|
|||||||
| Wisła Kraków - piłka nożna Tutaj możesz spokojnie i rzeczowo porozmawiać o wszystkich tematach związanych z "Białą Gwiazdą". Pokój z założenia zawierać ma tematy dotyczące drużyny. |
![]() |
|
|
Narzędzia tematu | Tryby wyświetlania |
|
Senior Member
Od: 05.2005
Offline |
|
|
Przypierdzielanie się do piłkarzy, którzy w tym sezonie w ogóle nie mają płacone jest żenujące.
|
|
|
|
Senior Member
Od: 04.2008
Offline |
|
|
No ....a jak oni smieli wogole zlozyc wniosek.Graja tylko 5 miesiac za darmo.Nie sa godni nawet podania reki.
|
|
|
|
Socios Wisła Kraków
Od: 09.2018
Offline |
|
|
Popieram!!!!
|
|
|
|
Socios Wisła Kraków
Od: 12.2002
Offline |
|
|
Piłkarzy z jednej strony można zrozumieć ale z drugiej to z ich strony może byc gra na wyciągniecie znacznie większej kasy niż do tej pory powinni dostać a dla nas ostateczny gwoźdź do trumny. Jeżeli dobrze rozumiem zasady na jakich rozwiązuje sie kontrakty.
![]()
alejasienieznam
|
|
|
|
Senior Member
Od: 08.2004
Offline |
|
|
|
|
|
Socios Wisła Kraków
Od: 06.2005
Offline |
|
|
polecam wszystkim zluzowanie majtek, zjechanie kursorem myszy w lewy dolny róg i kliknięcie w napis "first" ktory przeniesie WAS telefportem do innego (badz nie) wszechświata w 2016 roku. Warto. Moze wtedy ktos właczy dodatkowego tiktaka miedzy uszami, a moze nie. ale warto.
![]()
cały nasz chuligański trud tobie ukochana ojczyzno
![]()
|
|
|
|
Banita
Offline |
|
|
For_FuN_ czy No_look_Pass to twoje alter ego a może twój ojciec chłopcze i dlatego piszesz w jego imieniu ?
Ostatnio edytowane przez krakus76_ : 02.12.2018 o godz. 15:43.
|
|
|
|
Senior Member
Od: 11.2004
Offline |
|
|
Ej, Krakusie siedem sześć, może byś wyregulował trochę swój internet, przygasił monitor i wziął oddech, bo jest tu ciebie bardzo dużo. Wysyłasz ludziom na priv propozycje spotkań, aby wyjaśnić sobie jakieś niesnaski, no robi się dziwnie i toksycznie. Wszyscy się stresujemy, bo wszyscy kibicujemy Wiśle, ale może warto rozmawiać, a nie krzyczeć.
![]()
Konta "czaro" na innych portalach (w tym tt) nie są moje. Nie odpowiadam za publikowane tam treści.
