|
Senior Member
Od: 03.2009
Offline |
|
|
Xpand xtreme pump. Proszę o kontakt kogoś kto używał.
|
|
|
|
Senior Member
Od: 02.2004
Offline |
|
|
Można ćwiczyć na siłowni ze zlamanymi żebrami?
|
|
|
|
Senior Member
Od: 10.2008
Offline |
|
|
trec lipo x pack.
stosował ktoś? jaki cykl trzeba zrobić (niby jest napisane że 4-6tyg) czyli mniej więcej jedno opakowanie. jeśli ktoś wsuwał ten spalacz to mógłby opisać efekty itd. jeśli chodzi o mnie to 190cm, 98kg (stanowczo za dużo tłuszczyku i dlatego chciałbym się go szybko pozbyć żeby móc budować masę mięsniową) ![]() inne odżywki jakie narzazie stosuję to gainerek + no shotgun (booster przedtreningowy) i do tego wit. B12 na poprawę krążenia. z góry dzięki za odpowiedź. @up. ze złamanymi żebrami to chyba ciężko. możesz się tylko bardziej uszkodzić i ból niesamowity. ja z pękniętymi 2 żebrami poszedłem na siłkę to wyszedłem z niej szybciej niż wszedłem i mało co nie zesrałem się z bólu przy 1 ćwiczeniu. ![]()
PdG.
TYLKO WISŁA! |
|
|
|
Senior Member
Od: 11.2002
Offline |
|
|
Fajna pompa, sa wyniki.. z tymze razem z kre-alkalinem cykl w moim wypadku
![]() ![]()
|
|
|
|
Senior Member
Od: 11.2009
Offline |
|
|
PrawdziwośćDlaGry
są spalacze, które zbierają lepsze opinie od tego treca, ale to nie ma raczej dużego znaczenia, przy redukcji spalacz jest tylko dodatkiem tu najważniejsze jest odpowiednie żywienie. Unikaj węglowodanów o niskim IG, dobre tłuszcze w diecie (prozdrowotne omega 3) i bardzo ważne jest białko, żeby razem z tłuszczem nie leciały mięśnie, witaminy, cynk magnez itd. unikaj cukrów prostych. Do tego jak masz kasę kup aminokwasy BCAA, to bdb dodatek do spalacza. Jak będziesz się tego pilnować i dobrze ćwiczyć, to szybko powinien fat polecieć. Gainer przy redukcji raczej out ![]() ![]()
"Każdy ma w życiu swoje Westerplatte"
|
|
|
|
Senior Member
Od: 06.2005
Offline |
|
|
Po ostatnim treningu odczuwam ból w nadgarstku przy przekręcaniu pieści w prawo i w lewo. Czy to może być zwykłe nadwyrężenie? Lioton i usztywnienie wystarczą? Bo jak pójdę z tym do lekarza to będzie jak zwykle....
Zrobić przerwę w treningach?Na ile? ![]()
I
|
|
|
|
Senior Member
Od: 09.2005
Offline |
|
|
przy ćwiczeniu na przedramię po kilku ruchach zaczyna boleć mnie lewa ręka... jakby coś mnie tam paliło... :/
http://www.sterydynet.pl/files/treni...dramiona-1.jpg ,- takie ćw. rózne albo hantelkami, albo sztangą. prawą mogę zrobić 4 serie po 30 powtórzeń, a lewa wytrzymuje tylko kilka :/ ocb a ćw. już regularnie od 5 miesięcy i nigdy nie miałem problemów z przedramieniem. |
|
|
|
Member
Od: 05.2010
Offline |
|
|
Proponowałbym nie robić tego ćwiczenia hantlami tylko samą szntangą. Po trenignu 2 serie po 25 powtórzeń i będzie coraz lepiej ![]() |
||
|
|
Senior Member
Offline |
|
zaczynałem od samej sztangi... później robiłem hantlami, ostatnio znowu sztangą. ponad pół roku tak już ćwiczę i dopiero kilka dni temu mnie zaczęło boleć... a raczej palić, piec... i dokładniej nie chodzi o mięsień tylko o ścięgno... smaruje maściami w domu i jak jestem na siłowni to znowu to samo... |
|
|
|
Member
Od: 01.2008
Offline |
|
|
Kamil_mchw , ból odczuwasz w nadgarstku czy raczej mięśnie/scięgna przedramion ?
