|
|||||||
| Wisła Kraków - piłka nożna Tutaj możesz spokojnie i rzeczowo porozmawiać o wszystkich tematach związanych z "Białą Gwiazdą". Pokój z założenia zawierać ma tematy dotyczące drużyny. |
| Wyświetl wyniki ankiety: Podczas okienka transferowego latem 2018 roku Wisła: | |||
| wzmocni się |
|
44 | 26,19% |
| osłabi |
|
97 | 57,74% |
| zmiany kadrowe nie będą odczuwalne |
|
27 | 16,07% |
| Głosujących: 168. Nie możesz głosować w tej ankiecie | |||
![]() |
|
|
Narzędzia tematu | Tryby wyświetlania |
|
Senior Member
Od: 08.2007
Offline |
|
|
A gdzieś Ty wyczytał, że on będzie 400tys. Euro kosztował? W Fakcie? Czy znów Transfermarkt?
|
|
|
|
Senior Member
Od: 11.2002
Offline |
|
|
Jak komuś się chce pobawić to może sobie na forum ruzomberoka zasiegnac opini od kibicow
![]() http://forum.mfkruzomberok.sk/viewto...e251&start=370 pzdr |
|
|
|
Senior Member
Od: 08.2008
Offline |
|
|
ten transfer to tak jakby potwierdzenie newsa z 4.06
http://sport.onet.pl/74331,1248675,1...wiadomosc.html |
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
|
czyżby Krajcik na prawą obronę?
http://krakow.naszemiasto.pl/sport/1012548.html |
|
|
|
Senior Member
Od: 11.2002
Offline |
|
|
http://www.krakow.naszemiasto.pl/sport/1012548.html tu jest potwierdzenie z GK o Bozoku
a koniec jest taki: Kto następny? Skoro jest już praktycznie następca Marka Zieńczuka, to w pierwszej kolejności trzeba spodziewać się, że do Krakowa trafi zawodnik, który wypełni kolejną lukę, tę pozostałą po Marcinie Baszczyńskim. Z naszych informacji wynika, że również ta sprawa zostanie przez Wisłę załatwiona bardzo szybko. Nawet w tym tygodniu... módlmy się by nie był to Fonfara a np. Matej Krajcik choć pewnie znając nasze realia będzie to jeszcze zupełnie kto inny ![]() ![]()
Jurowicz-Talik-Lechowicz-Szumilas-Kaczor-J.Krupa-Brzycki-Legutko-J.Wapiennik-W. Stopa-Michel-Sawicki-S.Wójcik-Świder-Snopkowski-Adamek
|
|
|
|
Senior Member
Od: 07.2007
Offline |
|
|
http://ekstraklasa.wp.pl/kat,32282,t...l?ticaid=18370
Na plus: Obserwowaliśmy tego zawodnika od dawna Na minus: Nie przeszedł testów w Dynamie Mińsk? W drugiej drużynie na Białorusi? Po filmikach byłem dobrze nastawiony, ale jak przeczytałem ten artykuł to aż mnie... |
|
|
|
Senior Member
Od: 01.2003
Offline |
|
![]()
(...) MY KIBICE POMOŻEMY!!! (...)
|
|
|
|
Senior Member
Od: 12.2008
Offline |
|
|
Wczoraj Krakowska napisała że pierwszy transfer Wisły będzie jeszcze w tym tygodniu i miała(najprawdopodobniej) rację. Teraz piszą że być może w tym tygodniu będzie prawy obrońca. Nie wiem jak wy ale ja jestem skłonny w to uwierzyć, zwłaszcza pamiętając poprzednie lata (półtora roku temu to GK jako pierwsza napisała o Łobo).
Pożyjemy, zobaczymy. Nie chcę wybiegać za bardzo w przyszłość, ale jeśli faktycznie przyjdzie prawy obrońca, oraz potwierdziły by się spekulacje na temat transferów z Piasta to na prawdę można by to okienko uznać za udane (oczywiście to z przed półtora roku też było teoretycznie świetne, ba najgorszym piłkarzem tamtego zaciągu miał być Diaz). Jeszcze trzało by się pomodlić żeby nikt nie odszedł i wtedy naprawdę orzy dobrym losowaniu i odrobinie szczęścia można powalczyć w Europie).
Ostatnio edytowane przez Proximus : 16.06.2009 o godz. 00:53.
|
|
|
|
Senior Member
Od: 03.2005
Offline |
|
|
http://www.90minut.pl/news/94/news94...i-z-Floty.html
Tak na odmianę. 25 tys. złotych? Zaporowa cena, nie ma co. Ciekawe jakie są w takim razie zamiary klubu wobec Burligi? Kilka razy jeździł z pierwszym zespołem na obozy, czyli niby talent a tutaj chcą go opchnąć za 25 tys? Inna sprawa że chyba zbyt dobrze to się w tej Flocie nie pokazał, skoro nie chcą go kupić. ![]()
Jarosław Królewski....Nie jestem fanem.
|
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
|
|
Senior Member
Od: 04.2004
Offline |
|
|
|
|
|
Guest
|
|
|
Liga słowacka dno ?