|
|
|
|
Senior Member
Od: 08.2004
Offline |
|
? Kilka osób wyraziło swoje zdanie o Tobie(przede mną i po mnie). Insynuacji nie będę komentował, bo widać jaki sposób myślenia prezentujesz. To chyba ty jesteś autorem tej listy hańby, gdzie kazałeś wyskakiwać z kasy ludziom, którzy zadeklarowali(wiesz chyba co znaczy to słowo) o przystąpieniu do stowarzyszenia(w bliżej nieokreślonym czasie, bo przecież ktoś może to zrobić za miesiąc, pół roku)? Dobrze, że w tamtym temacie ustawili Cię do pionu. Zero merytoryki, tylko agresja. Smutne. |
|
|
|
Banita
Offline |
|
I kto tu nie panuje nad nerwami ? I kto robi wycieczki personalne wplatając w nie dziwne treści (w tym takie które kwalifikują się do obraźliwych) ? Ja nikogo nie obraziłem. Wyraziłem swoją opinię o BC i o Tych co złożyli wezwania do zapłaty. Ty również mogłeś. A skupiłeś się nie na merytorycznej odpowiedzi a tym co sądzisz o moim stanie psychofizycznym. Czy jak Ci z tym ? |
|
|
|
Banita
Offline |
|||
1. Zaproponowałem spotkanie żebyś mi wyjaśnił twój problem. Odmówiłeś. Zważaj co piszesz jeśli używasz inwektyw i bezpodstawnych oskarżeń. 2. Tak, bo odniosłeś się do jego wpisu (nie swojego). To raczej ja zapytam jak tam u Ciebie w temacie trzeźwości. 3. Tak jestem autorem tej listy. Nie zostałem naprostowany. Listę sam usunąłem i nikt mi tego nie kazał zrobić. Część osób nawet pisała ze szkoda że ją usunąłem. Coś jeszcze ? 4. Wytykasz mi Socios. Ja wysłałem deklarację i zapłaciłem składkę. A jak jest z Tobą ? 5. Agresja ? Zero meteorytyki ? Może tak konkretniej. A poniżej wpis RAV i wieśniaka842 w temacie deklaracji o przystąpieniu. Przeanalizuj je dokładnie a później wytykaj innym znacznie pewnych słów. wieśniak842 Cytat:
Cytat:
Ostatnio edytowane przez krakus76_ : 02.12.2018 o godz. 16:43.
|
|||
|
|
Senior Member
Od: 09.2007
Offline |
|
|
Również się na tym zastanawiam. Gdyby dostawali pieniądze na czas, wówczas byłaby inna dyskusja. Oni mogli rozwiązać kontrakty już w październiku i byłby większy wstyd gdybyśmy nawet rundy nie dograli. My jedynie co możemy zrobić do kupić bilety na oba spotkania i najlepiej osobno, a nie w pakiecie. Można również przystąpić do Socios lub przelać darowiznę co uczyniłem w zeszłym tygodniu.
![]()
"W meczach powinni dawać z siebie wszystko! Ze zmęczenia powinni rzygać, mdleć, z wysiłku narobić w spodnie, cokolwiek!"- ANDRZEJ IWAN
|
|
|
|
Banita
Offline |
|
|
To może jeszcze raz napiszę. I czytajcie ze zrozumieniem.
Podobno WSZYSCY zawodnicy mieli się wstrzymać do końca roku z nerwowymi ruchami. Inni jakoś nie złożyli wezwań do zapłaty zgodnie z zawartą umową (taka była podobno niepisana umowa między zawodnikami). Pytanie dlaczego .... I jak się teraz czują inni zawodnicy (!!!). Może część osób zapomniała jak psioczyli na zachowanie Carlitosa ? To ewidentny krok żeby odejść (za darmo albo za jakieś drobne) do innego klubu z którym są już dogadani. A podobno tak Wam zależy na dobru klubu. Coś tu się nie zgadza chyba. Popieracie rozkradanie Wisły przez inne kluby ? Przemyślcie na spokojnie i życzę miłej reszty niedzieli ![]()
Ostatnio edytowane przez krakus76_ : 02.12.2018 o godz. 17:00.
|
|
|
|
Senior Member
Od: 05.2012
Offline |
|
|
jesli juz tak sie buntuja - to szkoda ze nie przedstawili sprawy jasno - do Legnicy pojechalby autobus juniorow i chlopaki by sobie chociaz zaliczyli wystep w ekstraklasie - przynajmniej by sie starali a nie odstawili takiej szopki , wczoraj tych gwiazdorow zniszczyl zespol ktoregio klepie w tej lidze kazdy , co chcieli pokazac tym wyjazdem to naprawde niewiem
|
|
|
|
Member
Od: 07.2013
Offline |
|
|
Niezłe jaja,Andrzej Iwan powiedział,że Sarapata jest słupem miśka.Nawet by się zgadzało,jak go zatrzymano to u nas wszystko się posypało.
|
|
|
|
Senior Member
Od: 05.2017
Offline |
|
|
Doprawdy eureka.
