|
Senior Member
Od: 09.2006
Offline |
|
|
czy kiedy mam podłączone do sieci 3 komputery i na każdym zainstallowany ta sama kopia oryginalnego Call of Duty, i zagram ze znajomymi na jakimś serwerze przez neta to wtedy mój CD-KEY stanie sie tak jakby pirackim i nie bede na nim mógl grac?
|
|
|
|
Senior Member
Od: 10.2006
Offline |
|
![]()
|
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
|
Ta gra jest dośc stara to jest pierwsza czesc tej gry.
Ostatnio edytowane przez <Crasch> : 01.09.2009 o godz. 13:56.
|
||
|
|
Senior Member
Od: 02.2006
Offline |
|
. Zxainstalowalem streowniki od grafy specjalnie pod Winde 7 i dziala z szybkoscia swiatla |
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
Jak dobrze zrozumiałem 3 kompy, 3 kumpli 3 te same keye ?! Taka gra nie będzie możliwa w tym samym czasie. Wyskoczy ci komunikat (podczas wchodzenia na serw) Ten cd key jest już w uzyciu ![]()
|
|
|
|
Senior Member
Od: 07.2006
Offline |
|
|
Jak się zastawiać z piłką w Fifie 09 przy ustawieniach sterowania z Fify 08 ?
|
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
|
Acha, dzięki za info. pozostaje nam tylko zmierzyc sie miedzy siebie
|
|
|
|
Senior Member
Od: 04.2008
Offline |
|
|
Przed 18 pojawiło sie w sieci demo FIFY 10
http://forums.electronicarts.co.uk/fifa-10-pc/807056-fifa-10-pc-demo.html 1.8 gb Ale transfer idzie normalnie, za 2godziny podziele sie wrażeniami ![]()
WISEŁKA NIGDY NIE ZGINIE
|
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
PS. Całe szczęście że w PESIE 10 znowu będzie Wisła
Ostatnio edytowane przez dymek_nhs : 10.09.2009 o godz. 19:49.
![]()
|
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
|
Kto ma Call of Duty World At War zainstalowanego na dysku, i chwile czasu prosiłbym na priva.
|
|
|
|
Senior Member
Od: 04.2008
Offline |
|
|
4 godziny zmarnowane na ściąganie badziewia "FIFA 10 demo". Może sie ostatnio za dużo nagrałem na konsoli ale ta gra przypomina mi FIFE sprzed 10 lat. Grafika to jest totalna porażka, a gameplay strasznie chaotyczny. Przerwijcie ściąganie - szkoda czasu. Panowe z EA Sports chyba sobie zrobili marny dowcip. Mam nadzieje, że na konsole będzie lepsza niż rok temu i chyba wkońcu będę sobie musiał zakupić xboxa albo ps3...
![]()
WISEŁKA NIGDY NIE ZGINIE
|
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
). Pozostaje tylko w tym momencie delektować się fifą na konsole.PS. Zobaczymy za 2 tyg co demko Pesa zareprezentuje. ![]()
|
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
|
Dobra zagrałem pierwszy mecz Juventusem na Chelsea przegrałem 2-6 nie ważne do rzeczy:
na plusy -Nowa kamera z rzutu karnego ciężko obronić -Komputer wreszcie myśli! Stałe fragmenty szybkie nie to, że zdążysz ustawić murek,bramkarze myślą tzn.jesteś jeden na jeden strzelasz on odbija i jeszcze biegnie do piłki -liniowi wreszcie żyją o.O,sędzia główny pokazuje, że ma być zmiania -lepszy gameplay -ciężko gola strzelić -murawa ciut lepsza -kamerka nowa -zawodnicy myślą chcesz wślizg zrobić robi unik i biegnie dalej minusy -flagi te same -twarze ehhh -wyjście bramkarzem na 1 na 1 -kibice -stroje Czy się skuszę na oryginał ?Może tak ale jak już to na Wiślacką edycję a jak nie to nie ![]() |
|
|
|
Senior Member
Od: 07.2009
Offline |
|
|
panowie ma ktoś namiary skąd moge pobrać Overlorda może być obraz gry co prawda mam na płytce tylko że mi sie płyta zjechała i nie moge jej zainstalować anie chce drugi raz wydawać kasy
|
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
|
Karne z Fify 10 demo Juve-Barcą prezentuje m.in nową kamerke
http://www.youtube.com/watch?v=U4Eg96LJ42E |
|
|
|
Senior Member
Od: 06.2008
Offline |
|
|
A czy ma ktos do pobrania ta Fife 10 w podzielonych partach ( linkach )? Bo z moim transferem sciagniecie 1,8 gb gry zajmie mi 10 godzin a tyle nigdy nie siedze na kompie.
![]()
"Wisła to nasz nałóg, to nasza heroina
i gdyby nie ONA - świat mógłby się zatrzymać.." |
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
|
|
Senior Member
Od: 07.2009
Offline |
|
|
gra ktoś z Was w www.kingsage.pl ?
