnał WiFi. Nie ma możliwości przeniesienia routera, przewiercenia gdzieś dziury itd. Jak skutecznie (!) zwiększyć zasięg i sygnał sieci bezprzewodowej? Korzystał ktoś z takiego czegoś?
http://www.allegro.pl/item753133252_..._pendrive.html Chociaż w sumie, bardziej skłaniam się ku temu urządzeniu->http://www.allegro.pl/item731740806_...peater_ss.html Ma ktoś jakieś doświadczenie w tej materii? Proszę o pomoc :( |
|
|
|
Oficjalny piknik
Od: 06.2004
Offline |
|
|
Znacie jakiś kantor w Krakowie, który wymieniłby 100 czeskich koron w monetach na banknot albo po prostu... zamieniłby mi je na polskie złote?
|
|
|
|
Socios Wisła Kraków
Od: 06.2007
Offline |
|
|
Kliknij na swoją nazwę użytkownika nad avatorem i daj ,,Zobacz inne posty..."
|
|
|
|
Senior Member
Od: 07.2007
Offline |
|
|
do usunięcia
Ostatnio edytowane przez Zola : 03.06.2010 o godz. 20:16.
![]() |
|
|
|
Senior Member
Od: 09.2006
Offline |
|
wszystko jest opisane, a poniżej masz jak go wgrac. ![]() pozdrawiam. ![]() ![]() |
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
|
Dziękuje uprzejmie za pomoc
![]()
|
|
|
|
Senior Member
Od: 07.2009
Offline |
|
|
|
Senior Member
Od: 07.2008
Offline |
|
|
Poszukuję posta pewnego użytkownika, który zawierał w sobie wszystkie bramki z meczów Wisły z sezonu 2007/08 i 08/09. Bardzo mi na tym zależy, niestety nie mogę odnaleźć. Poszło razem z formatem ): Bardzo proszę o linka na PW.
![]() |
|
|
|
Senior Member
Od: 10.2007
Offline |
|
|
wie ktoś ile płacą za trafne wytypowanie 5 z 7 obstawionych liczb w multi multi ?
|
|
|
|
Oficjalny piknik
Od: 06.2004
Offline |
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
|
Ma ktoś linka do zdjecia demotywatorow na którym był rysio z klanu z akordeonem i podpis "rychu solufka" lub cos w tym stylu
![]()
|
|
|
|
Banita
Od: 08.2007
Offline |
|
|
Poszukuje polskich napisow do dwoch 1szych odcinkow 6 sezonu Greys Anatomy.Ma ktos z Was moze ?
Wersja Greys.Anatomy.S06E01E02.HDTV.XviD-NoTV.[VTV] |
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
|
spróbuj sobie ściągnąć "napi projekt" i wtedy klikniesz tylko na film i dasz "znajdz napisy" i po kłopocie.
![]()
|
|
|
|
Senior Member
Od: 03.2009
Offline |
|
hmm bardzo dziwne-a jaki masz router?jakis tp-link czy cos?Ja mam u siebie d-linka i moge 4 pietra nizej zejsc z laptopem i mam sygnal ``znakomity`` a kosztowal on 99zl....Pytanie czy chodzi Ci o karte wi-fi ktora wpinasz na usb do stacjonarki czy o lapka?Moja rada zmien router a nie baw sie w ``wzmacnianie sygnalu`` bo tak jak Ci mowie tp-linki itp sie nie sprawdzaja...Polecam D-Link ,asus,linksys...(inne ceny niz chlam jakis ale tak jak mowie zasieg na pol bloku ![]() pzdro |
|
|
|
Senior Member
Od: 07.2006
Offline |
|
|
Witam Mam nie typowe pytanie
Moja mama jest za granicą mieszkamy w bloku stara wzięła kredyt no spłacała spłaca nagle przestała,narósł dług w wysokości ok 9 tys zł.Dzisiaj mnie pani z spółdzielni wzywa i mi mówi, żeby wpłacić min.2 tys zł a jak nie to do sądu i eksmisja.I tu moje pytanie czy za 9 tys.długu możliwa jest eksmisja? mi się wydaje, że nie owszem mogła by być za 100 tys zł długu a nie 9 tys.Pytam bo mama za granicą, a na takich sprawach się nie znam z góry dzięki za pomoc. edit specjalnie dla mcovalski zmieniłem stara na mama ![]()
Ostatnio edytowane przez brylant17 : 27.09.2009 o godz. 17:47.
|
|
|
|
miszcz ortografji
Od: 04.2004
Offline |
|
Eksmisja jest możliwa. |
|
|
|