The White Star Division - Wisła Kraków

Wstecz   Forum Kibiców Wisły Kraków > Wisła Kraków > Wisła Kraków - piłka nożna
Nazwa użytkownika
Hasło

Wisła Kraków - piłka nożna Tutaj możesz spokojnie i rzeczowo porozmawiać o wszystkich tematach związanych z "Białą Gwiazdą". Pokój z założenia zawierać ma tematy dotyczące drużyny.

Odpowiedź

Narzędzia tematu Tryby wyświetlania
nolek
Junior Member

Od: 02.2012

Ignoruj użytkownika Pomoc
Stary 08.02.2012, 19:41
Witam jedzie ktoś może z okolic rzeszowa na mecz ze standardem w Krakowie? i ma wolne miejsce? albo pociagiem? Bylbym chetny bo nas jest 6 i do jednego auta sie nie zabierzemy.
Odpowiedz cytując
WISŁAZWE
WISŁA KRAKÓW

Od: 06.2008

Stary 08.02.2012, 19:55
Panowie troszkę, temat o meczach Wisły w LE zszedł na temat biletów, rozumiem że jest pewna zależność to normalne ale zdecydowałem się przenieść waszą dyskusję do odpowiedniego tematu - Bilety
Odpowiedz cytując
kuba7k
Member

Od: 06.2004

Stary 09.02.2012, 12:01
A od jupiterów, zamkniętej bryły obecności 20tys ludzi i ogrzewanej murawy ta temperatura nie wskoczy z 6stopni do góry?
WISŁA KRAKOW........
Odpowiedz cytując
JrQ-
Senior Member

Od: 10.2006

Stary 09.02.2012, 13:30
Nie, u nas jest zawsze wyppiizd na stadionie
Dlatego, według mnie to żadne oddymianie nie byloby potrzebne.
Odpowiedz cytując
foxtrot_green
Senior Member

Od: 01.2012

Stary 09.02.2012, 17:47
Zamkniętej bryły? Od okrąglaka będzie ostro wiało. :/
Odpowiedz cytując
Smyrgu
Blood Brothers

Od: 11.2002

Stary 09.02.2012, 19:42
dla mnie rywalizacja z Liege ma oprocz wymiaru sportowego rowniez wymiar prywatny licze a nawet jestem rpzekonany ze belgowie beda schodzic na Sclessin ze spuszczonymi glowami a pozniej beda mi wisieć skrzynke dobrego scotch'a
BRUCE SPRINGSTEEN & THE E-STREET BAND

"This music is forever for me. It's the stage thing, that rush moment that you live for. It never lasts, but that's what you live for."
--Bruce Springsteen
Odpowiedz cytując
cinekw
Senior Member

Od: 08.2006

Stary 09.02.2012, 22:38
Do meczu pozostał tydzień, a nasi "świetni" marketingowcy nie robią nic co mogłoby przyciągnąć kibiców.. NIC!!! Nigdzie nie słychać, że za tydzien gramy w 1/16 LE!!! Jak to k***** jest, że największy polski klub nie potrafi przeprowadzić żadnej udanej akcji marketingowej!! Ja się pytam co robię te osoby które za to odpowiadają... Legia sprzedała prawie 30tys. na Sporting, u nas jest w tej chwili pewnie 10tys przy dobrych wiatrach.. Po prostu brak mi słów, które mogłyby opisać amatorke naszego zarządu!
Odpowiedz cytując
Reser
Senior Member

Od: 01.2006

Stary 09.02.2012, 23:10
cinekw,

A co mistrzowska pod względem marketingowym Legia takiego robi, że aż tyle biletów sprzedała? Strejlau truskawki z Hiszpanii będzie rozdawał?
Odpowiedz cytując
Kurz
Senior Member

Od: 11.2006

Stary 09.02.2012, 23:17
Reser napisał(a):Wyświetl post
cinekw,

A co mistrzowska pod względem marketingowym Legia takiego robi, że aż tyle biletów sprzedała? Strejlau truskawki z Hiszpanii będzie rozdawał?
Legia nie za bardzo musi się wysilać, 2 razy więcej mieszkańców wystarczy, żeby łatwiej było zapełnić stadion.
Odpowiedz cytując
_ukoL
Lokalny Patriota

Od: 05.2005

Stary 09.02.2012, 23:18
cinekw napisał(a):Wyświetl post
Do meczu pozostał tydzień, a nasi "świetni" marketingowcy nie robią nic co mogłoby przyciągnąć kibiców.. NIC!!! Nigdzie nie słychać, że za tydzien gramy w 1/16 LE!!! Jak to k***** jest, że największy polski klub nie potrafi przeprowadzić żadnej udanej akcji marketingowej!! Ja się pytam co robię te osoby które za to odpowiadają... Legia sprzedała prawie 30tys. na Sporting, u nas jest w tej chwili pewnie 10tys przy dobrych wiatrach.. Po prostu brak mi słów, które mogłyby opisać amatorke naszego zarządu!
Skupili się na Superpucharze!
Liga niezwykłych dżentelmenów: Retro Liga

