The White Star Division - Wisła Kraków

Wstecz   Forum Kibiców Wisły Kraków > Inne > Hyde Park (moderowane)
Nazwa użytkownika
Hasło

Hyde Park (moderowane) Pokój również moderowany, jednak tu nie trzeba mówić o piłce nożnej i kibicowaniu. Chcecie pogadać o czymś "niepiłkarskim" - wejdźcie tutaj.

Odpowiedź

Narzędzia tematu Tryby wyświetlania
<Crasch>
Senior Member

Od: 09.2006

Ignoruj użytkownika Pomoc
Stary 31.08.2009, 22:02
czy kiedy mam podłączone do sieci 3 komputery i na każdym zainstallowany ta sama kopia oryginalnego Call of Duty, i zagram ze znajomymi na jakimś serwerze przez neta to wtedy mój CD-KEY stanie sie tak jakby pirackim i nie bede na nim mógl grac?
Odpowiedz cytując
dymek_nhs
Senior Member

Od: 10.2006

Stary 31.08.2009, 23:09
<Crasch> napisał(a):Wyświetl post
czy kiedy mam podłączone do sieci 3 komputery i na każdym zainstalowany ta sama kopia oryginalnego Call of Duty, i zagram ze znajomymi na jakimś serwerze przez neta to wtedy mój CD-KEY stanie się tak jakby pirackim i nie będę na nim mógł grac?
Twoi koledzy zamierzają grać na twoim cd key-u z razem z tobą na jednym serwie
Odpowiedz cytując
<Crasch>
Senior Member

Stary 01.09.2009, 13:52
koyoot napisał(a):Wyświetl post
Heh, wstyd przyznac ale probowalem wszytskiego lacznie z odzyskaniem systemu...

Sluchajcie mam NFS`a. Oczywiscie oryginalna plyta sie zj***** i wogole nie mozna jej odczytac(jakzeby inaczej jesli wyglada jakby ktos jej uzywal zeby tanczyc breakdance na chodniku), gwarancji niestety na nia nie ma i nie moge wymienic nosnika. Sciagnalem pirata i kurna probuje odpalic to ustrojstwo - pojawia sie okienko punkbustera i uruchamia gra. problem jest tylko taki ze filmiki wogole mi nie dzialaja i by gra odpalila sie tzn by pokazaly sie ekrany ladowania itp itd to musze zwinac ja na pasek zadan a menu zabkuje niesamowicie. Przedtem nie mialem czegos takiego. Dodam ze nawet pierwszego wyscigu na oczy nie widzialem...

Zeby nie bylo - uzywam powerISO jakby ktos wiedzial jaka jest przyczyna tego ze nie moge w to chujstwo zagrac a gwarantuje ze moj komputer spokojnie udzwignie GTA4 wiec to i tym bardziej to.
Płyta jest z CD-Project?

dymek_nhs napisał(a):Wyświetl post
Twoi koledzy zamierzają grać na twoim cd key-u z razem z tobą na jednym serwie
To wygląda tak, na moich trzech komputerach w domu (stary trup który udźwignie jescze Calla, Laptopa i nowy PC) na jednej kopii w tej samej sieci (czyli na tym samym IP), jest coś takiego możliwego bez utraty ważności gry?
Ta gra jest dośc stara to jest pierwsza czesc tej gry.
Ostatnio edytowane przez <Crasch> : 01.09.2009 o godz. 13:56.
Odpowiedz cytując
koyoot
Senior Member

Od: 02.2006

Stary 01.09.2009, 15:21
Płyta jest z CD-Project?

