The White Star Division - Wisła Kraków

Wstecz   Forum Kibiców Wisły Kraków > Wisła Kraków > Wisła Kraków - piłka nożna
Nazwa użytkownika
Hasło

Wisła Kraków - piłka nożna Tutaj możesz spokojnie i rzeczowo porozmawiać o wszystkich tematach związanych z "Białą Gwiazdą". Pokój z założenia zawierać ma tematy dotyczące drużyny.

Odpowiedź

Narzędzia tematu Tryby wyświetlania
silver03
Senior Member

Od: 05.2005

Ignoruj użytkownika Pomoc
Stary 02.12.2018, 10:50
Przypierdzielanie się do piłkarzy, którzy w tym sezonie w ogóle nie mają płacone jest żenujące.
Odpowiedz cytując
czaro
Senior Member

Od: 11.2004

Stary 02.12.2018, 11:06
Nie potrafię zrozumieć, co trzeba mieć w głowie, aby formułować pretensje do piłkarzy.
Konta "czaro" na innych portalach (w tym tt) nie są moje. Nie odpowiadam za publikowane tam treści.
Odpowiedz cytując
Ma_niek
Senior Member

Od: 04.2008

Stary 02.12.2018, 11:10
No ....a jak oni smieli wogole zlozyc wniosek.Graja tylko 5 miesiac za darmo.Nie sa godni nawet podania reki.
Odpowiedz cytując
No_look_Pass
Member

Od: 10.2009

Stary 02.12.2018, 11:28
Za postulowanie, że Cupiał powinien być u nas persona non grata powinien być ban. Powiedzieć coś takiego na poważnie nie byłby w stanie nawet kompletny idiota, więc to musi być bardzo kiepski troll.
Odpowiedz cytując
krakus76_
Banita

Od: 09.2018

Stary 02.12.2018, 11:38
No_look_Pass napisał(a):Wyświetl post
Za postulowanie, że Cupiał powinien być u nas persona non grata powinien być ban. Powiedzieć coś takiego na poważnie nie byłby w stanie nawet kompletny idiota, więc to musi być bardzo kiepski troll.
Powtarzasz się kolego. Ten wpis został wykasowany przez moderację.

Może odniesiesz się do tego co napisałem do Ciebie na priv ? Zero reakcji. Ale czego spodziewać od wirtualnych tworów (złożyłem mu propozycję żeby mi powiedział mi prosto w twarz).

LucjuszWielki czekam na odpowiedzi na mojego priv. Jak ktoś ma ochotę pojechać do mnie z "uprzejmościami" to proszę na priv. Chętnie się spotkam i wysłucham bezpośrednio z Twoich ust tych inwektyw na mój temat.

Czy moderacja będzie konsekwentna w deklaracjach ? Przy okazji temat do zamknięcia do końca roku bo niektórym gotuje się w głowach i nie panują nad emocjami.

W temacie mojego stosunku do 3 panów zawodników (lub 2 panów - są równe wersje). Podobno mieli się wstrzymać do końca roku. Inni jakoś nie złożyli zgodnie z zawartą umową (taka była podobno niepisana umowa między zawodnikami). Pytanie dlaczego .... I jak się teraz czują inni zawodnicy (!!!). O tym nie pomyśleliście ? Już zapomnieliście jakie Carlitos robił numery ? To ewidentny krok żeby odejść (za darmo albo a jakieś drobne) do innego klubu z którym są już dogadani.
Ostatnio edytowane przez krakus76_ : 02.12.2018 o godz. 13:49.
Odpowiedz cytując
Pikniczek
Socios Wisła Kraków

Stary 02.12.2018, 11:41
sandomingo napisał(a):Wyświetl post
Może by tak zamknąć ten temat tak na tydzień?
Najpewniej i tak nic się w sprawie nie wydarzy a przynajmniej będzie spokój.
Bo coraz więcej forumowiczów nie trzyma ciśnienia...
Popieram!!!!
Odpowiedz cytując
Lemoniadowy Joe
Socios Wisła Kraków

