|
Junior Member
Od: 07.2011
Offline |
|
|
Chcesz mieć łatwy do zapamiętania numer telefonu - do sprzedania starter Orange z numerem 504 504 488
http://allegro.pl/starter-orange-rew...717882336.html |
|
|
|
Senior Member
Od: 08.2006
Offline |
|
|
Nieaktualne.
Ostatnio edytowane przez gianbuffon : 19.07.2011 o godz. 18:36.
|
|
|
|
Member
Od: 08.2008
Offline |
|
|
Który z tych dwóch telefonów jest lepszy HTC Desire czy HTC Wildfire S? Jakie mają wady ew. zalety?
|
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
|
Nokia C3-00 (TELEFON) + Nokia LD-3W (GPS)
Czy ktoś kombinował taki zestaw? Piszą tu: http://nokia-c3.telefora.pl/oprogram...3-00-t110.html że niby działa i w ogóle, ale fajnie by było jakby napisał jakiś nie-maniak nokii ;-) |
|
|
|
Senior Member
Od: 10.2006
Offline |
|
|
Szukam jakiegoś dotykowego telefonu do 500-600 pln. Jest coś warte polecenia za tą kwotę?
![]()
the end
|
|
|
|
Senior Member
Od: 05.2009
Offline |
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
|
Ktoś coś może napisać o HTC Wildfire ? Czy warto kupić ten telefon ? Ewentualnie coś innego w podobnej cenie 500-650 zł
Ostatnio edytowane przez lucas8 : 20.07.2011 o godz. 18:29.
|
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
Ja wybrałem tą drugą opcje HTC to oczywiście pewniejsza firma, ale akurat z tych dwóch telefonów Galaxy Ace moim zdaniem wygląda lepiej. Lepszy procek, bateria, większy ekran... Tylko, że nowy Galaxy Ace to już wydatek 650-700 zł. Zobacz sobie ich specyfikacje, video recenzje, najlepiej obczaj gdzieś w sklepie i weź ten, który Ci bardziej spasuje Oba są dobre i nie powinieneś żałować wyboru.http://www.mgsm.pl/pl/porownanie/4912/4870/0/0/ |
|
|
|
Senior Member
Od: 05.2011
Offline |
|
|
Samsung Galaxy S, na bank lepszy od wildfire'a i galaxy ace.
![]()
Milczenie to nuda głupca i myśl mędrca.
|
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
Dzięki wielkie za pomoc. Oba telefony zbierają bardzo dobre noty, a rzeczywiście Samsung wygląda lepiej od tego modelu HTC, więc warto dołożyć te 50-100 zł więcej. ![]() |
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
|
Rozpatrywałem też używanego Iphone w tej cenie. Jednak zbyt duże ryzyko. Zazwyczaj już po gwarancji. Może ktoś coś więcej na ten temat się wypowie. Jakieś doświadczenia. ?
![]() |
|
|
|
Senior Member
Od: 05.2011
Offline |
|
|
może i tak, chociaż różne okazje się trafiają, co nie zmienia faktu, że warto dołożyć 100zł i mieć świetny telefon.
![]()
Milczenie to nuda głupca i myśl mędrca.
|
|
|
|
Senior Member
Od: 03.2009
Offline |
|
|
Do 300-400 zł czegoś używanego szukam.
Priorytetem jest internet. Koniecznie wi-fi, android. Mile widziany dobry aparat oczywiście, choć to nie priorytet, no i ogólnie jak najlepsze osiągi. Rozważałem LG GT540, LG Swift ME P350 i Sony Ericsson Xperia X8. Za GT540 przemawia cena, za Swiftem oprogramowanie (Android 2.2, pozostałe możliwość aktualizacji co najwyżej do 2.1), za to gorszy niż w pozostałych dwu modelach wyświetlacz. X8 w sumie niespecjalnie czymkolwiek się wyróżnia od GT540, poza wyższą ceną. Oczywiście inne propozycje też mile widziane.
