|
|||||||
| Hyde Park Sportowy (moderowane) Odpowiednie miejsce do wymiany poglądów na tematy sportowe, nie tylko piłkarskie, nie dotyczące jednak bezpośrednio "Białej Gwiazdy". O sytuacji w reprezentacji, innych polskich klubach czy ligach na świecie oraz o innych dyscyplinach sportu piszcie |
![]() |
|
|
Narzędzia tematu | Tryby wyświetlania |
|
Senior Member
Od: 11.2002
Offline |
|
|
Kanał 323.
|
|
|
|
Senior Member
Od: 07.2009
Offline |
|
|
Nie wiem, bo mam CP, ale tu masz parametry: 11642H.Wystarczy przeszukac transporder.
Jak narazie to ten mecz przypomina mi mecz Panaty z Wisla.Sparta caly czas sie broni. |
|
|
|
Senior Member
Od: 04.2009
Offline |
|
|
M. Haifa 4-3 Aktobe
no bez jaj z 0:3 na 4:3 :O |
|
|
|
Senior Member
Od: 02.2004
Offline |
|
O i broni nadal ten sam kołek co z Wisłą Co do Żydów...to było zbyt piękne. Pewnie się skończy 5:3 albo więcel ;[![]()
.
. |
|
|
|
Senior Member
Od: 03.2004
Offline |
|
|
kurde pao strzelilo a ja podswiadomie kibicuje Sparcie jakby to Wisełka była..
![]()
http://www.lolowisko.republika.pl/ !!!!!!!!!!!!!!!!
|
|
|
|
Senior Member
Od: 03.2007
Offline |
|
|
no widać dziś że dużo drużyn lekceważy rywala tak jak dziś Anderlecht 5-0 w pierwszym a teraz 3-1 i ktow ei gdyby w Belgi było 4-0 mogło by byc utaj ciekawie..
|
|
|
|
Banita
Od: 07.2005
Offline |
|
|
Sparta 3-0 w plecki
![]() |
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
|
Pewne zwyciestwo Panathinaikosu, ale gdyby wpadl ten ostatni strzal to normalnie bramka roku
|
|
|
|
Senior Member
Od: 04.2008
Offline |
|
|
Sporting wyrównuje w 90 minucie i przechodzi do następnej rundy. Nie chciałbym dziś być kibicem Twente...
![]()
WISEŁKA NIGDY NIE ZGINIE
|
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
|
Masakra 94 minuta Sporting strzela na awans
![]()
Ce..... Nas Pojęcie, Którego Wy Nie Znacie <<<<<<<<* WIERNOŚĆ *>>>>>>>> <<< Dzisiaj wrogu Wczoraj Bracie>>>
|
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
|
Sparta chyba od początku grała na 0:0. Może jeszcze w 1 połowie starała się nawiązac walkę, ale w 2 to już popis PAO. Jedynie szkoda tej sytuacji co miał Kalouda sam na sam przy stanie 2:0. Nie wykorzystał poszła akcja na 3:0. Ale takie sytuacje to Grecy mają we krwi.
Dodatkowo bramka na 3:0 bramkarz zaatakowany przez przeciwnika wyprostowanymi nogami. Zatrzymał się i przestał bronić, bo myślał, że faul jest...troche kuriozalna sprawa.A Sporting wyrównanie i to chyba samobójcza bramka była ? A jednak nie Felipe Caicedo
Ostatnio edytowane przez tofik : 04.08.2009 o godz. 21:49.
![]()
.
. |
|
|
|
Senior Member
Od: 11.2002
Offline |
|
![]()
ANTY-RABBIN-FRONT
|
|
|
|
Senior Member
Od: 02.2009
Offline |
|
|
Ciekawe wyniki. Sporting w ostatniej chwili uciekł spod topora, strzelając na 1:1 w samej końcówce. Panathinaikos - wygrywa 3:0 i szkoda mi Czechów, stracili taką samą zaliczkę jak kiedyś Wisełka. Salzburg wykopał Dinamo Zagrzeb, i w ten sposób nie jesteśmy już najwyżej rozstawioną drużyną która odpadła (Zagrzeb ma 16.466 pkt).