Co ile ćwiczysz przedramię ? Może to po prostu wina przetrenowania ? Jeżeli czujesz ból nadal to polecam odpuścić na jakiś czas tą partie pozdro. Powód: jest krótki i niektórym znany o.o
Ostatnio edytowane przez ~SKWARU~ : 25.06.2010 o godz. 19:41.
![]()
Rabka-Zdrój.
|
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
|
sorry że dopiero teraz ale ścięgna/ mięśnie przedramion...
przedramię ćw. od momentu jak zacząłem chodzić na siłkę... kilka lat :] ćw. raz w tyg. 2 ćwiczenia po 4 serie... no i oczywiście przedramię również pracuje w większości ćwiczeń na biceps i coś tam jeszcze... ścięgna dalej pieką... nie wiem co jest nie tak:/ ps. coś na rozstępy |
|
|
|
Senior Member
Od: 11.2009
Offline |
|
pisałem wyżej ![]() ![]()
"Każdy ma w życiu swoje Westerplatte"
|
|
|
|
Senior Member
Od: 10.2007
Offline |
|
|
Witam, mam pare pytan...
189 cm , 80kg Dostałem ostatnio białko http://allegro.pl/item1147875819_up_...a_bcaa_pl.html. Nie mam czasu chodzić na siłkę, chciałem popracować w domu bez sprzętu (pompki, brzuch, hantle). Na opakowaniu napisane jest że należy 4 miarki rozpuścić w 0,5l mleka i pić 2x dziennie. I teraz, czy moge zastosować inne dawkowanie? czy ktoś mógłby mi jakiś trening (nie morderczy) rozpisać z lżejszym dawkowaniem, bo te 4 miarki na 0,5l to jest masakra, ostatnio pol nocy umieralem i mialem temperature po tym zależy mi tylko na klatce , brzuchu i łapach. Jakby mógł mi ktoś napisać jak moge to pić i przy jakim treningu to byłbym wdzięczny. Zależy mi żeby przybrać troche masy i poprawić klate i rece.![]()
http://de.youtube.com/watch?v=y29L97YdHoI
Białaaaaaaaaa Gwiazdoooooooo Najbardziej na świecie kochamy ten nasz TS... I dalej do boju do boju krocz Wisełko....... Zwyciężaj potęgą swoją wszystkich wkoło ..... A my wierni fani podążać będziemy wciąż .... Za Tobą, za Tobą Ty nasza drużyno ! |
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
|
Przyznaję, że sprawdzałem tematu ale mam nadzieję, że się nie powtarzam
![]() Szukam siłowni w przystępnej cenie w okolicy Bronowic, Krowodrzy, Prądnika Białego. Interesuje mnie sama siłka, bez fitnesowania się czy innych pilatesów :] |
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
|
podbijam moje pytanie
![]()
Białaaaaaaaaa Gwiazdoooooooo Najbardziej na świecie kochamy ten nasz TS... I dalej do boju do boju krocz Wisełko....... Zwyciężaj potęgą swoją wszystkich wkoło ..... A my wierni fani podążać będziemy wciąż .... Za Tobą, za Tobą Ty nasza drużyno ! |
|
|
|
Senior Member
Od: 03.2009
Offline |
|
|
dwie duze miarki z dwoma szklankami mleka po treningu
generalnie trudno mowic o "dawnkowaniu" gainerow gdyz one maja za zadanie uzupelniac niedobory w diecie |
|
|
|
Senior Member
Od: 01.2006
Offline |
|
|
To ja tylko dodam od siebie, że jeśli:
Cytat:
Już nawet nie mówiąc o nogach i przysiadach i spięciach łydek. :/
Ostatnio edytowane przez pan Dudi : 19.07.2010 o godz. 17:33.
