|
Senior Member
Od: 07.2005
Offline |
|
|
podróbki
![]()
Dan Petrescu: "Jeżeli polscy piłkarze nie zmienią swojego podejścia do wykonywanego zawodu, takie wpadki będą się wam zdarzać coraz częściej"
|
|
|
|
Senior Member
Od: 09.2008
Offline |
|
|
znajomy kupil pasek Versace calkiem dobrej jakosci za 40 zl po przeliczeniu na polskie.
Na allegro sprzedal za 180 zl ![]() ![]() Mapa sklepów z Białą Gwiazdą
http://tnij.com/mapa_sklepow_z_biala_gwiazda |
|
|
|
Senior Member
Od: 10.2006
Offline |
|
|
a ja mam takie pytanie,szłyszałem w radiu jakąś nową piosenke i refren brzmiał tak: Do you understand you are my numer one lalala...cos takiego hehe
|
|
|
|
Senior Member
Od: 05.2008
Offline |
|
|
Wiecie może jak podpiac serwer icast pod domene prv. ?
![]()
Jovanovic - masz plusa.
|
|
|
|
Senior Member
Od: 10.2007
Offline |
|
|
Nie, to są dokładnie te same rzeczy, które trafiają do sklepów. Produkowane są w tych samych fabrykach w Chinach. Tyle że część trafia do markowych sklepów, a część odjeżdza bokiem. Oczywiście nie mam pewności, ale rozmawiałem z człowiekiem który się tym zajmuje. Sam miałem sporo takich rzeczy i jakościowo są takie same jak te ze sklepów.
![]() Bogusław Cupiał napisał(a):
|
|
|
|
Senior Member
Od: 06.2007
Offline |
|
|
Ile mniej wiecej ma koni mechanicznych motor zuzlowy ?
![]()
"Mnie na razie czekać będzie siedzenie na ławce. Ale oczywiście nie będę chciał długo na niej siedzieć, zamierzam powalczyć o miejsce na boisku." - Tomáš Jirsák (1906 % szacunku)
"Gwiazdkom" bez ambicji - STOP ! ![]() ![]() |
|
|
|
Socios Wisła Kraków
Od: 06.2007
Offline |
|
|
Gdzie mam zadzwonić, żeby uzyskać pomoc w usunięciu gniazda os z balkonu?
![]()
Wszelkie błędy ortograficzne, gramatyczne, fleksyjne i inne są zamierzonymi działaniami autora tego posta i są objęte prawami autorskimi. Kopiowanie, powtarzanie i dyskutowanie o nich surowo zabronione.
|
|
|
|
Senior Member
Od: 04.2006
Offline |
|
|
o ile się nie mylę to możesz zadzwonić sobie po straż pożarną tak przynajmniej jest na wsi ale nie wiem jak w miastach ;]
Powód: chciałem dobrze a wyszło jak zwykle ;P;P;P
Ostatnio edytowane przez chudy_TSW : 02.08.2009 o godz. 13:53.
![]()
>>>>>>>>>>M.j.M.t.W.<<<<<<<<<<
|
|
|
|
Senior Member
Od: 05.2009
Offline |
|
|
co do usuwania gniazd os to polecam zapalniczke i dezodorant
zawsze dziala |
|
|
|
Senior Member
Od: 08.2007
Offline |
|
|
na szerszenie w mieście działa straż pożarna, więc na osy pewnie też
|
|
|
|
Senior Member
Od: 09.2008
Offline |
|
|
icast = cos w rodzaju sopcast'a ?
Nie wiem czy dokladnie zrozumialem pytanie ale jezeli tak to: Jezeli chodzi ci tylko o przekierowanie domeny to w ustawieniach domeny chyba tylko trzeba przestawic na adres serwera docelowego.. Albo metoda "na hama" - pod adresem domeny np. adresdomeny.prv.pl utworzyc plik index.html w ktorym wkleisz kod przekierowujacy na serwer icast ![]() ![]() Mapa sklepów z Białą Gwiazdą
http://tnij.com/mapa_sklepow_z_biala_gwiazda |
|
|
|
Senior Member
Od: 12.2005
Offline |
|
|
Straż teraz jeździ gdy jest zagrożenie zdrowia lub życia ludzkiego,więc na balkonie jeśli masz osy to jak najbardziej powinni przyjechać,ale wprowadzili ograniczenia,bo nieraz ktoś miał gniazdo w jakimś pomieszczeniu gospodarczym daleko od budynku mieszkalnego ale i tak wzywał bo zawsze darmo a nie jak w fachowej firmie kilkaset złotych
![]()
Bo takich stworzył nas świat, pełnych pogardy, zła i grzechu. Więc zawsze dumnie będziemy trwać, teraz i zawsze i na wieki wieków.
|
|
|
|
Senior Member
Od: 07.2007
Offline |
|
|
do usunięcia
Ostatnio edytowane przez Zola : 03.03.2010 o godz. 12:26.