Jutro "szansę na odpadnięcie" będą mieć: Partizan Belgrad (0:2 "w plecy" na Cyprze - i my mamy ich gonić?), Celtic (0:1 u siebie z Ruskimi), FC Zurich, znajomy Legii (2:3 u siebie z Mariborem), nie wiadomo też, czy Szachtar wygra na wyjeździe z nieobliczalnymi Rumunami. Niespodzianek może być bez liku. Ja osobiście bardzo bym chciał, aby awansowali Estończycy. Co prawda Levadia jest w trudnej sytuacji po 0:1 u siebie, ale w 1. meczu mieli takie antyszczęście jak my w Sosnowcu (słupek po ładnej akcji). Zobaczymy, jak spisze się ich Rusek w ataku. A poza tym, byłby mniejszy wstyd - przegrać z uczestnikiem fazy grupowej, wszystko jedno którego pucharu... |
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
![]() |
|
|
|
Banita
Od: 07.2005
Offline |
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
|
Fani greckiego futbolu dzis znowu beda mogli obejrzec mecz
|
|
|
|
Senior Member
Od: 08.2004
Offline |
|
|
|
|
|
Junior Member
Offline |
|
|
Mecz o 20.45, a o tej samej godzinie na również niekodowanym RTS Sat o wiele ciekawszy mecz Partizan-APOEL. W pierwszym meczu Cypryjczycy wygrali 2-0, a zawodnikami tej drużyny są Żewłakow i Kosowski.
|
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
|
Ooo Maciek mnie uprzedzil.Mialem napisac o tym meczu.Jest o wiele ciekawszy i pewnie jednak zdecyduje sie obejrzec Partizana.Zobaczymy ja sie Zewlakow, Kosowski i Paulista prezentuja
|
|
|
|
Senior Member
Od: 12.2004
Offline |
|
|
Jak zobaczylem wynik po pierwszym meczu to pomyslalem ze PAO powtorzy wynik z WIsla i Sparta wyleci. I moze wynik sie nie powtorzyla ale PAO pokazalo jak nazely wykorzytsac bramke strzelona na wyjezdzie.
A co do bramiki Sportingu....No ten mecz zapamietaja kibice w Lizbonie na dlugo. Sporting awansuje do nastepnej rundy i uzyskuje gwarantowana kwote 2.3 mln euro. ![]()
http://www.youtube.com/watch?v=vbTMz...layer_embedded Zaczyna się od piknika....
|
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
|
Trzeba jednak powiedzieć, że droga wicemistrzów do LM jest dużo trudniejsza niż poprzednio. Z resztą, co się odwlecze...
Sporting i Anderlecht jak dalej będą grać słabo, to odpadną w następnej rundzie. ![]()
.
. |
|
|
|
Senior Member
Od: 03.2004
Offline |
|
|
ten RTS SAt na cyfrze który ma numer?
![]()
http://www.lolowisko.republika.pl/ !!!!!!!!!!!!!!!!
|
|
|
|
Member
Od: 10.2003
Offline |
|
|
341 RTS serbski
|
|
|
|
Senior Member
Od: 08.2007
Offline |
|
|
sessegnon - na którym kanale na cyfrze jest ten mecz Olympiakosu ze Slovanem?
|
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
|
Kanal 323.
|
|
|
|
Socios Wisła Kraków
Od: 06.2005
Offline |
|
|
te sesenią
a psg to mozna zobaczyc gdzies na C+ w ten weekend? god damned, je**ny Orange Sport, znowu nie zapłaciłem
Ostatnio edytowane przez szprotson : 05.08.2009 o godz. 16:17.
![]()
cały nasz chuligański trud tobie ukochana ojczyzno
![]()
|
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
|
Jesli posiadasz Orange Sport to jak najbardziej tak.Ale na kanalach FTA ligi francuskiej nie znajdziesz.No chyba, ze pokrecilbys swoja antena i ustawil na innego satelite
![]() Nie robmy off topu bo to temat o Lidze Mistrzow |
|
|
|
Senior Member
Od: 08.2007
Offline |
|
|
BATE przegrało pierwszy mecz na Łotwie z Ventspilsem 0:1, teraz przegrywa u siebie również 0:1. Są w mega trudnej sytuacji. Potrzebne do awansu trzy gole!
Celtic na razie 0-0. Oby udało im się awansować ![]() |
|
|
|
Senior Member
Od: 02.2009
Offline |
|
|
No i sypnęło golami w końcówce. BATE wyrównało na 1:1 (czyli do awansu potrzebuje jeszcze 2 bramek), a Celtic strzelił na wyjeździe i w dwumeczu jest remis. Zapowiada się ciekawa 2. połowa!
|
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
|
No jak Ventspils awansuje to bedzie mial pewna faze grupowa czy to LM czy LE.Ale BATE wzielo sie za odrabianie strat i juz jest 1:1.
Celtic prowadzi z Dynamem Moskwa 1:0 po bramce glowa McDonalda.Celtic lekko przewaza i chyba zasluzyli na ta bramke. |
|
|

|
||||||
![]() |
|
|