The White Star Division - Wisła Kraków

Wstecz   Forum Kibiców Wisły Kraków > Inne > Hyde Park (moderowane)
Nazwa użytkownika
Hasło

Hyde Park (moderowane) Pokój również moderowany, jednak tu nie trzeba mówić o piłce nożnej i kibicowaniu. Chcecie pogadać o czymś "niepiłkarskim" - wejdźcie tutaj.

Odpowiedź

Narzędzia tematu Tryby wyświetlania
Jaroo1
Senior Member

Od: 03.2009

Ignoruj użytkownika Pomoc
Stary 01.05.2017, 11:50
Mi tam by pasowało żeby eleven kupiło e-klasę i najlepiej LM i wtedy można płacić za kanał sportowy mając jakiś najniższy abonament w NC czy CP, a nie im nabijać sakwę po 50 czy 80 zł bo się chce obejrzec ekstraklasę ale razem z nią cały chłam trzeba kupić.
Chociaż eleven jak dokupi te ligi to pewnie też podniesie koszt abonamentu.
drozd:
Co powiesz jak okaże się, że Wisła awansuje, będzie grała lepiej niż wcześniej, a pomysły Królewskiego przyniosą jednak dobry efekt? Znajdziesz w sobie choć odrobinę taktu, by chociaż przeprosić?...
...Przeprosisz? Łaskawca. W dupę sobie wsadź przeprosiny pajacu zasrany. Jak nie awansujemy to przeproszę...
...Jak nie awansujemy to przeproszę, że nazwałem cię zasranym pajacem. Jeżeli awansujemy nie przeproszę i będę aktualną sraczkę przypominał.
Odpowiedz cytując
nero
Hanys

Od: 12.2003

Stary 10.05.2017, 22:10
Jaroo1 napisał(a):Wyświetl post
Mi tam by pasowało żeby eleven kupiło e-klasę i najlepiej LM i wtedy można płacić za kanał sportowy mając jakiś najniższy abonament w NC czy CP, a nie im nabijać sakwę po 50 czy 80 zł bo się chce obejrzec ekstraklasę ale razem z nią cały chłam trzeba kupić.
Chociaż eleven jak dokupi te ligi to pewnie też podniesie koszt abonamentu.
Dokładnie. Jak wyłożą kasę na E-klasę to od razu pewnie zmienią się warunku zakupienia tego kanału, za chwilę się okaże, że nie da się go dokupić, że trzeba wziąć go razem z 155 kanałami, które mamy gdzieś itp. Niestety nie ma nic za darmo, można jedynie powspominać jak TVN transmitował mecze Wisełki za darmo
MECZE, BRAMKI, SKRÓTY WISŁY Z 20 LAT.

Ponad 1000 GB - coś potrzeba pisz na PW lub e-mail [email protected]

22 płyty DVD, a na nich cały sezon 2017/18 i 2018/19 (mecze, skróty, bramki) oddam za 100 zł + koszt wysyłki
Odpowiedz cytując
brylant17
Senior Member

Od: 07.2006

Stary 12.05.2017, 20:13
No i stało się faktem! Liga Europy od sezonu 18/19 w Cyfrowym Polsacie, mają jeszcze chrapkę na kupno ekstraklapy,a nam pozostają emocje w golfa! Dobrze,że nc+ pożegnałem 2 lata temu bez żalu
Ostatnio edytowane przez brylant17 : 13.05.2017 o godz. 07:26.
Piggy oddaj hajs
Odpowiedz cytując
mitmichael
Socios Wisła Kraków

Od: 11.2008

Stary 12.05.2017, 21:25
Brawa dla nc+, ekstraklasy to oni nigdy nie odpuszcza i dadza taka kwote, ze nikt im jej nie zabierze. I tylko to moze im zostac bo angielska tez moga stracic a dzisiaj czytałem, ze znowu spadła im liczba abonentow. Tak sie konczy kozakowanie
Odpowiedz cytując
azkaz
Senior Member

Od: 09.2016

Stary 13.05.2017, 11:04
W zamian za to NC+ daje Eleveny za darmo...

