The White Star Division - Wisła Kraków

Wstecz   Forum Kibiców Wisły Kraków > Wisła Kraków > Wisła Kraków - piłka nożna
Nazwa użytkownika
Hasło

Wisła Kraków - piłka nożna Tutaj możesz spokojnie i rzeczowo porozmawiać o wszystkich tematach związanych z "Białą Gwiazdą". Pokój z założenia zawierać ma tematy dotyczące drużyny.

Odpowiedź

Narzędzia tematu Tryby wyświetlania
AYALA
Senior Member

Od: 07.2006

Ignoruj użytkownika Pomoc
Stary 11.02.2012, 13:42
Standard zamarznie na Reymonta, jak rok temu Braga na Lechu.Fajnie byłoby ze 2-0 wygrac z Belgami..
Odpowiedz cytując
MichaelMyers
Senior Member

Od: 01.2012

Stary 11.02.2012, 13:53
AYALA napisał(a):Wyświetl post
Standard zamarznie na Reymonta, jak rok temu Braga na Lechu.Fajnie byłoby ze 2-0 wygrac z Belgami..
Bez przesady Belgia to nie Portugalia tam tez tamperatura spada blisko zera i pada snieg.Oczywiscie u nas jest zimniej, ale nie jest to w tej chwili jakas kolosalna roznica, chyba, ze bedzie ponizej - 10 na co licze
Odpowiedz cytując
sevenheaven
Senior Member

Od: 12.2008

Stary 11.02.2012, 13:58
jak ma zamarznąć skoro sami grają teraz przy -10 stopniach ?
Odpowiedz cytując
fresh.cie
Senior Member

Od: 09.2011

Stary 11.02.2012, 14:49
Szybciej nasi zmarzną, połowa naszych to w końcu z ciepłych krajów jest
Odpowiedz cytując
neq.
Senior Member

Od: 02.2010

Stary 11.02.2012, 15:11
a w dniu meczu ma być -4 a nie -10
niech wygra lepszy i tyle
"Jeżeli walczysz możesz przegrać, jeżeli nie walczysz już przegrałeś"

"Nikt nie wymaga od Was samych zwycięstw. Czasem i przegrać przychodzi. Ale każdy ma prawo żądać od Was ambitnej i nieustępliwej walki. Nie dopuśćcie do tego, aby ludzie uznali was za niegodnych... podania ręki."

Odpowiedz cytując
El'kabat
Senior Member

Od: 04.2009

Stary 11.02.2012, 15:13
Mi cos intuicja mówi ze nie bedzie tak źle i 2-0 dla nas.
Oby.
GENERALNIE TO WIADOMO CO
Odpowiedz cytując
Kryniu
Senior Member

Od: 06.2010

Stary 11.02.2012, 15:24
Jeśli chcemy awansować to 2-0 minimum. Boję się że jeśli nawet wygramy 1-0 to może okazać się to za mało przy ich fanatycznej publiczności na tak dużym obiekcie i przy tak sportowo trudnym rywalem. Przypominam Apoel
Odpowiedz cytując
zim zum
Senior Member

Od: 04.2004

Stary 11.02.2012, 15:51
AYALA napisał(a):Wyświetl post
Ostatnio w Belgii grali na śniegu.
Odpowiedz cytując
tofik
Senior Member

Od: 02.2004

Stary 11.02.2012, 15:53
Z Apoelem za gorąco, teraz za zimno, może wprowadzić kolesia który macha chorągiewką - jak w skokach. W razie czego nie dopuści do meczu bo są "złe warunki"
..
Odpowiedz cytując
zgrybus
Senior Member

Od: 04.2011

Stary 11.02.2012, 16:23
Kryniu napisał(a):Wyświetl post
przy ich fanatycznej publiczności na tak dużym obiekcie
skoro oni są fanatyczni to kim my jesteśmy w ich oczach?
"Przyjaciele , Rodzina i Wisła"
Odpowiedz cytując
Teqcontroller
Senior Member