Odpowiedz cytując
blanco
Senior Member

Od: 06.2009

Stary 09.02.2012, 23:24
W ogóle nikt nie żyje tym meczem , wieczorem 14 grudnia wydawało się , że wszyscy "Wiślacy" nagli się obudzili , ale jak widać nie .
Po prostu mamy jedynie 15 tys. armię , a ,że nie ma sprzedaży internetowej to koneserom futbolu nie chce się iść na mrozie po bilety,albo jadą na narty , albo idą na imprezę , albo będzie im za zimno na stadionie albo cokolwiek...
Po za tym to rzeczywiście marketing u nas leży i kwiczy , SA powinna reklamować ten mecz wszędzie , nie tylko na Esce , billboardy na mieście to konieczność !

Jedyne czego K....A nie rozumiem , to dlaczego oni nie wprowadzają tej sprzedaży on-line . Przecież to śmieszny jak na Mistrza Polski wydatek , który zacznie generować potężne zyski .
Należę do Socios Wisła Kraków od 11/2018
Odpowiedz cytując
Dariook
Socios Wisła Kraków

Od: 07.2009

Stary 09.02.2012, 23:46
Standard Liege - zamek na piasku

http://www.rp.pl/artykul/12,808538-W...-kryzysie.html
Odpowiedz cytując
Wojtas
Senior Member

Od: 06.2006

Stary 09.02.2012, 23:49
Tez dziwie sie ze cicho sza o tym meczu

niewiem ile biletow poszlo,ale zaraz po losowaniu bylem pewny ze na tym meczu damy rade osiagnac 30 tys

dzis pukam sie za to po czole.....

1/16 ,fajny mecz a u nas jak gdyby nigdy nic
moze go nie ma
moze murzyn z Odense jednak nie trafil?
niewiem a moze nas kibicow satysfakcjonuje tylko final LE i to bylby jedyny mecz na ktorym ten stadion by sie zapelnil?

szlag czlowieka trafia
Ostatnio edytowane przez Wojtas : 09.02.2012 o godz. 23:52.
WISŁA KRÓLOWA POLSKI
Odpowiedz cytując
jaszczur90
Senior Member

Od: 07.2006

Stary 10.02.2012, 00:00
blanco napisał(a):Wyświetl post
W ogóle nikt nie żyje tym meczem , wieczorem 14 grudnia wydawało się , że wszyscy "Wiślacy" nagli się obudzili , ale jak widać nie .
Po prostu mamy jedynie 15 tys. armię , a ,że nie ma sprzedaży internetowej to koneserom futbolu nie chce się iść na mrozie po bilety,albo jadą na narty , albo idą na imprezę , albo będzie im za zimno na stadionie albo cokolwiek...
Po za tym to rzeczywiście marketing u nas leży i kwiczy , SA powinna reklamować ten mecz wszędzie , nie tylko na Esce , billboardy na mieście to konieczność !

Jedyne czego K....A nie rozumiem , to dlaczego oni nie wprowadzają tej sprzedaży on-line . Przecież to śmieszny jak na Mistrza Polski wydatek , który zacznie generować potężne zyski .
Plakaty, które są na "okrąglakach" są niestety nagminnie zrywane , niszczone ( zarówno reklamujące karnety jak i mecz ).
Odpowiedz cytując
geoazinho89
Junior Member

Od: 07.2011

Stary 10.02.2012, 13:01
Szczerze mówiąc to wogóle nie jest potrzebny taki stadion jak na mecze przychodzi maks 17tys. Wygląda to tragicznie jak tak duży stadion świeci pustkami. Osobiście wkurza mnie to tym bardziej że nie jestem z Krakowa i dojazd na mecz sporo mnie kosztuje, a nie ukrywam że przyjeżdżam za każdym razem (kiedy tylko mogę) i chciałbym wkońcu zobaczyć komplet, a już wiem teraz że i tym razem jego nie będzie, przykre...Co do braku sprzedaży internetowej to też jest skandal bo kibice z poza krakowa muszą wysyłać swoich znajomych żeby z łaski swojej stanęli w kolejce i kupili bilet. I nie chodzi tu o użalanie się tylko o realia jakie powinno się poprawić.
Ostatnio edytowane przez geoazinho89 : 10.02.2012 o godz. 13:06.
Odpowiedz cytując
zim zum
Senior Member

Od: 04.2004

Stary 10.02.2012, 13:05
O może prawie każdy wie, zatem skomasowana akcja marketingowa wiele nie pomoże.
Odpowiedz cytując
KOMINEK
ANAJNARAB

Od: 05.2004

Stary 10.02.2012, 15:51
U mnie na uczelni na reklamowych monitorach zawieszonych na korytarzach leci reklama
Odpowiedz cytując
zgrybus
Senior Member

