|
|||||||
| Wisła Kraków - piłka nożna Tutaj możesz spokojnie i rzeczowo porozmawiać o wszystkich tematach związanych z "Białą Gwiazdą". Pokój z założenia zawierać ma tematy dotyczące drużyny. |
![]() |
|
|
Narzędzia tematu | Tryby wyświetlania |
|
Senior Member
Od: 06.2011
Offline |
|
|
Cikos wczoraj w podstawowym składzie Slovana z BATE. Obejrzałem z ciekawości fragmenty - szału nie było. W ofensywie jeszcze jakoś to szło, ale bramka dla BATE padła po akcji w jego sektorze boiska - zapomniało mu się wrócić, reszta nie nadążyła z asekuracją i po herbacie.
![]()
"Czuć się w klubie swoim, jak w domu ojczystym, oddychać pełną piersią, podkreślać na każdym kroku swój czysto-narodowy, a w czasach zaborczych także niepodległościowy charakter"
![]() |
|
|
|
Senior Member
Od: 02.2004
Offline |
|
|
Żegnaj Jacku! Oby CUpiałowi nie przyszło do głowy go zatrudniać po raz trzeci.
![]()
.
. |
|
|
|
Senior Member
Od: 06.2009
Offline |
|
|
PAJACek!
Wpiz*dylion znaków! ![]()
Anty PO-PiS!!!
|
|
|
|
Senior Member
Od: 07.2011
Offline |
|
|
A co słychać u byłego pracownika Wisły SA, Jacka Bednarza .. wiem, wiem ...mało merytoryczny post, ale nie mogłem sie powstrzymać ..
|
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
|
Pawełek co to miał podbijać włoskie boiska w Juventusie idzie do 1 ligi...
http://www.90minut.pl/news/238/news2...biu-Lubin.html |
|
|
|
Senior Member
Od: 08.2007
Offline |
|
![]() |
|
|
|
Senior Member
Od: 03.2004
Skąd: Pod koniec VIII wieku powstało państwo Wiślan. Stolicą Wiślan jest Kraków
Offline |
|
|
A to niby dlaczego? Chłopak ma 18 lat i już ma zawód zmieniać? Bo źle wybrał i zamiast zostać w Wiśle gdzie jednak grał mniej lub więcej poszedł do Lechii gdzie trener na razie na niego nie stawia. Więc poszedł jakby nie było do najsilniejszej drużyny I jak Zagłębie Lubin.
Poczekamy tak z kilka lat zanim będzie można ocenić czy Stolarski będzie dobrym piłkarzem czy nie. Więcej lodu panowie, bo komentarze są jak zdradzonej żony o byłym mężu ![]()
„Pierwotnie polską barwą narodową był »karmazyn« uważany w średniowieczu za najszlachetniejszy z kolorów. Wykorzystywany był on jako symbol dostojeństwa i bogactwa. Z uwagi na cenę barwnika potrzebnego do uzyskania tego koloru mało kto mógł sobie na niego pozwolić...
|
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
|
|
|
|
Senior Member
Od: 06.2014
Offline |
|
|
http://sport.interia.pl/klub-lech-po...wa_block=sport
Maciej Skorża objął Amicę... Nie dziwię mu się, ale jego postawa w każdym klubie (a na pewno w Wiśle i Legii) świadczyła o wysokim poziomie zaangażowania w sprawy kibicowskie (chociażby wyjazd do Poznania), więc może mieć ciekawe przeprawy z kuchankami |
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
|
|
|
|
Senior Member
Od: 07.2005
Offline |
|
|
Ja też jestem pełen szacunku do Skorży, to dobry trener, i teraz stawiam że to (niestety) udowodni.
A co do Bendarza to uważam że gwoździem do trumny były w jego przypadku problemy ze sprzedażą biletów. Cyrk, prawdziwy cyrk! Coś mi się zdaje że gdyby nie to, to by trwał. Ale sam sobie zgotował ten los, ja za nim płakać nie będę. Choć uważam że od strony sportowej wcale nie robił takiej złej roboty. Niemniej taka marka jak Wisła zasługuje na kogoś lepszego. ![]()
"(...)Był oskarżony o organizowanie w sezonie 2003/2004 wśród piłkarzy zrzutki pieniędzy, z których później opłacali sędziów pomagających Kolporterowi Koronie w awansie do II ligi. W trakcie śledztwa prowadzonego w ubiegłym roku przez wrocławską prokuraturę obaj przyznali się do winy(...)"
"(...)wciągał w handel meczami i młodych, i starych, i Polaków, i obcokrajowców, i tych, którzy na kupowanie wyników mieli, i tych, którzy nie mieli (tym przecież pożyczał).(...)" |
|
|
|
Senior Member
Od: 08.2010
Offline |
|
![]()
JM:"Życie jest jak rower - nie kręcisz nie jedziesz" TF: "Dziś Wisła Kraków ma zapewnione optymalne warunki prowadzenia działalności sportowej."