Od: 11.2009

Stary 11.02.2012, 16:31
Z naszą obroną to w....... murowany będzie.
"JEDNA WIARA JEDEN KLUB WISŁA KRAKÓW AŻ PO GRÓB"

Odpowiedz cytując
mitmichael
Socios Wisła Kraków

Od: 11.2008

Stary 11.02.2012, 16:54
Standard rozpracowany - na pewno bedzie ciezko.
http://www.wisla.krakow.pl/pl/aktual...enerem_bahrem/
Odpowiedz cytując
thechris
Senior Member

Od: 08.2003

Stary 11.02.2012, 17:25
To już nie grupa więc może nie będzie lekceważenia jak Odense w pierwszy meczu grupowym...
Odpowiedz cytując
szprotson
Socios Wisła Kraków

Od: 06.2005

Stary 11.02.2012, 18:15
a z Odense zlekceważyli ?

prosze Cie

zagraliśmy przesłabo i dlatego przegraliśmy
cały nasz chuligański trud tobie ukochana ojczyzno

Odpowiedz cytując
thechris
Senior Member

Od: 08.2003

Stary 11.02.2012, 18:53
Pierwsza połowa to była gra na stojąco - obejrzyj sobie raz jeszcze. W drugiej naszym gwiazdkom zaczęło się chcieć biegać i powinno być 2:1 dla nas... A to, że mamy obronę na poziomie takim jak z czasów Karabachu to inna sprawa.
Odpowiedz cytując
szprotson
Socios Wisła Kraków

Od: 06.2005

Stary 11.02.2012, 19:03
powtórek oglądał nie będe bo inaczej sie ocenia mecz przez pryzmat Tv a inaczej jak patrzysz z boku.

Zagraliśmy megapytę i nie bede tłumaczył profesjonalistów ze odpuścili. Bo jakby odpuścili pierwszy mecz w grupie to oni są bandą ch**a a nie profesjonalistami.
Juz po 5 minutach i wslizgu Chaveza widac było ze Nasza obrona słabą jest ...

a i w ogole to popularne "grali na stojąco" .. - tak sie gra jak sie nie ma pomysłu na grę...
cały nasz chuligański trud tobie ukochana ojczyzno

Odpowiedz cytując
zgrybus
Senior Member

Od: 04.2011

Stary 11.02.2012, 19:06
thechris napisał(a):Wyświetl post
Pierwsza połowa to była gra na stojąco - obejrzyj sobie raz jeszcze.
Hmm... i tak ich tłumaczysz? Wolałbym rzeczy zagrali kichę , ale z ambicją niż grać na aby zagrali na stojąco .
PS. Za taką kasę to bym biegał od bramki do bramki.
"Przyjaciele , Rodzina i Wisła"
Odpowiedz cytując
Kryniu
Senior Member

Stary 11.02.2012, 20:09
Gdyby nas Fulham nie olał i Twente nie wystawiło tak słabego składu w ostatnim meczu to temat Wisły w Europejskich Pucharach byłby już zamknięty. Mam nadzieję że przez okres przygotowawczy lepiej się zgrali(mamy w końcu ten sam skład) i nabrali pewnego doświadczenia po fazie grupowej. Patrząc na naszą obronę mecz pewnie nie będzie nudny (Pereiko raczej nie będzie się nudził) a nam przysporzy adrenaliny. Plusem jest że faktycznie Standard delikatnie nas lekceważy dlatego pierwszy mecz musi dać nam dużą zaliczkę przed rewanżem.
Odpowiedz cytując
palikot
Senior Member

Od: 11.2008

Stary 11.02.2012, 20:22
Gdyby nas Fulham nie olał i Twente nie wystawiło tak słabego składu w ostatnim meczu to temat Wisły w Europejskich Pucharach byłby już zamknięty. Mam nadzieję że przez okres przygotowawczy lepiej się zgrali(mamy w końcu ten sam skład) i nabrali pewnego doświadczenia po fazie grupowej. Patrząc na naszą obronę mecz pewnie nie będzie nudny (Pereiko raczej nie będzie się nudził) a nam przysporzy adrenaliny. Plusem jest że faktycznie Standard delikatnie nas lekceważy dlatego pierwszy mecz musi dać nam dużą zaliczkę przed rewanżem.
my to pewnie w każdym meczu graliśmy najslilniejszym składem... z Meliksonem, Sobolem, Małym i Ilievem na czele...
★ ★ ★ WISŁA KRA KÓW ★ ★ ★ ★ ARMIA BIAŁEJ GWIAZDY ★ ★ ★