To wygląda tak, na moich trzech komputerach w domu (stary trup który udźwignie jescze Calla, Laptopa i nowy PC) na jednej kopii w tej samej sieci (czyli na tym samym IP), jest coś takiego możliwego bez utraty ważności gry?
Juz niewazne. Zxainstalowalem streowniki od grafy specjalnie pod Winde 7 i dziala z szybkoscia swiatla.
Odpowiedz cytując
dymek_nhs
Senior Member

Stary 02.09.2009, 22:44
utrata ważności gry ? nie będzie miało to miejsca.
Jak dobrze zrozumiałem 3 kompy, 3 kumpli 3 te same keye ?! Taka gra nie będzie możliwa w tym samym czasie. Wyskoczy ci komunikat (podczas wchodzenia na serw) Ten cd key jest już w uzyciu
Odpowiedz cytując
brylant17
Senior Member

Od: 07.2006

Stary 07.09.2009, 21:52
Jak się zastawiać z piłką w Fifie 09 przy ustawieniach sterowania z Fify 08 ?
Odpowiedz cytując
<Crasch>
Senior Member

Stary 08.09.2009, 21:22
dymek_nhs napisał(a):Wyświetl post
utrata ważności gry ? nie będzie miało to miejsca.
Jak dobrze zrozumiałem 3 kompy, 3 kumpli 3 te same keye ?! Taka gra nie będzie możliwa w tym samym czasie. Wyskoczy ci komunikat (podczas wchodzenia na serw) Ten cd key jest już w uzyciu
Acha, dzięki za info. pozostaje nam tylko zmierzyc sie miedzy siebie
Odpowiedz cytując
Kamson
Senior Member

Od: 04.2008

Stary 10.09.2009, 18:37
Przed 18 pojawiło sie w sieci demo FIFY 10
http://forums.electronicarts.co.uk/fifa-10-pc/807056-fifa-10-pc-demo.html
1.8 gb
Ale transfer idzie normalnie, za 2godziny podziele sie wrażeniami
WISEŁKA NIGDY NIE ZGINIE
Odpowiedz cytując
dymek_nhs
Senior Member

Stary 10.09.2009, 19:46
Kamson napisał(a):Wyświetl post
Przed 18 pojawiło sie w sieci demo FIFY 10
http://forums.electronicarts.co.uk/fifa-10-pc/807056-fifa-10-pc-demo.html
1.8 gb
Ale transfer idzie normalnie, za 2godziny podziele sie wrażeniami
Ja ściągnę z ciekawości i zobacze jaka kaszane znowu wymyslili. W fife i tak bede pewnie tylko na konsoli grał.

PS. Całe szczęście że w PESIE 10 znowu będzie Wisła
Ostatnio edytowane przez dymek_nhs : 10.09.2009 o godz. 19:49.
Odpowiedz cytując
<Crasch>
Senior Member

Stary 10.09.2009, 21:39
Kto ma Call of Duty World At War zainstalowanego na dysku, i chwile czasu prosiłbym na priva.
Odpowiedz cytując
Kamson
Senior Member

Od: 04.2008

Stary 10.09.2009, 22:03
4 godziny zmarnowane na ściąganie badziewia "FIFA 10 demo". Może sie ostatnio za dużo nagrałem na konsoli ale ta gra przypomina mi FIFE sprzed 10 lat. Grafika to jest totalna porażka, a gameplay strasznie chaotyczny. Przerwijcie ściąganie - szkoda czasu. Panowe z EA Sports chyba sobie zrobili marny dowcip. Mam nadzieje, że na konsole będzie lepsza niż rok temu i chyba wkońcu będę sobie musiał zakupić xboxa albo ps3...
WISEŁKA NIGDY NIE ZGINIE
Odpowiedz cytując
dymek_nhs
Senior Member

