The White Star Division - Wisła Kraków

Wstecz   Forum Kibiców Wisły Kraków > Wisła Kraków > Wisła Kraków - piłka nożna
Nazwa użytkownika
Hasło

Wisła Kraków - piłka nożna Tutaj możesz spokojnie i rzeczowo porozmawiać o wszystkich tematach związanych z "Białą Gwiazdą". Pokój z założenia zawierać ma tematy dotyczące drużyny.

Odpowiedź

Narzędzia tematu Tryby wyświetlania
0 22
Senior Member

Od: 05.2009

Ignoruj użytkownika Pomoc
Stary 12.03.2012, 14:27
Lukasz napisał(a):Wyświetl post
Właśnie sobie sam odpowiedziałeś na pytanie. Wspólnym mianownikiem nie są poglądy polityczne tylko 'polski kibol'.
Nie. Mylisz się po raz kolejny. Wspólnym mianownikiem nie jest polski kibol (już prędzej po prostu kibol, bo również chorwacki, serbski, grecki oraz kibol z różnych lig zachodu - z tym, że tam już tylko z poszczególnych klubów) lecz poglądy polityczne. Tylko konkretne poglądy polityczne.

Jihad jest rzekomo antysemicki czy rasistowski, więc zasługuje na karę finansową.

Sierp i młot jest lewacki do obrzydzenia, więc w życiu nie zasługuje na karę lecz co najwyżej na określenie 'błędy młodości".

I tak w każdej sprawie.
Habemus Dubletum

LEG14

White Star Awards w kategorii:

Innowierca roku 2009
Innowierca roku 2011

Odpowiedz cytując
TommyTSW
Senior Member

Od: 10.2007

Stary 12.03.2012, 14:28
@rinah
Gówno masz do gadania na Wiśle więc przestań płakać i sam narzucać co kto ma lub może robić.

chcesz to sobie chodź gdzieś na spokojną trybunę, albo kup dekoder ( będziesz miał więcej powodów do dumy)

idąc twoim tokiem myślenia to ja żądam żeby Basałaj i spółka zapłaciła ze swojej kieszeni za wszystkie przepłacone transfery bo rzecz jasna działali na szkodę Wisły, ale rzecz jasna nie pójdę im to powiedzieć bo wyjdę na durnia i mnie wyśmieją, na necie mogę sobie po.......ić.
Ostatnio edytowane przez TommyTSW : 12.03.2012 o godz. 14:45.
Odpowiedz cytując
Ajax
Socios Wisła Kraków

Od: 05.2003

Stary 12.03.2012, 14:45
Problem jest taki że obie strony tej barykady mają rację ale żadna z nich nie chce też od siebie odpuścić.

Ludzie trzeba mieć też trochę samokrytyki wszyscy powinniśmy się dogadać a nie obskakiwać.

Jakoś nie wierzę w złą wole Basałaja ale on jest oficjelem i wyczuwa pismo nosem że znowu zabiorą mu kilka tysi z budżetu.

Dlaczego ciągle musi być my wy oni tamci kosmici

To aż tak trudno pojąć że są kibice kiełbaskowi i są ultrasi i jedni i drudzy na stadionie są potrzebni?

@Michal1906 : mam nadzieje że ten tekst o stadionach napisałeś pod wpływem emocji, prześlę Ci rachunek za lekarza bo spadłem z krzesła.
Odpowiedz cytując
palikot
Senior Member

Od: 11.2008

Stary 12.03.2012, 15:23
Rinah napisał(a):Wyświetl post
Masakra. Ręce opadają. Gdzie się tacy ludzie rodzą?

Jak to Wasze stadiony? Budowaliście je? Utrzymujecie? Macie jego akt własności?