1 gra przeglądarkowa, gdzie trzeba myśleć i działać, bo inaczej straci się konto w grze ? Poza tym, jakie polecicie inne gry online, niekoniecznie takie strategiczne? ![]()
|
|
|
|
Senior Member
Od: 08.2007
Offline |
|
|
No panowie wczoraj wyszło demo PESA i w porównaniu do fify która okazała się porażka(niestety kolejną) Pro evo prezentuję sie bardzo dobrze.Mam wrażenie że poprawiono zdecydowanie inteligencje kompa i np jak gramy z Hiszpanią to Hiszpanie starają się utrzymywać przy piłce i ciężko jest cokolwiek zrobić.Pierwszy mecz muszę się pochwalić 4 w dupe
trzeba się przyzwyczaić do gry bo gra się inaczej.Ktoś ściągną już nowego NFS ?Jakieś opinie ? |
|
|
|
Banita
Od: 03.2009
Offline |
|
|
Pes super, jakieś patche do dema będą?
|
|
|
|
Senior Member
Od: 04.2009
Offline |
|
|
juz sa!!
zajrzyj tutaj: http://www.pesleague.pl/ ![]()
B.Cupiał o Danie Petrescu: "On jako trener Wisły w 2006 r. bardzo mi się podobał. Zdarzyło się, że kiedy grali słabiej, Petrescu zebrał ich o 6 rano i zamiast na boisko zaprowadził do jednej z naszych fabryk, żeby zobaczyli, jak ciężko ludzie pracują. To ja już wtedy wiedziałem, że to koniec. Wkrótce zaczęli grać przeciw niemu i musiałem go zwolnić. Niestety."
|
|
|
|
Senior Member
Od: 09.2004
Offline |
|
|
apropo Pesa (spodobal mi sie ;P) , niech ktos prosze poda co znaczą defaultowe ustawienia klawiszy bo nie moge sie polapac... a na stronach nigdzie nie moge znalezc...
|
|
|
|
Member
Od: 09.2004
Offline |
|
|
Nie polecam
![]() Pograć przyjemnie można chyba tylko na kierownicy (chociaż niektórzy ich posiadacze też narzekają) gdyż na klawiaturze model jazdy jest tak tragiczny, że ma się ochotę grę rzucić w kąt.. samochody prowadzą się jak po lodzie, albo jakaś łódka... Żadna też z tej gry symulacja, jak media ją kreują, bo to po prostu nieprzystępna arkadówka. Nawet w rFactora byłem w stanie sobie dobrze radzić grając na klawiaturze, a tutaj po kilku godzinach mam już dość. Do tego trzeba jeszcze dodać praktycznie brak możliwości tuningu wizualnego i malowania samochodu (tzn. malowanie jako takie jest, ale jak spróbujecie to prawdopodobnie szybko się wam zabawy z tym odechce i wybierzecie któreś z domyślnych malowań). Na plus chyba tylko oprawa audiowizualna. Dźwięki silników to muzyka dla uszu. Grafika jest bardzo przyzwoita i co więcej, dobrze zoptymalizowana gdyż gra chodzi na max. detalach na moim 2-letnim kompie. ![]()
If you have a closed mind do the same with your mouth.
|
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
|
Ea miało przeciek ktoś podp*** płytkę z Fifa 10 jest już dostępna w necie od kilku godzin xD
|
|
|
|
Senior Member
Od: 03.2007
Offline |
|
Poleci ktos jakas strzelanke lub wyscigi na starszego kompa? Oprocz CSa, CODa, NFSa, Colina, Trackmanii.
Ostatnio edytowane przez wislak_92 : 26.09.2009 o godz. 18:11.
![]()
"Nikt nie wymaga od Was samych zwycięstw. Czasem i przegrać przychodzi. Ale każdy ma prawo żądać od Was ambitnej i nieustępliwej walki. Nie dopuście do tego, aby ludzie uznali was za niegodnych...podania ręki". - Henryk Reyman
|
|
|
|
Senior Member
Od: 12.2002
Offline |
|
jak strzelanka to Americas Army 3.0
Ostatnio edytowane przez Genio : 26.09.2009 o godz. 18:37.
|
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
|
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
|
musze przyznac ze wersje 2010 obu gier pilkarskich FIFA i PES na PC wyszly calkiem przyzwoite, są to rozne gry, ale w obu mozna doszukac sie kilku istotonych plusow, jezeli ma sie ochote na pilke rodem z boisk, czyli kopanine i żmudne konstruowanie akcji gdzie wyjscie sam na sam zdarzy sie gora dwa razy w meczu to siegnie po FIFE, jezeli natomiast potrzeba finezyjnosci i piekna futbolu to bardziej nada sie do tych celow PES, sam przyznam ze pierwszy raz tak chetnie wlączam obie gry na zmiane, a przyznac trzeba ze owszem od 10 lat co roku testuje obie gry ale juz nie pamietam kiedy w ktorąs gralem dluzej niz 2 dni [czasy chyba PESa 6 i World Cup 98], tak wiec jest zdecydowanie lepiej
tyle o grywalnosci, jezeli natomiast o grafike sie rozchodzi to FIFA spoczęła na laurach, ale nie to jest najwazniejsze
Ostatnio edytowane przez Genio : 27.09.2009 o godz. 12:21.
|
|
|
|
Senior Member
Od: 04.2005
Offline |
|
|
Polecicie jakiś nowszy, fajny FPS o tematyce II WŚ? (albo I WŚ, jeśli cokolwiek takiego istnieje
) |
|
|
|
Banita
Od: 07.2005
Offline |
|
|
Może najnowszy Wolfenstein ? Jakoś specjalnie go nie polecam bo są tam elementy SF ale niemniej jednak warto zagrać bo niezła sieczka
![]() |
|
|

|
||||||
![]() |
|
|