|
|||||||
| Wisła Kraków - piłka nożna Tutaj możesz spokojnie i rzeczowo porozmawiać o wszystkich tematach związanych z "Białą Gwiazdą". Pokój z założenia zawierać ma tematy dotyczące drużyny. |
![]() |
|
|
Narzędzia tematu | Tryby wyświetlania |
|
Senior Member
Od: 11.2005
Offline |
|
|
http://i46.tinypic.com/hsrvao.jpg , montuja barierki..
czyli jednak dziura bedzie.. mialem cicha nadzieje ze na czas meczow beda ja przykrywac taka zakladka z zamontowanymi krzeselkami (cos na wzor puzzli) i teraz jak z ta "6" .. chyba o okienko wczesniej ja wstawia.. ![]() ![]() |
|
|
|
Senior Member
Od: 06.2007
Offline |
|
|
http://www.wisla.krakow.pl/pl/galeri...udowie//37625/
To zdiecie powinno zakonczyc dywagacje na temat barierek, przynajmniej co chodzi o widocznosc bo Gargula do wielkoludow nie nalezy. ![]() ,
|
|
|
|
Senior Member
Od: 06.2008
Offline |
|
|
myślę, że pomieszczeń wewnątrz jeszcze nie ruszyli ^^
|
|
|
|
Junior Member
Od: 07.2005
Offline |
|
|
Czy już wiadomo jak będą wyglądać ławki rezerwowych? Czy będzie to rozwiązanie nowoczesne rodem z najlepszych lig europejskich, czy też będzie to po prostu wiata z ławką.
|
|
|
|
Senior Member
Od: 11.2002
Offline |
|
|
Podobno na prośbe Majchrowskiego chcą wstawić podobne ławki do tych drewnianych w parku Jordana tak aby bardziej komponowały się z otoczeniem. Nic narazie nie wiadomo o ich zadaszeniu ponieważ Pan Obtułowicz chciał aby trenerzy i zawodnicy mieli lepszą cyrkulację powietrza.
|
|
|
|
Member
Od: 12.2005
Offline |
|
|
Tak, ale na szczęście tylko co druga ławka będzie żółta, bo jak wiadomo bez żółtego koloru ewakuacja byłaby niemożliwa.
|
|
|
|
a.k.a. morgenes
Offline |
|
![]()
"Gdy wracam do domu i się zamyśle, myślę o Wiśle..."
K.I.Gałczyński "I skończył się mecz w Londynie i tak i to jest prawda!!!..." |
|
|
|
Senior Member
Offline |
||
|
Cytat:
![]()
"Chuligani Wisły rzucili serpentyny..."
"Kibole Wisły odpalili race. Właśnie dlatego w Polsce nie będzie wielkiej piłki" "Będziemy zamykać stadiony, żeby ludzie mogli przychodzić na mecze" "Posunięcia kibiców Wisły przypomniały mi o zamachach na World Trade Center" cdn.. |
||
|
|
Senior Member
Od: 08.2007
Offline |
|
|
Do pierwszego spotkania przy Reymonta, co jest uzależnione od innych prac na budowie stadionu.
Ludzie! Nie zadawajcie co pięć minut tych samych pytań o krzesełka - zdążą. Skierujcie swój wzrok gdzie indziej, bo problemów i obaw nie brakuje. |
|
|
|
Banita
Od: 07.2006
Offline |
|
|
Krzesełka to akurat najmniejszy problem, jak będzie potrzeba to firma która to montuje na pewno przyspieszy. Nie dziwię się że takie 'halo' tutaj z układaniem tych krzesełek, bo wizualnie to jedno z ciekawszych prac. Ale zgadzam się z tym że powinniśmy dokładnie wiedzieć kiedy jaki etap prac się skończy, włącznie z takimi rzeczami jak zakończenie układania krzesełek. Powinniśmy być 'bombardowani' informacjami o budowie bo to nie jest czyjaś prywatna inwestycja, tylko na koszt podatnika. W związku z tym powinni zasypywać wszelkiego rodzaju newsami o postępach prac, kosztach itp. Dziwi mnie jak ktoś na forum się dopytuje o jakiś szczegół, a inna osoba takiego delikwenta opieprza i mówi 'po co mu to wiedzieć', 'zrobią to zobaczysz', 'to nie istotne - ważne że będzie lepiej jak 10 lat temu', 'i tak się będzie stało więc co się krzesełkami interesujesz' itd. Każdy ma prawo wiedzieć o najmniejszej pierdółce związanej z budową tego stadionu i tak jak nie raz już mówiłem, paranoją jest to że nie powstała jakakolwiek oficjalna strona obiektu, aktualizowana na bieżąco i dostarczająca wszystkim zainteresowanym informacji o stadionie Wisły.
|
|
|
|
Senior Member
Od: 12.2007
Offline |
|
|
|
|
|
Senior Member
Od: 01.2007
Offline |
|
|
Właśnie takie pytanie do naszego eksperta od krzesełek. Nie wiesz dlaczego odcień nowych siedzisk nie został dobrany do siedzisk już zamontowanych na D i E? Nie żebym narzekał ale ciekaw jestem dlaczego tak się stało.
|
|
|
|
Senior Member
Od: 09.2008
Offline |
|
1.krzesełka na D i E są innego producenta 2.krzesełka na D i E nie dość że są innego producenta to są produkowane z innych mieszanek 3.Krzesełka na D I E są zainstalowane od paru dobrych miesięcy/lat-tak więc barwa krzesełek ulega utlenianiu.................. ![]() |
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
|
Z czasem krzeselka na D i E ciut wyblakly.. to samo bedzie na C i A/B .. zreszta jak juz wiekszosc zauwazyla krzeselka to najmniejszy problem, o dziwo fajnie sie ten napis prezentuje, a tak przy okazji to La Furia Dell' Est jutro jedziecie z czerwonym / bialym czy do konca naroznika ciagniecie z niebieskim?
apropo takich wzorow.. zawsze mnie dziwilo jak to ktos uklada zeby wyszedl z tego jakis wzor z dokladnoscia co do jednego krzeselka.. jak ja patrze na to W-S-A to pelen podziw , moze i to wbrew pozorom banalne bo nie znam systemu ukladania, ale pierwsze wrazenie jest niesamowite..
