|
|||||||
| Wisła Kraków - piłka nożna Tutaj możesz spokojnie i rzeczowo porozmawiać o wszystkich tematach związanych z "Białą Gwiazdą". Pokój z założenia zawierać ma tematy dotyczące drużyny. |
![]() |
|
|
Narzędzia tematu | Tryby wyświetlania |
|
Senior Member
Od: 07.2006
Offline |
|
|
Standard zamarznie na Reymonta, jak rok temu Braga na Lechu.Fajnie byłoby ze 2-0 wygrac z Belgami..
|
|
|
|
Senior Member
Od: 12.2008
Offline |
|
|
jak ma zamarznąć skoro sami grają teraz przy -10 stopniach ?
|
|
|
|
Senior Member
Od: 09.2011
Offline |
|
|
Szybciej nasi zmarzną, połowa naszych to w końcu z ciepłych krajów jest
![]() |
|
|
|
Senior Member
Od: 02.2010
Offline |
|
|
a w dniu meczu ma być -4 a nie -10
niech wygra lepszy i tyle ![]() ![]() "Jeżeli walczysz możesz przegrać, jeżeli nie walczysz już przegrałeś"
"Nikt nie wymaga od Was samych zwycięstw. Czasem i przegrać przychodzi. Ale każdy ma prawo żądać od Was ambitnej i nieustępliwej walki. Nie dopuśćcie do tego, aby ludzie uznali was za niegodnych... podania ręki." |
|
|
|
Senior Member
Od: 04.2009
Offline |
|
|
Mi cos intuicja mówi ze nie bedzie tak źle i 2-0 dla nas.
Oby. ![]()
GENERALNIE TO WIADOMO CO
|
|
|
|
Senior Member
Od: 06.2010
Offline |
|
|
Jeśli chcemy awansować to 2-0 minimum. Boję się że jeśli nawet wygramy 1-0 to może okazać się to za mało przy ich fanatycznej publiczności na tak dużym obiekcie i przy tak sportowo trudnym rywalem. Przypominam Apoel
|
|
|
|
Senior Member
Od: 04.2004
Offline |
|
|
|
Senior Member
Od: 02.2004
Offline |
|
|
Z Apoelem za gorąco, teraz za zimno, może wprowadzić kolesia który macha chorągiewką - jak w skokach. W razie czego nie dopuści do meczu bo są "złe warunki"
![]() ![]()
.
. |
|
|
|
Senior Member
Od: 04.2011
Offline |
|
|
skoro oni są fanatyczni to kim my jesteśmy w ich oczach?
![]() ![]() "Przyjaciele , Rodzina i Wisła"
|
|
|
|
Senior Member
Od: 11.2009
Offline |
|
|
Z naszą obroną to w....... murowany będzie.
![]() "JEDNA WIARA JEDEN KLUB WISŁA KRAKÓW AŻ PO GRÓB"
![]() |
|
|
|
Socios Wisła Kraków
Od: 11.2008
Offline |
|
|
Standard rozpracowany - na pewno bedzie ciezko.
http://www.wisla.krakow.pl/pl/aktual...enerem_bahrem/ |
|
|
|
Senior Member
Od: 08.2003
Offline |
|
|
To już nie grupa więc może nie będzie lekceważenia jak Odense w pierwszy meczu grupowym...
|
|
|
|
Socios Wisła Kraków
Od: 06.2005
Offline |
|
|
a z Odense zlekceważyli ?
prosze Cie zagraliśmy przesłabo i dlatego przegraliśmy ![]()
cały nasz chuligański trud tobie ukochana ojczyzno
![]()
|
|
|
|
Senior Member
Od: 08.2003
Offline |
|
|
Pierwsza połowa to była gra na stojąco - obejrzyj sobie raz jeszcze. W drugiej naszym gwiazdkom zaczęło się chcieć biegać i powinno być 2:1 dla nas... A to, że mamy obronę na poziomie takim jak z czasów Karabachu to inna sprawa.
|
|
|
|
Socios Wisła Kraków
Od: 06.2005
Offline |
|
|
powtórek oglądał nie będe bo inaczej sie ocenia mecz przez pryzmat Tv a inaczej jak patrzysz z boku.
Zagraliśmy megapytę i nie bede tłumaczył profesjonalistów ze odpuścili. Bo jakby odpuścili pierwszy mecz w grupie to oni są bandą ch**a a nie profesjonalistami. Juz po 5 minutach i wslizgu Chaveza widac było ze Nasza obrona słabą jest ... a i w ogole to popularne "grali na stojąco" .. - tak sie gra jak sie nie ma pomysłu na grę... ![]()
cały nasz chuligański trud tobie ukochana ojczyzno
![]()
|
|
|
|
Senior Member
Od: 04.2011
Offline |
|
|
Hmm... i tak ich tłumaczysz? Wolałbym rzeczy zagrali kichę , ale z ambicją niż grać na aby zagrali na stojąco .
