The White Star Division - Wisła Kraków

Wstecz   Forum Kibiców Wisły Kraków > Wisła Kraków > Wisła Kraków - piłka nożna
Nazwa użytkownika
Hasło

Wisła Kraków - piłka nożna Tutaj możesz spokojnie i rzeczowo porozmawiać o wszystkich tematach związanych z "Białą Gwiazdą". Pokój z założenia zawierać ma tematy dotyczące drużyny.

Odpowiedź

Narzędzia tematu Tryby wyświetlania
63.5 Kg
Senior Member

Od: 06.2003

Ignoruj użytkownika Pomoc
Stary 19.10.2014, 12:11
Błoński na TT:

Cytat:
Jutro w Krakowie i okolicach, szczególnie blisko Myślenic, może zadrżeć ziemia. W PS mocny wywiad z Jackiem Bednarzem
Odpowiedz cytując
WhiteDoctor
Senior Member

Od: 04.2011

Stary 19.10.2014, 12:48
63.5 Kg napisał(a):Wyświetl post
Błoński na TT:
niech coś tylko ponad program na.......i to czuję, że dobrzy prawnicy zajmą się jego dupką, oczywiście nie tacy jak on, a prawnicy z APLIKACJĄ
Odpowiedz cytując
Kocur
semper fi

Od: 09.2003

Stary 19.10.2014, 21:06
Piłkarze Valencii doznali pierwszej w tym sezonie porażki w Primera Division. Podopieczni Nuno Espírito Santo przegrali na wyjeździe z zespołem Deportivo La Coruna 0-3. Całe spotkanie w barwach gospodarzy rozegrał były zawodnik Wisły Cezary Wilk, który zaliczył asystę.
MOMENT OF TERROR IS THE BEGINNING OF LIFE
Odpowiedz cytując
Lukasz
Senior Member

Od: 08.2010

Stary 20.10.2014, 08:11
Bednarz - półświatek próbuje mieć wpływ na Wisłę

http://www.przegladsportowy.pl/pilka...701,1,727.html

Cytat:
Gdy zatem spadły race [na Ruchu], utwierdziłem się w przekonaniu, że SKWK to partner do niczego, nowotwór, którego należy się pozbyć, i postanowiłem działać. Uważam, że osoby, które zagnieździły się w Towarzystwie Sportowym Wisła, to ludzie z półświatka. Moim zdaniem nie powinny mieć możliwości ingerencji w spółkę w mniej lub bardziej zawoalowany sposób. Nie powinny być finansowane przez spółkę w postaci ściągania pieniędzy z biletów. Problem polega na tym, że legalne stowarzyszenie, które w statucie ma zapisane piękne rzeczy, nigdy ich nie realizowało. Przez SKWK półświatek próbuje mieć wpływ na właściciela klubu
Cytat:
Miałem wrażenie, że w sporze z kibicami tylko ja jestem szczery w intencjach. Ani właściciel, ani rada nadzorcza nie powiedzieli wprost: "Walczymy aż do zwycięstwa" – ocenia sytuację. A w dalszej części rozmowy, pytany o zaangażowanie w konflikt właściciela klubu Bogusława Cupiała mówi. – Właściciel miał wybór i milczał. Trudno, byłoby łatwiej. Szanuję jego wybór i przeszedłem nad tym do porządku dziennego.
Ostatnio edytowane przez Lukasz : 20.10.2014 o godz. 08:15.
JM:"Życie jest jak rower - nie kręcisz nie jedziesz" TF: "Dziś Wisła Kraków ma zapewnione optymalne warunki prowadzenia działalności sportowej."
"... jakieś dziwne wizje zagłady (..) Nie wiem czym to jest spowodowane, nie wnikam w to, ale trochę mnie to niepokoi"
TS: Zajmujemy się sportem, nie sprawiedliwością, ani praworządnością.(..) Towarzystwo Sportowe „Wisła” Kraków informuje, iż od godziny 16.00 nie jest już właścicielem piłkarskiej spółki Wisła Kraków SA
Odpowiedz cytując
Kocur
semper fi