Od: 12.2002

Stary 02.12.2018, 11:45
Piłkarzy z jednej strony można zrozumieć ale z drugiej to z ich strony może byc gra na wyciągniecie znacznie większej kasy niż do tej pory powinni dostać a dla nas ostateczny gwoźdź do trumny. Jeżeli dobrze rozumiem zasady na jakich rozwiązuje sie kontrakty.
alejasienieznam
Odpowiedz cytując
For_FuN_
Senior Member

Od: 08.2004

Stary 02.12.2018, 15:15
krakus76_ napisał(a):Wyświetl post

Może odniesiesz się do tego co napisałem do Ciebie na priv ? Zero reakcji. Ale czego spodziewać od wirtualnych tworów (złożyłem mu propozycję żeby mi powiedział mi prosto w twarz).
Dziecko, o czym ty mówisz... już tu kilka osób Ci napisało co o Tobie sądzi(w związku z wypowiedzią o Cupiale). W dodatku mylisz osoby . I "brawa" dla moderacji, że akceptują takiego praw.....a.
Odpowiedz cytując
szprotson
Socios Wisła Kraków

Od: 06.2005

Stary 02.12.2018, 15:23
polecam wszystkim zluzowanie majtek, zjechanie kursorem myszy w lewy dolny róg i kliknięcie w napis "first" ktory przeniesie WAS telefportem do innego (badz nie) wszechświata w 2016 roku. Warto. Moze wtedy ktos właczy dodatkowego tiktaka miedzy uszami, a moze nie. ale warto.
cały nasz chuligański trud tobie ukochana ojczyzno

Odpowiedz cytując
krakus76_
Banita

Stary 02.12.2018, 15:27
For_FuN_ czy No_look_Pass to twoje alter ego a może twój ojciec chłopcze i dlatego piszesz w jego imieniu ?
Ostatnio edytowane przez krakus76_ : 02.12.2018 o godz. 15:43.
Odpowiedz cytując
czaro
Senior Member

Od: 11.2004

Stary 02.12.2018, 16:02
Ej, Krakusie siedem sześć, może byś wyregulował trochę swój internet, przygasił monitor i wziął oddech, bo jest tu ciebie bardzo dużo. Wysyłasz ludziom na priv propozycje spotkań, aby wyjaśnić sobie jakieś niesnaski, no robi się dziwnie i toksycznie. Wszyscy się stresujemy, bo wszyscy kibicujemy Wiśle, ale może warto rozmawiać, a nie krzyczeć.
Konta "czaro" na innych portalach (w tym tt) nie są moje. Nie odpowiadam za publikowane tam treści.
Odpowiedz cytując
For_FuN_
Senior Member

Od: 08.2004

Stary 02.12.2018, 16:14
For_FuN_ czy No_look_Pass to twoje alter ego a może twój ojciec chłopcze i dlatego piszesz w jego imieniu ?
Piszę w jego imieniu? Jesteś trzeźwy ? Kilka osób wyraziło swoje zdanie o Tobie(przede mną i po mnie). Insynuacji nie będę komentował, bo widać jaki sposób myślenia prezentujesz. To chyba ty jesteś autorem tej listy hańby, gdzie kazałeś wyskakiwać z kasy ludziom, którzy zadeklarowali(wiesz chyba co znaczy to słowo) o przystąpieniu do stowarzyszenia(w bliżej nieokreślonym czasie, bo przecież ktoś może to zrobić za miesiąc, pół roku)? Dobrze, że w tamtym temacie ustawili Cię do pionu. Zero merytoryki, tylko agresja. Smutne.
Odpowiedz cytując
krakus76_
Banita

Stary 02.12.2018, 16:18
czaro napisał(a):Wyświetl post
Ej, Krakusie siedem sześć, może byś wyregulował trochę swój internet, przygasił monitor i wziął oddech, bo jest tu ciebie bardzo dużo. Wysyłasz ludziom na priv propozycje spotkań, aby wyjaśnić sobie jakieś niesnaski, no robi się dziwnie i toksycznie. Wszyscy się stresujemy, bo wszyscy kibicujemy Wiśle, ale może warto rozmawiać, a nie krzyczeć.
I vice versa.

I kto tu nie panuje nad nerwami ? I kto robi wycieczki personalne wplatając w nie dziwne treści (w tym takie które kwalifikują się do obraźliwych) ?