![]()
Probierz cwel! Ole ole ole! AUUU AUUU!
|
|
|
|
Senior Member
Od: 12.2002
Offline |
|
|
Jakiś link? Oskarżenie mocne, stos pozwów rośnie.
![]() [35/54] Znafca internetowy za sezon 2023/2024 |
|
|
|
Socios Wisła Kraków
Od: 02.2006
Offline |
|
|
@filipowski
Odejść za darmo to pół biedy, gorzej że trzeba by im przy okazji wypłacić pieniądze do końca kontraktu. W przypadku takiego Wojtkowskiego to 1,5 roku a niektórych i dłużej. Andrzej Iwan w wielu kwestiach fantazjuje i nie pierwszy raz palnął jakieś głupstwo. |
|
|
|
Member
Od: 07.2013
Offline |
|
|
|
Senior Member
Od: 05.2012
Offline |
|
|
nie do konca kontraktu - tylko do czasu az nie podpisza umowy z nowym klubem , no i oczywiscie zaleglosci - myslisz ze taki Wojtkowski zawiesi buty na kolek i 1,5 roku nie podpisze z nikim kontraktu ?
|
|
|
|
Senior Member
Od: 04.2006
Offline |
|
|
Tak dla ścisłości to jeżeli podpisze nizszy kontrakt niz w Wiśle to Wisła musi mu wypłacać roznice do końca kontraktu (tego w Krakowie rzecz jasna).
![]()
"Nieważne, czy Wisła bedzie wtedy mistrzem Polski, czy ekipą I, II czy III ligową. Swe ostatnie mecze w karierze chcę rozegrać z Białą Gwiazdą na piersi."
|
|
|
|
Socios Wisła Kraków
Od: 02.2012
Offline |
|
Dostałeś odpowiedź na priv, myślisz, że ktoś będzie czas tracić i biegać za Tobą bo jakiś ..,.,., opowiada herezje ? Weź się za tą listę "czarnych owiec" z deklaracji siocios... Cóż się stało, że wyparowała? Kolejny "genialny"pomysł legł w gruzach czy jak? Kim Ty jesteś, że będziesz tutaj decydował o persona non grata dla Cupiała? Bez jaj. Robisz zamęt, lepiej było bez Ciebie tutaj. EDIT: HAHA teraz doczytałem resztę, zdublowałem wytyk o liście czarnych owiec, ale pisałem to zanim się dowiedziałem, że ktoś też kpił z tego - więc coś jest na rzeczy skoro kolejna osoba zgłasza zastrzeżenia do zachowania na forum :] EDIT2: Krakus76 przeklej z łaski swojej posty o krytyce piłkarzy, którzy złożyli podanai o rozwiązania kontrkatów bo mi się nie chce czytać 3 stron tematu, albo przybliż temat bo niestety lub stety te wieści nie dotarły do mnie jeszcze.
Ostatnio edytowane przez LucjuszWielki : 02.12.2018 o godz. 21:08.
|
|
|
|
Banita
Offline |
|
|
|
Senior Member
Od: 08.2005
Offline |
|
Ale posypało się bo zarządowi zamarzyły się puchary. I niech to zdanie przypomina sobie każdy, kto na tym forum pisze o "miłości kiboli do klubu". ![]()
Statystyki Wisły na wykresach: https://www.canva.com/design/DAGtt9A...Id=hc3c6977d12
Na razie świętowanie awansu
|
|
|
|
Senior Member
Od: 11.2002
Offline |
|
|
krakus76_ weź idź pobiegaj czy coś. Odpoczniesz od forum, forum odpocznie od Ciebie. Wszystkim będzie lepiej.
![]()
Wisła Kraków
|
|
|
|
Socios Wisła Kraków
Od: 10.2007
Offline |
|
|
krakus76_ ty kiedyś pisałeś relacje z wyjazdów na stronie SKWK ?
|
|
|
|
Socios Wisła Kraków
Od: 09.2010
Offline |
|
|

|
||||||
![]() |