Stary 20.10.2014, 08:27
To się czyta jak kartę pacjenta ze Szpitala im. Babińskiego.
Odpowiedz cytując
Zaycoo
Junior Member

Od: 11.2002

Stary 20.10.2014, 08:49
" Mnie nikt nigdy nie powiedział,że prezes Cupiał ma układ z kibolami, ale dwa dni przed powołaniem pana Czerwińskiego do Rady Nadzorczej Kraków dudnił, że właściciel spotkał się w Myślenicach w panami Wawro i Szymańskim z SKWK. Nie wyszli z tego spotkania o własnych siłach"

Nooo Bednarz, obawiam się (znaczy - cieszę się) że tym tekstem wpędziłeś się w POWAŻNE kłopoty.....
Odpowiedz cytując
Gwiaździsty
Senior Member

Od: 04.2006

Stary 20.10.2014, 08:49
Teraz swoją heroiczną postawę będzie lansował w Ruchu Chorzów. Pytanie czy po lekcji w Krakowie zmądrzał czy dalej zostanie głupi ? Kibice w Chorzowie dostali strupa i już protestowali na wieść o przyjściu do klubu łysego "szeryfa".
Odpowiedz cytując
shaggy
Senior Member

Od: 06.2009

Stary 20.10.2014, 09:56
Jest kilka ciekawych wątków:

1. Wiem, że były próby zastraszania osób, które mimo bojkotu kupowały bilety. Przy Reymonta szybko zostało to załatwione z pomocą patroli policyjnych. Ludzie, którzy nazywają się sharkami z rekinami mają wspólną tylko nazwę. To tchórze, którzy na dodatek wyglądają jak sterydowe rezusy. Są silni tylko w grupie, twarzą w twarz już niekoniecznie. Gdy w okolicy stadionu pojawiły się patrole, przenieśli wojnę na osiedla, które kibicowały Wiśle. To tam dochodziło do rękoczynów i zastraszeń. Mało tego: na portalach społecznościowych ludzie otrzymywali zdjęcia z meczu. Pisali do nich: Byłeś na meczu, wiemy, gdzie mieszkasz. Nam uwierzyło pięć, siedem tysięcy ludzi, którzy mimo bojkotu nadal przychodzili na mecze. Nie wiem, czy teraz znowu się nie zniechęcą.

2. Mnie nikt nigdy nie powiedział, że prezes Cupiał ma układ z kibolami, ale dwa dni przed powołaniem pana Czerwińskiego do Rady Nadzorczej Kraków dudnił, że właściciel spotkał się w Myślenicach z panami Wawrą i Szymańskim ze SKWK. Nie wyszli z tego spotkania o własnych siłach.

3. Wisła ma system zakupiony od firmy Sportdata, który od początku wymagał poprawek. Ciągle były problemy, zawieszał się. Potem dowiedzieliśmy się, że po aktualizacji działa sprawnie w Kielcach i Szczecinie, więc uznaliśmy, że poprawimy go w czerwcu i lipcu. Pojawił się jednak problem z wdrożeniem, bo osoba, która pracowała przy tym programie, a którą później zwolniłem, zrobiła w systemie tyle zmian, że tylko ona potrafiła się w nim poruszać. Człowiek ten tak program uzdatnił, że na stadion mogły wchodzić osoby z zakazem stadionowym! Byłem przerażony, bo to oznaczało, że przez wszystkie lata na stadion mogły wchodzić osoby, które nie miały do tego prawa. I jeszcze jedno – w strefie kibica pracowało mnóstwo aktywnych członków SKWK. Nie wiem, czy tak było, ale niewykluczone, że mogły utrudniać sprzedaż biletów. Ponadto na stadionie, by sprawnie wpuścić 20 tys. ludzi, potrzeba dwóch, a nie jednej strefy kibica.

