|
|||||||
| Wisła Kraków - piłka nożna Tutaj możesz spokojnie i rzeczowo porozmawiać o wszystkich tematach związanych z "Białą Gwiazdą". Pokój z założenia zawierać ma tematy dotyczące drużyny. |
![]() |
|
|
Narzędzia tematu | Tryby wyświetlania |
|
Senior Member
Od: 06.2003
Offline |
|
|
Błoński na TT:
Cytat:
|
|
|
|
Senior Member
Od: 04.2011
Offline |
|
|
|
semper fi
Od: 09.2003
Offline |
|
|
Piłkarze Valencii doznali pierwszej w tym sezonie porażki w Primera Division. Podopieczni Nuno Espírito Santo przegrali na wyjeździe z zespołem Deportivo La Coruna 0-3. Całe spotkanie w barwach gospodarzy rozegrał były zawodnik Wisły Cezary Wilk, który zaliczył asystę.
![]()
MOMENT OF TERROR IS THE BEGINNING OF LIFE
|
|
|
|
Senior Member
Od: 08.2010
Offline |
|
|
|
Bednarz - półświatek próbuje mieć wpływ na Wisłę
http://www.przegladsportowy.pl/pilka...701,1,727.html Cytat:
Cytat:
Ostatnio edytowane przez Lukasz : 20.10.2014 o godz. 08:15.
![]()
JM:"Życie jest jak rower - nie kręcisz nie jedziesz" TF: "Dziś Wisła Kraków ma zapewnione optymalne warunki prowadzenia działalności sportowej."
"... jakieś dziwne wizje zagłady (..) Nie wiem czym to jest spowodowane, nie wnikam w to, ale trochę mnie to niepokoi" TS: Zajmujemy się sportem, nie sprawiedliwością, ani praworządnością.(..) Towarzystwo Sportowe „Wisła” Kraków informuje, iż od godziny 16.00 nie jest już właścicielem piłkarskiej spółki Wisła Kraków SA |
||
|
|
semper fi
Offline |
|
|
To się czyta jak kartę pacjenta ze Szpitala im. Babińskiego.
![]()
|
|
|
|
Junior Member
Od: 11.2002
Offline |
|
|
" Mnie nikt nigdy nie powiedział,że prezes Cupiał ma układ z kibolami, ale dwa dni przed powołaniem pana Czerwińskiego do Rady Nadzorczej Kraków dudnił, że właściciel spotkał się w Myślenicach w panami Wawro i Szymańskim z SKWK. Nie wyszli z tego spotkania o własnych siłach"
Nooo Bednarz, obawiam się (znaczy - cieszę się) że tym tekstem wpędziłeś się w POWAŻNE kłopoty..... |
|
|
|
Senior Member
Od: 04.2006
Offline |
|
|
Teraz swoją heroiczną postawę będzie lansował w Ruchu Chorzów. Pytanie czy po lekcji w Krakowie zmądrzał czy dalej zostanie głupi ? Kibice w Chorzowie dostali strupa i już protestowali na wieść o przyjściu do klubu łysego "szeryfa".
|
|
|
|
Senior Member
Od: 06.2009
Offline |
|
|
Jest kilka ciekawych wątków:
1. Wiem, że były próby zastraszania osób, które mimo bojkotu kupowały bilety. Przy Reymonta szybko zostało to załatwione z pomocą patroli policyjnych. Ludzie, którzy nazywają się sharkami z rekinami mają wspólną tylko nazwę. To tchórze, którzy na dodatek wyglądają jak sterydowe rezusy. Są silni tylko w grupie, twarzą w twarz już niekoniecznie. Gdy w okolicy stadionu pojawiły się patrole, przenieśli wojnę na osiedla, które kibicowały Wiśle. To tam dochodziło do rękoczynów i zastraszeń. Mało tego: na portalach społecznościowych ludzie otrzymywali zdjęcia z meczu. Pisali do nich: Byłeś na meczu, wiemy, gdzie mieszkasz. Nam uwierzyło pięć, siedem tysięcy ludzi, którzy mimo bojkotu nadal przychodzili na mecze. Nie wiem, czy teraz znowu się nie zniechęcą. 2. Mnie nikt nigdy nie powiedział, że prezes Cupiał ma układ z kibolami, ale dwa dni przed powołaniem pana Czerwińskiego do Rady Nadzorczej Kraków dudnił, że właściciel spotkał się w Myślenicach z panami Wawrą i Szymańskim ze SKWK. Nie wyszli z tego spotkania o własnych siłach. 3. Wisła ma system zakupiony od firmy Sportdata, który od początku wymagał poprawek. Ciągle były problemy, zawieszał się. Potem dowiedzieliśmy się, że po aktualizacji działa sprawnie w Kielcach i Szczecinie, więc uznaliśmy, że poprawimy go w czerwcu i lipcu. Pojawił się jednak problem z wdrożeniem, bo osoba, która pracowała przy tym programie, a którą później zwolniłem, zrobiła w systemie tyle zmian, że tylko ona potrafiła się w nim poruszać. Człowiek ten tak program uzdatnił, że na stadion mogły wchodzić osoby z zakazem stadionowym! Byłem przerażony, bo to oznaczało, że przez wszystkie lata na stadion mogły wchodzić osoby, które nie miały do tego prawa. I jeszcze jedno – w strefie kibica pracowało mnóstwo aktywnych członków SKWK. Nie wiem, czy tak było, ale niewykluczone, że mogły utrudniać sprzedaż biletów. Ponadto na stadionie, by sprawnie wpuścić 20 tys. ludzi, potrzeba dwóch, a nie jednej strefy kibica. Kilka stwierdzeń, które jeśli nie są prawdą powinny zakończyć się pozwami ze strony SKWK ![]() |
|
|
|
Senior Member
Od: 03.2003
Offline |
|
|
Nie będzie żadnych pozwów. Założycie się?