Ja nikogo nie obraziłem. Wyraziłem swoją opinię o BC i o Tych co złożyli wezwania do zapłaty. Ty również mogłeś. A skupiłeś się nie na merytorycznej odpowiedzi a tym co sądzisz o moim stanie psychofizycznym.

Czy jak Ci z tym ?
Odpowiedz cytując
krakus76_
Banita

Stary 02.12.2018, 16:39
For_FuN_ napisał(a):Wyświetl post
Piszę w jego imieniu? Jesteś trzeźwy ? Kilka osób wyraziło swoje zdanie o Tobie(przede mną i po mnie). Insynuacji nie będę komentował, bo widać jaki sposób myślenia prezentujesz. To chyba ty jesteś autorem tej listy hańby, gdzie kazałeś wyskakiwać z kasy ludziom, którzy zadeklarowali(wiesz chyba co znaczy to słowo) o przystąpieniu do stowarzyszenia(w bliżej nieokreślonym czasie, bo przecież ktoś może to zrobić za miesiąc, pół roku)? Dobrze, że w tamtym temacie ustawili Cię do pionu. Zero merytoryki, tylko agresja. Smutne.

1. Zaproponowałem spotkanie żebyś mi wyjaśnił twój problem. Odmówiłeś. Zważaj co piszesz jeśli używasz inwektyw i bezpodstawnych oskarżeń.
2. Tak, bo odniosłeś się do jego wpisu (nie swojego). To raczej ja zapytam jak tam u Ciebie w temacie trzeźwości.
3. Tak jestem autorem tej listy. Nie zostałem naprostowany. Listę sam usunąłem i nikt mi tego nie kazał zrobić. Część osób nawet pisała ze szkoda że ją usunąłem. Coś jeszcze ?
4. Wytykasz mi Socios. Ja wysłałem deklarację i zapłaciłem składkę. A jak jest z Tobą ?
5. Agresja ? Zero meteorytyki ? Może tak konkretniej.

A poniżej wpis RAV i wieśniaka842 w temacie deklaracji o przystąpieniu. Przeanalizuj je dokładnie a później wytykaj innym znacznie pewnych słów.

wieśniak842
Cytat:
Jeszcze raz. Póki co prosiłbym o wpisywanie się osób wstępnie chętnych do udziału w takim przedsięwzięciu i mających pewność, że po prostu byłoby je na to stać.
RAV
Cytat:
Ja tylko przypominam, że dopisujemy się tu nie po to, by wyrazić poparcie dla idei socios, tylko że deklarujemy, że jesteśmy gotowi przystąpić do takiej formacji i przynajmniej to 100 zł miesięcznie wpłacać. W wyjątkowych sytuacjach 50, a mamy nadzieję, że wielu będzie w stanie 200.
Ostatnio edytowane przez krakus76_ : 02.12.2018 o godz. 16:43.
Odpowiedz cytując
PhantomRanger
Senior Member

Od: 09.2007

Stary 02.12.2018, 16:46
czaro napisał(a):Wyświetl post
Nie potrafię zrozumieć, co trzeba mieć w głowie, aby formułować pretensje do piłkarzy.
Również się na tym zastanawiam. Gdyby dostawali pieniądze na czas, wówczas byłaby inna dyskusja. Oni mogli rozwiązać kontrakty już w październiku i byłby większy wstyd gdybyśmy nawet rundy nie dograli. My jedynie co możemy zrobić do kupić bilety na oba spotkania i najlepiej osobno, a nie w pakiecie. Można również przystąpić do Socios lub przelać darowiznę co uczyniłem w zeszłym tygodniu.
"W meczach powinni dawać z siebie wszystko! Ze zmęczenia powinni rzygać, mdleć, z wysiłku narobić w spodnie, cokolwiek!"- ANDRZEJ IWAN
Odpowiedz cytując
krakus76_
Banita

Stary 02.12.2018, 16:54
To może jeszcze raz napiszę. I czytajcie ze zrozumieniem.

Podobno WSZYSCY zawodnicy mieli się wstrzymać do końca roku z nerwowymi ruchami. Inni jakoś nie złożyli wezwań do zapłaty zgodnie z zawartą umową (taka była podobno niepisana umowa między zawodnikami). Pytanie dlaczego .... I jak się teraz czują inni zawodnicy (!!!).