Stadion nie jest ani "Wasz", ani tylko dla "Was". Nie macie prawa narzucać innym własnych zasad. Nie macie prawa szkodzić klubowi i stawiać się ponad wszystkimi. Macie obowiązek płacić za własne zachowania, a nie oczekiwać, by robił to ktoś inny. Wisła to nie "Wy". To znacznie więcej.
Stadion jest pewnie UEFA... oni mają prawo w naszym kraju do nakładania kar według ich "widzimisię". No jasne, myślenie frajerów, których można robić w bambuko Genialnie

Za niedługo zorganizowany doping będzie "niemodny" i zakazany, wtedy też będziecie pisać, że nie mamy prawa śpiewać na meczach, bo szkodzimy klubowi Stadiony są NASZE POLSKIE!!

Kiedyś race były fajne, dziś są bee
Ostatnio edytowane przez palikot : 12.03.2012 o godz. 15:27.
★ ★ ★ WISŁA KRA KÓW ★ ★ ★ ★ ARMIA BIAŁEJ GWIAZDY ★ ★ ★

✪✪✪✪ ✰✰✰✰
Odpowiedz cytując
Rinah
Senior Member

Od: 07.2005

Stary 12.03.2012, 15:48
TommyTSW napisał(a):Wyświetl post
@rinah
Gówno masz do gadania na Wiśle więc przestań płakać i sam narzucać co kto ma lub może robić.
Mam takie samo prawo do mówienia jak należy się zachowywać jak "Wy", a nawet większe niż "Wy", bo ja swoje rachunki płacę. I za własne czyny. A swoim zachowaniem, w przeciwieństwie do "Was", nigdy nie naraziłem klubu na sankcje i koszty. W "Waszym" postępowaniu nie ma nawet śladu troski o Wisłę i odpowiedzialności.

Ktoś taki jak "Wy" nie ma żadnego moralnego tytułu do wypowiadania się na temat wolności, odpowiedzialności, "zasadach" i pouczania innych jak należy kibicować. Najpierw naucz się płacić za własne czyny, a nie zabieraj się za wartościowanie ludzi.

palikot napisał(a):Wyświetl post
Stadion jest pewnie UEFA... oni mają prawo w naszym kraju do nakładania kar według ich "widzimisię". No jasne, myślenie frajerów, których można robić w bambuko Genialnie

Jak małe dzieci dosłownie...

Liga Europejska jest rozgrywkami zorganizowanymi i sponsorowanymi przez UEFA. Dlatego UEFA ma pełne prawo do nakładania kar za zachowania klubów i kibiców w tych rozgrywkach, które wykraczają poza stanowione przez nią zasady i regulamin. Niestety.

Biorąc udział w ich rozgrywkach, trzeba zachowywać się tak jak oni chcą i respektować na stadionach zasady, które narzucają. A jak Ci się one nie podobają, nie przychodź na mecze lub zorganizuj sobie własną LE i zaproś tam Wisłę. Wtedy Ty będziesz mógł wyznaczać zasady i standard zachowania się na stadionach.
Ostatnio edytowane przez Rinah : 12.03.2012 o godz. 15:55.
Odpowiedz cytując
Szary77
Member

Od: 04.2011

Stary 12.03.2012, 16:18
Panowie,nie ma się co gorączkować i nadmiernie denerwować. Ludzie pokroju takiego Rinaha na szczęście nie mają na stadionie nic do powiedzenia i mogą co najwyżej swoje żale wylewać na tym forum. Gdyby nie internet nikt by nawet ich opinii nie usłyszał. Nie piszcie już o czymś takim jak dobro Wisły,bo dla wielu z nas ono ma diametralnie inne znaczenie więc to jest zbędne.
Odpowiedz cytując
Lukasz
Senior Member

Od: 08.2010

Stary 12.03.2012, 16:43
0 22 napisał(a):Wyświetl post
Nie. Mylisz się po raz kolejny. Wspólnym mianownikiem nie jest polski kibol (już prędzej po prostu kibol, bo również chorwacki, serbski, grecki oraz kibol z różnych lig zachodu - z tym, że tam już tylko z poszczególnych klubów) lecz poglądy polityczne. Tylko konkretne poglądy polityczne.

Jihad jest rzekomo antysemicki czy rasistowski, więc zasługuje na karę finansową.