✪✪✪✪ ✰✰✰✰
Odpowiedz cytując
Kryniu
Senior Member

Stary 11.02.2012, 20:34
Fakt, masz rację że nie graliśmy pewnym składem co miało ogromny wpływ na postawę drużyny ale ja nie martwię się o ofensywę a defensywę. W fazie grupowej mieliśmy atak dość przyzwoity z Bitonem na czele(wiadomo że z Meliksonem czy Małeckim to nieporównanie) ale obrona pozostawia wiele do zarzucenia. Teraz mocny przeciwnik będzie mocno zmotywowany i stracona bramka u siebie może nas pogrążyć. PS. W sumie to zobaczymy w Czwartek bo teraz to gadka o dupie Maryni która nic nie zmieni.
Odpowiedz cytując
Made in Poland
Junior Member

Od: 07.2009

Stary 11.02.2012, 20:37
Witam, mam pytanie odnośnie najbliższego meczu z Standardem Liege. Mianowicie czy inna osoba może kupić mi bilet na ten mecz ? Ja i ta osoba nie posiadamy karty kibica. Czy bez problemu wejdę na mecz ? Nie wiem jak to teraz funkcjonuje na stadionie bo dawniej nie było problemu ,a teraz w ekstraklasie takiej opcji nie ma. Pozdrawiam
Odpowiedz cytując
Fiti
Senior Member

Od: 06.2011

Stary 11.02.2012, 20:40
Made in Poland napisał(a):Wyświetl post
Witam, mam pytanie odnośnie najbliższego meczu z Standardem Liege. Mianowicie czy inna osoba może kupić mi bilet na ten mecz ? Ja i ta osoba nie posiadamy karty kibica. Czy bez problemu wejdę na mecz ? Nie wiem jak to teraz funkcjonuje na stadionie bo dawniej nie było problemu ,a teraz w ekstraklasie takiej opcji nie ma. Pozdrawiam
Tak, tylko osoba kupująca musi mieć swój i twój numer pesel. Pozdrawiam
"Franek ma swoje zdanie, z którym sam się nie zgadza" - Jan Tomaszewski
Odpowiedz cytując
Made in Poland
Junior Member

Od: 07.2009

Stary 11.02.2012, 21:25
OK dzięki . PZDR
Odpowiedz cytując
delukas96
Senior Member

Od: 05.2010

Stary 12.02.2012, 00:20
Może piłkarze Standardu wezmą przykład z piłkarzy Barcelony, którzy wydawali się być wczoraj na meczu z Osasuną wielce obrażeni na warunki, jakie im sprezentowała pogoda. Jeśli zagramy tak jak Osasuna w tym meczu, to o awans jestem spokojny
Odpowiedz cytując
Kryniu
Senior Member

Stary 12.02.2012, 00:26
wątpię aby Standard aż tak bardzo się przestraszył pogody( podobno ostatnio grali na śniegu). Standard nie jest Barceloną aby sobie narzekać. Wyjdą do meczu na poważnie tak jak my, obyśmy byli lepiej dysponowani
Odpowiedz cytując
Mocny
Senior Member

Od: 08.2009

Stary 12.02.2012, 00:46
musimy tez zdac sobie sprawe ze jestesmy beneficjentem systemu grupowego , gdyby byl pucharowy , to odpadlibysmy w kazdym z 3 dwumeczow (tzn jak odpadlibysmy w pierwszym to pozostalych dwoch by juz nie bylo - ale kazdy z nich jest w plecy wiec nie ma co sie zastanawiac w jakiej bylyby kolejnosci)