Kilka stwierdzeń, które jeśli nie są prawdą powinny zakończyć się pozwami ze strony SKWK
Odpowiedz cytując
FraMat
Senior Member

Od: 03.2003

Stary 20.10.2014, 09:58
Nie będzie żadnych pozwów. Założycie się?
To tylko moje zdanie, z którym nikt nie musi się zgadzać

...nie będę wchodził w dalsze dyskusje z idiotą....

Odpowiedz cytując
wolfy
Senior Member

Od: 01.2005

Stary 20.10.2014, 10:17
FraMat napisał(a):Wyświetl post
Nie będzie żadnych pozwów. Założycie się?
Jak się Cupiałowi będzie chciało, to go pozwem pomęczy. Większość z jego pomówień wypowiedzianych jest jednak w trybie przypuszczającym - a że system sądowniczy mamy rodem z PRL-u, to może wystarczyć do wymigania się od odpowiedzialności.
Pomijam fakt, że na uprawomocnienie wyroku trzeba by poczekać z 10 lat i to nie jest żart. Ktokolwiek miał jakąś styczność z naszym wymiarem sprawiedliwości (jak ja - pozew cywilny btw) ten raczej wie co mam na myśli.

Co wcale nie oznacza, że Twój idol ma rację. Takiego oszołoma, mitomana i szkodnika w historii Wisły od wejścia T-F nie było.
Ostatnio edytowane przez wolfy : 20.10.2014 o godz. 10:26.
Już za cztery lata,
Już za cztery lata,
Może będzie Ekstraklasa!
Odpowiedz cytując
palikot
Senior Member

Od: 11.2008

Stary 20.10.2014, 10:18
RIP RUCH CHORZÓW.
Niestety ten zasłużony klub czeka degradacja. Wolałbym Jacka np u sąsiadki, o ale jak mus to mus

Gość pisze swoją biografię w tym wywiadzie jako ostatni sprawiedliwy, który walczył samotnie ze złem tego świata i mimo wielu kłód rzucanych mu pod nogi, przegrał co spowodowało, że Wawel niczym w WTC uderzył samolot, że smok zabierze królewnę, trawa zroobi się czarna z kopca Kościuszki będzie ulatniał się czarny dym, a niebo zrobili buro szare...
poje.baniec, oby nigdy więcej jego podobnych w Wiśle
Ostatnio edytowane przez palikot : 20.10.2014 o godz. 10:24.
★ ★ ★ WISŁA KRA KÓW ★ ★ ★ ★ ARMIA BIAŁEJ GWIAZDY ★ ★ ★

✪✪✪✪ ✰✰✰✰
Odpowiedz cytując
fialo
Senior Member

Od: 11.2006

Stary 20.10.2014, 10:21
Od początku wiedziałem po zwolnieniu Jacka, że kiedyś udzieli takiej "spowiedzi", zastanawiałem się która gazetka się upodli dając wywiad z tym blaznem. Przegląd, niestety.

Co tu komentować, porównania do WTC, no chory zgorzknialy człowiek. Cały ten bełkot to materiał dla prawnika bez dwóch zdań.
Some people think football is a matter of life and death. I assure you, it s much more serious than that. Bill Shankly

Listen fucking stars - you're breaking our hearts!!
Odpowiedz cytując
Lukasz
Senior Member

Stary 20.10.2014, 10:34
wolfy napisał(a):Wyświetl post
...Większość z jego pomówień wypowiedziane jest jednak w trybie przypuszczającym....
Szczerze mówiąc nie wiem gdzie widzisz jakieś pomówienia. Facet mówi jak jego zdaniem było i wyciąga pewne fakty w sumie łatwe do zweryfikowania. Pili/nie pili, była dziura w systemie/nie była, Cupiał był neutralny/nie był.
JM:"Życie jest jak rower - nie kręcisz nie jedziesz" TF: "Dziś Wisła Kraków ma zapewnione optymalne warunki prowadzenia działalności sportowej."
"... jakieś dziwne wizje zagłady (..) Nie wiem czym to jest spowodowane, nie wnikam w to, ale trochę mnie to niepokoi"
TS: Zajmujemy się sportem, nie sprawiedliwością, ani praworządnością.(..) Towarzystwo Sportowe „Wisła” Kraków informuje, iż od godziny 16.00 nie jest już właścicielem piłkarskiej spółki Wisła Kraków SA
Odpowiedz cytując
wolfy
Senior Member