Może część osób zapomniała jak psioczyli na zachowanie Carlitosa ? To ewidentny krok żeby odejść (za darmo albo za jakieś drobne) do innego klubu z którym są już dogadani. A podobno tak Wam zależy na dobru klubu. Coś tu się nie zgadza chyba. Popieracie rozkradanie Wisły przez inne kluby ?

Przemyślcie na spokojnie i życzę miłej reszty niedzieli
Ostatnio edytowane przez krakus76_ : 02.12.2018 o godz. 17:00.
Odpowiedz cytując
AntyMod
Senior Member

Od: 05.2012

Stary 02.12.2018, 17:28
jesli juz tak sie buntuja - to szkoda ze nie przedstawili sprawy jasno - do Legnicy pojechalby autobus juniorow i chlopaki by sobie chociaz zaliczyli wystep w ekstraklasie - przynajmniej by sie starali a nie odstawili takiej szopki , wczoraj tych gwiazdorow zniszczyl zespol ktoregio klepie w tej lidze kazdy , co chcieli pokazac tym wyjazdem to naprawde niewiem
Odpowiedz cytując
rzodkiewka
Member

Od: 07.2013

Stary 02.12.2018, 17:53
Niezłe jaja,Andrzej Iwan powiedział,że Sarapata jest słupem miśka.Nawet by się zgadzało,jak go zatrzymano to u nas wszystko się posypało.
Odpowiedz cytując
TIR_DO_SŁUBIC
Senior Member

Od: 05.2017

Stary 02.12.2018, 17:56
Doprawdy eureka.
Probierz cwel! Ole ole ole! AUUU AUUU!
Odpowiedz cytując
Patryko
Senior Member

Od: 12.2002

Stary 02.12.2018, 18:52
rzodkiewka napisał(a):Wyświetl post
Niezłe jaja,Andrzej Iwan powiedział,że Sarapata jest słupem miśka.Nawet by się zgadzało,jak go zatrzymano to u nas wszystko się posypało.
Jakiś link? Oskarżenie mocne, stos pozwów rośnie.

[35/54]

Znafca internetowy za sezon 2023/2024
Odpowiedz cytując
Karherop
Socios Wisła Kraków

Od: 02.2006

Stary 02.12.2018, 18:59
@filipowski

Odejść za darmo to pół biedy, gorzej że trzeba by im przy okazji wypłacić pieniądze do końca kontraktu. W przypadku takiego Wojtkowskiego to 1,5 roku a niektórych i dłużej.

Andrzej Iwan w wielu kwestiach fantazjuje i nie pierwszy raz palnął jakieś głupstwo.
Odpowiedz cytując
rzodkiewka
Member

Od: 07.2013

Stary 02.12.2018, 19:29
Patryko napisał(a):Wyświetl post
Jakiś link? Oskarżenie mocne, stos pozwów rośnie.
W programie Stanowskiego.
Odpowiedz cytując
AntyMod
Senior Member

Od: 05.2012

Stary 02.12.2018, 19:31
nie do konca kontraktu - tylko do czasu az nie podpisza umowy z nowym klubem , no i oczywiscie zaleglosci - myslisz ze taki Wojtkowski zawiesi buty na kolek i 1,5 roku nie podpisze z nikim kontraktu ?
Odpowiedz cytując
mr_kwolf
Senior Member

Od: 04.2006

Stary 02.12.2018, 19:37
AntyMod napisał(a):Wyświetl post
nie do konca kontraktu - tylko do czasu az nie podpisza umowy z nowym klubem , no i oczywiscie zaleglosci - myslisz ze taki Wojtkowski zawiesi buty na kolek i 1,5 roku nie podpisze z nikim kontraktu ?
Tak dla ścisłości to jeżeli podpisze nizszy kontrakt niz w Wiśle to Wisła musi mu wypłacać roznice do końca kontraktu (tego w Krakowie rzecz jasna).
"Nieważne, czy Wisła bedzie wtedy mistrzem Polski, czy ekipą I, II czy III ligową. Swe ostatnie mecze w karierze chcę rozegrać z Białą Gwiazdą na piersi."
Odpowiedz cytując
LucjuszWielki
Socios Wisła Kraków

Od: 02.2012

Stary 02.12.2018, 20:03

LucjuszWielki czekam na odpowiedzi na mojego priv. Jak ktoś ma ochotę pojechać do mnie z "uprzejmościami" to proszę na priv. Chętnie się spotkam i wysłucham bezpośrednio z Twoich ust tych inwektyw na mój temat.

