|
|||||||
| Hyde Park Sportowy (moderowane) Odpowiednie miejsce do wymiany poglądów na tematy sportowe, nie tylko piłkarskie, nie dotyczące jednak bezpośrednio "Białej Gwiazdy". O sytuacji w reprezentacji, innych polskich klubach czy ligach na świecie oraz o innych dyscyplinach sportu piszcie |
| Wyświetl wyniki ankiety: Czy reforma Ekstraklasy sprawi, że liga stanie się bardziej atrakcyjna? | |||
| Tak |
|
86 | 46,49% |
| Nie |
|
43 | 23,24% |
| Nie mam zdania. |
|
8 | 4,32% |
| To jednosezonowa opcja, wrócimy do starych zasad. |
|
41 | 22,16% |
| Powiększenie ligi sprawiło by, że była by ona bardziej atrakcyjna. |
|
21 | 11,35% |
| Ankieta wielokrotnego wyboru Głosujących: 185. Nie możesz głosować w tej ankiecie | |||
![]() |
|
|
Narzędzia tematu | Tryby wyświetlania |
|
Senior Member
Od: 08.2009
Offline |
|
|
Ale Manu to jest drewno. Gratulacje dla Skorzy za ten transfer.
|
|
|
|
Senior Member
Od: 02.2006
Offline |
|
|
Co ten Manu teraz zrobił. Legia powinna prowadzić. Gra Lecha jakoś mnie nie przekonuje.
![]()
What's new?
|
|
|
|
Senior Member
Od: 06.2009
Offline |
|
|
Manu cierpi na tą samą chorobe co Rios, czyli bramkowstręt
![]() |
|
|
|
Senior Member
Od: 08.2009
Offline |
|
|
Taktyka Skorży nie zmienia się: dzida i do przodu.
|
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
|
co za nędza ten mecz,ten Lech to kilo gra
|
|
|
|
Socios Wisła Kraków
Offline |
|
|
zaczynają się już gwizdy
Lech dał się totalnie zdominować Legii |
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
|
poziom odzwierciedla miejsca w tabeli tych drużyn
|
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
|
|
Banita
Od: 05.2009
Offline |
|
|
Ja pierdziele jaki ten mecz jest słaby
|
|
|
|
Senior Member
Od: 07.2010
Offline |
|
|
Polonia Warszawa wygrała pierwsze trofeum w sezonie,
Polonia Warszawa z pucharem weszło! z Bytomską Polonią wygrali 0:2 po bramkach Piątka i Gołębiewskiego. |
|
|
|
Senior Member
Od: 11.2009
Offline |
|
![]() Szymkowiak mnie osłabia , mówiąc że mecz Amici z Legią jest na dużym poziomie ![]() ![]() "JEDNA WIARA JEDEN KLUB WISŁA KRAKÓW AŻ PO GRÓB"
![]() |
|
|
|
Senior Member
Od: 09.2007
Offline |
|
|
Panowie powiem wam jedno obejrzałem pierwsze 45 minut i powiem szczerze, że chciałem, aby ten czas szybko zleciał. W moim odczuciu był to czas zmarnowany i zastanawiam się czy brać się za drugą połowę. Strzały celne można policzyć na palcach jednej ręki. Sama pierwsza połowa bardzo senna ot typowa ligowa kopanina. Szlagier kolejki jak na razie nie porywa by nie powiedzieć, że rozczarowuje.
Teraz najlepsze włączyłem relacje z onetu i pierwsze co mi się w oczy rzuciło to Cytat:
Powód: Uzupełnienie
Ostatnio edytowane przez PhantomRanger : 16.04.2011 o godz. 15:54.
![]()
"W meczach powinni dawać z siebie wszystko! Ze zmęczenia powinni rzygać, mdleć, z wysiłku narobić w spodnie, cokolwiek!"- ANDRZEJ IWAN
|
|
|
|
Socios Wisła Kraków
Offline |
|
|
Gdyby padł remis to Polonia Bytom by wygrała . Prowadziła w rzutach rożnych 9 do 6 . Szkoda Bytomian
|
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
|
Szymkowiak mnie osłabia , mówiąc że mecz Amici z Legią jest na dużym poziomie no jeżeli chodzi o ilosc kibiców,oprawe,achy,srachy w mediach" polskie grand derbi" to tak
|
|
|
|
Senior Member
Od: 01.2010
Offline |
|
|
Powiedzmy sobie szczerze, gra ofensywna drużyn w naszej lidze w większości opiera się na skrzydłach, więc jeśli skrzydła wyglądają tak...