...na weekend
Odpowiedz cytując
brylant17
Senior Member

Stary 26.06.2017, 19:29
Oficjalnie Liga Mistrzów i Liga Europy w Polsacie saoynara nc+.Nowość mecze w LM o 19 i 21 a nie jak do tej pory o 20:45
Piggy oddaj hajs
Odpowiedz cytując
FraMat
Senior Member

Od: 03.2003

Stary 27.06.2017, 11:10
Ciekaw jestem tych akcji promocyjnych NC+ jak ludzie za rok będą masowo im wysyłali wypowiedzenia.
To tylko moje zdanie, z którym nikt nie musi się zgadzać

...nie będę wchodził w dalsze dyskusje z idiotą....

Odpowiedz cytując
AntyMod
Senior Member

Od: 05.2012

Stary 27.06.2017, 11:39
francuziki umarli przez swoaja wlasna pyche i chciwosc ....kiedys byli hegemonem pilkarskiej tv w polsce ale traktowali klientow jak kelner za PRLu , zostanie im tylko liga polska i jeszcze angielska ( choc i to za rok ponoc ma byc podkupione przez eleven .......dziwie sie tylko w roznych komentarzach na roznych portalach temu zadowoleniu ze to Polsat , ta wiejska tv dopiero ludzi zrobi w konia na kodowanych programach i zeby ogladac cala LM trzeba bedzie beknac grubo ponad 100 zl za abonament ....polsat to jeszzce wieksze chciwe ku...y niz nc+
Odpowiedz cytując
brylant17
Senior Member

Stary 27.06.2017, 16:39
Zastanawiam się ile kasy ma takie Elven a jakie zyski i starty wie ktoś? Jakby E11 mogło sobie pozwolić to by pewnie kupili prawa do LM i LE wtedy by nc+ i CP były by na deskach...Zastanawiam się czego Eurosport nie startował
Piggy oddaj hajs
Odpowiedz cytując
mitmichael
Socios Wisła Kraków

Stary 27.06.2017, 17:28
brylant17 napisał(a):Wyświetl post
Oficjalnie Liga Mistrzów i Liga Europy w Polsacie saoynara nc+.Nowość mecze w LM o 19 i 21 a nie jak do tej pory o 20:45
W zamian dostales Lige Mistrzow w siatkowce
Odpowiedz cytując
brylant17
Senior Member

Stary 06.03.2018, 18:20
Odświeżę trochę temat bo powoli trzeba wybrać operatora.Wiadomo coś już o nowych prawach do Esy i PL ? Obecnie kiszę się w Multimedii zastanawiam się czy nie zejść do pakietu minimalnego dobrać do tego c+ i wziąć Cyfrowy Polsat,ale cholera wie jak to będzie z LM czy będzie PPV czy normalnie na Polsat Sport...
Piggy oddaj hajs
Odpowiedz cytując
Padre1906
Senior Member

Od: 07.2008

Stary 06.03.2018, 18:33
Nic nie wiadomo. Jedynie same domysły kto kogo podkupi.
SIARKA - WISŁA - JAGIELLONIA!!!
Odpowiedz cytując
AntyMod
Senior Member

Od: 05.2012

Stary 06.03.2018, 20:49
jeszcze kolejny sezon ekstraklasy jest na NC+ , a jesli chodzi o Polsat i LM - to jestem pewien ze odjebia numery w swoim stylu - i 3 lata LM trzeba bedzie ogladac na meczykach i soccer live ale przyjebia takie ceny ze kazdy zateskni za tymi 80 zl za NC+ miesiecznie
Ostatnio edytowane przez AntyMod : 06.03.2018 o godz. 20:56.
Odpowiedz cytując
Brozinho_23
Senior Member

Od: 10.2007

Stary 07.03.2018, 00:11
Na tej stronce jest w miarę przejrzyście napisane (zakładka ,,Prawa Sportowe") jakie rozgrywki są na danej platformie i do kiedy (TVP, Polsat, Eurosport, NC+, Sportklub, Eleven Sports Network, Extreeme Sports Channel):

http://taksiegra.pl/prawa-sportowe-ncplus/
http://taksiegra.pl/prawa-sportowe-polsatu/

Co do Ekstraklasy to chyba do końca sezonu ma być wiadome gdzie będą pokazywać sezon 2019/20 (18/19 tak jak wyżej wspomniano jeszcze w NC+). Choć uwzględniając różne informacje jakie krążą po necie to bardzo bym się zdziwił gdyby to była inna platforma niż Cyfrowy Polsat.

