|
|||||||
| Hyde Park Sportowy (moderowane) Odpowiednie miejsce do wymiany poglądów na tematy sportowe, nie tylko piłkarskie, nie dotyczące jednak bezpośrednio "Białej Gwiazdy". O sytuacji w reprezentacji, innych polskich klubach czy ligach na świecie oraz o innych dyscyplinach sportu piszcie |
| Wyświetl wyniki ankiety: Czy reforma Ekstraklasy sprawi, że liga stanie się bardziej atrakcyjna? | |||
| Tak |
|
86 | 46,49% |
| Nie |
|
43 | 23,24% |
| Nie mam zdania. |
|
8 | 4,32% |
| To jednosezonowa opcja, wrócimy do starych zasad. |
|
41 | 22,16% |
| Powiększenie ligi sprawiło by, że była by ona bardziej atrakcyjna. |
|
21 | 11,35% |
| Ankieta wielokrotnego wyboru Głosujących: 185. Nie możesz głosować w tej ankiecie | |||
![]() |
|
|
Narzędzia tematu | Tryby wyświetlania |
|
Senior Member
Od: 08.2009
Offline |
|
|
Już 2:0
![]() |
|
|
|
Senior Member
Od: 11.2007
Offline |
|
|
Hehe, byłyby jaja, gdyby ich wielcy przyjaciele niedoli przypieczętowali spadek parchów..haha
![]()
Косово је СРБИЈА!!
|
|
|
|
Senior Member
Od: 12.2004
Offline |
|
|
Ale szczerz eto dopiero teraz widać jak Lechia olała mecz na Kałuży...
![]()
http://www.youtube.com/watch?v=vbTMz...layer_embedded Zaczyna się od piknika....
|
|
|
|
Socios Wisła Kraków
Od: 08.2010
Offline |
|
|
Szkoda że Bytom dał dupy wczoraj bo było by jeszcze piękniej, ale niema co narzekać, jest dobrze
|
|
|
|
Senior Member
Od: 02.2003
Offline |
|
|
|
Socios Wisła Kraków
Od: 08.2010
Offline |
|
|
W dwumeczu jest 2-2. jeśli tak się skończy (Arka wygra 2-0 dziś)) to przy równej liczbie pkt kto jest wyżej?
|
|
|
|
Tylko Wisła
Od: 11.2002
Offline |
|
|
O !
Hymn pasiakow lecial ![]() |
|
|
|
Member
Od: 05.2008
Offline |
|
|
bilans ogólny bramek
|
|
|
|
Senior Member
Od: 06.2009
Offline |
|
|
|
Socios Wisła Kraków
Od: 11.2006
Offline |
|
|
ciekawe ile ich będzie chodziło do kauflanda w 1 lidze? 2, 3-ech?
![]() |
|
|
|
Senior Member
Od: 08.2006
Offline |
|
|
Bym się śmiał jakby się utrzymali sportowo a za korupcje im przyrąbali z -10 pkt
![]() ![]() |
|
|
|
Piknik
Od: 03.2004
Offline |
|
|
Niestety, jak usłyszałem od osoby zorientowanej w temacie że Pasy oddadzą 3 punkty zdobyte na otwarcie stadionu - to stwierdziłem, że jest to fantastyka.
Tymczasem patrzę na obie bramki, zachowanie Saidiego przy wykańczaniu akcji i już wiem, że kolega miał rację ![]() ![]()
Uma vez Flamengo, sempre Flamengo
|
|
|
|
Senior Member
Od: 12.2004
Offline |
|
|
Hahahha! Śpiewają Nigdy nie spadnie, Cracovia nigdy nie spadnie
To albo Arka albo Pasy. Siły nie ma.Pasy mają u siebie Polonie Warszawę, Widzew,Jagiellonię(to z tych lepszych) a na wyjeździe Wisłę, Polonię Bytom(meczo 6 pkt) i Ruch. Także cud musi nastąpić, żeby nie polecieli. ![]()
http://www.youtube.com/watch?v=vbTMz...layer_embedded Zaczyna się od piknika....
|
|
|
|
Senior Member
Od: 11.2009
Offline |
|
|
Arka dziś broni rękami strzela rękami
![]() "JEDNA WIARA JEDEN KLUB WISŁA KRAKÓW AŻ PO GRÓB"
![]() |
|
|
|
Senior Member
Od: 10.2006
Offline |
|
|
Odpalam transmisje, 40 minuta na zegarze, a z trybun...WTSK
![]() ![]()
the end
|
|
|
|
Senior Member
Od: 07.2010
Offline |
|
|
Pamiętacie jak ktoś zamieścił tutaj cytat z forum Cracovii gdzie koleś pisze, że Klich lepszy od naszego Meliksona?
