|
Senior Member
Od: 11.2005
Offline |
|
|
Witam, chciałbym sie dowiedziec czy jest jakas mozlowsc wymiany wyswiatlacz LCD w aparacie cyfrowym ?
oraz o ile nie ma takiej mozliwosci to za ile mogłbym sprzedac taki oto aparat z tym ze posiada on mała ryske na LCD mniej wiecej dluga na 7-8 mm, aparat ma chyba 3 miesiace tak wiec jest na gwarancji. Fuji FinePix A850 Wiem ze ta ryska to nie pzreszkadza w niczym ale pozyczyłem go w stanie idealnym i w takim tez stanie chciałbym oddac, ew. sprzedac i kupic nowy. z góry dzieki za odpowiedz ![]()
![]() Powód: allegro
Ostatnio edytowane przez Ja_Kibic : 25.08.2009 o godz. 21:40.
|
|
|
|
Senior Member
Od: 07.2009
Offline |
|
|
|
Senior Member
Od: 11.2006
Offline |
|
A pasta do usuwania rys z wyświetlaczy nic nie da? |
|
|
|
Senior Member
Od: 12.2007
Offline |
|
|
nie wiem kogo pytac moze bedzie ktos wiedzial
gdzie moge ubiegac sie o uprawnienia na koparke ? jaki koszt i ile trwa kurs ,czy jest jakis egzamic ? aha i czy przez bezrobocie cos da sie zalatwic taniej bo ktos mi mowil ze na wozki widlowe tak robil
Ostatnio edytowane przez DominoForza : 25.08.2009 o godz. 23:25.
![]()
.....
|
|
|
|
Senior Member
Od: 12.2002
Offline |
|
![]()
Ave
Wisła |
|
|
|
Droga jeszcze długa...
Od: 10.2003
Offline |
|
|
Jest takie rymowane powiedzenie, które mówi, że powtarzane kilka razy żarty przestają śmieszyć. Zna ktoś dokładnie brzmienie tego powiedzenia ?
|
|
|
|
Senior Member
Od: 07.2003
Offline |
|
|
Żart powtarzany przy każdej okazji przestaje śmieszyć.
O to chodziło ? |
|
|
|
Senior Member
Od: 05.2008
Offline |
|
|
Mam pytanie. Lepiej byłoby gdybym chodził na siłownie tak : pon,wt (sr przerwa, czw przerwa) piatek, sobota (niedziela przerwa) czy co dwa dni ?
prosze o szybka odpowiedz ![]() ![]()
[I](...)Tu miłość do tego klubu nie ma granicy - Wisła Kraków, Białoprądniccy fanatycy(...)
[IMG]http://i34.tinypic.com/256uv0x.jpg[/IMG][/I] |
|
|
|
Senior Member
Od: 10.2006
Offline |
|
|
czym najlepiej wyleczyć śliwę na pięcie? Jutro mam mecz i przydałoby się jakoś podleczyć, jest jakaś maść na to?
|
|
|
|
Senior Member
Od: 09.2008
Offline |
|
Codzienne treningi sa dla profesjonalistow ![]() ![]() Mapa sklepów z Białą Gwiazdą
http://tnij.com/mapa_sklepow_z_biala_gwiazda |
|
|
|
dydyrydy
Od: 03.2005
Offline |
|
|
jak wlozyc karte sim do iphona?
![]()
Ale o so choźii?
|
|
|
|
Senior Member
Od: 11.2007
Offline |
|
|
http://www.youtube.com/watch?v=kir19QRGzv8 o to chodzi ?
|
|
|
|
Senior Member
Od: 07.2008
Offline |
|
|
w pudełku masz taki klucz , mozesz zrobic to szpilką jesli masz Iphone 2g (w 3g dołączali właśnie ten niby kluczyk) i na górze masz malutką dziurke , wcickasz szpilke w tą dziurkę i wysuwa się szufladka na kartę sim
|
|
|
|
dydyrydy
Od: 03.2005
Offline |
|
![]()
Ale o so choźii?
|
|
|
|
Senior Member
Od: 04.2009
Offline |
|
Co do noclegow to wejdz sobie np na www.ezakopane.pl i tam masz mase ofert,ogladaj,zadzwon i sobie zarezerwuj bo miejsce na wrzesien powinno byc spokojnie,a i cena dobra ![]() ![]()
GENERALNIE TO WIADOMO CO
|
|
|
|
Senior Member
Od: 03.2007
Offline |
|
|
Gdzie w Krakowie kupie w miare tanio buty do garniuturu?