|
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
|
Wywiad z Bednarzem jest druzgocący, ale dla niego samego.
kto jeszcze nie przeczytał to niech nie czyta w trosce o własne zdrowie, dobry prawnik i łysy płaci i to grubo
Ostatnio edytowane przez KOMINEK : 21.10.2014 o godz. 10:41.
|
|
|
|
Senior Member
Offline |
||
P.S. Jesteś abstynentem? Pytam poważnie. ![]()
JM:"Życie jest jak rower - nie kręcisz nie jedziesz" TF: "Dziś Wisła Kraków ma zapewnione optymalne warunki prowadzenia działalności sportowej."
"... jakieś dziwne wizje zagłady (..) Nie wiem czym to jest spowodowane, nie wnikam w to, ale trochę mnie to niepokoi" TS: Zajmujemy się sportem, nie sprawiedliwością, ani praworządnością.(..) Towarzystwo Sportowe „Wisła” Kraków informuje, iż od godziny 16.00 nie jest już właścicielem piłkarskiej spółki Wisła Kraków SA |
||
|
|
Banita
Od: 06.2008
Offline |
|
|
LEPIEJ WIDOCZNI - WIDOCZNIE LEPSI
bojówka bednarza = bojówka skwk pojedynek na to kto głupszy
Ostatnio edytowane przez KOMINEK : 21.10.2014 o godz. 10:42.
|
|
|
|
Senior Member
Od: 08.2007
Offline |
|
|
Jedyna 'potwarz', która mnie uderzyła to to, że niby Wawro z Szymańskim nie dali rady sami wyjść ze spotkania z Cupiałem i już o to, Bednarz może wpędzić się w kłopoty.
W reszcie jego wynurzeń, jak to w każdej 'bajce' pewnie trochę prawdy jest, ale też daleki jestem do myślenia, by jak pisał wczoraj Błoński na Twitterze "ziemia w okolicach Myślenic się zatrzęsła". Z drugiej chyba nikt się nie spodziewał, że Czerwiński wszedł do zarządu ot tak po prostu, tylko po to żeby po cichu Bednarza wyjebać. Trudno też zaprzeczać stwierdzeniom, że system biletowy nie działał poprawnie. Każdy widział jak było. Tak samo objęcie stanowiska Prezesa przez Pana Ludwika - to też był zabieg w celu wyciszenia złych emocji. Zobaczymy co będzie dalej. Czy wraz z Nowym Rokiem zajdą kolejne ważne zmiany. Wtedy będziemy mądrzejsi, a za lat kilka, w chwili gdy Wisła pójdzie w jedną, bądź drugą stronę, bo nie sądzę by obecny stan rzeczy miał się przez długi czas utrzymywać, każdy osądzi Bednarza raz jeszcze. Wiadomo, że kibiców podzielił i to jest wielka krecha na jego drugiej 'kadencji' w Wiśle, a pęknięcie po jego odejściu jest nadal bardzo widoczne, a coś czuję, że uwidoczni się jeszcze bardziej na meczu z Podbeskidziem. |
|
|
|
Senior Member
Od: 07.2006
Offline |
|
|
Cytat:
![]()
Jechałeś gdzieś kiedyś na 90 minut
|
|
|
|
Senior Member
Offline |
||
|
Cytat:
Cytat:
|
||
|
|
Junior Member
Od: 11.2013
Offline |
|
|
|
Socios Wisła Kraków
Od: 09.2010
Offline |
|
|
Warszawska łysa menda chyba pije od sierpnia, incydent z Ruchu porównuje do zamachu na WTC...Cóż opowiada tam takie dyrdymały, że szkoda coś o nich pisać. Mam nadzieje, że Cupiał i Spółka wyciągną konsekwencje wobec swojego byłego pracownika.