Od: 01.2005

Stary 20.10.2014, 10:48
Lukasz napisał(a):Wyświetl post
Szczerze mówiąc nie wiem gdzie widzisz jakieś pomówienia. Facet mówi jak jego zdaniem było i wyciąga pewne fakty w sumie łatwe do zweryfikowania. Pili/nie pili, była dziura w systemie/nie była, Cupiał był neutralny/nie był.
Mówienie jak jego zdaniem było to właśnie pomówienie, zwłaszcza jeśli nie był świadkiem i nie dysponuje dowodami. Nie był na spotkaniu SKWK z Cupiałem, nie pił z nimi - to niby skąd ma wiarygodne informacje? Z magla?
To jest właśnie pomówienie - Jacuś twierdzi, że panowie Wawro i Szymański nawalili się tak, że nie byli w stanie samodzielnie wejść do samochodu. "Kraków dudnił"? Klasyczne słowo klucz, brzmi lepiej niż "to plotka która do mnie dotarła, bo mnie na miejscu nie było i nie mam żadnych wiarygodnych źródeł informacji".

Mógłbym rozwinąć dalej temat, ale nie ma sensu. Sieroty po Bednarzu wreszcie usłyszały głos swojego idola.
Ostatnio edytowane przez wolfy : 20.10.2014 o godz. 10:51.
Już za cztery lata,
Już za cztery lata,
Może będzie Ekstraklasa!
Odpowiedz cytując
WhiteDoctor
Senior Member

Stary 20.10.2014, 12:11
Wywiad z Bednarzem jest druzgocący, ale dla niego samego.

kto jeszcze nie przeczytał to niech nie czyta w trosce o własne zdrowie, dobry prawnik i łysy płaci i to grubo
Ostatnio edytowane przez KOMINEK : 21.10.2014 o godz. 10:41.
Odpowiedz cytując
Lukasz
Senior Member

Stary 20.10.2014, 12:26
Mógłbym rozwinąć dalej temat, ale nie ma sensu. Sieroty po Bednarzu wreszcie usłyszały głos swojego idola.
Tracisz sens przekazu. Sa osoby dla których Bednarz jest równym autoryterem co Waro - czyli generalnie żadnym. Dwóch prezesów, każdy ze swoim zdaniem jedynie prawdziwym.

Mówienie jak jego zdaniem było to właśnie pomówienie, zwłaszcza jeśli nie był świadkiem i nie dysponuje dowodami. (...)
Skąd wiesz że nie dysponuje dowodami? Masz coś w szuladzie? Czy logika podpowiada? Co ta sama logika mówi w kwestii zakrapianych imprez? Że u Cupiała się nie pije? Że nie godzi się i nie dzieli tortu przy wódeczce?

P.S.
Jesteś abstynentem? Pytam poważnie.
Odpowiedz cytując
Hives4
Banita

Od: 06.2008

Stary 20.10.2014, 12:33
LEPIEJ WIDOCZNI - WIDOCZNIE LEPSI

bojówka bednarza = bojówka skwk

pojedynek na to kto głupszy
Ostatnio edytowane przez KOMINEK : 21.10.2014 o godz. 10:42.
Odpowiedz cytując
!!IRIVER!!
Senior Member

Od: 08.2007

Stary 20.10.2014, 12:57
Jedyna 'potwarz', która mnie uderzyła to to, że niby Wawro z Szymańskim nie dali rady sami wyjść ze spotkania z Cupiałem i już o to, Bednarz może wpędzić się w kłopoty.

