|
Socios Wisła Kraków
Od: 03.2008
Offline |
|
|
Albo mniejszy i jak dla mnie ładniejszy Samsung Wave S8500 (3,3') albo S8530 (3,7'). Z tym ze to jedynka ma superamoleda. Mam od ponad roku pierwszą generację, fon naprawdę kozacki jak za tą cenę. Metalowa obudowa, szkło hartowane na wyświetlaczu którego nie sposób zarysowac. Dla mnie ma wszystko co powinien mieć, dobra jakosc rozmów, ekran pojemnościowy na którym pisanie jest przyjemne, swietny aparat(przezajebista kamera - 720p) ,wifi, 3g, gps , nie mówiąc juz o jakichs pierdołach typu radio czy rozpoznawacz piosenek. System - BadaOS - ok, mniej aplikacji niz na android czy na iOS, ale dla mnie to nie jest wada, jak kogos podnieca granie na telefonie to niech sobie kupi psp. Co oczywiscie nie znaczy że wielu użytecznych aplikacji czy gier nie ma, ale są w większości płatne(tak jak zresztą w istore czy android market). Choc można się tez pobawic piracenie
Wave dziś ma niewiele konkurentów na rynku a w swojej półce cenowej tym bardziej.![]() "Gdy nadchodzi burza ludzie pokazują swoją prawdziwą naturę. Jedni chowają się ze strachem. Inni rozpościerają szeroko skrzydła do lotu."
|
|
|
|
Senior Member
Od: 02.2007
Offline |
|
|
Potrzebuje wybrać telefon z pośród tych dwóch:
HTC Desire HTC Desire Z Jaki byście polecili? ![]()
Nie wstydź się patriotyzmu.
WP. |
|
|
|
Senior Member
Od: 05.2011
Offline |
|
http://www.htc.com/pl/product/desire/specification.html ![]()
Milczenie to nuda głupca i myśl mędrca.
|
|
|
|
Senior Member
Od: 01.2008
Offline |
|
|
Zastanawiam się nad kupnem HTC Wildfire ma może ktoś ten telefon i jest w stanie powiedzieć czy warto ?
![]() WISŁA KRAKÓW
|
|
|
|
Senior Member
Od: 10.2007
Offline |
|
Podobno bardzo wadliwy: bardzo słaba bateria; słaba rozdzielczość; słyszałem też, że gubi zasięg; często się przywiesza. Miałem go przez chwile i od razu go odrzuciłem. To jest oczywiście tylko moje zdanie na temat tego telefonu ale sam osobiście wybrałem SE Xperia X8. Telefon miażdży... Nie należy do drogich, a ma naprawdę wszystko co potrzeba (malutkim minusikiem jest słaby aparat ale za to nadrabia innymi rzeczami). Wybór należy do Ciebie... |
|
|
|
Senior Member
Od: 07.2008
Offline |
|
|
Ja mam pytanie, czy usuwał ktoś rysy z wyświetlacza dotykowego.? Czy da się to wogóle zrobić, jak to zrobic, koszt itp?
![]()
... To My Młoda Wiiara Domniemani Przestępcy Pierwsi Do Życia A Ostatni Do Śmierci...
|
|
|
|
Senior Member
Od: 07.2009
Offline |
|
|
Displex-em usuwam rysy. Taka maź, wygląda jak rozcieńczony krem Nivea w małej tubce. Obklejasz brzegi byś nie zabrudził i usuwasz. Dałem za niego 20zł.
![]()
13.04.2013r. - mecz z poWIŚLEm Warszawa. "Rudy Włoch działa. Nie ufaj rudym ludziom, bo one rude są."
|
|
|
|
Senior Member
Od: 01.2008
Offline |
|
|
Cytat:
![]() WISŁA KRAKÓW
|
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
|
jeśli chodzi o Wildfire'a, to wybrałbym Wildfire S, tam chyba jest wgrany już nowy android, więc pewnie niedociągnięcia zostały poprawione.
![]()
|
|
|
|
Senior Member
Od: 03.2009
Offline |
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
|
to nie używaj polskich znaków, albo z android market ściągnij sobie program do pisania smsów.
![]()
|
|
|
|
Member
Od: 02.2009
Offline |
|
|
Mam pytanie...
Motorola Defy czy Nokia N8? |
|
|
|
Forumowiczka z jadem. Nietrującym.
Od: 10.2003
Offline |
|
|
Mam tego SE xperie x10 mini pro. I bateria nie wytrzymuje DOBY ... :| on tak ma czy z moim coś jest nie tak?
Dodam, że bateria poprawnie sformatowana, co najlepsze NIE ROZMAWIAM z tego tel obecnie. W ogole. Czasem zrobie jakieś foto, sprawdze maila, fb. Ale czasowo zajmuje to może pół godziny/dzień. Więc chyba nie za długo ... Wczoraj ładowałam wieczorem. Zrobiłam od tego czasu 10 zdjęć, spędziłam na necie 15 min. Własnie podłaczyłam do ładowania bo "krzyczał", że mu bateria pada i ma 8% ... He? |
|
|
|
Banita
Od: 06.2011
Offline |
|
|
Może taka z taśmy dostałaś lewą bateryjkę że tak krótki trzyma.
