|
|||||||
| Hyde Park Sportowy (moderowane) Odpowiednie miejsce do wymiany poglądów na tematy sportowe, nie tylko piłkarskie, nie dotyczące jednak bezpośrednio "Białej Gwiazdy". O sytuacji w reprezentacji, innych polskich klubach czy ligach na świecie oraz o innych dyscyplinach sportu piszcie |
![]() |
|
|
Narzędzia tematu | Tryby wyświetlania |
|
Senior Member
Od: 12.2004
Offline |
|
|
Ja tam nic nie mowie ale Slask jak dla mnie gra naprawde kichę. I to od dawna. Pan Ryszard Tarasiewicz nie ma wg mnie wizji tego zespołu i to sie mści. Gratuluje wygranej , ale niedlugo powazne mecze i lepiej by bylo zacząc coś kopać na poważnie. Dzisiaj WISŁA!!!!!
![]()
http://www.youtube.com/watch?v=vbTMz...layer_embedded Zaczyna się od piknika....
|
|
|
|
Banita
Od: 07.2005
Offline |
|
|
A moim zdaniem Tarasiewicz,to najwieksza siła tej druzyny.Z roznych kopaczy stworzyl team ,ktory w zeszlym sezonie jako beniaminek spokojnie zajal wysokie miejsce.Kibice tez go pozdrawiaja czesto na meczu.
|
|
|
|
Socios Wisła Kraków
Od: 11.2002
Offline |
|
|
Jak nie zaczniemy szkolic młodziezy to ja czarno widze ten nasz fotbol za 10 lat , obecnie liga to jest syf i sam sie zastanawiam jakim cudem ci goscie kopia w ekstraklasie , kopia bo gra tego nie mozna nazwac . za moich czasów to wielu moich kolegów miało lepszą technikę użytkową niz obecni kopacze . Trzeba było zostac piłkarzem , luzik pokopac piłeczke , kaske wziasc i miec wszystko w d.....
|
|
|
|
Socios Wisła Kraków
Od: 06.2005
Offline |
|
|
a ten Baggio z Bytomia, nawet niezły.
Technike ma, ograny jest, ciekawey chłopek. A co wy sie dziwicie że Śląsk nie gra super, jak oni graja takim samym praktycznie składem.Ciężko bez wzmocnień szaleć, a WKS na ławce ma tylko Bilińskiego. W sumei podobnie jak my, maja kłopot z napastnikami. Na szczescie Szewczuk zaskakuje. Naprawde niezle sobie pogrywa ![]()
cały nasz chuligański trud tobie ukochana ojczyzno
![]()
|
|
|
|
Senior Member
Od: 08.2006
Offline |
|
![]() ![]() |
|
|
|
Member
Od: 05.2007
Offline |
|
Jak już to Masiota (w porozumieniu z zarządem) nie mają honoru, składając takie wnioski. Z prokuratury nie wyjechała jeszcze w kierunku WD, ciężarówka dowodów w sprawie Lecha (co więcej jest mało prawdopodobne by był to materiał na skale o której co niektórzy tu marzą ), a mecze o których się mówi nie dotyczą czasu od 2005, więc np o degradacji nie może być mowy, co najwyżej punkty ujemne (Jagiellonia).edycja no i jak zwykle pismaki wiedzą o czym piszą bo na WP już nie ma cytatu który cytuje weszło, i nie chodzi o żaden nowy wniosek o niekaranie za korupcje w Amice.
Ostatnio edytowane przez Verter : 15.08.2009 o godz. 12:33.
|
|
|
|
Senior Member
Od: 06.2008
Offline |
|
|
http://www.weszlo.com/news/3477 jakże trafny artykuł ;d gdyby jeszcze wszystkie strony były tak bezpośrednie jak weszło.
I tak najepsze stwierdzenie jakie słyszałem to " Lech po połączeniu z Amicą jest nowym klubem z kilkudziesięcioletnią historia" hahh
Ostatnio edytowane przez jabadabaryba : 15.08.2009 o godz. 12:37.
![]()
|
|
|
|
Warszawiak
Od: 11.2003
Offline |
|
|
Nowy klub , ktory nie zaczynal od najnizszej klasy rozgrywkowej bo ? Nie wiem....