W reszcie jego wynurzeń, jak to w każdej 'bajce' pewnie trochę prawdy jest, ale też daleki jestem do myślenia, by jak pisał wczoraj Błoński na Twitterze "ziemia w okolicach Myślenic się zatrzęsła".
Z drugiej chyba nikt się nie spodziewał, że Czerwiński wszedł do zarządu ot tak po prostu, tylko po to żeby po cichu Bednarza wyjebać. Trudno też zaprzeczać stwierdzeniom, że system biletowy nie działał poprawnie. Każdy widział jak było. Tak samo objęcie stanowiska Prezesa przez Pana Ludwika - to też był zabieg w celu wyciszenia złych emocji.

Zobaczymy co będzie dalej. Czy wraz z Nowym Rokiem zajdą kolejne ważne zmiany. Wtedy będziemy mądrzejsi, a za lat kilka, w chwili gdy Wisła pójdzie w jedną, bądź drugą stronę, bo nie sądzę by obecny stan rzeczy miał się przez długi czas utrzymywać, każdy osądzi Bednarza raz jeszcze.

Wiadomo, że kibiców podzielił i to jest wielka krecha na jego drugiej 'kadencji' w Wiśle, a pęknięcie po jego odejściu jest nadal bardzo widoczne, a coś czuję, że uwidoczni się jeszcze bardziej na meczu z Podbeskidziem.
Odpowiedz cytując
wiertar
Senior Member

Od: 07.2006

Stary 20.10.2014, 13:16
Cytat:
Dlaczego Wisła nie ma sponsora strategicznego?
Jacek Bednarz: W marcu 2013 został odwołany Rafał Smalcerz, wiceprezes ds. marketingu i sprzedaży od 10 lat. Nie znalazł sponsora, mieli się tym zająć fachowcy z firmy zewnętrznej. UFA się na tym zna i do 1 lipca 2015 Wisła powinna mieć sponsora.
piekny fragment Wisła powinna mieć sponsora juz od kilku lat a nie czekac na niego tyle czasu.
Jechałeś gdzieś kiedyś na 90 minut Po klimat trybun na wyjazdach byłeś ilu dobra oprawa i ekipa w dobrym stylu, tygiel emocji choć pełno s****ysynów, chce abyś zdech i choć wynik w plecy, śpiewasz dalej zdarte gardło cię leczy, to niby parę liter, parę piłkarzy wiesz niby w polskiej lidze nic się nie zdarzy wiesz, ale gdy płona race śpiewają trybuny znowu wygramy nie ważne u nas czy u nich, poczucie dumy gdy tamci mówią o nas to dla tych co zarywaja życie na stadionach...
Odpowiedz cytując
WhiteDoctor
Senior Member

Stary 20.10.2014, 13:39
Cytat:
Akademia Wisły chciała reklamować na stadionie, na bilbordzie, zajęcia dla najmłodszych (wiślackie skrzaty). Co usłyszeła od JB? "Za 8k zł".
....iszon srający do własnego gniazda, nic więcej

Cytat:
Tak jak na przykład to, że umowy z UFA nie analizowała żadna z dwóch kancelarii prawniczych, które przy Wiśle pracują.
tam jeszcze piszą, że UFA Sports czerpie hajs z biletów, może ktoś potwierdzić czy to jest prawda?
Odpowiedz cytując
razraz
Junior Member

Od: 11.2013

Stary 20.10.2014, 15:29
WhiteDoctor napisał(a):Wyświetl post
....iszon srający do własnego gniazda, nic więcej

tam jeszcze piszą, że UFA Sports czerpie hajs z biletów, może ktoś potwierdzić czy to jest prawda?
nawet jak kupisz cole w kateringu % z tego bierze ufa, może wyolbrzymione ale jednak
Odpowiedz cytując
domin_czyzyny
Socios Wisła Kraków

Od: 09.2010

Stary 20.10.2014, 15:45
Warszawska łysa menda chyba pije od sierpnia, incydent z Ruchu porównuje do zamachu na WTC...Cóż opowiada tam takie dyrdymały, że szkoda coś o nich pisać. Mam nadzieje, że Cupiał i Spółka wyciągną konsekwencje wobec swojego byłego pracownika.
Ostatnio edytowane przez domin_czyzyny : 20.10.2014 o godz. 20:39.
Odpowiedz cytując
Kocur
semper fi