Sierp i młot jest lewacki do obrzydzenia, więc w życiu nie zasługuje na karę lecz co najwyżej na określenie 'błędy młodości".

I tak w każdej sprawie.
Na to nie mam odpowiedzi i w sumie nie chce mi się z tak postawionym problemem polemizować. Dodam tylko iż (moim zdaniem) im mniej polityki na stadionach tym lepiej dla futbolu. Zwłaszcza dla naszego.
Odpowiedz cytując
Ajax
Socios Wisła Kraków

Stary 12.03.2012, 17:05
Szary77 napisał(a):Wyświetl post
Panowie,nie ma się co gorączkować i nadmiernie denerwować. Ludzie pokroju takiego Rinaha na szczęście nie mają na stadionie nic do powiedzenia i mogą co najwyżej swoje żale wylewać na tym forum. Gdyby nie internet nikt by nawet ich opinii nie usłyszał. Nie piszcie już o czymś takim jak dobro Wisły,bo dla wielu z nas ono ma diametralnie inne znaczenie więc to jest zbędne.

Nie piszmy nic w ogóle się nie odzywajmy bo Twoja racja jest najtwojsza i tylko twojsza.
A dyskusja inne poglądy to czyste zło...

A ja się pytam po cholerę te konflikty napinki podziały na ultrasów, pikników, kosmitów i nosicieli jedynej słusznej prawdy to dość przykra sprawa.
Odpowiedz cytując
Szary77
Member

Od: 04.2011

Stary 12.03.2012, 18:26
Ajax napisał(a):Wyświetl post
Nie piszmy nic w ogóle się nie odzywajmy bo Twoja racja jest najtwojsza i tylko twojsza.

A ja się pytam po cholerę te konflikty napinki podziały na ultrasów, pikników, kosmitów i nosicieli jedynej słusznej prawdy to dość przykra sprawa.
A gdzie ja napisałem,że moja racja jest najważniejsza,lub "najmojsza" jakbyś to Ty ujął? Ja chciałem tylko zaznaczyć,że wszelkie płacze co poniektórych i tak nic nie zmienią czy Wam się to podoba czy nie... Zresztą rozmawiać to można twarzą w twarz a nie w internecie gdy nawet nie wiadomo z kim się ma do czynienia. Odpowiadając jeszcze na pytanie po co podziały na Wiśle? Właśnie dlatego,że pewne grupy mają inne poglądy niż cała reszta na różne sprawy. Liege,Małecki czy kiedyś Frankowski są tylko tego przykładem. Jeszcze raz powtórzę Wielka Wisła dla każdego z nas może oznaczać coś zupełnie innego. Dla Ciebie to może być LM a dla mnie żydowska szmata do "góry nogami" na płocie.
Odpowiedz cytując
0 22
Senior Member

Od: 05.2009

Stary 12.03.2012, 19:48
Lukasz napisał(a):Wyświetl post
Na to nie mam odpowiedzi i w sumie nie chce mi się z tak postawionym problemem polemizować.
Ale z czym tu polemizować? To nie jest moja opinia tylko fakt.

My wrzucamy napis Jihad i uefa dostaje sraczki, a Żydzi wrzucają dwa czy trzy dni po kolejnej rocznicy wprowadzenia stanu wojennego oprawe z sierpem i mlotem i wszyscy morda w kubel.

Łacznie z polskimi mediami. Ktore rowniez tu dostaly sraczki, a oprawy Hapoelu nie zauwazyly.
Habemus Dubletum

LEG14

White Star Awards w kategorii:

Innowierca roku 2009
Innowierca roku 2011

Odpowiedz cytując
palikot
Senior Member

Stary 12.03.2012, 22:04
Ajax napisał(a):Wyświetl post

Przecież sami się wszyscy dzielicie nawzajem. To ten gość 2 strony wcześniej pisał "wy..., wy..., wy..."

Racja jest jak dupa, każdy ma swoją, a o faktach raczej cieżko dyskutować z ludźmi, którzy w dupie byli, gówno widzieli. Podział robi sie sam.

