|
|||||||
| Wisła Kraków - piłka nożna Tutaj możesz spokojnie i rzeczowo porozmawiać o wszystkich tematach związanych z "Białą Gwiazdą". Pokój z założenia zawierać ma tematy dotyczące drużyny. |
![]() |
|
|
Narzędzia tematu | Tryby wyświetlania |
|
Senior Member
Od: 11.2005
Offline |
|
|
Guti za darmo od stycznia,więc na rozgrywajacego jak znalazł ;P
http://sport.onet.pl/pilka-nozna/inn...wiadomosc.html Dac mu kontrakt 500 tys euro na rok jak Ljuboji i git.Na pewno ściagnie na stadiony wielu widzów |
|
|
|
Member
Od: 06.2011
Offline |
|
|
@jendrus
To właśnie Głowacki jest podstawowym stoperem uczestnika LM, a także reprezentacji Polski. Gdy odchodził z Marcelo pewnie było Ci szkoda, że nie udało się go zatrzymać. Szanucner jest ograny w europejskich pucharach i jest podstawowym zawodnikiem. Może spokojnie ograć co najmniej 2 lata na przyzwoitym poziomie. Cleberowi też wypominałeś wiek? Z Traore może rzeczywiście przesadziłem. Natomiast w lecie kończy mu się kontrakt. Przypominam, że Lamey ma jeden z większych kontraktów w naszym klubie. @river Jeżeli wszystko ci się kojarzy z przekleństwami to pozdro. Jeżeli jesteś taki "super", to zaproponuj coś od siebie a nie jedynie czekasz, żeby kogoś skrytykować. Łatwiej jest kogoś skrytykować, aniżeli pomyśleć samemu, żeby nasza sytuacja w klubie się poprawiła. Szanuję to, że ktoś ma odmienne zdanie, natomiast nie szanuję ludzi którzy krytykują chociaż sami nie zaproponują czegoś lepszego. |
|
|
|
Senior Member
Od: 06.2005
Offline |
|
|
Jak je podpisywali to nikt tak nie myślał,bo np. Boguski gdyby nie kontuzja to pewnie byłby obecnie jednym z najlepszych piłkarzy Wisły i byśmy dziękowali za taki kontrakt...
![]()
Bednarz=Landryna=......
|
|
|
|
Senior Member
Od: 11.2009
Offline |
||
Pomyśł co by powiedział o naszym cyrku: Cytat:
Ostatnio edytowane przez Teqcontroller : 14.11.2011 o godz. 17:43.
![]() "JEDNA WIARA JEDEN KLUB WISŁA KRAKÓW AŻ PO GRÓB"
![]() |
||
|
|
Member
Offline |
|
Natomiast nie po to kupowano Genkowa za 0,5 mln. euro, żeby tylko siedział na ławce. |
|
|
|
Senior Member
Od: 05.2009
Offline |
|
|
Teqcontroller: Z Małym ? Niby po jakiemu ? Guti raczej polskiego nie ogarnia
E: Wiem że przenośnia ale musiałem to napisać Powód: dopiska
Ostatnio edytowane przez Marcin_fan : 14.11.2011 o godz. 18:10.
|
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
![]() ![]() "JEDNA WIARA JEDEN KLUB WISŁA KRAKÓW AŻ PO GRÓB"
![]() |
|
|
|
Senior Member
Od: 07.2006
Offline |
|
|
wystarczy, że opanuje kim ty kuwa jesteś i będzie git
![]()
"Ludzie są tacy głupi, że to działa. Niesamowite!" - M.M.
J***Ć pis!!! |
|
|
|
Socios Wisła Kraków
Od: 11.2008
Offline |
|
|
Guti wylecial z Besiktasu i jest do wziecia
![]() |
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
|
Nie dla Gutiego w Wiśle
On by wyśmiał naszą propozycje , kto by mu dał 500 tys rocznie w Wiśle , kolo pewnie koło miliona kasuje.![]() "JEDNA WIARA JEDEN KLUB WISŁA KRAKÓW AŻ PO GRÓB"
![]() |
|
|
|
Senior Member
Od: 09.2011
Offline |
|
|
Gdyby nie był za drogi(czyt. mniej niż milion ojro), warto by było się moim zdaniem zainteresować:
http://sport.gadu-gadu.pl/5675633306...ech-pod-sciana |
|
|
|
Senior Member
Od: 04.2006
Offline |
|
|
Wziąłbym z powrotem Brożka - ambicje by miał, bo liczy na grę na Euro 2012. 1 sezon z opcją przedłużenia na kolejne lata.
|
|
|
|
Senior Member
Od: 12.2008
Offline |
|
|
ja tam się nie zdziwię jak po końcu sezonu ujrzymy u nas Głowackiego ( koniec kontraktu ) Brożka i Błaszczykowskiego, a na ławcę Smudę ..
|
|
|
|
Member
Od: 04.2011
Offline |
|
|
Z tego co wyczytałem w zimie mają być tylko dwa transfery a to jest zdecydowanie za mało. Jeśli włodarze mówią tylko o dwóch transferach to chodzi im na pewno o Świerczoka i Skorupskiego bo tylko ich wymienia się w mediach. Ja jestem za. Skoro oni mieli by przyjść to w rozliczeniu oddałbym Górnikowi Boguskiego i Jovanicia nam nie będą potrzebni a tam na pewno się przydadzą.
|
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
|
Czy mogę żartobliwie?
Mister Stan Valckx! This is a great chance to propose Guus Hiddink take over WISŁA KRAKÓW! z onetu ![]()
Piggy oddaj hajs
|
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
|
google tłumacz rulez!!
![]()
"Ludzie są tacy głupi, że to działa. Niesamowite!" - M.M.