Stary 20.10.2014, 15:46
razraz napisał(a):Wyświetl post
nawet jak kupisz cole w kateringu % z tego bierze ufa, może wyolbrzymione ale jednak

1. Jeśli bierze że cokolwiek kasę to zgodnie z logiką powinna coś dostarczać - nie dostarcza nie ma kasy albo zerwanie umowy

2. Wyolbrzymione - nawet 1% z całości przychodów z cateringu to sporo kasy
Odpowiedz cytując
R33
Socios Wisła Kraków

Od: 06.2007

Stary 20.10.2014, 16:59
Ciekawe czemu w wywiadzie nie wspomniał, że w 2015 będzie tylko kłopot bogactwa.

Cytat:
Dwa dni później na moim biurku wylądowało pismo podpisane przez Czerwińskiego, Roberta Szymańskiego i Piotra Wawrę (osoby związane z SKWK – przyp. red.), w którym padła deklaracja, że muszę jak najszybciej odejść.
Przecież na piśmie było wyraźnie napisane, że strony podtrzymują chęć dalszego dialogu, a tylko członkowie SKWK żądają dymisji Bednarza.
Odpowiedz cytując
63.5 Kg
Senior Member

Od: 06.2003

Stary 20.10.2014, 18:00
Bednarz nie powiedział nic ciekawego ani nic co by moglo mnie nie utwierdzić w tym ze jedyna sluszna droga dla niego sa Tworki...
...dla rycerza na białym koniu ze zlota szabla walczącego w imie dobra...
Ostatnio edytowane przez 63.5 Kg : 20.10.2014 o godz. 20:32.
Odpowiedz cytując
Lukasz
Senior Member

Stary 20.10.2014, 21:06
R33 napisał(a):Wyświetl post
Przecież na piśmie było wyraźnie napisane, że strony podtrzymują chęć dalszego dialogu, a tylko członkowie SKWK żądają dymisji Bednarza.
Akurat pismo było tak ułomne ze sugeruje że pada sfrormułowanie 'nikt nie wyobraża sobie współpracy z Bednarzem'. Nikt czyli Czerwiński, niżej podpisany też. Jedyne co go usprawiedliwia to fakt że poprawki na dokumencie wskazują iż mógł dostać (tryb przypuszczający by nie pomawiać) do podpisania 'lojalkę' przygotowaną przed spotkaniem - jak za starych dobrych czasów.

Cytat:
W ogóle nie będziemy rozmawiali o zmianie prezesa. Jeśli taki temat się pojawi, to spotkanie będzie trwało 30, w porywach 40 sekund. Temat prezesa Bednarza jest jasny i zamknięty
Widzę że historia pisze się na nowo - Bednarzowi przypadła rola idioty a drugiej stronie niewinnej dziewicy. Rola chorągiewki choć mocno obsadzona, zapomniana. EOT z mojej strony - w wywiadzie w sumie nie ma nic czego by nie było wiadomo.
Odpowiedz cytując
funkykoval
Socios Wisła Kraków

Od: 05.2005

Stary 20.10.2014, 21:28
"wywiad z wampirem" tak odebrałem ten tekst w PS.
Bednarz rzucił parę pomówień, w miarę umiejętnie (ale nie w pełni) starał się nie dawać możliwości zostania pozwanym, zresztą odnoszę wrażenie, że o to mu chodzi....
Mitoman, który Holendrami zasłaniałby się jeszcze przez najbliższe pewnie kolejne 5 lat, a mityczny rok bogactwa, co roku przesuwałby się o kolejny rok.... Nie tylko będąc członkiem Zarządu (przez spory okres czasu jedynym) nie dokonał niczego, co mogłoby zwiększyć dochody Spółki, jedyne co potrafił to dokonywać kolejnych cięć i ograniczeń..... Sam fakt kolejnych przegranych spraw z piłkarzami czy darmowa utrata Wilka (zamiast ugodzić się z kolesiem i sprzedać go chociażby za anulowanie długu wobec niego) jest dowodem na beznadziejność człowieka.... No i te 5-7 tysięcy ludzi na meczach pod jego rządami, zastraszanie kibiców przez ...facebooka. Przecież połowa tego tekstu jest tak żałosna, że aż śmieszna.
A już tekst o tym, że 3 raz do Wisły nie przyjdzie.... ciekawe, kto by go tu chciał......
JAZDA, JAZDA, JAZDA BIAŁA GWIAZDA !!!!!!!!!!!!!!!!!!
Odpowiedz cytując
wiertar
Senior Member