![]()
"Nikt nie wymaga od Was samych zwycięstw. Czasem i przegrać przychodzi. Ale każdy ma prawo żądać od Was ambitnej i nieustępliwej walki. Nie dopuście do tego, aby ludzie uznali was za niegodnych...podania ręki". - Henryk Reyman
|
|
|
|
Czarownica
Od: 04.2008
Offline |
|
![]() ![]() "Jesteśmy dumą tego miasta..."
|
|
|
|
Senior Member
Od: 06.2005
Offline |
|
|
Da się coś zrobić aby na przedmiotach które są w Inoxie nie odbijały się paluchy?Jakieś środki zapobiegające?
![]()
I
|
|
|
|
Senior Member
Od: 08.2007
Offline |
|
, pełny wezel sanitarny w pokoju i widok na tatry - 25zł za osobo-dobę. Ja bylem 2 razy, tv w pokoju, wszystko jest OK, polecam serdecznie ;]http://www.zol.pl/noclegi/?action=ob...d=638&jak=solo Pod domem jest przystanek na 'machanego' i jadą busy we wszystkie kierunki: Zakopane - 2,50zł, Polana Palenica pod MOrskim Okiem 7zł... ![]()
WISŁA!!!
|
|
|
|
Member
Od: 03.2009
Offline |
|
|
Poszukuje dobrej stronki w necie z czionkami, z uwzględnieniem gotyków.
Na pewno jest jakiś link w temacie o malowaniu bo nawet kiedyś skorzystalem, ale nic chce mi się przesukiwac 60 stron ![]() ![]()
a jeśli przyjedzie paść, to paść na szczycie...
|
|
|
|
Senior Member
Od: 08.2008
Offline |
|
|
|
|
|
Senior Member
Od: 05.2004
Offline |
|
|
Orientuje sie ktoś, kto nas wyruchał z terminem Lechii? Miała być sobota albo piątek, żeby nie gonić na zbity pysk do pracy w poniedziałek.
|
|
|
|
Senior Member
Od: 07.2005
Offline |
|
|
Telewizja Canal + decyduje o porach meczów transmitowanych, widocznie taką mieli koncepcje weekendu
![]() ![]() Śląsk Wisełka Lechia Gdańsk & Unia Tarnów |
|
|
|
Senior Member
Od: 07.2005
Offline |
|
|
Są już grzyby w lasach
![]()
PIJACZKI OSIEDLOWE '97 - KTO NIE PIJE TEN SPRZEDAJE
Zrobisz loda, będzie zgoda. |
|
|
|
Senior Member
Od: 04.2007
Offline |
|
|
Jeśli złapią mnie kanary w autobusie, nie mam dokumentów i podam fałszywe dane a potem policja sprawdzi i się nie będą zgadzać z rzeczywistymi to mogę mieć jakieś konsekwencje za podanie kontrolerom nieprawdziwych ?
![]() |
|
|
|
Senior Member
Od: 09.2008
Offline |
|
|
Pytanie do kogoś z Gdańska Wrzeszcza/Gdyni/Słupska/Chojnic:
Znalazlem monitor LCD tanszy o 50 zl w tym sklepie http://www.elektronicznyswiat.pl/index.php/kontakt niz na allegro. Pytanie brzmi: czy kupowal ktos z was albo slyszal cos o tym sklepie i jaka moze wystawic opinie ? ![]() Pozdro ![]() Mapa sklepów z Białą Gwiazdą
http://tnij.com/mapa_sklepow_z_biala_gwiazda |
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
|
|
Czarownica
Offline |
|
|
Właśnie wczoraj gotowałam zupę ze świeżo zebranych borowików i czerwonych kozaków. Wyszła przepyszna, a jak w całym domu pachniało
. Grzyby zebrane przez moją rodzinkę w okolicach Tarnowa (na południe od Tarnowa) - zatrzymali się po drodze koło lasu właśnie żeby sprawdzić czy są grzyby. I jest ich już sporo. ![]() "Jesteśmy dumą tego miasta..."
|
|
|
|
Senior Member
Od: 11.2002
Offline |
|
|
mam pytanko. Loguję się na stronce z grą. Przeglądarka mozilla. Wpisuje login i hasło. otwiera się strona. chcę przejśc do jakiejś czynności (czyli klikam na cos tam) i wyskakuje komunikat: "Twoja sesja wygasła, zaloguj się ponownie na stronie startowej! ". na explorerze idzie normalnie. O co kaman
![]()
...Pamiętaj gdzie Twój Kraj! Gdzie Dom Twój, bratni śpiew. I Tego nie porzucisz nigdy, Dumy z własnej Ojczyzny!...
|
|
|