Wisla - Twente 3:5
Wisla - Fulham 2:4
Wisla - Odense 3:4
Odpowiedz cytując
blanco
Senior Member

Od: 06.2009

Stary 12.02.2012, 01:00
Oglądałem Standard tuż przed serią ich zwycięstw , z Westerlo na wyjeździe ( 0:0 ) .
To co zobaczyłem nie zdziwiło mnie , grali na wysokim poziomie , indywidualnie mają lepszych zawodników od nas, niektórzy naprawdę potrafią zakręcić albo oddać dobry strzał z każdej pozycji .
Jak zwykle mam tak,że im bliżej do meczu tym mniejszy optymizm, ale czuję ,że Wisła zagra z zębem i da nam trochę radości )
Śniło mi się,że jakimś cudem na mecz nie poszedłem tylko oglądałem w TV , wygraliśmy 1:0 po strzale Bitona w 80. minucie z 30 metrów po ziemi , w dodatku rykoszet.
A najlepsze jest to,że sprawdziłem zaraz po tym wynik Legii i przegrali 1:5 u siebie,mimo ,że prowadzili 1:0 od 3 minuty ))
Należę do Socios Wisła Kraków od 11/2018
Odpowiedz cytując
Wojtas
Senior Member

Od: 06.2006

Stary 12.02.2012, 01:01
Jeśli chcemy awansować to 2-0 minimum. Boję się że jeśli nawet wygramy 1-0 to może okazać się to za mało przy ich fanatycznej publiczności na tak dużym obiekcie i przy tak sportowo trudnym rywalem. Przypominam Apoel

ja wiem czy to tacy fanatycy?

niby jest ich duzo ,po 30 tys na meczu i w sumie zawsze maja komplet,ale doping nie robi jakiegos mocnego wrazenia,nie mamy sie napewno czego wstydzic w porownaniu do dopingu na R22 przy mniejszej widowni.

A jutro graja z Anderlechtem o 14;30
WISŁA KRÓLOWA POLSKI
Odpowiedz cytując
MichaelMyers
Senior Member

Od: 01.2012

Stary 12.02.2012, 05:41
Mocny napisał(a):Wyświetl post
musimy tez zdac sobie sprawe ze jestesmy beneficjentem systemu grupowego , gdyby byl pucharowy , to odpadlibysmy w kazdym z 3 dwumeczow (tzn jak odpadlibysmy w pierwszym to pozostalych dwoch by juz nie bylo - ale kazdy z nich jest w plecy wiec nie ma co sie zastanawiac w jakiej bylyby kolejnosci)

Wisla - Twente 3:5
Wisla - Fulham 2:4
Wisla - Odense 3:4
Tak, ale wez pod uwage. ze w grupie gralo sie na innych zasadach.Przegrywajac w Londynie czy Enschede odkrywalismy sie, bo tak naprawde to nie mialo znaczenia jaka roznica goli przegramy.Napewno nie gralibysmy tak otwartej pilki z tymi druzynami na wyjazdach przy zasadach pucharowych, zreszta w tamtych wyjazdach Wisla wygladala jakby przyjechala bez trenera.
Odpowiedz cytując
_ukoL
Lokalny Patriota

Od: 05.2005

Stary 12.02.2012, 10:36
U siebie wygrać bez straty bramki i na wyjeździe murarka i gra z kontry. Jakie to wszystko w teorii łatwe i możliwe do realizacji. Mam nadzieję jednak, że aura okaże się łaskawa i nie będzie opadów śniegu, które wpłyną na jakość murawy, bo wiadomo, że to sprzyjać będzie grze obronnej, a Standard wcale wygrać tutaj nie musi. Zobaczymy, jestem optymistą, bo to nie jest hegemon europejskiej piłki, a takie mogliśmy wylosować.
Liga niezwykłych dżentelmenów: Retro Liga

Odpowiedz cytując

Wstecz   Forum Kibiców Wisły Kraków > Wisła Kraków > Wisła Kraków - piłka nożna

Odpowiedź

Zasady wysyłania postów