|
Senior Member
Od: 10.2008
Offline |
|
|
jest jakis serwer do wrzucania plikow, bo chce wrabac całe 360mb a rozdzielac na czesci nie bardzo mi na reke to jest
|
|
|
|
Member
Od: 08.2007
Offline |
|
|
|
Senior Member
Od: 11.2006
Offline |
|
|
Piłka nożna ŁKS Łódź Bułgarska Drużyna Narodowa SK Austria Kärnten Obóz piłkarski w starostwie Salzburga Tenis [Mercedes Cup Stuttgart PBZ Zagreb indoors[ Generali Ladies Linz Hokej Sinupret Ice Tigers HC Sparta Prag EC VSV[IMG EHC Liwest Black Wings Linz Piłka ręczna 21 Mistrzostwa Świata w piłce ręcznej Panów Skoki narciarskie FIS Puchar Świata w Skokach 2008/2009 Powód: :)
Ostatnio edytowane przez <wislak88> : 16.08.2009 o godz. 21:28.
|
|
|
|
Senior Member
Od: 01.2004
Offline |
|
|
Pytanie o pociągi
![]() W sumie to pierwszy raz jadę na wakacje pociagiem i chciałbym się zorientować czego mogę się spodziewać po pociągu Kraków ->Władysławowo w tym tygodniu? Raczej luzy w przedziałach? Czy nastawić się na stanie bo tłumy? Tak mniej więcej, orientacyjnie jak ktoś ma rozeznanie bo moze jechał niedawno albo w poprzednich latach w tym terminie. I powrót na początku września. I jeszcze: ile się dopłaca za kuszetki? Bo jakoś nie mogę się doszukać porządnego cennika na stronie pkp. Dzięki za odpowiedzi ![]() ![]() Po burzy słońce wychodzi zza chmur, i nad Krakowem zaświeci znów. O jednym marzę, o jednym wciąż śnię, Mistrzem będzie Wisełka, na pewno to wiem. Życie bym dał, za krakowską Wisłę O jakże bym chciał, by znów była mistrzem O jakże bym chciał ![]() |
|
|
|
Senior Member
Od: 06.2007
Offline |
|
|
jakie cisnienei powinno byc w dętce rowerowej ? bo szukam i szukam i sa rozne informacje ... [ile atmosf.]
![]()
"Mnie na razie czekać będzie siedzenie na ławce. Ale oczywiście nie będę chciał długo na niej siedzieć, zamierzam powalczyć o miejsce na boisku." - Tomáš Jirsák (1906 % szacunku)
"Gwiazdkom" bez ambicji - STOP ! ![]() ![]() |
|
|
|
Member
Od: 08.2007
Offline |
|
P.S. A jak masz problem z kasą, to kombinuj jak wymyślony wzór zrobić szybciej, żeby autor spędził nad nim mniej czasu i wziął taniej. |
|
|
|
Senior Member
Od: 01.2004
Offline |
|
![]() Nie pamiętam po ile jest bilard ale na pewno o wieeeeele taniej niż w Plazie. Kręgle tam na Kamiennej teraz w wakacje w piątek wieczorem płaciłem chyba 18 zł/1h to bilard na pewno taniej ![]() Po burzy słońce wychodzi zza chmur, i nad Krakowem zaświeci znów. O jednym marzę, o jednym wciąż śnię, Mistrzem będzie Wisełka, na pewno to wiem. Życie bym dał, za krakowską Wisłę O jakże bym chciał, by znów była mistrzem O jakże bym chciał ![]() |
|
|
|
Oficjalny piknik
Od: 06.2004
Offline |
|
|
Bilard za 8zł do 18 i kręgle w cenie 18zł też do 18. Chyba, że coś się zmieniło.
|
|
|
|
Forumowiczka z jadem. Nietrującym.
Od: 10.2003
Offline |
|
Co do kuszetki to jesli dany pociąg ma tzw. "tania kuszetkę" to możesz za 25zł kupic miejsce w przedziale 6os, bez pościeli. Jak nie ma taniej, to masz za 50zł w 6os. 40zł ze zniżką studencką - możesz musiec się pokłócić o to, bo wiele pań w kasach uważą że tak owej zniżki nie ma ... To chyba tyle Miłego wypoczynku ;-)P.S. Swoją droga gdzieś Ty się chował, jak nie jechałes na wakacje pociągiem nigdy ![]() |
|
|
|
Socios Wisła Kraków
Od: 02.2005
Offline |
|
http://www.bilardstudio.pl/index.php?menu=glowna Najlepiej zadzwonić i zarezerwować wcześniej. ps. cena jak mnie pamięć nie myli to 12 zeta/h.
Ostatnio edytowane przez 1q2 : 17.08.2009 o godz. 01:21.