![]() |
|
|
|
Socios Wisła Kraków
Od: 12.2006
Offline |
|
![]() ![]()
TYLKO WISŁA
|
|
|
|
Member
Od: 05.2009
Offline |
|
otoz- nie musi! Przepisy kodeksu rodzinnego i opiekuńczego w art. 128 i 133 § 1 określają nie tylko obowiązek alimentacyjny, ale także przesłanki, od których zależy powstanie i ustanie obowiązku alimentacyjnego. Zgodnie z powołanymi przepisami, rodzice są obowiązani do świadczeń alimentacyjnych względem dziecka, które nie jest jeszcze w stanie utrzymać się samodzielnie, chyba że dochody z majątku dziecka wystarczają na pokrycie kosztów jego utrzymania i wychowania. Oznacza to, że z wyjątkiem sytuacji, gdy dochody z majątku dziecka i dochody z innych źródeł (stypendia, praca zarobkowa) wystarczają do jego prawidłowego rozwoju fizycznego i intelektualnego, rodzice są obowiązani dostarczać mu odpowiednie środki. Zakres świadczeń alimentacyjnych należnych dziecku od rodziców z tytułu obowiązku alimentacyjnego obejmuje także wydatki o charakterze naukowym i oświatowo-wychowawczym, a więc między innymi środki na uzyskanie wykształcenia średniego i studiów wyższych. Sąd moze uznac, ze dziecko uczace sie zaocznie ma mozliwosci zarobkowe w ciagu tygodnia i nie musi zasadzic alimentow, choc oczywiscie moze. |
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
|
Własnie sie dowiedfzialem ze moj brat dostal w........ Ma zbity policzek , zawroty glowy , wymioty. Czy ewentualny wstrzs mozgu moze byc grozny
![]()
Jovanovic - masz plusa.
|
|
|
|
Senior Member
Od: 04.2008
Offline |
|
ale już w podstawówce uczą że mózg odpowiada za funkcjonowanie całego organizmu ... chłopak ma niepokojące objawy, więc lepiej zabierz go na pogotowie/do lekarza... |
|
|
|
Senior Member
Od: 05.2004
Offline |
|
|
BRTS bez zastanowienia jedź z nim do Szptala/Pogotowie , w tym wypadku nie ma żartów.
![]()
--Dezaktywacja-- Borys trzymaj się!
|
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
|
Nie on jest w szpitalu tylko była informacja ze jest w szpitalu i tak sie zastanawiam czy cos moze sie stac. Dzieki za odpowiedz .
POZDRawiam ![]()
Jovanovic - masz plusa.
|
|
|
|
Senior Member
Od: 08.2008
Offline |
|
|
|
Senior Member
Od: 01.2004
Offline |
|
|
Macie może linka do meczu Piasta z Lechem
![]()
MUAY THAI!!!
|
|
|
|
Senior Member
Od: 03.2008
Offline |
|
|
|
Senior Member
Od: 10.2006
Offline |
|
|
Jama jest chyba zamknięta do końca wakacji. |
|
|
|
Senior Member
Od: 10.2008
Offline |
|
|
witam.mam pytanie. czy prace nad WPR jeszcze trwaja?jesli tak kiedy mozna spodziewac sie premiery? mowiliscie cos o wakacjach a jak narazie cisza
![]() ![]()
Bo liczy się tylko WISŁA!!
|
|
|
|
Senior Member
Od: 03.2009
Offline |
|
|
Witam, nie wiem czy pisać tu czy we vlepkowym ale spróbuję tu.
Moje pytanie dotyczy vlepek, chciałbym wydrukować ich ok 100-200 tak, by porozklejać na murach mojego miasta. Miejscowość nieduża, działam sam, więc taka liczba zdecydowanie wystarczy. Mam problem, bo nie wiem gdzie mogę je wydrukować. Przeglądałem internetowe drukarnie, ale tam minimalny nakład waha się od 500 do 1000 sztuk - jak dla mnie za dużo. Gdzie takie coś się załatwia? Wiem, ża są specjalne punkty, gdzie wydrukują co im przyniesiesz, ale z doświadczenia wiem, że takie coś sporo kosztuje. Indywidualny druk odpada, bo maszyna niestety za słaba. Bardzo proszę o pomoc. pozdro ![]()
...Lubelszczyzna jest za Wisłą !!!
|
|
|
|
Senior Member
Od: 04.2004
Offline |
|
|
Ściągnąłem sobie jedną rzecz na DVD i są tam same pliki VOB, a żeby poprawnie otworzył to power DVD (jako jedną całość) potrzebne są jeszcze pliki BUP i IFO. Wie ktoś czy da się je utworzyć jakimś programem?
|
|
|
|
Wielka Wisła
Od: 08.2006
Offline |
|
|
|
Wiślacki Miechów
Od: 07.2004
Offline |
|
Dla drukarni zrobienie 200 vlepek jest nie opłacalne. Nie na darmo robią limity, ale zawsze możesz napisać i zapytać czy nie zrobią wyjątku. |
|
|
|
Socios Wisła Kraków
Od: 06.2005
Offline |
|
|
szukam pokoju do wynajecie na sezon studencki od pazdziernika.
Jakby ktoś mial jakieś COKOLWIEK dawajcie priva ![]()
cały nasz chuligański trud tobie ukochana ojczyzno
![]()
|
|
|