Czy moderacja będzie konsekwentna w deklaracjach ? Przy okazji temat do zamknięcia do końca roku bo niektórym gotuje się w głowach i nie panują nad emocjami.

W temacie mojego stosunku do 3 panów zawodników (lub 2 panów - są równe wersje). Podobno mieli się wstrzymać do końca roku. Inni jakoś nie złożyli zgodnie z zawartą umową (taka była podobno niepisana umowa między zawodnikami). Pytanie dlaczego .... I jak się teraz czują inni zawodnicy (!!!). O tym nie pomyśleliście ? Już zapomnieliście jakie Carlitos robił numery ? To ewidentny krok żeby odejść (za darmo albo a jakieś drobne) do innego klubu z którym są już dogadani.
Zaraz zaraz, wziąłeś się nagle z nikąd i będziesz tutaj ludzi rozstawiał po kątach ?
Dostałeś odpowiedź na priv, myślisz, że ktoś będzie czas tracić i biegać za Tobą bo jakiś ..,.,., opowiada herezje ?

Weź się za tą listę "czarnych owiec" z deklaracji siocios... Cóż się stało, że wyparowała? Kolejny "genialny"pomysł legł w gruzach czy jak?

Kim Ty jesteś, że będziesz tutaj decydował o persona non grata dla Cupiała?

Bez jaj. Robisz zamęt, lepiej było bez Ciebie tutaj.

EDIT:

HAHA teraz doczytałem resztę, zdublowałem wytyk o liście czarnych owiec, ale pisałem to zanim się dowiedziałem, że ktoś też kpił z tego - więc coś jest na rzeczy skoro kolejna osoba zgłasza zastrzeżenia do zachowania na forum :]

EDIT2:

Krakus76 przeklej z łaski swojej posty o krytyce piłkarzy, którzy złożyli podanai o rozwiązania kontrkatów bo mi się nie chce czytać 3 stron tematu, albo przybliż temat bo niestety lub stety te wieści nie dotarły do mnie jeszcze.
Ostatnio edytowane przez LucjuszWielki : 02.12.2018 o godz. 21:08.

Odpowiedz cytując
krakus76_
Banita

Stary 02.12.2018, 20:20
LucjuszWielki napisał(a):Wyświetl post
lepiej było bez Cienie tutaj.

A na resztę szkoda czasu. Kolejny mocny tylko w gębie.

ps. A Ty należysz kolego do Socios że mi coś wytykasz ?
Odpowiedz cytując
pepe72
Senior Member

Od: 08.2005

Stary 02.12.2018, 21:17
rzodkiewka napisał(a):Wyświetl post
To, że Sarapata jest słupem Miśka to można było podejrzewać od 2 lat.
Ale posypało się bo zarządowi zamarzyły się puchary.
I niech to zdanie przypomina sobie każdy, kto na tym forum pisze o "miłości kiboli do klubu".
Statystyki Wisły na wykresach: https://www.canva.com/design/DAGtt9A...Id=hc3c6977d12

Cele Wisły na sezon 2026/27
Na razie świętowanie awansu
Odpowiedz cytując
Coglin
Senior Member

Od: 11.2002

Stary 02.12.2018, 21:24
krakus76_ weź idź pobiegaj czy coś. Odpoczniesz od forum, forum odpocznie od Ciebie. Wszystkim będzie lepiej.
Wisła Kraków
Odpowiedz cytując
SONNE
Socios Wisła Kraków

Od: 10.2007

Stary 02.12.2018, 22:23
krakus76_ ty kiedyś pisałeś relacje z wyjazdów na stronie SKWK ?
Odpowiedz cytując
domin_czyzyny
Socios Wisła Kraków

Od: 09.2010

Stary 02.12.2018, 22:53
https://gazetakrakowska.pl/wisla-kra...ji/ar/13710497
Odpowiedz cytując

Wstecz   Forum Kibiców Wisły Kraków > Wisła Kraków > Wisła Kraków - piłka nożna

Odpowiedź

Zasady wysyłania postów