|
|||||||
| Wisła Kraków - piłka nożna Tutaj możesz spokojnie i rzeczowo porozmawiać o wszystkich tematach związanych z "Białą Gwiazdą". Pokój z założenia zawierać ma tematy dotyczące drużyny. |
![]() |
|
|
Narzędzia tematu | Tryby wyświetlania |
|
Senior Member
Od: 10.2006
Offline |
|
|
Tak mi się zdaje patrząc na kamerki co od strony trybuny D zaczęli rozwijać rurki pod ogrzewanie płyty.
|
|
|
|
Senior Member
Od: 11.2005
Offline |
|
|
To rzeczywiscie moze byc niebieskie krzeselko
http://i50.tinypic.com/w2zuu.jpg na wszelki wypadek zamieszczam
Ostatnio edytowane przez SpoXsteR : 29.06.2010 o godz. 13:17.
![]() ![]() |
|
|
|
Senior Member
Od: 10.2006
Offline |
|
|
No i zaczęli demontaż jednego z żurawi na zachodniej.
|
|
|
|
Member
Od: 06.2006
Offline |
|
|
Cytat:
Tia... |
|
|
|
Senior Member
Od: 11.2005
Offline |
|
|
Cytat:
![]() ![]() |
|
|
|
Member
Od: 05.2010
Offline |
|
|
|
Member
Offline |
|
|
^^
Przecież to jest jeden z głównych mankamentów tego stadionu:/ |
|
|
|
Member
Od: 02.2009
Offline |
|
|
Spokojnie panowie murawa będzie bliżej.Widać że boisko jest za wąskie jak na razie
Powód: błąd
Ostatnio edytowane przez Dozamet1 : 29.06.2010 o godz. 17:41.
|
|
|
|
Socios Wisła Kraków
Od: 08.2006
Offline |
|
|
http://www.krakow.pl/miasto/kamery/?id=06.html
Widok na murawę przy starym A. |
|
|
|
Senior Member
Od: 06.2010
Offline |
|
|
Na tym zdjeciu dokladnie widać, że nie będzie się tam kończyła murawa lecz są tam prowadzone rury http://www.wisla.krakow.pl/pl/galeri...maluja//38007/. Nie siać paniki.
|
|
|
|
Member
Od: 03.2005
Offline |
|
|
Wg mnie te 3 rury nie są wyznacznikiem położenie lini bocznej gdyż po drugiej stronie płyty od strony nowego A/B takowych rur nie ma, ale mogę sie mylic
![]() |
|
|
|
Senior Member
Od: 05.2004
Offline |
|
|
W tym miejscu będzie linia boczna jak T-omek pisze, murawy będzei jeszcze kawałek dość spory w stronę trybuny C.
![]()
jackass: -Sęk w tym, że jak my im sprzedajemy bilety, to bierzemy pełną odpowiedzialność za nich.
Press: -Czyli to klub dystrybuowałby bilety na mecze wyjazdowe? jackass: -I tak to musimy robić,zawsze tak jest. Press: -Przed konfliktem SKWK się tym zajmowało? jackass: -Tak, oni to robili. |
|
|
|
Senior Member
Od: 06.2005
Offline |
|
|
Nie panikujcie, będzie dobrze. Przecież projektant stadionu by nam takiego wała nie wywinął.
Od linii bocznej do fosy ma podobno powstać zagajnik z tropikalną roślinnością. W fosie jak już wiecie będą aligatory (3 sztuki na trybunę - razem 12). Przy wejściu na stadion zaplanowane są punkty szczepień na choroby tropikalne. Dodatkowo na każdym krześle będzie ulotka jak się zachować w razie ataku przez dzikie zwierzęta z zagajnika. Także jeszcze raz powtarzam, nie siejcie paniki tylko szykujcie się na pierwszy mecz na R22. Do końca roku na pewno stadion skończą, murawę wyśrodkują, trybunę północną miejmy nadzieję wykończą. :] Może mi ktoś z Was odpowiedzieć na pytanie dot. murawy |
|
|
|
Banita
Od: 05.2009
Offline |
|
|
|
Senior Member
Od: 06.2005
Offline |
|
|
pewnie nie na każdym jednym na świecie, ale to normalne.
