|
Senior Member
Od: 03.2009
Online |
|
|
Mi tam by pasowało żeby eleven kupiło e-klasę i najlepiej LM i wtedy można płacić za kanał sportowy mając jakiś najniższy abonament w NC czy CP, a nie im nabijać sakwę po 50 czy 80 zł bo się chce obejrzec ekstraklasę ale razem z nią cały chłam trzeba kupić.
Chociaż eleven jak dokupi te ligi to pewnie też podniesie koszt abonamentu. ![]()
drozd:
Co powiesz jak okaże się, że Wisła awansuje, będzie grała lepiej niż wcześniej, a pomysły Królewskiego przyniosą jednak dobry efekt? Znajdziesz w sobie choć odrobinę taktu, by chociaż przeprosić?... ...Przeprosisz? Łaskawca. W dupę sobie wsadź przeprosiny pajacu zasrany. Jak nie awansujemy to przeproszę... ...Jak nie awansujemy to przeproszę, że nazwałem cię zasranym pajacem. Jeżeli awansujemy nie przeproszę i będę aktualną sraczkę przypominał. |
|
|
|
Hanys
Od: 12.2003
Offline |
|
![]() ![]()
MECZE, BRAMKI, SKRÓTY WISŁY Z 20 LAT.
Ponad 1000 GB - coś potrzeba pisz na PW lub e-mail [email protected] 22 płyty DVD, a na nich cały sezon 2017/18 i 2018/19 (mecze, skróty, bramki) oddam za 100 zł + koszt wysyłki |
|
|
|
Senior Member
Od: 07.2006
Offline |
|
|
No i stało się faktem! Liga Europy od sezonu 18/19 w Cyfrowym Polsacie, mają jeszcze chrapkę na kupno ekstraklapy,a nam pozostają emocje w golfa! Dobrze,że nc+ pożegnałem 2 lata temu bez żalu
Ostatnio edytowane przez brylant17 : 13.05.2017 o godz. 07:26.
![]()
Piggy oddaj hajs
|
|
|
|
Socios Wisła Kraków
Od: 11.2008
Offline |
|
|
Brawa dla nc+, ekstraklasy to oni nigdy nie odpuszcza i dadza taka kwote, ze nikt im jej nie zabierze. I tylko to moze im zostac bo angielska tez moga stracic a dzisiaj czytałem, ze znowu spadła im liczba abonentow. Tak sie konczy kozakowanie
|
|
|
|
Senior Member
Od: 09.2016
Offline |
|
|
W zamian za to NC+ daje Eleveny za darmo...
...na weekend ![]() |
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
|
Oficjalnie Liga Mistrzów i Liga Europy w Polsacie saoynara nc+.Nowość mecze w LM o 19 i 21 a nie jak do tej pory o 20:45
![]()
Piggy oddaj hajs
|
|
|
|
Senior Member
Od: 03.2003
Offline |
|
|
Ciekaw jestem tych akcji promocyjnych NC+ jak ludzie za rok będą masowo im wysyłali wypowiedzenia.
|
|
|
|
Senior Member
Od: 05.2012
Offline |
|
|
francuziki umarli przez swoaja wlasna pyche i chciwosc ....kiedys byli hegemonem pilkarskiej tv w polsce ale traktowali klientow jak kelner za PRLu , zostanie im tylko liga polska i jeszcze angielska ( choc i to za rok ponoc ma byc podkupione przez eleven .......dziwie sie tylko w roznych komentarzach na roznych portalach temu zadowoleniu ze to Polsat , ta wiejska tv dopiero ludzi zrobi w konia na kodowanych programach i zeby ogladac cala LM trzeba bedzie beknac grubo ponad 100 zl za abonament ....polsat to jeszzce wieksze chciwe ku...y niz nc+
|
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
|
Zastanawiam się ile kasy ma takie Elven a jakie zyski i starty wie ktoś? Jakby E11 mogło sobie pozwolić to by pewnie kupili prawa do LM i LE wtedy by nc+ i CP były by na deskach...Zastanawiam się czego Eurosport nie startował
![]()
Piggy oddaj hajs
|
|
|
|
Socios Wisła Kraków
Offline |
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
|
Odświeżę trochę temat bo powoli trzeba wybrać operatora.Wiadomo coś już o nowych prawach do Esy i PL ? Obecnie kiszę się w Multimedii zastanawiam się czy nie zejść do pakietu minimalnego dobrać do tego c+ i wziąć Cyfrowy Polsat,ale cholera wie jak to będzie z LM czy będzie PPV czy normalnie na Polsat Sport...
![]()
Piggy oddaj hajs
|
|
|
|
Senior Member
Od: 07.2008
Offline |
|
|
Nic nie wiadomo. Jedynie same domysły kto kogo podkupi.
![]()
SIARKA - WISŁA - JAGIELLONIA!!!
|
|
|
|
Senior Member
Od: 05.2012
Offline |
|
|
jeszcze kolejny sezon ekstraklasy jest na NC+ , a jesli chodzi o Polsat i LM - to jestem pewien ze odjebia numery w swoim stylu - i 3 lata LM trzeba bedzie ogladac na meczykach i soccer live ale przyjebia takie ceny ze kazdy zateskni za tymi 80 zl za NC+ miesiecznie
Ostatnio edytowane przez AntyMod : 06.03.2018 o godz. 20:56.
|
|
|
|
Senior Member
Od: 10.2007
Offline |
|
|
Na tej stronce jest w miarę przejrzyście napisane (zakładka ,,Prawa Sportowe") jakie rozgrywki są na danej platformie i do kiedy (TVP, Polsat, Eurosport, NC+, Sportklub, Eleven Sports Network, Extreeme Sports Channel):
http://taksiegra.pl/prawa-sportowe-ncplus/ http://taksiegra.pl/prawa-sportowe-polsatu/ Co do Ekstraklasy to chyba do końca sezonu ma być wiadome gdzie będą pokazywać sezon 2019/20 (18/19 tak jak wyżej wspomniano jeszcze w NC+). Choć uwzględniając różne informacje jakie krążą po necie to bardzo bym się zdziwił gdyby to była inna platforma niż Cyfrowy Polsat. Premier League też będzie do 2018/19 włącznie na NC+, aczkolwiek tu nic nie słyszałem kto jest w grze o następne sezony.