Stary 10.09.2009, 23:36
Kamson napisał(a):Wyświetl post
4 godziny zmarnowane na ściąganie badziewia "FIFA 10 demo". Może sie ostatnio za dużo nagrałem na konsoli ale ta gra przypomina mi FIFE sprzed 10 lat. Grafika to jest totalna porażka, a gameplay strasznie chaotyczny. Przerwijcie ściąganie - szkoda czasu. Panowe z EA Sports chyba sobie zrobili marny dowcip. Mam nadzieje, że na konsole będzie lepsza niż rok temu i chyba wkońcu będę sobie musiał zakupić xboxa albo ps3...
pfffff niezły shit. Nie chce nic mówić ale chyba jeszcze gorszy niż w tamtym roku. EA za niedługo się na konsole przerzuci z FIFAmi bo na kompa to się tylko kompromituje. Jeśli tak będzie wyglądał final relase to powiem to już teraz PES będzie królem na PC (i tak dla mnie zawsze był ). Pozostaje tylko w tym momencie delektować się fifą na konsole.
PS. Zobaczymy za 2 tyg co demko Pesa zareprezentuje.
Odpowiedz cytując
brylant17
Senior Member

Stary 11.09.2009, 11:19
Dobra zagrałem pierwszy mecz Juventusem na Chelsea przegrałem 2-6 nie ważne do rzeczy:

na plusy

-Nowa kamera z rzutu karnego ciężko obronić
-Komputer wreszcie myśli! Stałe fragmenty szybkie nie to, że zdążysz ustawić murek,bramkarze myślą tzn.jesteś jeden na jeden strzelasz on odbija i jeszcze biegnie do piłki
-liniowi wreszcie żyją o.O,sędzia główny pokazuje, że ma być zmiania
-lepszy gameplay
-ciężko gola strzelić
-murawa ciut lepsza
-kamerka nowa
-zawodnicy myślą chcesz wślizg zrobić robi unik i biegnie dalej

minusy

-flagi te same
-twarze ehhh
-wyjście bramkarzem na 1 na 1
-kibice
-stroje

Czy się skuszę na oryginał ?Może tak ale jak już to na Wiślacką edycję a jak nie to nie
Odpowiedz cytując
JOSE 841
Senior Member

Od: 07.2009

Stary 11.09.2009, 14:04
panowie ma ktoś namiary skąd moge pobrać Overlorda może być obraz gry co prawda mam na płytce tylko że mi sie płyta zjechała i nie moge jej zainstalować anie chce drugi raz wydawać kasy
Odpowiedz cytując
brylant17
Senior Member

Stary 11.09.2009, 16:51
Karne z Fify 10 demo Juve-Barcą prezentuje m.in nową kamerke

http://www.youtube.com/watch?v=U4Eg96LJ42E
Odpowiedz cytując
grzesiek632
Senior Member

Od: 06.2008

Stary 11.09.2009, 21:09
A czy ma ktos do pobrania ta Fife 10 w podzielonych partach ( linkach )? Bo z moim transferem sciagniecie 1,8 gb gry zajmie mi 10 godzin a tyle nigdy nie siedze na kompie.
"Wisła to nasz nałóg, to nasza heroina
i gdyby nie ONA - świat mógłby się zatrzymać.."

Odpowiedz cytując
<Crasch>
Senior Member

Stary 11.09.2009, 23:14
JOSE 841 napisał(a):Wyświetl post
panowie ma ktoś namiary skąd moge pobrać Overlorda może być obraz gry co prawda mam na płytce tylko że mi sie płyta zjechała i nie moge jej zainstalować anie chce drugi raz wydawać kasy
Płyta jest z CD-Project?
Odpowiedz cytując
kacap
Senior Member

Od: 07.2009

Stary 11.09.2009, 23:26
gra ktoś z Was w www.kingsage.pl ?
1 gra przeglądarkowa, gdzie trzeba myśleć i działać, bo inaczej straci się konto w grze ?

Poza tym, jakie polecicie inne gry online, niekoniecznie takie strategiczne?
Odpowiedz cytując
FajQ
Senior Member

Od: 08.2007

Stary 18.09.2009, 00:07
No panowie wczoraj wyszło demo PESA i w porównaniu do fify która okazała się porażka(niestety kolejną) Pro evo prezentuję sie bardzo dobrze.Mam wrażenie że poprawiono zdecydowanie inteligencje kompa i np jak gramy z Hiszpanią to Hiszpanie starają się utrzymywać przy piłce i ciężko jest cokolwiek zrobić.Pierwszy mecz muszę się pochwalić 4 w dupe trzeba się przyzwyczaić do gry bo gra się inaczej.