![]()
94 - Allah Akbar!!
|
|
|
|
Senior Member
Od: 12.2002
Offline |
|
|
|
Senior Member
Od: 03.2009
Offline |
|
|
|
Senior Member
Od: 05.2008
Offline |
|
|
pytanie do znających sie na prawie ....
jaką legalna 'broń' można nosić przy sobie (gdy w trakcie np. spisywania nie zgarną mnie za to ) ? ![]()
[I](...)Tu miłość do tego klubu nie ma granicy - Wisła Kraków, Białoprądniccy fanatycy(...)
[IMG]http://i34.tinypic.com/256uv0x.jpg[/IMG][/I] |
|
|
|
Senior Member
Od: 06.2005
Offline |
|
|
Nie ma głupich pytań wiec
Do czego są lusterka (tzn każde z nich) w samochodzie?I czym się one różnią?Do czego każde jest przeznaczone?![]()
I
|
|
|
|
Senior Member
Od: 05.2007
Offline |
|
|
Różnią się widokiem. A do czego, no chyba do tego, żebyś nie musiał się obracać i patrzeć nie wiadomo gdzie, za każdym razem jak chcesz pas zmienić!
![]()
"Dla mnie Wisła to koledzy z którymi piję, jeżdżę na mecze i którzy się za mną wstawią, a nie jakiś 11 grajków z boiska..." by M....r
|
|
|
|
Senior Member
Od: 01.2009
Offline |
|
ale mozesz miec: noz,meczete,pałkę teleskopową,kij bejsbolowy ..itd. ![]()
TYLKO CW3L3 NOSZA ZELE !
|
|
|
|
Senior Member
Od: 09.2004
Offline |
|
|
przysiągłbym że bylo takie pytanie ale nie chce mi sie grzebac. Gdzie w Zakopcu obejrze Wisłe
|
|
|
|
Senior Member
Od: 10.2005
Offline |
|
W prawym lusterku widzisz to co jest za Tobą po prawej stronie. W górnym lusterku widzisz co jest za Tobą. Oczywiście widzisz tylko wtedy, gdy je sobie dobrze ustawisz. Patrząc w nie, nie musisz obracać się do tyłu i możesz kontrolować to co jest przed Tobą. Chyba nie wyobrażasz sobie jechać 100 km/h i odwracać się by coś zobaczyć? ![]() |
|
|
|
Senior Member
Od: 05.2009
Offline |
|
|
Pytanie do osób, które łapią dobrze niemiecki:
Czy w odmianie przymiotnika bez rodzajnika poprawnie odmienia się: Mianownik: solch gutes Kind Dopełniacz: solches guten Kindes Celownik: solchem gutem Kind Biernik: solch gutes Kind ? Czy jakoś inaczej? ![]() |
|
|
|
Member
Od: 08.2003
Offline |
|
![]()
*TYLKO WISŁA*
|
|
|
|
Senior Member
Od: 05.2009
Offline |
|
|
|
|
|
Senior Member
Od: 05.2004
Offline |
|
|
W lewym patrzysz co cię wyprzedziło,w prawym co ty wyprzedziłeś, w środkowym sprawdzasz czy się nie ujebałeś jedzeniem w mcdrivie.
![]()
jackass: -Sęk w tym, że jak my im sprzedajemy bilety, to bierzemy pełną odpowiedzialność za nich.
Press: -Czyli to klub dystrybuowałby bilety na mecze wyjazdowe? jackass: -I tak to musimy robić,zawsze tak jest. Press: -Przed konfliktem SKWK się tym zajmowało? jackass: -Tak, oni to robili. |
|
|
|
Banita
Od: 11.2002
Offline |
|
w lewym lusterku oglądasz sytuację z tyłu po lewej stronie Twojego samochodu, w prawym lusterku oglądasz sytuację z tyłu po prawej stronie Twojego samochodu, a w tylnym lusterku oglądasz sytuację z tyłu Twojego samochodu.. |
|
|
|
Tylko Wisła
Offline |
|
|
Nie chce nic mowic ,ale jest jeszcze lusterko pod oslona przeciwloneczna... powod dla ktorego kobiety powinny siedziec po prawej stronie samochodu
![]() |
|
|
|
Banita
Offline |
|
|
był ktoś z Was na koncercie Madonny?
jak się podobała scena (sam rozkładałem |
|
|
|
Senior Member
Od: 07.2006
Offline |
|
|
Może mi ktoś przypomnieć jak się wypłenia Potwierdzenie nadania? Dokładnie mi chodzi gdzie wpisuje swoje dane a gdzie gościa,dawno nic nie wysyłałem i nie pamiętam o.O
Chodzi mi o coś takiego wzięte z google. ![]() |
|
|
|
Senior Member
Od: 07.2007
Offline |
|
|
Ty jesteś nadawcą, a gość adresatem
|
|
|
|
Senior Member
Od: 07.2006
Offline |
|
|
kisiel92 Dzięki
|
|
|
|
Senior Member
Od: 07.2007
Offline |
|
Ostatnio edytowane przez Szymek_R22 : 17.08.2009 o godz. 12:37.
|
|
|