J***Ć pis!!! |
|
|
|
Member
Offline |
|
|
Ja próbowałbym ściągnąć w zimie do nas reprezantantów którzy myślą o zmianie klubu głośno o tym mówi przecież Paweł Brożek Kuba Błaszczykowski Dariusz Dudka Adam Matuszczyk oni myślą o zmianie więc moglibyśmy sie zakręcić. Na lewą spróbować wypożyczyć Boenisha i paka taka że na wiosne bez problemu bronimy mistrza i idziemy na LM z wielką mocą
|
|
|
|
Banita
Od: 10.2010
Offline |
|
|
A w czerwcu pobudka, że 8 czy 9 zawodnikom z pierwszego składu kończą się kontrakty.
I zacznie się narzekanie, że działacze myślą krótkowzrocznie. |
|
|
|
Guest
|
|
Jestem sobie w stanie wyobrazić, że Paweł zrozumiał, że na Zachodzie nic już nie zdziała i zechce wrócić do klubu gdzie będzie miał niezłą kasę, oddanych kibiców, sporo szacunku i powoli status w jakimś tam stopniu legendy Wisły. O ile oczywiście Cupiał, Basałaj czy ktoś tam nie mają tu jakiegoś ale. Reszta z wymienionych to na głowę by upadła jakby zeszła 3 półki niżej sportowo i jakieś pewnie 50-70% finansowo zupełnie bez powodu. Z Polaków grających zagranicą to możemy pomarzyć o Białkowskim, Sznaucnerze, Kusiu itp. |
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
|
wezcie irasa
![]()
"Nie dla ligi, nie dla mody, nie dla żadnego szpanu, nigdy nie zaliczaj nas do stada tych baranów..."
|
|
|
|
Senior Member
Od: 05.2010
Offline |
|
|
Wiem, że to nierealne, ale możeby pozbierać tym razem Polaków grzejących ławę za granicą. Mam parę propozycji :
Kuba Błaszczykowski - przed Euro będzie chciał jak najwięcej grać, Wiślak z krwi i kości Adam Matuszczyk - również liczy na regularną grę przed Euro, Paweł Brożek - to samo co w przypadku Kuby + 3-4 transfery młodych Polaków : Skorupski - młody, zdolny z Górnika Modelski - młody, zdolny w dodatku koniec kontraktu w czerwcu 2012 Słodowy - młody Polak grający w Czechach Machaj - z Lechii Gdańsk + do tego Świerczok i Oleksy na próbę. +powrót chłopaków z wypożyczeń. Skład na wiosnę : Skorupski - Modelski, Jovanovic, Chavez, Słodowy - Kuba, Sobolewski, Matuszczyk ,Melikson, Małecki - Biton Ewentualnie: Pareiko - Burliga, Czekaj, Bunoza, Nunez - Iliev,Wilk, Machaj, Chrapek - Boguski - Brożek Pożegnanie: Jovanic, Lamey, Jaliens, Pajlic, Diaz, Jirsak, Kirm, Garguła, |
|
|
|
Member
Od: 08.2007
Offline |
|
|
jesli chodzi o Kube to ponoc wchodzi w gre jego wypozyczenie wlasnie do nas, zobaczymy ile w tym prawdy:
http://www.sportowefakty.pl/pilka-no...yczniu-w-wisl/
Ostatnio edytowane przez piotrekj66unia : 19.11.2011 o godz. 10:27.
|
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
|
Nawet półroczne wypożyczenie Kuby byłoby fenomenalną sprawą. Taki zawodnik u nas? Marzenie, oby się zdecydował.
|
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
|
Jest druga strona medalu o cym było na forum na pewno pisane. Zgrywamy Kube z zepołem a po rundzie od nas odchodzi... to jest też ból.. Nie wiem jakie są szans e na odkupienie go od Borussi - 5% ?
|
|
|
|
Member
Offline |
|
TAK dla Modelskiego, ale co najwyżej na ławkę, nam potrzebny jest doświadczony zawodnik (mamy Jovanovicia). TAK dla Słodowego, ale na ławkę, ma tylko kilka meczów w przeciętnej Gambrinus Lidze. Machaj jest kontuzjowany i nie wiadomo kiedy wróci do formy Wątpię w to, że zawodnicy z BUNDESLIGI będą chcieli do nas wrócić, poza tym nie stać nas na nich. Natomiast z częścią z tych Twoich przymiarek się zgadzam. ![]() |
|
|
|
Senior Member
Od: 09.2007
Offline |
|
|
Panowie spójrzmy prawdzie w oczy. Jeżeli Brożek by tu wrócił nawet na wypożyczenie, oznacza to ni mniej ni więcej, że Biton przestanie być naszym piłkarzem z dniem 30 czerwca 2012 roku. Co do powrotów to ja jestem sceptycznie nastawiony tym bardziej jeśli miałoby to być pół roku, a w czerwcu znowu szukać zawodników. O Pucharach można by było wówczas zapomnieć.
![]()
"W meczach powinni dawać z siebie wszystko! Ze zmęczenia powinni rzygać, mdleć, z wysiłku narobić w spodnie, cokolwiek!"- ANDRZEJ IWAN
|
|
|
|
Senior Member
Od: 09.2004
Offline |
|
|
Wole obronic mistrza i stracic Kube = rozwalic taktyke niż nie mieć mistrza i nie rozwalić czegos czego i tak nie ma
|
|
|
|
Senior Member
Od: 01.2010
Offline |
|
|
informacja z "fakt" - wiem że mało prawdopodobne
![]() Paweł Oleksy - rozmawia z Wisła (Obecnie Zawisza) Bracia Mak - Obserwowani przez Wisłę ! Szukamy Polaków ? |
|
|

|
||||||
![]() |
|
|