Ktoś ściągną już nowego NFS ?Jakieś opinie ?
Odpowiedz cytując
dawidex44
Banita

Od: 03.2009

Stary 19.09.2009, 11:41
Pes super, jakieś patche do dema będą?
Odpowiedz cytując
Robbie92
Senior Member

Od: 04.2009

Stary 19.09.2009, 15:16
dawidex44 napisał(a):Wyświetl post
Pes super, jakieś patche do dema będą?
juz sa!!
zajrzyj tutaj: http://www.pesleague.pl/
B.Cupiał o Danie Petrescu: "On jako trener Wisły w 2006 r. bardzo mi się podobał. Zdarzyło się, że kiedy grali słabiej, Petrescu zebrał ich o 6 rano i zamiast na boisko zaprowadził do jednej z naszych fabryk, żeby zobaczyli, jak ciężko ludzie pracują. To ja już wtedy wiedziałem, że to koniec. Wkrótce zaczęli grać przeciw niemu i musiałem go zwolnić. Niestety."

Odpowiedz cytując
tommiyacht
Senior Member

Od: 09.2004

Stary 19.09.2009, 19:51
apropo Pesa (spodobal mi sie ;P) , niech ktos prosze poda co znaczą defaultowe ustawienia klawiszy bo nie moge sie polapac... a na stronach nigdzie nie moge znalezc...
Odpowiedz cytując
szarkoz
Member

Od: 09.2004

Stary 25.09.2009, 22:44
FajQ napisał(a):Wyświetl post
Ktoś ściągną już nowego NFS ?Jakieś opinie ?
Nie polecam

Pograć przyjemnie można chyba tylko na kierownicy (chociaż niektórzy ich posiadacze też narzekają) gdyż na klawiaturze model jazdy jest tak tragiczny, że ma się ochotę grę rzucić w kąt.. samochody prowadzą się jak po lodzie, albo jakaś łódka... Żadna też z tej gry symulacja, jak media ją kreują, bo to po prostu nieprzystępna arkadówka. Nawet w rFactora byłem w stanie sobie dobrze radzić grając na klawiaturze, a tutaj po kilku godzinach mam już dość. Do tego trzeba jeszcze dodać praktycznie brak możliwości tuningu wizualnego i malowania samochodu (tzn. malowanie jako takie jest, ale jak spróbujecie to prawdopodobnie szybko się wam zabawy z tym odechce i wybierzecie któreś z domyślnych malowań).

Na plus chyba tylko oprawa audiowizualna. Dźwięki silników to muzyka dla uszu. Grafika jest bardzo przyzwoita i co więcej, dobrze zoptymalizowana gdyż gra chodzi na max. detalach na moim 2-letnim kompie.
If you have a closed mind do the same with your mouth.
Odpowiedz cytując
brylant17
Senior Member

Stary 26.09.2009, 18:01
Ea miało przeciek ktoś podp*** płytkę z Fifa 10 jest już dostępna w necie od kilku godzin xD
Odpowiedz cytując
wislak_92
Senior Member

Od: 03.2007

Stary 26.09.2009, 18:09
brylant17 napisał(a):Wyświetl post
Ea miało przeciek ktoś podp*** płytkę z Fifa 10 jest już dostępna w necie od kilku godzin xD
Od kilkunastu.

Poleci ktos jakas strzelanke lub wyscigi na starszego kompa?
Oprocz CSa, CODa, NFSa, Colina, Trackmanii.
Ostatnio edytowane przez wislak_92 : 26.09.2009 o godz. 18:11.
"Nikt nie wymaga od Was samych zwycięstw. Czasem i przegrać przychodzi. Ale każdy ma prawo żądać od Was ambitnej i nieustępliwej walki. Nie dopuście do tego, aby ludzie uznali was za niegodnych...podania ręki". - Henryk Reyman
Odpowiedz cytując
Genio
Senior Member

Od: 12.2002

Stary 26.09.2009, 18:15
wislak_92 napisał(a):Wyświetl post
Od kilkunastu.