Ostatnio edytowane przez martin_6 : 21.07.2011 o godz. 01:05.
![]()
Dziś tylko wiara pozostała w nas
Że przyjdzie kiedyś taki czas, Że na drzewach zamiast liści Będą wisieć komuniści! UWAGA!!! Z OKAZJI OTWARCIA STADION ZAMKNIĘTY! |
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
2.3 wtedy było strasznie niestabilne, wieszało się, wyskakiwały błędy, natomiast 2.2 było bardzo dopracowane już wtedy, a co lepsze - do tej pory ma "wsparcie". Ja z tych bym brał albo X8 albo Swifta. |
|
|
|
Senior Member
Od: 03.2009
Offline |
|
|
No właśnie podobno pomiędzy 2.1 i 2.2 jest spory postęp, więc mi zależy na tym. W GT540 jest podobno problem z wgraniem nowszego oprogramowania. W Swifcie trochę przeszkadza mi słabsza rozdzielczość, więc możliwe, że zdecyduję się na X8. A może jakieś inne propozycje?
![]()
Dziś tylko wiara pozostała w nas
Że przyjdzie kiedyś taki czas, Że na drzewach zamiast liści Będą wisieć komuniści! UWAGA!!! Z OKAZJI OTWARCIA STADION ZAMKNIĘTY! |
|
|
|
Senior Member
Od: 04.2009
Offline |
|
|
Witam, potrzebuję rady odnośnie zakupu telefonu, będzie to telefon zakupiony w salonie Plusa (Mix) gdzie cena to max 350zł (30/30).
Interesują mnie klasyczne telefony, czyli bez ekranu dotykowego, które mają wszystkie najpotrzebniejsze rzeczy, aparat taki by było coś widać robiąc zdjęcie notatkom na uczelni Ważne żeby miał nawigację!Znalazłem 3 telefony i prawdopodobnie wybór padnie na któryś z nich, jednak jeśli macie lepsze typy to podajcie proszę: Sony Ericsson J20i HAZEL Nokia 2710 Navi Black Nokia 6303i Z tego co doczytałem to Nokia 2710 ma dobrą nawigację więc tu plus ale słabą baterię, z drugiej strony SE - dobra bateria plus dźwięk i niezła nawigacja (do tego dochodzi miłość do SE jako że innej marki w rękach nigdy nie miałem). Proszę o pomoc jeśli ktoś się orientuje w możliwościach tych telefonów, głównie chodzi o SE Hazel bo ten najbardziej mnie interesuje. ![]()
!! Jedno Serce Jedno Bicie WISŁA KRAKÓW Ponad Życie !!
|
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
|
Ja polecam HAZEL
![]() |
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
|
Ma ktoś LG Swift 2x? Opłaca się dołożyc do niego zamiast Swift Black'a?
|
|
|
|
Senior Member
Od: 07.2005
Offline |
|
|
Jest tu ktoś kumaty z samsunga wave II ?
Jakby co to priv, mam parę pytań. |
|
|
|
Senior Member
Od: 06.2010
Offline |
|
|
Mam problem z telefonem gdy puszczam muzykę to nic nie słychać ani gdy ktoś do mnie dzwoni lub ja dzwonie nie słyszę tej osoby natomiast gdy podłączę słuchawki do telefonu to wszystko słychać
|
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
|
Jestem na kupnie Nokii C5-03. Posiada ktoś ten model ? Mógłby ktoś napisać największe "+" i "-" ? (może być na priv).