✪✪✪✪ ✰✰✰✰
Odpowiedz cytując
Michal_1990
Senior Member

Od: 07.2009

Stary 12.03.2012, 22:43
palikot napisał(a):Wyświetl post
O faktach raczej cieżko dyskutować z ludźmi, którzy w dupie byli, gówno widzieli.
Ciężko dyskutować z ludźmi, którzy nie potrafią przyjąć jakiejkolwiek krytyki. Nie chcę nikogo obrażać, szanuję ludzi, którzy poświęcają swój czas i pieniądze, by jechać setki kilometrów i wspierać Wisłę. Oprawy i doping na R22 też robią wrażenie.
Ale nie mówcie, że te 80 tys. kary wzięło się znikąd. Inna sprawa że kara jest zawyżona, a oglądając mecz w TV, widać że nasi nic strasznego nie robią - może te petardy hukowe nie były potrzebne.

NIE PODZIAŁOM WŚRÓD KIBICÓW !!!

"Nawet jeśli przegrywasz, to krótko musi trwać,
bo mistrza ten zdobywa, który potrafi grać"
Odpowiedz cytując
palikot
Senior Member

Stary 13.03.2012, 00:54
Michal_1990 napisał(a):Wyświetl post
Ciężko dyskutować z ludźmi, którzy nie potrafią przyjąć jakiejkolwiek krytyki. Nie chcę nikogo obrażać, szanuję ludzi, którzy poświęcają swój czas i pieniądze, by jechać setki kilometrów i wspierać Wisłę. Oprawy i doping na R22 też robią wrażenie.
Ale nie mówcie, że te 80 tys. kary wzięło się znikąd. Inna sprawa że kara jest zawyżona, a oglądając mecz w TV, widać że nasi nic strasznego nie robią - może te petardy hukowe nie były potrzebne.

Jak już szesnaście tysięcy osób mówi, że nic się tam nie działo, że kible syf nawet nie było co niszczyć, krzesełka w sektorze całe to się do jasnej ciasnej 80 tys wzięło z nikąd!

Rozumiem race + petardy + akcja z ogrodzeniem, jak podeszli ze Standardu- dać 15 tys i bierzemy wine na klate, a ty mi piszesz, że 80 tys nie wzięło się z nikąd! To za 5 rac i kilka petard mamy zapłacić 320 tys zł? Puknij się!

Ja już byłem na paru wyjazdach, m.in w Poznaniu, gdzie ponoć "cały sektor" zdemolowaliśmy, więc ja podchodzę z dystansem do takich rzeczy, a ci którzy nie mają kompletnie pojęcia co się wydarzyło w Liege, a ferują wyroki są na prawdę śmieszni. Nawet zakładając, że gdyby pewne rzeczy klub czy kibice chcieli ukryć to mamy jeszcze nasze kochane pismaki, ale żadne gazety nic nie napisały(a wiemy, że byliby pierwszymi przekaźnikami informacji w takich sprawach), była jedynie z mowa(w różnych ujęciach rzeczywistości ) o tym, że kibice standardu chcieli się przedostać do naszych, ale zostali przegonieni(oczywiście dla GW wobec takiego stanu rzeczy winny jest kibol Wisły, a inne napisały to troche bardziej rzetelniej).Nie mniej jednak z tego wynika, że 320 tys zł płacimy za 5 rac i kilka/naście petrad -> Zróbcie transparent na najbliższy mecz: "Brawo UEFA", " razem z wami wytępimy bandytyzm i kiboli"
Ostatnio edytowane przez palikot : 13.03.2012 o godz. 01:10.

✪✪✪✪ ✰✰✰✰
Odpowiedz cytując
PvD
Armia Białej Gwiazdy

Od: 11.2002

Stary 13.03.2012, 09:22
Standard w nagrodę za przekreśloną Białą Gwiazdę, za race rzucone w Krakowie, za propagowanie zbrodniczego systemu komunistycznego w nagrodę jedzie do Hannoveru w 2200
o karach ani słychu,

Coś mi się wydaje, że w tym Liege może nie kibice coś poniszczyli, patrząc na wysoką karę Pareiki może coś się jeszcze wydarzyło po drodze z boiska do szatni.