PS. Za taką kasę to bym biegał od bramki do bramki. ![]() ![]() "Przyjaciele , Rodzina i Wisła"
|
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
|
Gdyby nas Fulham nie olał i Twente nie wystawiło tak słabego składu w ostatnim meczu to temat Wisły w Europejskich Pucharach byłby już zamknięty. Mam nadzieję że przez okres przygotowawczy lepiej się zgrali(mamy w końcu ten sam skład) i nabrali pewnego doświadczenia po fazie grupowej. Patrząc na naszą obronę mecz pewnie nie będzie nudny (Pereiko raczej nie będzie się nudził) a nam przysporzy adrenaliny. Plusem jest że faktycznie Standard delikatnie nas lekceważy dlatego pierwszy mecz musi dać nam dużą zaliczkę przed rewanżem.
|
|
|
|
Senior Member
Od: 11.2008
Offline |
|
![]()
★ ★ ★ WISŁA KRA KÓW ★ ★ ★ ★ ARMIA BIAŁEJ GWIAZDY ★ ★ ★
![]() ![]() ✪✪✪✪ ✰✰✰✰ |
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
|
Fakt, masz rację że nie graliśmy pewnym składem co miało ogromny wpływ na postawę drużyny ale ja nie martwię się o ofensywę a defensywę. W fazie grupowej mieliśmy atak dość przyzwoity z Bitonem na czele(wiadomo że z Meliksonem czy Małeckim to nieporównanie) ale obrona pozostawia wiele do zarzucenia. Teraz mocny przeciwnik będzie mocno zmotywowany i stracona bramka u siebie może nas pogrążyć. PS. W sumie to zobaczymy w Czwartek bo teraz to gadka o dupie Maryni która nic nie zmieni.
|
|
|
|
Junior Member
Od: 07.2009
Offline |
|
|
Witam, mam pytanie odnośnie najbliższego meczu z Standardem Liege. Mianowicie czy inna osoba może kupić mi bilet na ten mecz ? Ja i ta osoba nie posiadamy karty kibica. Czy bez problemu wejdę na mecz ? Nie wiem jak to teraz funkcjonuje na stadionie bo dawniej nie było problemu ,a teraz w ekstraklasie takiej opcji nie ma. Pozdrawiam
|
|
|
|
Senior Member
Od: 06.2011
Offline |
|
![]()
"Franek ma swoje zdanie, z którym sam się nie zgadza" - Jan Tomaszewski
|
|
|
|
Junior Member
Od: 07.2009
Offline |
|
|
OK dzięki . PZDR
|
|
|
|
Senior Member
Od: 05.2010
Offline |
|
|
Może piłkarze Standardu wezmą przykład z piłkarzy Barcelony, którzy wydawali się być wczoraj na meczu z Osasuną wielce obrażeni na warunki, jakie im sprezentowała pogoda. Jeśli zagramy tak jak Osasuna w tym meczu, to o awans jestem spokojny
|
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
|
wątpię aby Standard aż tak bardzo się przestraszył pogody( podobno ostatnio grali na śniegu). Standard nie jest Barceloną aby sobie narzekać. Wyjdą do meczu na poważnie tak jak my, obyśmy byli lepiej dysponowani
|
|
|
|
Senior Member
Od: 08.2009
Offline |
|
|
musimy tez zdac sobie sprawe ze jestesmy beneficjentem systemu grupowego , gdyby byl pucharowy , to odpadlibysmy w kazdym z 3 dwumeczow (tzn jak odpadlibysmy w pierwszym to pozostalych dwoch by juz nie bylo - ale kazdy z nich jest w plecy wiec nie ma co sie zastanawiac w jakiej bylyby kolejnosci)
Wisla - Twente 3:5 Wisla - Fulham 2:4 Wisla - Odense 3:4 |
|
|
|
Senior Member
Od: 06.2009
Offline |
|
|
Oglądałem Standard tuż przed serią ich zwycięstw , z Westerlo na wyjeździe ( 0:0 ) .
To co zobaczyłem nie zdziwiło mnie , grali na wysokim poziomie , indywidualnie mają lepszych zawodników od nas, niektórzy naprawdę potrafią zakręcić albo oddać dobry strzał z każdej pozycji . Jak zwykle mam tak,że im bliżej do meczu tym mniejszy optymizm, ale czuję ,że Wisła zagra z zębem i da nam trochę radości )Śniło mi się,że jakimś cudem na mecz nie poszedłem tylko oglądałem w TV , wygraliśmy 1:0 po strzale Bitona w 80. minucie z 30 metrów po ziemi , w dodatku rykoszet. A najlepsze jest to,że sprawdziłem zaraz po tym wynik Legii i przegrali 1:5 u siebie,mimo ,że prowadzili 1:0 od 3 minuty ))![]()
Należę do Socios Wisła Kraków od 11/2018
|
|
|
|
Senior Member
Od: 06.2006
Offline |
|
ja wiem czy to tacy fanatycy? niby jest ich duzo ,po 30 tys na meczu i w sumie zawsze maja komplet,ale doping nie robi jakiegos mocnego wrazenia,nie mamy sie napewno czego wstydzic w porownaniu do dopingu na R22 przy mniejszej widowni. A jutro graja z Anderlechtem o 14;30 ![]() ![]()
WISŁA KRÓLOWA POLSKI
|
|
|
|
Senior Member
Od: 01.2012
Offline |
|
|
|
|
|
Lokalny Patriota
Od: 05.2005
Offline |
|
|
U siebie wygrać bez straty bramki i na wyjeździe murarka i gra z kontry. Jakie to wszystko w teorii łatwe i możliwe do realizacji. Mam nadzieję jednak, że aura okaże się łaskawa i nie będzie opadów śniegu, które wpłyną na jakość murawy, bo wiadomo, że to sprzyjać będzie grze obronnej, a Standard wcale wygrać tutaj nie musi. Zobaczymy, jestem optymistą, bo to nie jest hegemon europejskiej piłki, a takie mogliśmy wylosować.
![]() |
|
|

|
||||||
![]() |
|
|