Czy prawdą jest że Symbian 1 nie radzi sobie najlepiej - często się zawiesza, trzeba robić hard reset, działa mało płynnie ? Jak sprawuje się darmowa nawigacja ? Czy wygodnie serfowwać po internecie przez Wi fi bez multitouch'a ? ![]()
WIELCY LUDZIE WIELKI KLUB - WIĘKSZY OD NAS TYLKO BÓG
|
|
|
|
Senior Member
Od: 08.2007
Offline |
|
![]()
Z tysięcy klubów wybrałem ten...
|
|
|
|
Member
Od: 08.2004
Offline |
|
|
Pytanie do tego działu chyba bo tyczy się komórki
![]() Jakie jest hasło do Wi-Fi na stadionie Wisły? ![]()
TYLKO WISŁA !
|
|
|
|
Senior Member
Od: 11.2006
Offline |
|
|
Czy mógłby ktoś mi pomóc i wypowiedzieć się na temat smartfonu HTC Wildfire S ? Bo jestem w tej materii raczej kompletnym laikiem, nigdy nie byłem gadżeciarzem, a umowa się kończy i takie cacko mi oferują za złocisza. Opłaca się brać czy lepiej jakąś 'normalną' Nokię ?
![]() ![]()
Some people think football is a matter of life and death. I assure you, it s much more serious than that. Bill Shankly
Listen fucking stars - you're breaking our hearts!! |
|
|
|
Senior Member
Od: 03.2004
Offline |
|
|
Nie miałem w rekach ale czytałem coś kiedyś. Odświeżona wersja Wildfire, poprawili wyświetlacz ktory bys kiepski i jeszcze jakies drobiazgi.Osobiscie chyba bym wolał telefon na Androidzie, a Nokie jak wiadomo na Symbianie są.Zależczy czego oczekujesz od telefonu.
|
|
|
|
Senior Member
Od: 01.2006
Offline |
|
|
Mam wi-fi w fonie i chcę się połaczyć z bezprzewodową siecią w moim domu (LAN)
połączyłem się, tylko pytanie czy to coś kosztuje? PS: mam 0 groszy na karcie a mimo to internet śmiga na fonie, chyba że przy doładowaniu konta będzie ujemny wynik? ![]() nie ma się czego obawiać? czy to jakieś dodatkowe zapłaty tam gdzie płacę za internet (co miesiąc 50 zł, i z powodu korzystania z tego neta także w fonie będą jakieś dodatkowe koszta do zapłaty, czy ujejmny wynik podczas doładowania konta na kom nigdy się nie łączyłem przez fona z internetem także dla mnie to czarna magia..
Ostatnio edytowane przez CH. : 30.08.2011 o godz. 19:51.
|
|
|
|
Senior Member
Od: 04.2011
Offline |
|
|
/\/\ to nic nie kosztuje
a tak a pro po jaki model ? |
|
|
|
Senior Member
Od: 01.2006
Offline |
|
|
czyli nie ma się czego obawiać, 100%? laikiem w tych sprawach jestem a troszkę mnie to dziwi że to takie łatwe i nie trzeba za to płacić. żeby potem się z ręką w nocniku nie obudzić
facebook, gg, youtube - śmiało można wchodzić? i najważniejsze, czy pobieranie dzwonków / mp3 / zdjęc też jest za friko? Powód: gitara, dzięki
Ostatnio edytowane przez CH. : 30.08.2011 o godz. 20:06.
|
|
|
|
Senior Member
Od: 02.2005
Offline |
|
|
CH,
Jeśli jesteś w zasięgu Wi-fi swojej sieci domowej, ale może to też być sieć w McDonaldzie, na krakowskim rynku, czy na uczelni, to korzystanie jest zupełnie darmowe (tzn. musisz płacić rachunek za internet oczywiście ten "komputerowy" ) jedyna opłata może się pojawić jeśli zgubiłbyś zasięg Wi-Fi wtedy telefon dla podtrzymania połączenia może uruchomić Internet od operatora. Ważne jest też (jeśli to Twoja 1sza przygoda z czymś takim) żeby przed wyłączeniem WiFi pozamykać aplikacje,które z niego korzystają bo wtedy może naliczać.Reasumując: Internet z WiFi na telefonie działa tak jak na komputerze, strony z dzwonkami, tapetami jeśli same w sobie są bezpłatne to i z telefonu nic nie zapłacisz. |
|
|