Żadne media jak zauważyłeś palikocie nic nie napisały, również w belgijskich się nie spotkałem z żadnym opisem zniszczeń, czy to 1, 2, 3 dni po meczu.

I tak jak piszesz, ciężko było coś tam było zniszczyć bo stadion Standardu to betonowy bunkier. Zastanawiające jest to, że dopiero po opublikowaniu informacji dowiadujemy się o rzekomych zniszczeniach, i dziwnym trafem po akcji z wejściem ostatniej oprawy na mecz z Lechem. Co za bieg okoliczności!

Zdumiewające jest to, że niektórzy opluwają obecnych w Liege , a komunistów obecnych w Krakowie pozostawiają nietykalnych . Polska!
Ostatnio edytowane przez PvD : 13.03.2012 o godz. 12:44.
Cytat:
Decydując się na grę w Wiśle i podpisując z nią kontrakt piłkarz powinien automatycznie przyjąć świadomość panujących przy R22 zwyczajów. A jednym z kanonów który powinien przyświecać każdemu wiślakowi jest poszanowanie trójkolorowych barw. Szanować powinien je każdy z nas ( i umieć się z nimi obchodzić) bez względu na to czy w danym momencie owładnął nami strach, panika, euforia, złość czy cokolwiek innego.
Są bowiem pewne granice, których nigdy się nie przekracza.
Odpowiedz cytując
Ajax
Socios Wisła Kraków

Stary 13.03.2012, 10:30
Michal_1990 napisał(a):Wyświetl post

Petrady były jakieś tam race też.

Na necie był filmik z "zamieszek" umieszczony przez wybiórczą. Nasi stali i krzyczeli.... (ciekawe czemu na GW nie umieściło filmików z racami rzucanymi przez Belgów?)

Ale 80 tys Euro + zakazy wyjazdowe

Oprawa o patriotyzmie zeszła tylko dla tego że użyto słowa "faszysta", flaga ze zbrodniarzem komuchem jest ok.

Ale dlaczego taka niesprawiedliwość ma nas dzielić? UEFA i pseudo media uderzają w Nas powtarzam NAS a My się dzielimy.

@palikot co do wyjazdu do Poznania - nawet pyry mi mówiły że sprawa była ustawiona (ochrona to nie była ochrona, a kara poszła na nas bo stadion na Euro musi być bez skazy)
Odpowiedz cytując
Bóg Trybun (objawion)
Socios Wisła Kraków

Od: 11.2007

Stary 13.03.2012, 12:39
PvD napisał(a):Wyświetl post
Zdumiewające jest to, że niektórzy opluwają obecnych w Liege , a komunistów obecnych w Krakowie pozostawiają nietykalnych . Polska!
Dokładnie.
Ciśnie się jeszcze inne pytanie na usta - skoro nie było was (piszę do nieobecnych w Liege fanów Sportowej Spółki Akcyjnej) to skąd to bezgraniczne zaufanie, ze było tak, jak sugeruje jedna strona? Ponieśliście jakieś koszty, siedząc przed fotelem? "Fuck White Star only red star", obrośnięte ryje Guevary, napinanie przez cały mecz. Lubicie jak was rozstawiają po kątach za tożsamość.

Cała dyskusja sprowadza się do tego, czym tak naprawdę jest Wisła - zbiorem pracowników klubu, zbieraniną bez celu oklaskującą tych pracowników czy (mimo wszystkich modnych pomysłów na multikulti) wspólnotą kultywującą własną tożsamość.

