|
|||||||
| Wisła Kraków - piłka nożna Tutaj możesz spokojnie i rzeczowo porozmawiać o wszystkich tematach związanych z "Białą Gwiazdą". Pokój z założenia zawierać ma tematy dotyczące drużyny. |
![]() |
|
|
Narzędzia tematu | Tryby wyświetlania |
|
Senior Member
Od: 06.2008
Offline |
|
http://dt.bip.krakow.pl/interpelacje...2010-04-06.PDF http://www.bip.krakow.pl/?sub_dok_id...b=interpelacje ![]() |
|
|
|
Junior Member
Od: 07.2009
Offline |
|
|
To co jest układane na murawie to drenaż murawy, najprawdopodobniej co 3 metry. Na to się daje dopiero rurki grzewcze o mniejszej średnicy co jakieś 25cm.
|
|
|
|
Senior Member
Od: 06.2005
Offline |
|
![]()
|
|
|
|
Member
Od: 12.2008
Offline |
|
|
Nie mogą wybudować tego stadionu przez 3 lata, ponieważ jest on budowany stopniowo to dlatego... Gdyby nie opóźnienia to może kilka miesięcy wcześniej by skończyli... Ale naszym budowniczym się nie spieszy. Czym dłużej trwa budowa tym dłużej maja prace...
|
|
|
|
Member
Od: 03.2008
Offline |
|
|
|
|
|
Member
Offline |
|
|
Coś mi się kiedyś obiło o uszy, że nie są przewidziane kary za niedotrzymanie terminu kontraktu(chyba w interpelację) ale głowy nie dam sobie uciąć bo nie jestem pewny....
Powód: Literówka
Ostatnio edytowane przez wislak906 : 22.06.2010 o godz. 18:54.
|
|
|
|
Senior Member
Od: 03.2004
Offline |
|
|
|
Socios Wisła Kraków
Od: 02.2005
Offline |
|
Ta budowa to jeden wielki kryminał - fajnie by było gdybyśmy na jesieni podziękowali jaśnie panu Majchrowskiemu, w wyborach.Budowa się zakończy może jakoś w przyszłym roku i wtedy można by zacząć rozliczać tą budowę. ![]()
94 - Allah Akbar!!
|
|
|
|
Senior Member
Od: 10.2007
Offline |
|
|
Uwierz mi, że tu nie chodzi o budowniczych, tylko o biuro architektoniczne Pana Obtułowicza. Gdyby nie opóźnienia wynikające z planów architektonicznych, to nie było by takich obsunięć w terminach oddania poszczególnych etapów prac bądź byłyby marginalne
|
|
|
|
Senior Member
Od: 04.2007
Offline |
|
|
Barierki zostaną pomalowane na niebiesko czy już tak zostanie?
|
|
|
|
Member
Offline |
|
|
literówka miało być interpelację... poprawiłem już błąd ;]
|
|
|
|
Member
Offline |
|
|
|
Senior Member
Od: 01.2007
Offline |
|
|
Kolejna kamerka o której wiedzieli nieliczni :]
http://www.krakow.pl/miasto/kamery/?id=06.html CIekawe czemu nikt nie pracuje na zzachodniej. Pogoda ładna, jasno, podobno pracują na 2 zmiany a nikogo nie widać
Ostatnio edytowane przez crazykaro : 22.06.2010 o godz. 19:01.
|
|
|
|
Senior Member
Od: 02.2005
Offline |
|
|
Z tego co slyszałem to sektor dla kibicow gości bedzie na trybunie E tylko ma zostać powiększony.Z tym że mabyć na dawnym sektorze A to nie prawda
|
|
|
|
Senior Member
Od: 04.2009
Offline |
|
![]() Zobaczcie krzesełka przy literach S i W, nie różnią się wiele od tych z D. Czyli sprawa jest jasna, padające promienie słoneczne na te barierki bardzo wszystko rozjaśniają i krzesełka wydają się być błękitne. Najlepiej byłoby je zamalować na niebiesko i jakąś matową farbą czy coś żeby jak najbardziej zredukować odbijanie promieni słonecznych i innych źródeł światła |
|
|
|
Senior Member
Od: 09.2006
Offline |
|
|
Cytat:
|
|
|
|
Member
Od: 06.2006
Offline |
|
Nie wiem czy ktokolwiek będzie chciał kupić karnet przy samej siatce. Lepiej zrobić bufor. BTW to niedługo zobaczymy jak umiejscowienie przyjezdnych na Legii da radę, bo tam też trudno powiedzieć, żeby sprawa była dobrze przemyślana. |
|
|
|
Senior Member
Od: 03.2003
Offline |
|
Miasto obiecało miastu, że zbuduje stadion miejski - myślisz, że będą siebie samych obciążali. A co do wykonawcy - Polimeksu - miastu opóźnienie tez jest na rekę, bo miasto nie przyznało miastu wystarczających funduszy, żeby miasto zapłaciło wykonwacy za wszystko naraz |
|
|
|
Senior Member
Od: 01.2007
Offline |
|
Te kolory są na bank różne, ale jak to na naszym stadionie, nikt się nie zainteresował więc wybrano z palety i zamówiono pierwszy lepszy niebieski i teraz mamy kolorowankę |
|
|
|
Senior Member
Od: 11.2006
Offline |
|
|
zastanawia mnie czemu od tygodnia nie kontynuują stawiania stalowych elementów dachu,
2 dni się nieźle ruszyło i stanęło.... czy nie pisano kiedyś że będą pracować do 22 ? nie spieszy sie nikomu na tej budowie takie odnoszę wrażenie ![]()
Runner
|
|
|
|
Socios Wisła Kraków
Offline |
|
|
http://kamery.2012.org.pl/images/kra...ualny_1024.jpg
narożnik na dole oświetlony, więc zapewne coś tam dłubią sobie chłopaki przy stadioniku |
|
|
|
Member
Od: 07.2009
Offline |
|
|
http://krakow.pl/komunikaty/?MODE=mp...w&kom_id=11807
oby to byla prawda..zeby sie za jakies 2 tyg nie okazalo, ze gramy na SS ![]()
''...Ale każdy ma prawo wymagać od was ambitnej i nieustępliwej walki.." - Henryk Reyman
AVE WISŁA! |
|
|
|
Senior Member
Od: 06.2008
Offline |
|
|
ehhh bo najpierw muszą złożyć te elementy przed zachodnią, a jak złożą kilka to znów zaczną montować, na pewno w tym tyg., może nawet jutro wystartują ponownie
|
|
|

|
||||||
![]() |
|
|