Poleci ktos jakas strzelanke lub wyscigi na starszego kompa?
Oprocz CSa, CODa, NFSa, Colina, Trackmanii.
jak wyścigi to rFactor
jak strzelanka to Americas Army 3.0
Ostatnio edytowane przez Genio : 26.09.2009 o godz. 18:37.
Odpowiedz cytując
Genio
Senior Member

Stary 26.09.2009, 18:17
szarkoz napisał(a):Wyświetl post
Nie polecam

Pograć przyjemnie można chyba tylko na kierownicy (chociaż niektórzy ich posiadacze też narzekają) gdyż na klawiaturze model jazdy jest tak tragiczny, że ma się ochotę grę rzucić w kąt.. samochody prowadzą się jak po lodzie, albo jakaś łódka... Żadna też z tej gry symulacja, jak media ją kreują, bo to po prostu nieprzystępna arkadówka. Nawet w rFactora byłem w stanie sobie dobrze radzić grając na klawiaturze, a tutaj po kilku godzinach mam już dość. Do tego trzeba jeszcze dodać praktycznie brak możliwości tuningu wizualnego i malowania samochodu (tzn. malowanie jako takie jest, ale jak spróbujecie to prawdopodobnie szybko się wam zabawy z tym odechce i wybierzecie któreś z domyślnych malowań).

Na plus chyba tylko oprawa audiowizualna. Dźwięki silników to muzyka dla uszu. Grafika jest bardzo przyzwoita i co więcej, dobrze zoptymalizowana gdyż gra chodzi na max. detalach na moim 2-letnim kompie.
zauwazylem ten sam mankament w prowadzeniu pojazdow, i wydaje mi sie ze rozwiazaniem byloby szybsze centrowanie kierownicy po skrecie, ale nie wiem ktora, i czy w ogole ktoras, opcja za to odpowiada
Odpowiedz cytując
Genio
Senior Member

Stary 27.09.2009, 12:18
musze przyznac ze wersje 2010 obu gier pilkarskich FIFA i PES na PC wyszly calkiem przyzwoite, są to rozne gry, ale w obu mozna doszukac sie kilku istotonych plusow, jezeli ma sie ochote na pilke rodem z boisk, czyli kopanine i żmudne konstruowanie akcji gdzie wyjscie sam na sam zdarzy sie gora dwa razy w meczu to siegnie po FIFE, jezeli natomiast potrzeba finezyjnosci i piekna futbolu to bardziej nada sie do tych celow PES, sam przyznam ze pierwszy raz tak chetnie wlączam obie gry na zmiane, a przyznac trzeba ze owszem od 10 lat co roku testuje obie gry ale juz nie pamietam kiedy w ktorąs gralem dluzej niz 2 dni [czasy chyba PESa 6 i World Cup 98], tak wiec jest zdecydowanie lepiej
tyle o grywalnosci, jezeli natomiast o grafike sie rozchodzi to FIFA spoczęła na laurach, ale nie to jest najwazniejsze
Ostatnio edytowane przez Genio : 27.09.2009 o godz. 12:21.
Odpowiedz cytując
Watts
Senior Member

Od: 04.2005

Stary 02.10.2009, 12:34
Polecicie jakiś nowszy, fajny FPS o tematyce II WŚ? (albo I WŚ, jeśli cokolwiek takiego istnieje )
Odpowiedz cytując
WILU TS
Banita

Od: 07.2005

Stary 02.10.2009, 13:15
Może najnowszy Wolfenstein ? Jakoś specjalnie go nie polecam bo są tam elementy SF ale niemniej jednak warto zagrać bo niezła sieczka
Odpowiedz cytując

Wstecz   Forum Kibiców Wisły Kraków > Inne > Hyde Park (moderowane)

Odpowiedź

Zasady wysyłania postów