No żeby 24 h nie wytrzymał to coś jest nie tak. Masz w Orange w abonamencie ? Bo jak tak, to nie wstydź się, pójdź do punktu , i skorzystaj z gwarancji. Nie wstydź się w tym znaczneiu, że na dzień dobry babka czy gość z Orange powiedzą że Pani źlę sformotowała, na co Ty opieprz gościa, że czasami jest wina jednak sprzętu, nie użytkownika. Przez tydzień będziesz bez telefonu, ale wymienią Ci za friko na nową bateryjkę. O ile masz na gwarancji ten teleofn ? |
|
|
|
Senior Member
Od: 10.2005
Offline |
|
Ostatnio edytowane przez Luu... : 10.07.2011 o godz. 20:24.
![]()
"A ja myślałem, że to śmieci,
Że to gówno z nieba leci..." |
|
|
|
Senior Member
Od: 10.2006
Offline |
|
|
Oddaj telefon jak najszybciej na gwarancje, bo według gwarancji Sony Ericssona bateria podlega zużywaniu i nie obejmuje ją gwarancja - chociaż wbrew pozorom zawsze są 3/6 (rzadziej - rok) miesięcy na baterię.
|
|
|
|
Offline |
|
|
Telefon jest nówka sztuka, nie mam go nawet miesiąc. No więc tak jak mówicie w tym tyg. oddam go na gwarancji do tmobile.
Dzięki. |
|
|
|
Banita
Offline |
|
|
Żmijka - pamiętaj, nie dadzą Ci zastępczego. Więc jak nie masz jakiegoś starego telefonu, no to te 10 dni będziesz bez telefonu ( niby kurierem wysyłają do serwisu i z powrotem ), ale nie wiadomo ile będziesz czekał Twój telefon na rozpatrzenie
|
|
|
|
Senior Member
Od: 04.2009
Offline |
|
|
Dokładnie. Baterii Litowo-jonowych (obecnie 99,9% telefonów ma taką) się nie formatuje.
|
|
|
|
Senior Member
Od: 04.2007
Offline |
|
|
Co sądzicie o samsungu galaxy mini, podobno lepszy od monte.
Służyć ma do dzwonienia, jako mp3, oraz czasami do sprawdzenia poczty. Cudów nie wymagam bo są po 350zł na allegro. ![]() ![]()
Hristov:
" Nie chciałem iść do Cracovii, chciałem grać dla wielkiego klubu, takiego jak Wisła "
|
|
|
|
Senior Member
Od: 10.2006
Offline |
|
|
Nie bierz. Syf jakich mało. Piksele na ekranie z daleka widać. Jeżeli ma do tego służyć, to wątpie, że będzie lepszy od Monte. Jak chcesz coś do 350 zł na Androidzie - bierz Sony Ericssona X8 - najlepszy do tej ceny. |
||
|
|
Offline |
|
|
Spoko, mam 2 nr.
|
|
|
|
Senior Member
Od: 04.2007
Offline |
|
![]() ![]()
Hristov:
" Nie chciałem iść do Cracovii, chciałem grać dla wielkiego klubu, takiego jak Wisła "
|
|
|
|
Senior Member
Od: 10.2010
Offline |
|
|
Używa/ł ktoś LG Swift 3D ? Nie żebym chciał kupować, ale ciekawy jestem czy to co mówią w reklamie plusa to prawda, że rzeczywiście obraz jest trójwymiarowy. Trzeba mieć okulary do niego czy bez widać?
|
|
|
|
Banita
Offline |
|
Nie znam się na technologii najnowszej, ale teraz robi się chyba takie komórki i takie monitory PC gdzie masz obraz 3D bez konieczności posiadania okularów. Nie wiem jak to działa, może się mylę. Jeśli tak to proszę mnie poprawić |
|
|
|
Junior Member
Od: 08.2010
Offline |
|
|
Jak najbardziej da sie, jest o tym choćby artykuł z numeru 6/2011 PC format-u, używana jest do tego technologia multiparalaksy ( inaczej autosteroskopii). Polaga na jednoczesnym wyświetlaniu na ekranie dwóch obrazów i optycznym ich rozseparowaniu dla lewego i prawego oka za pomocą układu soczewek lub pryzmatów bezpośrednio na ekranie.
|
|
|
|
Senior Member
Od: 10.2010
Offline |
|
|
![]() |
||
|
|
Senior Member
Od: 07.2011
Offline |
|
|
Rozglądam się za telefonem dotykowym tak do 550 - 650 zł. Myślałem o używanym iphonie, albo nowym HTC Wildfire.
Co ew. polecilibyście. ? ![]() |
|
|
|
Junior Member
Offline |
|
|
Monte nie jest najgorszy, do dzwonienia i mp3 jest ok, ale coraz bardziej odczuwam, że nie jest na Androidzie :( Zdecydowanie, gdybym miał teraz wybierać wziąłbym SE X8.
|
|
|
|
Senior Member
Od: 02.2004
Offline |
|
|
Panowie. Nokia E71 - spadła
i nie działa klawiatura. Przez co się nie da jej włączyć. Ma ktoś pomysł jak to naprawić lub ile to może kosztować? :/![]() KLUB FUTBOLU AMERYKAŃSKIEGO: KRAKÓW TIGERS
|
|
|