"... jakieś dziwne wizje zagłady (..) Nie wiem czym to jest spowodowane, nie wnikam w to, ale trochę mnie to niepokoi" TS: Zajmujemy się sportem, nie sprawiedliwością, ani praworządnością.(..) Towarzystwo Sportowe „Wisła” Kraków informuje, iż od godziny 16.00 nie jest już właścicielem piłkarskiej spółki Wisła Kraków SA |
|
|
|
Member
Od: 06.2010
Offline |
|
|
Wie ktoś co słychać u naszego syna marnotrawnego Miśkiewicza, i Bunozy? Bo ligi już ruszyły na dobre a oni nadal chyba bez klubów.
![]()
„Nikt nie wymaga od was samych zwycięstw. Czasem i przegrać przychodzi. Ale każdy ma prawo żądać od was ambitnej i nieustępliwej walki. Nie dopuśćcie do tego, aby ludzie uznali was za niegodnych... podania ręki”
|
|
|
|
Senior Member
Od: 10.2013
Offline |
|
|
|
Socios Wisła Kraków
Od: 05.2003
Offline |
|
|
Niby tak ale Miskiewicz był zdrowy przez ponad miesiąc od zakończenia kontraktu. Coś mi się wydaję, że naprawdę przegiął z wymaganiami finansowymi.
|
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
I jak widać nie biją się o ten talent ![]() ![]()
„Pierwotnie polską barwą narodową był »karmazyn« uważany w średniowieczu za najszlachetniejszy z kolorów. Wykorzystywany był on jako symbol dostojeństwa i bogactwa. Z uwagi na cenę barwnika potrzebnego do uzyskania tego koloru mało kto mógł sobie na niego pozwolić...
|
|
|
|
Senior Member
Od: 06.2013
Offline |
|
Jak widać wyszedł na opuszczeni Wisły jak Zabłocki na mydle. |
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
|
Dokładnie jeśli chodzi o proporcje jakośći do ceny Sadlok na obecną chwilę jest bardzo dobrym wyborem. Gordan miał jeden z wyższych kontraktów w zespole. Sadlok ma jeszcze to coś potrafi strzelać bramki - Gordanowi przychodziło to z wielką, wielką trudnością...
|
|
|
|
Senior Member
Od: 07.2006
Offline |
|
|
Maciej Skorża trenerem Amiki Poznań umowa została podpisana na 3 lata i będzie obowiązywać od 1 września
![]()
Piggy oddaj hajs
|
|
|
|
Senior Member
Od: 08.2008
Offline |
|
|
Słyszałem pewną plotkę ( nie wiem czy prawda !! ) że z Miśkiewiczem zajebał jego menago i się pokłócili i Michał chciał z nim rozwiązać umowę.... i doznał kontuzji. Ciekawe co teraz typ będzie robić przez pół roku. Jak na razie rehabilitacja w Krakowie....
![]()
Take me down
To the paradise city Where the grass is green And the girls are pretty Oh, won't you please take me home G 'n' R |
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
|
To może zamiast się obrażać dać mu propozycję kontraktu którą wcześniej odrzucił? Może przemyślał pewne sprawy?
Jeśli podpisze to po rehabilitacji czyli na kolejną rundę będziemy mieli dwóch bramkarzy do rywalizacji - Buchalik-Miśkiewicz.![]()
|
|
|
|
Senior Member
Od: 05.2008
Offline |
|
![]() Dokładnie tak jak Ogryzek napisał było by to świetna opcja,ale bądźmy realistami niestety nie w naszym klubie ![]() |
|
|
|
Senior Member
Od: 06.2013
Offline |
|
|
Nasz były goleador Dudu Biton tym razem ląduje na Węgrzech w Ujpešt Budapeszt.
|
|
|
|
Senior Member
Od: 04.2005
Offline |
|
Pod koniec roku ma mieć operację pleców. Nie zdziwcie się jak ponownie podpisze z Wisła kontrakt. ![]()
http://www.youtube.com/watch?v=-shF8y5ud0Q - obejrzyj Wiślaku, zapewniam że banan pojawi się na twych ustach
|
|
|
|
Senior Member
Od: 10.2007
Offline |
|
|
Poroniec Poronin ogrywa w Kielcach rezerwy miejscowej Korony, a bramkę na 3:1 dla gości strzela Maciej Żurawski - akcja od 3:20 https://www.youtube.com/watch?v=Q1T4ZjzYr5w
|
|
|
|
Senior Member
Od: 11.2010
Offline |
|
|
Przyjęcie piłki klasa
![]() |
|
|
|
Senior Member
Od: 12.2004
Offline |
|
|
Wczoraj na telebimie wyłapany chyba przypadkowo Leszek Lipka.Jeszcze kilku byłych można wymienić Bogdan Zając, Mirek Szymkowiak, Adam Musiał.Dostrzegł ktoś jeszcze coś na żywo bądź foto
![]()
http://chomikuj.pl/piteros06 - archiwalne multimedia Wisły.Całe mecze, skróty !
|
|
|
|
semper fi
Od: 09.2003
Offline |
|
Tak swoją drogą on jest ciągle na etacie u nas jako ambasador klubu ? ![]()
MOMENT OF TERROR IS THE BEGINNING OF LIFE
|
|
|
|
Senior Member
Od: 01.2006
Offline |
|
|
Cytat:
Niewiarygodny zjazd tego piłkarza, kiedy on ostatnio jakąś bramkę strzelił? |