Ostatnio edytowane przez domin_czyzyny : 20.10.2014 o godz. 20:39.
|
|
|
|
semper fi
Offline |
|
1. Jeśli bierze że cokolwiek kasę to zgodnie z logiką powinna coś dostarczać - nie dostarcza nie ma kasy albo zerwanie umowy 2. Wyolbrzymione - nawet 1% z całości przychodów z cateringu to sporo kasy ![]()
|
|
|
|
Socios Wisła Kraków
Od: 06.2007
Offline |
|
|
Ciekawe czemu w wywiadzie nie wspomniał, że w 2015 będzie tylko kłopot bogactwa.
Cytat:
![]() |
|
|
|
Senior Member
Od: 06.2003
Offline |
|
|
Bednarz nie powiedział nic ciekawego ani nic co by moglo mnie nie utwierdzić w tym ze jedyna sluszna droga dla niego sa Tworki...
...dla rycerza na białym koniu ze zlota szabla walczącego w imie dobra...
Ostatnio edytowane przez 63.5 Kg : 20.10.2014 o godz. 20:32.
|
|
|
|
Senior Member
Offline |
||
Cytat:
![]()
||
|
|
Socios Wisła Kraków
Od: 05.2005
Offline |
|
|
"wywiad z wampirem" tak odebrałem ten tekst w PS.
Bednarz rzucił parę pomówień, w miarę umiejętnie (ale nie w pełni) starał się nie dawać możliwości zostania pozwanym, zresztą odnoszę wrażenie, że o to mu chodzi.... Mitoman, który Holendrami zasłaniałby się jeszcze przez najbliższe pewnie kolejne 5 lat, a mityczny rok bogactwa, co roku przesuwałby się o kolejny rok.... Nie tylko będąc członkiem Zarządu (przez spory okres czasu jedynym) nie dokonał niczego, co mogłoby zwiększyć dochody Spółki, jedyne co potrafił to dokonywać kolejnych cięć i ograniczeń..... Sam fakt kolejnych przegranych spraw z piłkarzami czy darmowa utrata Wilka (zamiast ugodzić się z kolesiem i sprzedać go chociażby za anulowanie długu wobec niego) jest dowodem na beznadziejność człowieka.... No i te 5-7 tysięcy ludzi na meczach pod jego rządami, zastraszanie kibiców przez ...facebooka. Przecież połowa tego tekstu jest tak żałosna, że aż śmieszna. A już tekst o tym, że 3 raz do Wisły nie przyjdzie.... ciekawe, kto by go tu chciał...... ![]()
JAZDA, JAZDA, JAZDA BIAŁA GWIAZDA !!!!!!!!!!!!!!!!!!
|
|
|
|
Senior Member
Od: 07.2006
Offline |
|
masz napisane ze KIBICE pozostali na stanowisku i nikt z KIBICÓW(przedstawicieli SKWK) nie wyobraża sobie wspolpracy z bednarzem ![]()
Jechałeś gdzieś kiedyś na 90 minut
|
|
|
|
Senior Member
Od: 06.2008
Offline |
|
|
Dla mnie szokujące jest jak mozna porównać wystrzelanie kilku rac do zamachu terrorystycznego z 11 września na WTC gdzie zginęło prawie 3000 ludzi .. Jakim trzeba byc ignorantem i bezmozgiem zeby takie wydarzenia razem zestawiac . Dla nawet postronnych osób które za bardzo nie wiedziały o co chodziło w konflikcie to stwierdzenie powinno dobitnie pokazać jakim chamem i prostakiem jest Bednarz bo inaczej tego sie nie da skomentować .
|
|
|
|
Socios Wisła Kraków
Od: 09.2010
Offline |
|
|
śmieszna jest ta jego "próba" wytłumaczenia SOBIE (słowo klucz - SOBIE) dlaczego kibice nie chodzili. Nie dlatego, że bojkotowali jego zasraną mordę, jego pochodzenie, nieudacznicstwo i szkodnictwo, ale ten patafian tłumaczy sobie, że to przez to, że byli zastraszani na osiedlach i przez Facebooka... Ja .......e, co on bierze ?
Jacku powodzenia w dalszej karierze...Ale Tuska już nie ma, Sienkiewicz też odszedł, niedługo PełO też się rozleci. Co Ty będziesz robił ? Przecież w strukturach klubowych jesteś spalony ? Może Cię Ekstraklasa przygarnie, ale wątpie. Kto szuka takiego nieudacznika ? Chyba nikt. Nie skorzystałeś z okazji do milczenia.
Ostatnio edytowane przez domin_czyzyny : 21.10.2014 o godz. 10:50.
|
|
|

|
||||||
![]() |
|
|