Od: 07.2006

Stary 20.10.2014, 23:00
Lukasz napisał(a):Wyświetl post
Akurat pismo było tak ułomne ze sugeruje że pada sfrormułowanie 'nikt nie wyobraża sobie współpracy z Bednarzem'. Nikt czyli Czerwiński, niżej podpisany też. Jedyne co go usprawiedliwia to fakt że poprawki na dokumencie wskazują iż mógł dostać (tryb przypuszczający by nie pomawiać) do podpisania 'lojalkę' przygotowaną przed spotkaniem - jak za starych dobrych czasów.

.
ale o czym ty piszesz? wystarczy że nie bedziesz wybiórczo przytaczał tekstu, tylko dodasz d o cytatu wczesniejsze zdanie.

masz napisane ze KIBICE pozostali na stanowisku i nikt z KIBICÓW(przedstawicieli SKWK) nie wyobraża sobie wspolpracy z bednarzem
Jechałeś gdzieś kiedyś na 90 minut Po klimat trybun na wyjazdach byłeś ilu dobra oprawa i ekipa w dobrym stylu, tygiel emocji choć pełno s****ysynów, chce abyś zdech i choć wynik w plecy, śpiewasz dalej zdarte gardło cię leczy, to niby parę liter, parę piłkarzy wiesz niby w polskiej lidze nic się nie zdarzy wiesz, ale gdy płona race śpiewają trybuny znowu wygramy nie ważne u nas czy u nich, poczucie dumy gdy tamci mówią o nas to dla tych co zarywaja życie na stadionach...
Odpowiedz cytując
Piotrek87
Senior Member

Od: 06.2008

Stary 21.10.2014, 04:40
Dla mnie szokujące jest jak mozna porównać wystrzelanie kilku rac do zamachu terrorystycznego z 11 września na WTC gdzie zginęło prawie 3000 ludzi .. Jakim trzeba byc ignorantem i bezmozgiem zeby takie wydarzenia razem zestawiac . Dla nawet postronnych osób które za bardzo nie wiedziały o co chodziło w konflikcie to stwierdzenie powinno dobitnie pokazać jakim chamem i prostakiem jest Bednarz bo inaczej tego sie nie da skomentować .
Odpowiedz cytując
domin_czyzyny
Socios Wisła Kraków

Od: 09.2010

Stary 21.10.2014, 10:11
śmieszna jest ta jego "próba" wytłumaczenia SOBIE (słowo klucz - SOBIE) dlaczego kibice nie chodzili. Nie dlatego, że bojkotowali jego zasraną mordę, jego pochodzenie, nieudacznicstwo i szkodnictwo, ale ten patafian tłumaczy sobie, że to przez to, że byli zastraszani na osiedlach i przez Facebooka... Ja .......e, co on bierze ?

Jacku powodzenia w dalszej karierze...Ale Tuska już nie ma, Sienkiewicz też odszedł, niedługo PełO też się rozleci. Co Ty będziesz robił ? Przecież w strukturach klubowych jesteś spalony ? Może Cię Ekstraklasa przygarnie, ale wątpie. Kto szuka takiego nieudacznika ? Chyba nikt.

Nie skorzystałeś z okazji do milczenia.
Ostatnio edytowane przez domin_czyzyny : 21.10.2014 o godz. 10:50.
Odpowiedz cytując

Wstecz   Forum Kibiców Wisły Kraków > Wisła Kraków > Wisła Kraków - piłka nożna

Odpowiedź

Zasady wysyłania postów