![]()
|
|
|
|
Senior Member
Od: 07.2004
Offline |
|
|
30 pazdziernika
|
|
|
|
Member
Offline |
|
![]() Patrząc na tą wizualizację wydaje mi się, że linia boczna może być nawet dalej niż wskazane przeze mnie miejsce wykopu z rurami. |
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
|
Heh masakra
Jak czlowiek czyta to forum to może wpaśc w depresje . Brak widoczności , cieknące dachy , krzywa murawa ,złe barierki , złe krzesełka , kolor nie ten itp . Miazga A mnie się ten stadion bardzo podoba . Pewnie , że nie jest to Alianz Arena , nawet nie stadion Legii ale i tak będzie ekstra . Pod warunkiem że Ci wszyscy krytykanci się na nowy obiekt pofatygują osobiście a nie ograniczą się tylko to krytyki w internecie . NIe mamy tyle kasy co Bayern Monachium , nie składa się na nas cała polska tak jak pośrednio na Legie więc musimy budować taki satdion na jaki nas stać . Cudem techniki to on nie będzie ale z tego co widać to będzie to taki typowo piłkarski stadion na którym jeśli się zapełni będzie fantastyczna atmosfera .A o to przeciez głównie chodzi . |
|
|
|
Junior Member
Od: 05.2009
Offline |
|
|
"więc musimy budować taki satdion na jaki nas stać"
Stadion za ponad pół miliarda powinien wyglądać jak nowoczesny stadion a nie jak paskudny parking wielopoziomowy ! Gdyby od samego początku stadionem zajęły się osoby z mózgami to po jego wybudowaniu mielibyśmy się czym chwalić. Trzeba liczyć na to aby przynajmniej doping był na odpowiednim poziomie. |
|
|
|
Senior Member
Od: 01.2003
Offline |
|
![]() ![]() ![]() Po burzy słońce wychodzi zza chmur... |
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
|
Jaki znowu parking wielopoziomowy ? Ludzie nie przesadzajcie ! Nie każdy stadion musi wyglądać jak Alianz Arena . Stadionów podobnych do naszego jest w Angli bądź ile i nikt nie narzeka .Osobiście wolę taki stadion niż jakiś balon na 60 tysięcy na którym po mistrzostwach będzie tylko wiatr chulał . Uważam że ten jest całkiem ładny i zgrabny i co najważniejsze na miarę . Jest szansa że będzie w wiekszości zapełniony a to podstawa . Pamietajmy też że byly pewne ograniczenia przy budowie . Choćby lokalizacjia /park jordana / które wymusiły takie a nie inne rozwiązania . Ja je akceptuje bo jeśli alternatywą miałoby budowanie stadionu w innym miejscu to wolę to co jest . Pamiętajmy że stadion jest przepubudowywany od 10 lat po kawałku . To też ogranicza pewne rozwiązania . Legia ma łątwiej bo robi wszystko w jednym momencie .Ale u nich nie ma problemu z kasą . Ja chodziłem na wisełkę od wielu lat i jak sobie przypomne stary staion ze stylowymi łukami , krzywymi krawężnikami i czarnym żwirem zamiast krzesełek i pięknymi ławkami na "10" to naprawdę cieszę się że wreszcie doczekałem stadionu , którego nie musze się wstydzić . Jestem też przekonany że jeśli zapełnimy go w całości to atmosfery na tym stadionie będą nam zazdrościć w całej polsce .Oczywiście wiem też że nasz kraj jest pełen malkontentów , którym nigdy nic się nie podoba ........
|
|
|
|
Member
Od: 12.2005
Offline |
|
|
Dla mnie najgorszy jest ten beton na elewacji. Skrajną nieodpowiedzialnością (żeby napisać łagodnie) projektanta jest forsowanie takich projektów w warunkach polskich (patrz również com com zone), skoro co do zasady używa się tu do budowy (tego typu obiektów) betonu konstrukcyjnego, a nie tak jak trzeba - architektonicznego. Twierdzenie (http://stadiony.net/aktualnosci/2010...pytan_przybywa), że zrobi się z konstrukcyjnego, a później pomaluje, nie jest nawet śmieszne, a po prostu oburzające! Betonowe elewacje mogą być przepiękne............, ale tu MUSI być najwyższej jakości beton architektoniczny, żadne malowania nie wchodzą w grę. To można porównać do przemalowania starego sracza z desek na różowy kolor - nie poprawi to jakości architektury, tak jak wstawianie gęstej siatki, aby zasłonić klimatyzatory, można porównać do zasłonięcia dziury w ścianie meblościanką - efekt będzie tragiczny i tyle.
|
|
|
|
Junior Member
Od: 11.2009
Offline |
|
|

|
||||||
![]() |