"Jebać białą gwiazdę, tylko czerwona gwiazda" . Tyle odważni Belgowie na swoim estadio.
są kibice i kibuce, Kraków wiedzie prym w tej sztuce

Odpowiedz cytując
Worcester
Senior Member

Od: 03.2007

Stary 13.03.2012, 14:20
Na sektorze nic nie zostało zniszczone, bo to co tam zastaliśmy to już "spalona ziemia". Krzesełek nie było. Ups były. Takie w wersji soft tj plastikowa podkładka pod du.pę na dwóch śrubach. Wyrwać tego się nie dało. Ogrodzenie nie ucierpiało. Punkty gastronomiczne nienaruszone. Wewnątrz stadion to dwie pólki niżej niż stan deweloperski - gołe brudne ściany.
To ja się pytam, za co ta kara?

edit. Błogosławionym dnien będzie ten, w którym Antkowiak wyleci z naszego klubu na zbity (czerwony) pysk.
Ostatnio edytowane przez Worcester : 13.03.2012 o godz. 14:22.
"O, jakże szybko nastrój prysnął wzniosły!
Albowiem w kraju tym zaczarowanym,
gdzie — jak w złej bajce — ludźmi rządzą osły,
jakież tu mogą być właściwie zmiany?
Tu tylko szpiclom coraz większe uszy
rosną, milicji — coraz dłuższe pałki,
i coraz bardziej pustka rośnie w duszy,
i coraz bardziej mózg się staje miałki.
Tu tylko może prosperować gnida,
cwaniak i k...a, łotr i donosiciel ."
Janusz Szpotański
Odpowiedz cytując
Michal_1990
Senior Member

Od: 07.2009

Stary 13.03.2012, 14:55
Napisałem, że kara jest nieadekwatna do czynu. Zgodzę się, że zwłaszcza teraz, przed EURO 2012, jest nagonka na kibiców, podsycana przez niektóre media, a każdy incydent jest szeroko rozgłośniony jako tzw. "kibolstwo"
Jest to na rękę PZPN i rządowi.

PS. GW nie czytam, a programu tego pana od "upier...lonego stołu" nie oglądam.

"Nawet jeśli przegrywasz, to krótko musi trwać,
bo mistrza ten zdobywa, który potrafi grać"
Odpowiedz cytując
kriswisla
Senior Member

Od: 06.2009

Stary 13.03.2012, 15:02
Worcester napisał(a):Wyświetl post
Na sektorze nic nie zostało zniszczone, bo to co tam zastaliśmy to już "spalona ziemia". Krzesełek nie było. Ups były. Takie w wersji soft tj plastikowa podkładka pod du.pę na dwóch śrubach. Wyrwać tego się nie dało. Ogrodzenie nie ucierpiało. Punkty gastronomiczne nienaruszone. Wewnątrz stadion to dwie pólki niżej niż stan deweloperski - gołe brudne ściany.
To ja się pytam, za co ta kara?

edit. Błogosławionym dnien będzie ten, w którym Antkowiak wyleci z naszego klubu na zbity (czerwony) pysk.
byłem i potwierdzam to co napisałes, i tez tak sie zastanawiałem za co i wydaje mi się ze uefa potraktowała nas jako recedywa za race i petardy a o tych zniszczeniach to juz sobie chyba ktos dopisał bo w mediach belgijskich nikt o tym ani słowa nie wspomniał
Odpowiedz cytując
tedyy
Senior Member

Od: 08.2008

Stary 13.03.2012, 20:47
http://www.weszlo.com/news/9788-Liga...z_64_druzynami
Odpowiedz cytując
KOALIK
Banita

Od: 02.2004

Stary 27.03.2012, 21:14
Wywiad z prezesem APOEL-u. Link http://www.realmadrid.pl/index.php?c...nosci&id=38593

Cytat:
Jaki macie budżet?
9 milionów euro.

Jakie są więc najwyższe zarobki w drużynie?
400 tysięcy euro. Takie pieniądze dostaje tylko dwójka graczy. Reszta ma średnio po 250 tysięcy euro rocznie. Do tego dochodzą premie za osiągnięte cele. Działamy w jasny sposób: pewien procent pieniędzy z Ligi Mistrzów pójdzie do drużyny.
Czyli płacimy więcej piłkarzom i mamy o kilkanaście milionów złotych wyższy budżet. Niektórzy twierdzili, że oni tam na Cyprze zarabiają kokosy. Po tym wywiadzie okazuje się, że to nieprawda.
Odpowiedz cytując
Kurz
Senior Member