Manu & Kucharczyk (napastnik) Mikołajczak & J.Wilk ...to czego się po tym meczu można spodziewać? Mikołajczak & Wilk to w ogóle skrzydła, które nie są w żadnym stopniu lepsze niż te z Bytomia (Radzewicz & Jarecki) czy też z Gdyni (Glavina & Labukas), o ile nie słabsze nawet, szczególnie od Arki. Wystawienie takich zawodników w pierwszym składzie klubu, który aspiracje ma powiedzmy wysokie, to wręcz sabotaż. Już lepiej by było tam posłać napastników Ubiparipa i Rudnevsa, przynajmniej byłaby szansa na jakiekolwiek indywidualne akcje tych zawodników, a tak oglądać można dziś jelenie podskoki w sprintach Mikołajczaka. |
|
|
|
Senior Member
Od: 09.2007
Offline |
|
|
Tego meczu na trzeźwo nie da się oglądać. Takie jest przynajmniej moje zdanie.
![]()
"W meczach powinni dawać z siebie wszystko! Ze zmęczenia powinni rzygać, mdleć, z wysiłku narobić w spodnie, cokolwiek!"- ANDRZEJ IWAN
|
|
|
|
Senior Member
Od: 08.2007
Offline |
|
|
dokładnei nuda to jak moda na sukces
![]() |
|
|
|
Senior Member
Od: 11.2006
Offline |
|
|
To musi być czerwona kartka dla Kotorowskiego...
![]()
"Kiedyś to się na takiego Lecha śpiewało, Kolejorz, Kolejorz, wpier(...) dzisioj mosz"
|
|
|
|
Senior Member
Od: 11.2009
Offline |
|
|
Manu - jest prze zajebisty
![]() "JEDNA WIARA JEDEN KLUB WISŁA KRAKÓW AŻ PO GRÓB"
![]() |
|
|
|
Senior Member
Od: 12.2004
Offline |
|
|
Sędzia Małek to jest przechuj
![]()
http://www.youtube.com/watch?v=vbTMz...layer_embedded Zaczyna się od piknika....
|
|
|
|
Senior Member
Od: 04.2008
Offline |
|
|
Ewidentna czerwona kartka dla Kotorowskiego, faul nastąpił w powierzchni wyznaczonej przez dwa słupki bramki Lecha, czyli Manu wychodził na tzw. "czystą pozycję".
![]()
"Jeżeli Wisła trafi w eliminacjach do Ligi Mistrzów na drużynę z jednej z pięciu najsilniejszych lig Europy, to niezależnie od transferów będzie to walka gołej d*** z batem."
Tomasz Hajto
|
|
|
|
Socios Wisła Kraków
Offline |
|
|
Małek się ośmieszył
wygrana Legii nam nie jest na rękę , ale bądzmy obiektywni - jest lepsza z przebiegu spotkania , choc druga połowa jest bardziej wyrównana ps. klepiska w Poznaniu nie powinni pokazywac publicznie |
|
|
|
Senior Member
Od: 09.2006
Offline |
|
|
Nie, dobrze że dał żółtą. Jeśli przyjmiemy że jednak był faul (powtórki wątpliwe) to Manu wypuścił sobie piłkę na tyle daleko, że byłoby mu baaaaaaaardzo ciężko zmieścić ją w siatce. To nie tak że ten go sfaulował na wprost bramki i piłka była idealnie ustawiona, tak tylko dotknąć ją i bramka. Moim zdaniem dobra decyzja.
|
|
|
|
Senior Member
Od: 03.2003
Offline |
|
|
Dla mnie raczej zolta bo sobie wypuscil do rogu - zresztą ten Manu znowu by mial ją na lewej nodze więc gówno by zrobił.
![]()
Puchar jest na5z!
|
|
|