![]() |
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
Nie ma również czegoś takiego jak przedawkowanie gainera. To tak jakbyś zamiast obfitego obiadu , zjadł go dwie porcje A tak przy okazji zazdroszczę, bo z chęcią bym napił się takiego zimnego gainterka teraz Przyczyny bólu głowy szukaj gdzie indziej, może te upały, może jakiegoś mocniejszego trunka walnąłeś, lub piwko na upale ? Odnośnie drugiej części dotyczącej treningów domu. Ekspertem nie jestem, ale na 99% nie osiągniesz zamierzonych efektów ćwicząc bez sprzętu. Ćwicząc w domu (bez sprzętu) możesz poprawić kondycje, wydolność, delikatnie porzeźbić mięśnie, ale nie sprawisz by one urosły nawet wspomagając się najlepszymi odżywkami. Poczytaj o treningu w domu w tym temacie: http://www.sfd.pl/Plan_treningu_dla_...2-t359947.html |
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
![]() |
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
|
@Kamil_mchw
Również uważam, że zmiana gryfu na łamany może pomóc, z tym, że niekoniecznie problemu szukaj przy robieniu przedramienia. U mnie na ten przykład, problem leżał przy uginaniu ramion ze sztangą prostą (bicepsie) - ustąpił gdy zamieniłem ją na sztangę łamana. Natomiast przedramię od zawsze ćwiczyłem sztangą prostą (czy to nachwytem , czy też podchwytem) na ławce i nigdy nie miałem z nim problemów. |
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
|
Dokładnie jak mówi Łysy, mnie bolało na 99% od bicepsa.
|
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
|
Ja obstawiam, że to nie rozwiąże problemów
Sztangi skośne są generalnie tak wyprofilowane , by zbytnio nie nadwyrężać przedramienia/nadgarstków podczas jej podnoszenia. Sam musisz dość do tego w którym ćwiczeniu wyginasz nienaturalnie nadgarstek Nawet w głupim wyciskaniu sztangi na ławce można poprzez zbyt szeroki chwyt nadwyrężać ścięgna. Próbowałeś farmakologii? Wiem , że Fastum skutecznie redukował ból. |
|
|
|
Member
Od: 05.2010
Offline |
|
|
Zum na PB, koło basenu Clepardia - cena 60 zł za miesiąc.
|
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
![]() Pisalem ze umieralem bo mialem temperature i czulem sie jakbym zjadl starego kapibara o wadze 30kg, zoladek , brzuch prawie zyganie...![]()
|
|
|
Senior Member
Od: 12.2006
Offline |
|
|
Żarł ktos z Was mutant massa o smaku ciastko z kremem?
Zastanawiam sie czy mam jakiegos lewego mutancika czy faktycznie ten smak smakuje tak że po pierwszym łyku polecialem to wypluć? Męczę to juz tydzien i raz miałem przyjemnosc go zwrócić. Pytam bo słyszałem ze mutanciki mają dobrą sławe jesli chodzi o smak... |
|
|
|
Senior Member
Od: 09.2006
Offline |
|
|
Jem, dla mnie zajebisty, z woda jak i z mlekiem
|
|
|
|
Socios Wisła Kraków
Od: 07.2007
Offline |
|
|
Mój kumpel miał i mi tam smakował.
Ale kolega się żalił że pod koniec cyklu smak się znudził. |
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
http://forumsportowe.us/viewtopic.php?t=36&start=795 |
|
|
|
Senior Member
Od: 08.2009
Offline |
|
|
heh no zgadzam sie ze troche przereklamowany ten mutant , ale zle opinie ?
od kilku lat jest w polsce na chama pimpowany, zaczelo sie od forum animalpaka , i opinie wlasnie kraza az za dobre na to co ten produkt soba reprezentuje |
|
|

|
||||||
![]() |
|
|