Od: 04.2011

Stary 10.02.2012, 16:21
, u nas jest w tej chwili pewnie 10tys przy dobrych wiatrach..
Jak szwagier leciał kupić bilety mówił że na górne E nie ma miejsc. Wiec wydaje mi się że jest już +10tys.
"Przyjaciele , Rodzina i Wisła"
Odpowiedz cytując
art
Senior Member

Od: 11.2010

Stary 10.02.2012, 21:43
zgrybus napisał(a):Wyświetl post
Jak szwagier leciał kupić bilety mówił że na górne E nie ma miejsc. Wiec wydaje mi się że jest już +10tys.
Jak na górze E nie ma miejsc to nawet nieźle, pod uwagę trzeba brać, że dużo z E przeniosła się na A/B teraz, a to stali bywalcy, wiec może nie będzie tak tragicznie jak się kracze.
Odpowiedz cytując
!!IRIVER!!
Senior Member

Od: 08.2007

Stary 10.02.2012, 22:20
Ja tam jeszcze w Maxxie i w Antyradiu słyszałem ogłoszenia o karnetach i Liege. Nie wiem, czy tu leży problem, ciężko ludzi zmusić do pójścia na stadion - nazwa Liege chyba nie zachęca tłumów. Gdybyśmy grali z City lub United - już dawno nie byłoby biletów w kasach...
Odpowiedz cytując
cinekw
Senior Member

Od: 08.2006

Stary 10.02.2012, 22:38
Może ktoś podać chociażby 1 racjonalny powód dlaczego nie mamy sprzedaży internetowej? JEDEN?
Odpowiedz cytując
Voin
Senior Member

Od: 05.2011

Stary 10.02.2012, 23:24
Posiadanie internetowej sprzedaży biletów jest zbyt mainstreamowe.
Odpowiedz cytując
piopry
Junior Member

Od: 05.2011

Stary 11.02.2012, 00:49
Niestety prawda jest taka, że dział marketingu u nas działa dość słabo... Sam fakt, że jesteśmy mniejszym miastem niż Wawa i że mimo wszystko identyfikacja klubowa jest u nas bardziej wyraźna (nikt nie powie że w Wawie podział na Legię i Polonię jest podobny do krakowskiego) to mając taki potencjał jak drużyna Mistrza Polski + 1/16 Ligi Europy powinniśmy bez problemu sprzedać min. 20 tys biletów. Mówię tu o Standardzie Liege, a nie o sytuacji gdyby naszym rywalem był MU lub MC.
Odpowiedz cytując
allon
Senior Member

Od: 07.2008

Stary 11.02.2012, 00:58
Podstawowym problemem to jest brak sprzedaży internetowej
Sami sobie zdajecie sprawę ilu jest kibiców z poza Krakowa i dla nich to jest naprawdę wyczyn załatwić sobie 2 wolne terminy - na kupienie biletu a później obejrzenie meczu
Odpowiedz cytując
Acapelo
Senior Member

Od: 04.2008

Stary 11.02.2012, 10:02
3:0 pojedziemy frajerów u siebie
Odpowiedz cytując
dj_ibutti
Senior Member

Od: 02.2004

Stary 11.02.2012, 10:29
Zrozumcie wreszcie, że z marketingiem jest tak samo jak z transferami - robią to na co dostaną kasę...
KLUB FUTBOLU AMERYKAŃSKIEGO: KRAKÓW TIGERS
Odpowiedz cytując
WISŁAZWE
WISŁA KRAKÓW

Od: 06.2008

Stary 11.02.2012, 10:35
Bardzo proszę pytania w sprawie biletów kierować w odpowiednim dziale:

Temat poświęcony biletom
Odpowiedz cytując
zgrybus
Senior Member

Od: 04.2011

Stary 11.02.2012, 10:58
art napisał(a):Wyświetl post
Jak na górze E nie ma miejsc to nawet nieźle, pod uwagę trzeba brać, że dużo z E przeniosła się na A/B teraz, a to stali bywalcy, wiec może nie będzie tak tragicznie jak się kracze.
A dodajmy do tego też karnety. Tydzień-Dwa tygodnie temu podawali że sprzedano 8tys. Więc teraz na pewno jest 10+. Szkoda tylko że nie mamy żadnych informacji.
"Przyjaciele , Rodzina i Wisła"
Odpowiedz cytując
komek105
Junior Member

Od: 05.2007

Stary 11.02.2012, 11:31
A ja tam będę na 100% mimo, że jestem z południa Polski, szumu nie ma to fakt, a i sprzedaż internetowa by się przydała na Wiśle..
Odpowiedz cytując
geoazinho89
Junior Member

Od: 07.2011

Stary 11.02.2012, 12:34
To tak dla statystyk na 100% będzie 11 osób z lubelskiego busik wynajęty, bilety są także byleby do czwartku
Odpowiedz cytując

Wstecz   Forum Kibiców Wisły Kraków > Wisła Kraków > Wisła Kraków - piłka nożna

Odpowiedź

Zasady wysyłania postów