Premier League też będzie do 2018/19 włącznie na NC+, aczkolwiek tu nic nie słyszałem kto jest w grze o następne sezony.
Ostatnio edytowane przez Brozinho_23 : 07.03.2018 o godz. 00:15.
Odpowiedz cytując
Dariook
Socios Wisła Kraków

Od: 07.2009

Stary 07.03.2018, 09:11
Wszystko sie moze zmienic bo wlasnie Discovery weszlo w tvn. Czyli nc+ moze powalczyc.
Wiśle się nie kibicuje. Wisłe się KOCHA.

Cytat:
To może zmieńmy to podejście w tej naszej wiślackiej rodzinie. Łatwo jest bowiem na kogoś wylewać pomyje, ale jak później człowiek się obroni, to smród zostaje.
Radek Sobolewski
Odpowiedz cytując
brylant17
Senior Member

Stary 07.03.2018, 09:30
Brozinho_23 Dzięki ! ciekawe strony czyli na razie się wstrzymuje..
Piggy oddaj hajs
Odpowiedz cytując
mitmichael
Socios Wisła Kraków

Stary 07.03.2018, 11:16
Brozinho_23 napisał(a):Wyświetl post
Na tej stronce jest w miarę przejrzyście napisane (zakładka ,,Prawa Sportowe") jakie rozgrywki są na danej platformie i do kiedy (TVP, Polsat, Eurosport, NC+, Sportklub, Eleven Sports Network, Extreeme Sports Channel):

http://taksiegra.pl/prawa-sportowe-ncplus/
http://taksiegra.pl/prawa-sportowe-polsatu/

Co do Ekstraklasy to chyba do końca sezonu ma być wiadome gdzie będą pokazywać sezon 2019/20 (18/19 tak jak wyżej wspomniano jeszcze w NC+). Choć uwzględniając różne informacje jakie krążą po necie to bardzo bym się zdziwił gdyby to była inna platforma niż Cyfrowy Polsat.

Premier League też będzie do 2018/19 włącznie na NC+, aczkolwiek tu nic nie słyszałem kto jest w grze o następne sezony.
Eleveny na pewno beda zainteresowane angielska, polsat nie wiem oni raczej rzuca sie tylko i wylacznie na ekstraklase. Dobrze, ze Discovery wchodzi do TVN bo to dodatkowa kasa, nie wiem kiedy sa przetargi (prawdopodobnie listopad-grudzien) wiec to przejecie to byc moze dobry znak
Odpowiedz cytując
szym_ek
Socios Wisła Kraków

Od: 05.2007

Stary 07.03.2018, 12:25
Oby Eksraklape dostał kto inny a nie Canal+
Jak to jest możliwe żeby w 2018 roku nie dało się kupić dostępu przez neta?!
Nie mam telewizora, więc po co mi dekoder?

Eleven, Eurosport albo Polsat jestem w stanie wykupić w Ipli i oglądać na lapku/tablecie/komórce
Odpowiedz cytując
Dariook
Socios Wisła Kraków

Od: 07.2009

Stary 07.03.2018, 13:38
szym_ek napisał(a):Wyświetl post
Oby Eksraklape dostał kto inny a nie Canal+
Jak to jest możliwe żeby w 2018 roku nie dało się kupić dostępu przez neta?!
Nie mam telewizora, więc po co mi dekoder?

Eleven, Eurosport albo Polsat jestem w stanie wykupić w Ipli i oglądać na lapku/tablecie/komórce
Oczywiscie ze da sie ogladac ekstraklase I inne programy w necie. Tylki musisz miec wykupiony canal+. Jest chyba 100h w miesiacu o ile sie nie myle. NC Go.
Ostatnio edytowane przez Dariook : 07.03.2018 o godz. 13:44.
Wiśle się nie kibicuje. Wisłe się KOCHA.

