|
|||||||
| Wisła Kraków - piłka nożna Tutaj możesz spokojnie i rzeczowo porozmawiać o wszystkich tematach związanych z "Białą Gwiazdą". Pokój z założenia zawierać ma tematy dotyczące drużyny. |
![]() |
|
|
Narzędzia tematu | Tryby wyświetlania |
|
Junior Member
Od: 02.2012
Offline |
|
|
Witam jedzie ktoś może z okolic rzeszowa na mecz ze standardem w Krakowie? i ma wolne miejsce? albo pociagiem? Bylbym chetny bo nas jest 6 i do jednego auta sie nie zabierzemy.
|
|
|
|
Member
Od: 06.2004
Offline |
|
|
A od jupiterów, zamkniętej bryły obecności 20tys ludzi i ogrzewanej murawy ta temperatura nie wskoczy z 6stopni do góry?
![]()
WISŁA KRAKOW........
|
|
|
|
Senior Member
Od: 10.2006
Offline |
|
|
Nie, u nas jest zawsze wyppiizd na stadionie
![]() Dlatego, według mnie to żadne oddymianie nie byloby potrzebne. |
|
|
|
Senior Member
Od: 01.2012
Offline |
|
|
Zamkniętej bryły?
Od okrąglaka będzie ostro wiało. :/ |
|
|
|
Blood Brothers
Od: 11.2002
Offline |
|
|
dla mnie rywalizacja z Liege ma oprocz wymiaru sportowego rowniez wymiar prywatny licze a nawet jestem rpzekonany ze belgowie beda schodzic na Sclessin ze spuszczonymi glowami
a pozniej beda mi wisieć skrzynke dobrego scotch'a ![]() ![]()
BRUCE SPRINGSTEEN & THE E-STREET BAND
"This music is forever for me. It's the stage thing, that rush moment that you live for. It never lasts, but that's what you live for." --Bruce Springsteen |
|
|
|
Senior Member
Od: 08.2006
Offline |
|
|
Do meczu pozostał tydzień, a nasi "świetni" marketingowcy nie robią nic co mogłoby przyciągnąć kibiców.. NIC!!! Nigdzie nie słychać, że za tydzien gramy w 1/16 LE!!! Jak to k***** jest, że największy polski klub nie potrafi przeprowadzić żadnej udanej akcji marketingowej!! Ja się pytam co robię te osoby które za to odpowiadają... Legia sprzedała prawie 30tys. na Sporting, u nas jest w tej chwili pewnie 10tys przy dobrych wiatrach.. Po prostu brak mi słów, które mogłyby opisać amatorke naszego zarządu!
|
|
|
|
Senior Member
Od: 01.2006
Offline |
|
|
cinekw,
A co mistrzowska pod względem marketingowym Legia takiego robi, że aż tyle biletów sprzedała? Strejlau truskawki z Hiszpanii będzie rozdawał? |
|
|
|
Senior Member
Od: 11.2006
Offline |
|
|
|
Senior Member
Od: 06.2009
Offline |
|
|
W ogóle nikt nie żyje tym meczem , wieczorem 14 grudnia wydawało się , że wszyscy "Wiślacy" nagli się obudzili , ale jak widać nie .
Po prostu mamy jedynie 15 tys. armię , a ,że nie ma sprzedaży internetowej to koneserom futbolu nie chce się iść na mrozie po bilety,albo jadą na narty , albo idą na imprezę , albo będzie im za zimno na stadionie albo cokolwiek... Po za tym to rzeczywiście marketing u nas leży i kwiczy , SA powinna reklamować ten mecz wszędzie , nie tylko na Esce , billboardy na mieście to konieczność ! Jedyne czego K....A nie rozumiem , to dlaczego oni nie wprowadzają tej sprzedaży on-line . Przecież to śmieszny jak na Mistrza Polski wydatek , który zacznie generować potężne zyski . ![]()
Należę do Socios Wisła Kraków od 11/2018
|
|
|
|
Socios Wisła Kraków
Od: 07.2009
Offline |
|
|
|
Senior Member
Od: 06.2006
Offline |
|
|
Tez dziwie sie ze cicho sza o tym meczu
niewiem ile biletow poszlo,ale zaraz po losowaniu bylem pewny ze na tym meczu damy rade osiagnac 30 tys dzis pukam sie za to po czole..... 1/16 ,fajny mecz a u nas jak gdyby nigdy nic moze go nie ma moze murzyn z Odense jednak nie trafil? niewiem a moze nas kibicow satysfakcjonuje tylko final LE i to bylby jedyny mecz na ktorym ten stadion by sie zapelnil? szlag czlowieka trafia
Ostatnio edytowane przez Wojtas : 09.02.2012 o godz. 23:52.
