|
Senior Member
Od: 04.2008
Offline |
||
Ale generalnie polecam mieć bilet albo mieć karnet
To ja Ci gwarantuję że są wiślacy którzy cieszą się że mogą pomóc innemu wiślakowi. Że ktoś dzięki nim się na mecz dostanie. Jakbym zaproponowała pieniądze za taką "fatygę" to by się poobrażali .... i za to szacun dla nich ... PANOWIE SZACUN!!! |
||
|
|
Member
Od: 03.2008
Offline |
|
|
szacun szacunem, ale przycinka na różnego rodzaju działalności w Krakowie jest zatrważająca ;] wystarczy popatrzeć na temat gdzie się sprzedaje szaliki. Ktoś sprzedaje pasiaka i pisze, że czeka na oferty
to jest dopiero coś zarabiać na sprzedaży barw rozumiem jakiś unikat wtedy można czekać na oferty i podbijać ponad standardowe 25 zł za szalik, ale nie każdy szal, koszulkę, chustę... jeden z użytkowników niedawno za smycz ABG chciał 50 zł. Rozumiem, że większość ludzi w Krakowie przyzwyczaiło się do takich praktyk, że trzeba na sobie zarabiać, ale może czasem warto coś komuś sprzedać w cenie zakupu i pomóc komuś kto coś chce, a nam jest to zbędne ot taka zwykła pomoc BRAT DLA BRATA.z napinką na biznesmenów. P.S. nie mówię o sprzedaży czegoś kiedy zysk idzie na konkretny cel. ![]()
Ultras Silesia
|
|
|
|
Junior Member
Od: 07.2009
Offline |
|
|
Dymcol napisał(a):
|
|
|
|
Senior Member
Od: 03.2007
Offline |
|
Czyli rozumiem, ze na najblizszy mecz kupujesz mu bilet? Problem z glowy. ![]()
"Nikt nie wymaga od Was samych zwycięstw. Czasem i przegrać przychodzi. Ale każdy ma prawo żądać od Was ambitnej i nieustępliwej walki. Nie dopuście do tego, aby ludzie uznali was za niegodnych...podania ręki". - Henryk Reyman
|
|
|
|
Socios Wisła Kraków
Od: 09.2003
Offline |
|
|
Gdzie w Krakowie kupię ciuchy Ralpha Laurena?
![]() dzięki Zola
Ostatnio edytowane przez Tomy : 11.08.2009 o godz. 09:25.
![]()
|
|
|
|
Senior Member
Od: 07.2007
Offline |
|
|
W G. Krakowskiej w sklepie "PEEK & CLOPPENBURG "
Powód: nazwa
Ostatnio edytowane przez Zola : 03.04.2010 o godz. 18:11.
![]() |
|
|
|
Member
Od: 08.2003
Offline |
|
![]() Przypomniałem sobie jeszcze o trzecim miejscu. Na Krupniczej na przeciwko Auditorium Maximum. To jest siłownia, ale między sprzętem ustawiony jest worek. Na pewno najtańsza opcja, ale cały czas Ci ktoś łazi i przeszkadza.
Ostatnio edytowane przez tomekk81 : 11.08.2009 o godz. 09:20.
![]()
*TYLKO WISŁA*
|
|
|
|
Senior Member
Od: 01.2003
Offline |
|
|
poleccie jakis dobry sklep z laptopami w hucie, dobry z fachowcami nie robiącymi łaski, ze ktoś o coś smie zapytać
![]()
Ci kibice potrafią uczynić niesamowity kocioł rytmicznie uderzając nogami - informuje Wojciech Łobodziński, który grał na tym obiekcie z reprezentacją Polski.
|
|
|
|
Miodek
Od: 06.2004
Offline |
|
|
Ile może kosztować zdjęcie SIMLOCKA z Samsunga D900i i jaki serwis się tego podejmie?
|
|
|
|
Senior Member
Od: 02.2007
Offline |
|
|
Można będzie kupić bilet w WŚ na mecz z Bełchatowem jeszcze w sobotę rano?
|
|
|
|
Banita
Od: 07.2005
Offline |
|
|
|
|
|
Senior Member
Od: 08.2007
Offline |
|
|
Jak wyłączyć te jebane reklamy z gg? Nie mogę se przez nie zmienić statusu... :/
![]() |
|
|
|
Junior Member
Od: 08.2009
Offline |
|
|
Witam mógłby ktoś z Borku Fałęckiego lub Kurdwanowa napisac mi gdzie zamiawiał polówki?