Ostatnio edytowane przez Brozinho_23 : 07.03.2018 o godz. 00:15.
|
|
|
|
Socios Wisła Kraków
Od: 07.2009
Offline |
|
|
Wszystko sie moze zmienic bo wlasnie Discovery weszlo w tvn. Czyli nc+ moze powalczyc.
![]() Wiśle się nie kibicuje. Wisłe się KOCHA. Cytat:
|
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
|
Brozinho_23 Dzięki ! ciekawe strony czyli na razie się wstrzymuje..
![]()
Piggy oddaj hajs
|
|
|
|
Socios Wisła Kraków
Offline |
|
|
|
|
|
Socios Wisła Kraków
Od: 05.2007
Offline |
|
|
Oby Eksraklape dostał kto inny a nie Canal+
Jak to jest możliwe żeby w 2018 roku nie dało się kupić dostępu przez neta?! Nie mam telewizora, więc po co mi dekoder? Eleven, Eurosport albo Polsat jestem w stanie wykupić w Ipli i oglądać na lapku/tablecie/komórce |
|
|
|
Socios Wisła Kraków
Od: 07.2009
Offline |
|
|
![]()
Ostatnio edytowane przez Dariook : 07.03.2018 o godz. 13:44.
![]() Wiśle się nie kibicuje. Wisłe się KOCHA. Cytat:
|
||
|
|
Socios Wisła Kraków
Offline |
|
|
Ale i tak trzeba mieć dekoder jesli się nie myle ?
|
|
|
|
Senior Member
Od: 05.2004
Offline |
|
|
Tu się da i nic nie trzeba mieć.
https://player.pl/ ![]()
jackass: -Sęk w tym, że jak my im sprzedajemy bilety, to bierzemy pełną odpowiedzialność za nich.
Press: -Czyli to klub dystrybuowałby bilety na mecze wyjazdowe? jackass: -I tak to musimy robić,zawsze tak jest. Press: -Przed konfliktem SKWK się tym zajmowało? jackass: -Tak, oni to robili. |
|
|
|
Socios Wisła Kraków
Offline |
|
|
Dzięki !
10 znaków |
|
|
|
semper fi
Od: 09.2003
Offline |
|
|
Internet od Orange?
Miał ktoś sytuację kiedy w dwóch punktach mówią że możliwości techniczne dla światłowodu są a w dwóch kolejnych że się nie da światła pociągnąć. Podpiszę umowę z dupkami i się okaże że pociągnąć to sobie mogą ale nie światłowód i co wtedy ... ![]()
MOMENT OF TERROR IS THE BEGINNING OF LIFE
|
|
|
|
Senior Member
Od: 10.2008
Offline |
|
|
Apropos internetu od Orange, mam internet do 80 mb/s (nie światłowód) za który płacę 39,99 zł. Problem w tym, że wraz z końcem lutego skończyła mi się umowa, a przy przedłużaniu najtańsza dostępna opcja jest mniej korzystna od tej której mam obecnie. Czy bez podpisywania nowej umowy te stara zostaje przedłużona automatycznie i przechodzi na czas nieokreślony?
|
|
|
|
Senior Member
Od: 05.2004
Offline |
|
|
Kocur:
I wtedy wypowiadasz. Jeśli możliwość jest to staną na rzęsach żeby cię podłączyć bo potrzebują abonentów tej usługi bo brali dofinansowanie i muszą to rozliczać. Fifiorek: A co masz w umowie zapisane? Zadzwoń do nich na infolinie i ci powiedzą co będzie w kolejnych miesiącach.
Ostatnio edytowane przez MatMario : 08.03.2018 o godz. 15:54.
![]()
jackass: -Sęk w tym, że jak my im sprzedajemy bilety, to bierzemy pełną odpowiedzialność za nich.
Press: -Czyli to klub dystrybuowałby bilety na mecze wyjazdowe? jackass: -I tak to musimy robić,zawsze tak jest. Press: -Przed konfliktem SKWK się tym zajmowało? jackass: -Tak, oni to robili. |
|
|
|
semper fi
Offline |
|
|
Ok - niestety kicha. Do najbliższego punktu ze światłem jest z 500 metrów i za chiny nie pociągną - może kiedyś ale planów dla ulicy nie ma na ten rok.
Mogą podpiąć ADSL 20-80 Mbit Zastawiam się bo jeszcze jakiś lokalny dostawca chce światło kłaść, poczekam tydzień na zebranie ![]() ![]()
|
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
|
Kraków duże miasto,a oranżadzie nie zależy na klientach ? chyba,że macie lokalne kablówki które są konkurencją....
![]()
Piggy oddaj hajs
|
|
|
|
semper fi
Offline |
|
|
To chodzi o Tyniec
Też niby Kraków ale 100% domki i abonament 30 zł nie pokrywa im kosztów kabla ... Konkurencji nie ma, niestety.![]()
|
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
|
Spoko sugerowałem się twoim skąd więc pomyślałem,że mieszkasz na czerwonym Prądniku
![]() ![]()
Piggy oddaj hajs
|
|
|
|
semper fi
Offline |
|
|
Jeszcze przez kilka tygodni