Od: 11.2006

Stary 27.03.2012, 21:20
KOALIK napisał(a):Wyświetl post
Wywiad z prezesem APOEL-u. Link http://www.realmadrid.pl/index.php?c...nosci&id=38593

Czyli płacimy więcej piłkarzom i mamy o kilkanaście milionów złotych wyższy budżet. Niektórzy twierdzili, że oni tam na Cyprze zarabiają kokosy. Po tym wywiadzie okazuje się, że to nieprawda.
Przeczytaj jeszcze raz ten tekst i przemyśl to, co napisałeś. Naprawdę uważasz, że 20 zawodników naszego klubu ma średnie zarobki na poziomie 250 tys EUR, bez premii?
Odpowiedz cytując
allon
Senior Member

Od: 07.2008

Stary 28.03.2012, 22:40
I jeszcze zapomniałeś o bardzo niskich podatkach na Cyprze.
Odpowiedz cytując
koniak
Senior Member

Od: 12.2004

Stary 28.03.2012, 23:14
Skończcie już pisać z tym rajem podatkowym na Cyprze, bo nie macie pojęcia na czym to polega. Stawka dla osób fizycznych jakimi są piłkarze wynosi 30 % powyżej 20 k euro( u nas 32 % ).

Piłkarz zarabiający na Cyprze 250 k euro zapłaci 30% z 230 k czyli prawie 70 k, w Polsce 18% z 20k + 32% z 230 k czyli około 77 k. Rzeczywista różnica wynosi około 3%...więc żadnym argumentem to nie jest a że płacą im po prostu więcej to inna sprawa.
Odpowiedz cytując
toms
Junior Member

Od: 04.2015

Stary 23.04.2015, 11:39
Witaj,
Przyjechałem tam 3 lata patrz Kraków-mecz Standard Liege.
Po meczu byłem zaatakowany przez zwolenników do podjęcia mi szalik, kapelusz i płaszcz standard.
Miał wszystkie moje dokumenty (paszport, prawo jazdy, karty bankowe, ...).
Jestem smutny, za zachowanie swoich kibiców.
Chciałbym, aby moje rzeczy.
Możesz mi pomóc?
dziękuję
Odpowiedz cytując
gypsy
Senior Member

Od: 08.2010

Stary 24.04.2015, 17:18
@toms you better write in english if you don't know polish cause we cannot understand your post. Google Translate doesn't work properly
Odpowiedz cytując
wściekłe pięści węża
Senior Member

Od: 02.2011

Stary 24.04.2015, 17:53
3 lata temu spotkał zwolenników podjęcia jego szalika, kapelusza i płaszcza w wersji standard. Czego tu nie rozumieć?

Toms, do you remember how they looked like? There are quite few villains living in Cracow.

Is that your guy:

?
Odpowiedz cytując
toms
Junior Member

Stary 27.04.2015, 13:21
Dear,

thank for your answer.
I came in Krakow 3 years ago to see the match against Krakow and Standard de Ličge.
Some supporters of Krakow stolen my scarf, cap and jacket.
There were all my documents (passeport, driver licence, bank-cards,..).
I'm sad about the behavior of your fans because I went in Krakow as friendly.
Now, I'm searching to recover my things.

Could you help me?
Thank you
Odpowiedz cytując
piotek
Senior Member

Od: 06.2009

Stary 27.04.2015, 17:03
I cannot help you, but it will be very hard to recover your things. 3 years is a long period. I think that people who stole it, may not remember that case or your thing are just disapeared. Why didnt you contact police immediately?
Ostatnio edytowane przez piotek : 27.04.2015 o godz. 17:05.
Odpowiedz cytując
toms
Junior Member

Stary 28.04.2015, 16:29
Yes, i know.
I was scarried about reprisal because my previous adess was on my things.
So, i contacted the belgium's embassy
Odpowiedz cytując

Wstecz   Forum Kibiców Wisły Kraków > Wisła Kraków > Wisła Kraków - piłka nożna

Odpowiedź

Zasady wysyłania postów