![]()
WISŁA KRÓLOWA POLSKI
|
|
|
|
Senior Member
Od: 07.2006
Offline |
|
|
|
|
|
Junior Member
Od: 07.2011
Offline |
|
|
Szczerze mówiąc to wogóle nie jest potrzebny taki stadion jak na mecze przychodzi maks 17tys. Wygląda to tragicznie jak tak duży stadion świeci pustkami. Osobiście wkurza mnie to tym bardziej że nie jestem z Krakowa i dojazd na mecz sporo mnie kosztuje, a nie ukrywam że przyjeżdżam za każdym razem (kiedy tylko mogę) i chciałbym wkońcu zobaczyć komplet, a już wiem teraz że i tym razem jego nie będzie, przykre...Co do braku sprzedaży internetowej to też jest skandal bo kibice z poza krakowa muszą wysyłać swoich znajomych żeby z łaski swojej stanęli w kolejce i kupili bilet. I nie chodzi tu o użalanie się tylko o realia jakie powinno się poprawić.
Ostatnio edytowane przez geoazinho89 : 10.02.2012 o godz. 13:06.
|
|
|
|
Senior Member
Od: 04.2004
Offline |
|
|
|
|
|
ANAJNARAB
Od: 05.2004
Offline |
|
|
U mnie na uczelni na reklamowych monitorach zawieszonych na korytarzach leci reklama
|
|
|
|
Senior Member
Od: 04.2011
Offline |
|
|
Jak szwagier leciał kupić bilety mówił że na górne E nie ma miejsc. Wiec wydaje mi się że jest już +10tys.
![]() "Przyjaciele , Rodzina i Wisła"
|
|
|
|
Senior Member
Od: 11.2010
Offline |
|
|
Jak na górze E nie ma miejsc to nawet nieźle, pod uwagę trzeba brać, że dużo z E przeniosła się na A/B teraz, a to stali bywalcy, wiec może nie będzie tak tragicznie jak się kracze.
|
|
|
|
Senior Member
Od: 08.2007
Offline |
|
|
Ja tam jeszcze w Maxxie i w Antyradiu słyszałem ogłoszenia o karnetach i Liege. Nie wiem, czy tu leży problem, ciężko ludzi zmusić do pójścia na stadion - nazwa Liege chyba nie zachęca tłumów. Gdybyśmy grali z City lub United - już dawno nie byłoby biletów w kasach...
|
|
|
|
Senior Member
Od: 08.2006
Offline |
|
|
Może ktoś podać chociażby 1 racjonalny powód dlaczego nie mamy sprzedaży internetowej? JEDEN?
|
|
|
|
Senior Member
Od: 05.2011
Offline |
|
|
Posiadanie internetowej sprzedaży biletów jest zbyt mainstreamowe.
|
|
|
|
Junior Member
Od: 05.2011
Offline |
|
|
Niestety prawda jest taka, że dział marketingu u nas działa dość słabo... Sam fakt, że jesteśmy mniejszym miastem niż Wawa i że mimo wszystko identyfikacja klubowa jest u nas bardziej wyraźna (nikt nie powie że w Wawie podział na Legię i Polonię jest podobny do krakowskiego) to mając taki potencjał jak drużyna Mistrza Polski + 1/16 Ligi Europy powinniśmy bez problemu sprzedać min. 20 tys biletów. Mówię tu o Standardzie Liege, a nie o sytuacji gdyby naszym rywalem był MU lub MC.
|
|
|
|
Senior Member
Od: 07.2008
Offline |
|
|
Podstawowym problemem to jest brak sprzedaży internetowej
Sami sobie zdajecie sprawę ilu jest kibiców z poza Krakowa i dla nich to jest naprawdę wyczyn załatwić sobie 2 wolne terminy - na kupienie biletu a później obejrzenie meczu |
|
|
|
Senior Member
Od: 04.2008
Offline |
|
|
3:0 pojedziemy frajerów u siebie
|
|
|
|
Senior Member
Od: 02.2004
Offline |
|
|
Zrozumcie wreszcie, że z marketingiem jest tak samo jak z transferami - robią to na co dostaną kasę...
![]() KLUB FUTBOLU AMERYKAŃSKIEGO: KRAKÓW TIGERS
|
|
|
|
WISŁA KRAKÓW
Od: 06.2008
Offline |
|
|
|
Senior Member
Od: 04.2011
Offline |
|
|
A dodajmy do tego też karnety. Tydzień-Dwa tygodnie temu podawali że sprzedano 8tys. Więc teraz na pewno jest 10+. Szkoda tylko że nie mamy żadnych informacji.
![]() "Przyjaciele , Rodzina i Wisła"
|
|
|
|
Junior Member
Od: 05.2007
Offline |
|
|
A ja tam będę na 100% mimo, że jestem z południa Polski, szumu nie ma to fakt, a i sprzedaż internetowa by się przydała na Wiśle..
|
|
|
|
Junior Member
Od: 07.2011
Offline |
|
|
To tak dla statystyk na 100% będzie 11 osób z lubelskiego busik wynajęty, bilety są także byleby do czwartku
![]() |
|
|

|
||||||
![]() |
|
|