![]() W ogole to ja nic nie mowie bo ulubiony kontratak kazdego kibica Lecha to wytykanie nam CWKS'u ![]() ![]() ![]() Jeśli zapomnę o nich, Ty, Boże na niebie, zapomnij o mnie |
|
|
|
Senior Member
Od: 01.2005
Offline |
|
|
Jak dotąd ich nazywałem Amiką, tak teraz - przyznam szczerze - pogubiłem się. Poczekam na wykładnię kumatych Pyr tego forum, do tego czasu będę ich chyba tytułował Marsjanami. Nie z tej ligi, "Galacticos"
![]() ![]()
Już za cztery lata,
Już za cztery lata, Może będzie Ekstraklasa!
|
|
|
|
Banita
Od: 07.2009
Offline |
|
|
No widzisz misiu...a wystarczy trochę pomyśleć zamiast wstawiać rubaszne, trendy, cool emotikony
|
|
|
|
Senior Member
Od: 04.2006
Offline |
|
|
Wyobraźcie sobie co by było gdyby na pchlim targu szefowie Amiki kupili nazwę i herb np. Barcelony, a nie nieboszczyka Lecha
![]() |
|
|
|
Tylko Wisła
Offline |
|
Poznansko-wroniecka logika ![]() |
|
|
|
Piknik
Od: 03.2004
Offline |
|
|
Podobnie jak Wolfy jestem całkowicie zdezorientowany. Jeśli to już nie jest Lech, ani Amica - to co to za klub?
Dziwię się tylko poznańskim kibicom, którym najwyraźniej ta szopka w niczym nie przeszkadza. ![]()
Uma vez Flamengo, sempre Flamengo
|
|
|
|
Senior Member
Od: 07.2008
Offline |
|
|
Zawodnik ,który był za słaby na Legię (tak przynajmniej twierdził J.Urban ze swoją zgrają) oraz zawodnik który pokonał Wisłę w eliminacjach LM, podpisał ... 7-mio letni kontrakt z Almerią ,zespołem Primera Division ... chodzi oczywiście o Nikite Andriejew'a ...
|
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
Cóż, już kiedyś napisałem, że o to powstał w naszym kraju pierwszy klub prawdziwie mieszczański - furda tradycja, liczą się tylko i wyłącznie zysk, wyniki. Tym bardziej chwała kibicom Śląska i Pogoni, że zablokowali śmieszną fuzję z Groclinem. Szczególnie tym ostatnim ta decyzja musiała przyjść z trudem. Do Piotra R - będziesz trollował, to wylecisz z tego forum lotem koszącym. Mam gdzieś współczesne wzorce "równouprawnienia", żaden "trans", "homo" tudzież inny dewiant nie będzie się do mnie zwracał per "misiu". Nawet w internecie.
Ostatnio edytowane przez wolfy : 15.08.2009 o godz. 13:43.
![]()
Już za cztery lata,
|
|
|
|
Banita
Offline |
|
|
wolfi misiaczku nie irytuj się
Powołując przykład Śląska i Pogoni pokazałeś jakim jesteś hipokrytą. Dobrze wiesz ze gdyby dogadali sie na górze ( Miasto z Drzymałą) kibice mieliby gówno do powiedzenia. Teraz mogą robić się na ludzi zasad i dziękować Bogu za zbieg okoliczności który ich wykreował. Żegnam |
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
Kwestii hipokryzji nie będę poruszał, w końcu jesteście tu ekspertami. ![]()
Już za cztery lata,
|
|
|
|
Tylko Wisła
Offline |
|
|
Warszawiacy jakos potrafia 'byc' tutaj na forum, kibice innych klubow tez. Jak zwykle tylko poznansko-wronieccy net hólsi wpadaja, rzucaja jakimis pedalskimi misiaczkami i zawsze najlepsi, najwazniejsi a wszyscy inni to maja kompleksy... Miejscie jakis honor, a przynajmniej zachowujcie sie, bo jak narazie to przykro was czytac.