Stanislav Stoch = Cheslea Sestak = Bochum Hamsik = Napoli i naprawdę wielu wielu innych to tak na pierwszy rzut oka. |
|
|
|
Senior Member
Od: 05.2003
Offline |
|
![]()
|
|
|
|
Senior Member
Od: 04.2004
Offline |
|
|
|
Senior Member
Od: 05.2003
Offline |
|
tu masz najnowszy http://www.xs4all.nl/~kassiesa/bert/...crank2009.html zgadnijcie kto jest przed nami poza tym sprawdźcie jak radziła sobie Żilina w tej edycji p. UEFA, 9,5 pkt zgarneła, Wisła tylko 3 ![]()
|
|
|
|
Senior Member
Od: 12.2008
Offline |
|
|
W minionym sezonie poczynania ligi słowackiej wyglądały mniej więcej tak jak nasze. Bezproblemowe dojście do 3 rundy, potem porażka z Juventusem(0:4,1:1). Następnie 1 runda pucharu uefa(w kwalifikacjach zdążył odpaść Spartak Trnava) w której zagrały 2 słowackie zespoły. Tak jak u nas mistrz odpadł(Braga), a z kolei MSK Zylina przeszła Levski Sofia. W fazie grupowej zajęła 4 miejsce jednak miała nieporównywalnie mocniejszą grupę niż np. Lech. W grupie zdobyła 4 pkt(remis u siebie ze Slavią i uwaga, zwycięstwo 2:1 na Villa Park w Birmingham). W pozostałych meczach nieznacznie, jedną bramką uległa HSV i Ajaxowi.
Dlatego nie mówcie mi że liga słowacka jest dużo słabsza od naszej. A skoro sugerujecie się wycenami z transfermartktu to niech Bóg ma was w swojej opiece. Piszecie że piłkarze Słowaccy są warci 30 mln. A jak ma być inaczej skoro 3/4 nie jest jeszcze wycenionych. Też piszecie że Rużomberok to średniak. A staramy się o dwóch piłkarzy z 10 zespołu naszej ligi, murowanego kandydata do spadku w tym sezonie. Pomyślcie dwa razy zanim wypiszecie następną pierdołe która normalnych ludzi przyprawi o palpitację serca. |
|
|
|
Senior Member
Od: 03.2005
Offline |
|
|
W artykule pisze wyraźnie, że wypożyczenie kończy się 30 czerwca. A 25 tysięcy to kwota za WYKUPIENIE Burligi
![]()
Jarosław Królewski....Nie jestem fanem.
|
|
|
|
Senior Member
Od: 07.2006
Offline |
|
|
oglądałem skróty meczów z Bozokiem w składzie http://mfkruzomberok.sk/video/ i gość prezentuje się na prawde nieźle, jest dynamiczny, szybki i przebojowy nie prezentuje sie źle pod względem technicznym, jest chyba najczęściej faulowanym graczem swojej drużyny... żeby go zatrzymać przeciwnicy uciekają się do fauli... jeżeli psycha mu nie siądzie jak Jirsakowi to będziemy mieć z niego pożytek
![]() ![]()
"Ludzie są tacy głupi, że to działa. Niesamowite!" - M.M.
J***Ć pis!!! |
|
|
|
Senior Member
Od: 08.2007
Offline |
|
|
A jak rokuje ten Burliga?Bedzie chociaz sredniak ligowy(ekstra lub pierwszo) z niego?
To może bym go sobie kupil Brozkowi jeśli maja podwyzszac kontrakt,to lepiej na zasadzie 180 tyś podstawa + 5 tys euro za każdego gola i żeby nie był pazerny na bramki(kase) to 5 tyś euro za asyste..Razem by wyszlo tyle co co maja najlepiej zarabiajacy,a motywacje mialby jeszcze wieksza! |
|
|
|
Senior Member
Od: 06.2007
Offline |
|
|
Piszecie ze liga Slowacka jest Slaba a nasza to niby jest silna
Nie pisze tego do wszystkich tylko do wiecznych placzkow ![]() ,
|
|
|
|
Senior Member
Od: 10.2006
Offline |
|
|
czytaliscie na futbol.pl dwa artykulu o Brozku i Kasprziku...
wedlug mnie jesli to prawda warto dac kontrakt Brozkowi na poziomie 250k Euro i dac jakas klauzule na popizomie 4mln Euro i Brozek by zostal wedlug mnie ![]() a sprawa z bramkarzem zas tajemnicza...niby gadamy z jakims z zagranicznym...pewnie z tym z Grecji... ![]() |
|
|
|
Senior Member
Od: 07.2008
Offline |
|
|
|
|
|
Senior Member
Od: 10.2006
Offline |
|
|
dla mnie priorytetem to dac nowe kontrakty Brożkowi i Sobolewskiemu.
Wtedy Brozek nie bedzie myslal o wyjezdzie...coraz bardziej powatpiewam ze on gdzies wyjedzie... ![]() |
|
|
|
Senior Member
Od: 04.2006
Offline |
|
|
Marek Hamsik - Ten jeden Slowacki zawodnik jest więcej wart, niż cała liga polska razem wzięta.
Niech sprowadzają, wolę żeby chociaż próbowali, najwyżej nie sprawdzą się i odeślą, bo tak za darmo. Taka jest "Polityka Transferowa" naszego klubu. Jeśli w tym roku nie awansujemy do Lm, to chyba już nigdy, gdyż już łatwiej nie będzie |
|
|
|
Banita
Od: 06.2008
Offline |
|
|
Interia.pl napisał(a):
![]() |
|
|