Cytat:
To może zmieńmy to podejście w tej naszej wiślackiej rodzinie. Łatwo jest bowiem na kogoś wylewać pomyje, ale jak później człowiek się obroni, to smród zostaje.
Radek Sobolewski
Odpowiedz cytując
szym_ek
Socios Wisła Kraków

Stary 07.03.2018, 14:14
Ale i tak trzeba mieć dekoder jesli się nie myle ?
Odpowiedz cytując
MatMario
Senior Member

Od: 05.2004

Stary 07.03.2018, 15:09
Tu się da i nic nie trzeba mieć.
https://player.pl/
jackass: -Sęk w tym, że jak my im sprzedajemy bilety, to bierzemy pełną odpowiedzialność za nich.
Press: -Czyli to klub dystrybuowałby bilety na mecze wyjazdowe?
jackass: -I tak to musimy robić,zawsze tak jest.
Press: -Przed konfliktem SKWK się tym zajmowało?
jackass: -Tak, oni to robili.
Odpowiedz cytując
szym_ek
Socios Wisła Kraków

Stary 07.03.2018, 15:23
Dzięki !
10 znaków
Odpowiedz cytując
Kocur
semper fi

Od: 09.2003

Stary 08.03.2018, 13:08
Internet od Orange?

Miał ktoś sytuację kiedy w dwóch punktach mówią że możliwości techniczne dla światłowodu są a w dwóch kolejnych że się nie da światła pociągnąć.

Podpiszę umowę z dupkami i się okaże że pociągnąć to sobie mogą ale nie światłowód i co wtedy ...
MOMENT OF TERROR IS THE BEGINNING OF LIFE
Odpowiedz cytując
Fifiorek
Senior Member

Od: 10.2008

Stary 08.03.2018, 15:51
Apropos internetu od Orange, mam internet do 80 mb/s (nie światłowód) za który płacę 39,99 zł. Problem w tym, że wraz z końcem lutego skończyła mi się umowa, a przy przedłużaniu najtańsza dostępna opcja jest mniej korzystna od tej której mam obecnie. Czy bez podpisywania nowej umowy te stara zostaje przedłużona automatycznie i przechodzi na czas nieokreślony?
Odpowiedz cytując
MatMario
Senior Member

Od: 05.2004

Stary 08.03.2018, 15:52
Kocur:

I wtedy wypowiadasz.

Jeśli możliwość jest to staną na rzęsach żeby cię podłączyć bo potrzebują abonentów tej usługi bo brali dofinansowanie i muszą to rozliczać.

Fifiorek:
A co masz w umowie zapisane? Zadzwoń do nich na infolinie i ci powiedzą co będzie w kolejnych miesiącach.
Ostatnio edytowane przez MatMario : 08.03.2018 o godz. 15:54.
jackass: -Sęk w tym, że jak my im sprzedajemy bilety, to bierzemy pełną odpowiedzialność za nich.
Press: -Czyli to klub dystrybuowałby bilety na mecze wyjazdowe?
jackass: -I tak to musimy robić,zawsze tak jest.
Press: -Przed konfliktem SKWK się tym zajmowało?
jackass: -Tak, oni to robili.
Odpowiedz cytując
Kocur
semper fi

Stary 19.03.2018, 11:41
Ok - niestety kicha. Do najbliższego punktu ze światłem jest z 500 metrów i za chiny nie pociągną - może kiedyś ale planów dla ulicy nie ma na ten rok.

Mogą podpiąć ADSL 20-80 Mbit

Zastawiam się bo jeszcze jakiś lokalny dostawca chce światło kłaść, poczekam tydzień na zebranie
Odpowiedz cytując
brylant17
Senior Member

Stary 21.03.2018, 19:50
Kraków duże miasto,a oranżadzie nie zależy na klientach ? chyba,że macie lokalne kablówki które są konkurencją....
Piggy oddaj hajs
Odpowiedz cytując
Kocur
semper fi

Stary 22.03.2018, 06:25
To chodzi o Tyniec Też niby Kraków ale 100% domki i abonament 30 zł nie pokrywa im kosztów kabla ... Konkurencji nie ma, niestety.
Odpowiedz cytując
brylant17
Senior Member

Stary 22.03.2018, 09:35
Spoko sugerowałem się twoim skąd więc pomyślałem,że mieszkasz na czerwonym Prądniku
Piggy oddaj hajs
Odpowiedz cytując
Kocur
semper fi

Stary 22.03.2018, 16:46
Jeszcze przez kilka tygodni
Ok, koniec rozmywania.
Odpowiedz cytując

Wstecz   Forum Kibiców Wisły Kraków > Inne > Hyde Park (moderowane)

Odpowiedź

Zasady wysyłania postów