I jeszcze jedno pytanko. Co to znaczy STAŁY WYJAZDOWICZ? Powód: pytanko...
Ostatnio edytowane przez WiernyWiśle88 : 11.08.2009 o godz. 11:18.
|
|
|
|
Member
Od: 03.2008
Offline |
|
|
taki co jest na każdym wyjeździe, a nie tylko na tych lepszych.
![]()
Ultras Silesia
|
|
|
|
Senior Member
Od: 05.2008
Offline |
|
|
Idzie jakos nagrac dzwiek z kompa
Bo ogladam sobie serial kiepskich na ipli. I chcialbym pewna kwestie sobie zapisac. JUZ MAM : Rejestrator dzwieku. PZDR oto i moja praca : http://www.youtube.com/watch?v=cTyWXYOMYdo
Ostatnio edytowane przez BRTS39 : 11.08.2009 o godz. 12:29.
![]()
Jovanovic - masz plusa.
|
|
|
|
Banita
Od: 07.2005
Offline |
|
|
I co to ma być śmieszne czy coś ?
|
|
|
|
Banita
Od: 09.2007
Offline |
|
|
Witam czy ktoś z was jest może na Ratownictwie medycznym w UJ ? mam kilka pytań na priv
|
|
|
|
Senior Member
Od: 04.2003
Offline |
|
|
Ma ktoś może jakieś konkretne info odnośnie zmiany regulaminu w Erze i możliwości zerwania umowy bez konsekwencji ?
|
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
|
Orientuje sie ktoś gdzie można dostać na terenie Krakowa piwo Piast które serwują we Wrocławiu?
![]() Wisła |
|
|
|
Tylko Wisła
Od: 11.2002
Offline |
|
![]() Sprobuj moze w almie, oni maja tam bardzo duzy wybor, nie tylko polskich |
|
|
|
Socios Wisła Kraków
Od: 12.2006
Offline |
|
|
byl w lidlu, ale czy dalej jest, to nie mam pojecia, bo tam ostatnio nie zagladalem...
![]()
TYLKO WISŁA
|
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
|
KIedy otwieraja Kaufland na osiedlu Strusia?
![]()
WISŁA!!!
|
|
|
|
Senior Member
Od: 10.2006
Offline |
|
Cały czas![]()
|
|
|
|
Senior Member
Od: 02.2007
Offline |
|
|
Podobno nie ma głupich pytań,wiec...jak usunąć filmik z YT ?
![]()
Nieważne, czy Wisła bedzie wtedy mistrzem Polski, czy ekipą I, II czy III ligową. Swe ostatnie mecze w karierze chcę rozegrać z Białą Gwiazdą na piersi.K.Błaszczykowski
|
|
|
|
Senior Member
Od: 06.2005
Offline |
|
|
Zna ktoś jakąś stronkę gdzie można się doszkolić do egzaminu na prawko?Rożne przepisy itd. Takie coś jak jest na teorii
![]() ![]()
I
|
|
|
|
Senior Member
Od: 02.2005
Offline |
|
Mnie coś takiego z Play'a ostatnio przyszło, włącznie z możliwością rezygnacji z usług (choć była też wzmianka o tym, że te zmiany są wymuszone). Najlepiej przejdź się do jakiegoś punktu Ery i osobiście zapytaj co i jak.P! |
|
|
|
Czarownica
Od: 04.2008
Offline |
|
|
Czy ktoś mógłby mi udzielić informacji na temat drużyn piłkarskich z Dublina tzn. drużyn DUNDALK i BOH.DUBLIN - konkretnie czy któraś z nich jest "pejsiasta" a jeśli tak to która?
![]() "Jesteśmy dumą tego miasta..."
|
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
ale tam jest stosunkowo mało testów. w szkole swojej gdzie sie zapisałeś na kurs, powinieneś dostać płytkę z testami. Takie same testy dawali w gazecie wyborczej, auto moto i sport i rzeczpospolitej. Teraz ciężko będzie z prasy dostać coś takiego. Ale ściągnij sobie torrenta z testami ![]()
|
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
|
Logujesz sie, najezdzasz myszka na nazwe uzytkownika w prawym górnym rogu. Następnie wciskasz przycisk "Moje Filmy wideo" - wyswietlają Ci sie wszystkie Twoje filmy. Po prawej stronie masz przycisk "Usuń" - wystarczy go nacisnąć
![]() |
|
|