Ostatnio edytowane przez SpoXsteR : 17.06.2010 o godz. 22:57.
![]() ![]() |
|
|
|
Senior Member
Od: 01.2007
Offline |
||
![]() Jak się tak patrzę na to zdjęcie to zastanawiam się czy ktoś kto to tworzył to się wzorował na jakiejś czcionce czy to taki zlepek liter z różnych czcionek? Bo jak się patrze na tą litere S to jej środek jest taki... "prostokątny". Ta pozioma krecha na środku nie pasuję do łuków na dole i gory... oj ciezko to ubrać w słowa więc się nie czepiac W sumie to do każdej litery można się przyczepić, ale to tylko moja prywatna opinia
Ostatnio edytowane przez crazykaro : 17.06.2010 o godz. 23:59.
|
||
|
|
Senior Member
Offline |
|
|
heh, no to grubo masz(pomijam fakt ze nie wiem o co Ci chodzi z tymi kreskami i poziomami
Ostatnio edytowane przez SpoXsteR : 18.06.2010 o godz. 00:00.
![]() ![]() |
|
|
|
Member
Od: 07.2005
Offline |
|
|
|
|
|
Socios Wisła Kraków
Od: 02.2005
Offline |
|
Ale to już nie do zmiany więc trudno - trzymam kciuki za SKWK w innych kwestiach bo choćby takie niby pierdoły jak pomalowanie obu trybun z zewnątrz, jest bardzo ważne. ![]()
94 - Allah Akbar!!
|
|
|
|
Senior Member
Od: 08.2003
Offline |
|
![]() A ten dasz, zarowno ta czesc co wystaje, jak i rowniez ta czesc w glebi, bedzie malowana czy cos? Czy cos takiego zostanie? jest kilka takich miejsc w trybunie gdzie niektore czesci elewacji sa nietkeniete, np tam w naroznikach gdzie kasy maja byc. |
|
|
|
Senior Member
Od: 06.2004
Offline |
|
|
^^^ Jak ten daszek zostawia nie wytynkowany/pomalowany to przynajmniej sie będę czul jak u tescia na działce.U niego pod balkonem jest identycznie
![]() |
|
|
|
Senior Member
Od: 11.2004
Offline |
|
|
No to będzie, barierek już nie zmienią ani nie zdemontują..
![]()
|
|
|
|
Junior Member
Od: 09.2009
Offline |
|
|
Bardzo prosze o wklejenie obrazu z kamery na okrąglaku bo u mnie nie działa.Dzieki.
|
|
|
|
Senior Member
Od: 10.2009
Offline |
|
|
Proszę:
![]() P.S. Dostałem odpowiedź od wisla.krakow.pl, że pomieszczenia wewnątrz trybuny zachodniej jeszcze nie są budowane. |
|
|
|
Banita
Od: 07.2006
Offline |
|
|
Na tym zdjęciu dość dobrze widać jak tandetne będą te barierki:
http://www.wisla.krakow.pl/pl/galeri...zeselek/37436/ Nie trzeba widzieć ich 'na żywo' żeby to stwierdzić. To zdjęcie też pokazuje że są po prostu zbyt delikatne: http://www.wisla.krakow.pl/pl/galeri...zeselek/37442/ To zdjęcie pokazuje jakie barierki zamontowano na obiekcie Legii: http://stadion.legia.com/budowa/inde...a&img=1015.JPG Są masywne, a przy tym wcale nie rzucają się w oczy bardziej niż te na naszym stadionie. Przede wszystkim nie wygląda to jak jakaś prowizorka. To kolejny dowód na to, że stadion w Warszawie choć tak jak wcześniej mówiłem nie powalający niczym szczególnym na kolana, dzięki takim detalom i solidnemu dopracowaniu w szczegółach będzie sprawiał lepsze wrażenie niż nasz. Jeśli chodzi o krzesełka to model, który będzie u nas osobiście mi się nie podoba. Ale największym problem jest to że na trybunach za bramkami są inne, a na wschodniej i zachodniej inne... Mniejsza o ich odcień, bo szczerze mówiąc to mniej rzuca się w oczy. Przez to że na dwóch trybunach jest inny model, a na dwóch pozostałych inny stadion sprawia wrażenie jeszcze bardziej niespójnego. Jeżeli o coś jeszcze powinniśmy walczyć w związku z budową tego stadionu, to o wymianę krzesełek na trybunach D i E na takie same jakie będą na wschodniej i na zachodniej. Jak ktoś ma jakiekolwiek poczucie estetyki to podzieli moje zdanie że jeśli się tego nie zrobi to będzie to wyglądać okropnie... |
|
|
|
Senior Member
Od: 03.2003
Offline |
|
|
Dajcie sobie już siana z tymi barierkami. Pójdziecie na mecz, złapiecie się ich połamią się i każdy z Was będzie szczęśliwy.
A najlepiej wszyscy jedźcie do Warszawy ![]()
MISTRZ, MISTRZ, WISŁA MISTRZ!!!!!!!
|
|
|

|
||||||
![]() |
|
|