Teraz są takie opinie : Cytat:
|
|
|
|
Senior Member
Od: 10.2007
Offline |
|
|
Tłumów to też nie widze na tym hicie.
|
|
|
|
Banita
Od: 07.2005
Offline |
|
|
Ten Ntibazonkiza ,co by nie mowic,to jeden z najlepszych pilkarzy w naszej lidze
|
|
|
|
Senior Member
Od: 12.2003
Offline |
|
|
Kurde, nie wiedziałem, ze nasz Gdyński fan club jest tak liczny.. tylko nie rozumiem, po co chodzi na mecze Arki z Cracovia? Z trybun 'Kto nie skacze ten za Wisłą', a ponad polowa trybun sobie siedzi lub stoi
Ogolnie te dwa kluby sa żenujące, oba powinny polecieć i tyle |
|
|
|
Senior Member
Od: 11.2009
Offline |
|
|
ahh te ich kompleksy , są żałośni jak ch*j.
co do tego całego Ntibazonkizy to coś tam gra , szuka gry , no ale się tam marnuje. edit: 3 ucho na sucho ![]() "JEDNA WIARA JEDEN KLUB WISŁA KRAKÓW AŻ PO GRÓB"
![]() |
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
|
Dobrze, dzięki temu 4 pkt im nie wystarczą, żeby przegonić Arkę
|
|
|
|
Socios Wisła Kraków
Od: 11.2008
Offline |
|
|
Niech sobie spiewaja co chca - rzeczywistosc i tak jest brutalna
|
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
|
Chyba pierwszy raz w życiu sie ciesze z bramek Arki
W każdym badz razie pasiasci wcale taki latwych meczów do konca nie maja wiec jest nadzieja ze na swoje miejsce w szeregu powróca ![]()
"Czy mogłem sie cofnąć - cofnąć do czego, do kogo, do jakiego mnie ? Nie ma żadnego momentu w przeszłości, który, cudownie zmieniony, odwróciłby bieg mojego życia, żadnej katastrofy, która mi sie przydarzyła, wskutek czego jestem inny, niż byc powinieniem; niczego takiego nie potrafie wskazać"
|
|
|
|
Senior Member
Od: 12.2003
Offline |
|
|
jak Arka dowiezie ten wynik to bedzie miec 5 punktow nad Cracovią, bo maja teraz lepszy bilans
![]() |
|
|
|
Senior Member
Od: 11.2007
Offline |
|
|
Co ja widze śmieszni w pierwszej lidze
Jeszcze gorszy bezpośredni bilans w meczu z Arką i pewnie z P.Bytom też będzie gorszy |
|
|
|
Senior Member
Od: 11.2006
Offline |
|
|
Ale zmieniliście front
Jeszcze tydzień temu wszyscy jak jeden mąż twierdzili, że żydki się utrzymają. A dziś euforia - spadają. Ja podobnie jak tydzień temu mówię - spokojnie, kilka meczy jeszcze zostało. Mogą spaść, ale mogą też wygrać w czwartek z słabiutkim Zagłębiem i już może być tylko 1 pkt straty do bezpiecznego miejsca. Ja bym jeszcze ich nie skreślał, ale mimo wszystko skłaniałbym się do opinii, że jednak spadną.![]()
Some people think football is a matter of life and death. I assure you, it s much more serious than that. Bill Shankly
Listen fucking stars - you're breaking our hearts!! |
|
|
|
Senior Member
Od: 09.2010
Offline |
|
|
Doczekali sie nowego stadionu i .... prawdopodobnie spadku chyba że ŁKS lub Podbeskidzie lub ktoś inny znowu nie dostanie licencji lub Zabrze... i się uratują
|
|
|