I proponuje dowiedziec sie czemu jednak Slask nie polaczyl sie z Dyskopolo, bo narazie sie kompromitujesz, szukajac 'argumentow' na sile
Ostatnio edytowane przez mic : 15.08.2009 o godz. 14:11.
|
|
|
|
Banita
Offline |
|
|
Wracajac na stare smieci ,to jak sie oglada mecz na stadionie Piasta ,gdzie w tle rosnie żywopłot ,to sie zastanawiam ,co zlego było ze stadionem ŁKS'u,ze sie nei nadawal do gry
|
|
|
|
Banita
Offline |
|
|
Sląsk nie połączył się z Grodziskiem bo Dutkiewicz nie chciał zapłacić tyle ile chciał Drzymała. Kibice Śląska jedyne co wynegocjowali to rezygnacja z gry w pucharach.
Pogoń? Hehe pamięć wybiórcza. Najpierw wydymał ich Ptak z Piotrcovią, później Godnor. Idąc waszym tokiem myślenia Pogoni już od dawna nie ma. Podobnie jak Lechii zresztą. |
|
|
|
Senior Member
Od: 01.2006
Offline |
|
Dziś jedyne co potrafią powiedzieć to coś w stylu "kibicuje Lechowi, chodze na Lecha, mam w dupie licencje i opinie innych". W sumie co innego im zostało? Zachowli się jak frajerzy 3 lata temu, to teraz muszą w tym tkwić i udawać że jest ok. Bo jakoś nie przypuszczam by zaczęli wszystko od nowa jak Lechia Gdańsk, majster by się oddalił na długie lata a tego najzajebistsi kibice na świecie mogli by nie znieść. |
|
|
|
Militaris
Od: 01.2006
Offline |
|
Tak samo Lechia zresztą. ![]()
Pro Fide, Rege, Lege et WISŁA.
|
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
W kwestii kibiców Śląska - postawili veto dla grania na licencji Groclinu. Boli, nie? ![]()
Już za cztery lata,
|
|
|
|
Banita
Offline |
|
|
Oczywiście, co nie zmienia faktu ze są to nowe twory.
|
|
|
|
Tylko Wisła
Offline |
|
|
|
Banita
Offline |
|
|
Nie mogliśmy tego zrobić. Amika i tak zrobiła by fuzje z WKP. Zostalibyśmy bez prawa do barw, nazwy, historii.
W ekstraklasie grałby Lech a w okręgówce, klub kibiców. Mielibyśmy podobną sytuację do Legii, o wiele trudniejsza i praktycznie bez szans na zwycięstwo |
|
|
|
Senior Member
Od: 03.2009
Offline |
|
|
Piotrze R. - dobrze wiesz że bronisz przegranej sprawy. Jako kontynuację Amiki traktuje was wasz zarząd (odcinając się od starego Lecha), PZPN (przyznając rację waszemu zarządowi), UEFA (w rankingu UEFA macie punkty wywalczone przez Amikę). Nawet wasza legenda, Mirosław Okoński mówi otwarcie, że to już nie Lech, ale Amica. Kto jeszcze musi wam to powiedzieć? Papież?
EDIT: I co wy, kibice zrobiliście, by zapobiec takiemu stanowi rzeczy? Kibicom Śląska udało się wynegocjować rezygnację z pucharów i grę na swojej licencji. Może i wam by się udało, a protestując jakoś podratowalibyście swój honor. A tak, jak w znanej przyśpiewce "teraz macie wielki ch.."
Ostatnio edytowane przez martin_6 : 15.08.2009 o godz. 14:50.
|
|
|
|
Senior Member
Od: 08.2004
Offline |
|
|
Zaglebie, obok Cracovii i Arki, to glowny kandydat do spadku...szykuje sie kolejna porazka.
|
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
|
Co do Zagłębia - widać, że pogromy z Legią i nami nie były dziełem przypadku. To jest zwyczajnie słabiutka ekipa... Czuje, że trener na dniach wyleci.
|
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
|
Pisalem (nie tylko ja zreszta), zeby nie popadac w euforie po wysokim zwyciestwie nad Zaglebiem, bo miedziowi sa w tym momencie niczym wiecej jak chlopcami do bicia.
|
|
|

|
||||||
![]() |
|
|