The White Star Division - Wisła Kraków

Wstecz   Forum Kibiców Wisły Kraków > Wisła Kraków > Wisła Kraków - piłka nożna
Nazwa użytkownika
Hasło

Wisła Kraków - piłka nożna Tutaj możesz spokojnie i rzeczowo porozmawiać o wszystkich tematach związanych z "Białą Gwiazdą". Pokój z założenia zawierać ma tematy dotyczące drużyny.

Odpowiedź

Narzędzia tematu Tryby wyświetlania
dulli78
Senior Member

Od: 06.2011

Ignoruj użytkownika Pomoc
Stary 21.08.2014, 20:26
Cikos wczoraj w podstawowym składzie Slovana z BATE. Obejrzałem z ciekawości fragmenty - szału nie było. W ofensywie jeszcze jakoś to szło, ale bramka dla BATE padła po akcji w jego sektorze boiska - zapomniało mu się wrócić, reszta nie nadążyła z asekuracją i po herbacie.
"Czuć się w klubie swoim, jak w domu ojczystym, oddychać pełną piersią, podkreślać na każdym kroku swój czysto-narodowy, a w czasach zaborczych także niepodległościowy charakter"

Odpowiedz cytując
tofik
Senior Member

Od: 02.2004

Stary 25.08.2014, 13:27
Żegnaj Jacku! Oby CUpiałowi nie przyszło do głowy go zatrudniać po raz trzeci.
..
Odpowiedz cytując
ABGwislakABG
Senior Member

Od: 06.2009

Stary 25.08.2014, 15:44
PAJACek!

Wpiz*dylion znaków!
Anty PO-PiS!!!
Odpowiedz cytując
milosz
Senior Member

Od: 07.2011

Stary 25.08.2014, 18:23
A co słychać u byłego pracownika Wisły SA, Jacka Bednarza .. wiem, wiem ...mało merytoryczny post, ale nie mogłem sie powstrzymać ..
Odpowiedz cytując
shaggy
Senior Member

Stary 25.08.2014, 19:40
Pawełek co to miał podbijać włoskie boiska w Juventusie idzie do 1 ligi...

http://www.90minut.pl/news/238/news2...biu-Lubin.html
Odpowiedz cytując
syryls
Senior Member

Od: 10.2011

Stary 25.08.2014, 19:58
Sam myślałem o tym że Smuda popełnił błąd ale jak widać Stolarski musi znaleźć sobie jednak inny zawód
.
Odpowiedz cytując
!!IRIVER!!
Senior Member

Od: 08.2007

Stary 25.08.2014, 20:01
shaggy napisał(a):Wyświetl post
Pawełek co to miał podbijać włoskie boiska w Juventusie idzie do 1 ligi...

http://www.90minut.pl/news/238/news2...biu-Lubin.html
Stolarski trafił chyba pod skrzydła niemądrego, mówiąc delikatnie, menago. Bo to, że ma zadatki - w dalszym ciągu - na dobrego piłkarza, jest oczywiste. Fochy na Smudę, odejście do Lechii, gdzie zaszły kolosalne, dla mnie wręcz kretyńskie zmiany, no i trafia do 1-ligowca z Lubina. Cóż, bywaj chłopaku.
Odpowiedz cytując
Ogryzek
Senior Member

Od: 03.2004
Skąd: Pod koniec VIII wieku powstało państwo Wiślan. Stolicą Wiślan jest Kraków

Stary 25.08.2014, 20:05
A to niby dlaczego? Chłopak ma 18 lat i już ma zawód zmieniać? Bo źle wybrał i zamiast zostać w Wiśle gdzie jednak grał mniej lub więcej poszedł do Lechii gdzie trener na razie na niego nie stawia. Więc poszedł jakby nie było do najsilniejszej drużyny I jak Zagłębie Lubin.

Poczekamy tak z kilka lat zanim będzie można ocenić czy Stolarski będzie dobrym piłkarzem czy nie. Więcej lodu panowie, bo komentarze są jak zdradzonej żony o byłym mężu
„Pierwotnie polską barwą narodową był »karmazyn« uważany w średniowieczu za najszlachetniejszy z kolorów. Wykorzystywany był on jako symbol dostojeństwa i bogactwa. Z uwagi na cenę barwnika potrzebnego do uzyskania tego koloru mało kto mógł sobie na niego pozwolić...
Odpowiedz cytując
shaggy
Senior Member

Stary 25.08.2014, 20:05
!!IRIVER!! napisał(a):Wyświetl post
Stolarski trafił chyba pod skrzydła niemądrego, mówiąc delikatnie, menago. Bo to, że ma zadatki - w dalszym ciągu - na dobrego piłkarza, jest oczywiste. Fochy na Smudę, odejście do Lechii, gdzie zaszły kolosalne, dla mnie wręcz kretyńskie zmiany, no i trafia do 1-ligowca z Lubina. Cóż, bywaj chłopaku.
Zgadza się menago w pewnym momencie nie tylle zawrócił Stolarskiemu w głowie co jego ojcu. Zostały mu obiecane złote góry i ropzpostarte wspaniałe perspektywy przed synem. Menadżer oczywiście mówi to co klient chce usłyszeć. Wyszło jak wyszło... ktoś może sobie pluć w brodę...
Odpowiedz cytując
PiVoSH92
Senior Member

Od: 06.2014

Stary 25.08.2014, 21:22
http://sport.interia.pl/klub-lech-po...wa_block=sport
Maciej Skorża objął Amicę... Nie dziwię mu się, ale jego postawa w każdym klubie (a na pewno w Wiśle i Legii) świadczyła o wysokim poziomie zaangażowania w sprawy kibicowskie (chociażby wyjazd do Poznania), więc może mieć ciekawe przeprawy z kuchankami
Odpowiedz cytując
shaggy
Senior Member

Stary 25.08.2014, 21:28
PiVoSH92 napisał(a):Wyświetl post
http://sport.interia.pl/klub-lech-po...wa_block=sport
Maciej Skorża objął Amicę... Nie dziwię mu się, ale jego postawa w każdym klubie (a na pewno w Wiśle i Legii) świadczyła o wysokim poziomie zaangażowania w sprawy kibicowskie (chociażby wyjazd do Poznania), więc może mieć ciekawe przeprawy z kuchankami
Zawsze darzyłem Skorżę sympatią (i to nie tylko dlatego że wpuszczał mnie nawet na zamknięte treningi Wisły), był równym gościem zawsze chetny na krótszą bądź dłuższą pogawędkę. Wypada mu życzyć by Lech skonczył sezon za Wisłą i tego by szło mu doobrze w PP ale od następnej edycji...
Odpowiedz cytując
Rob_Zombie
Senior Member

Od: 07.2005

Stary 25.08.2014, 22:16
Ja też jestem pełen szacunku do Skorży, to dobry trener, i teraz stawiam że to (niestety) udowodni.

A co do Bendarza to uważam że gwoździem do trumny były w jego przypadku problemy ze sprzedażą biletów. Cyrk, prawdziwy cyrk! Coś mi się zdaje że gdyby nie to, to by trwał. Ale sam sobie zgotował ten los, ja za nim płakać nie będę. Choć uważam że od strony sportowej wcale nie robił takiej złej roboty. Niemniej taka marka jak Wisła zasługuje na kogoś lepszego.
"(...)Był oskarżony o organizowanie w sezonie 2003/2004 wśród piłkarzy zrzutki pieniędzy, z których później opłacali sędziów pomagających Kolporterowi Koronie w awansie do II ligi. W trakcie śledztwa prowadzonego w ubiegłym roku przez wrocławską prokuraturę obaj przyznali się do winy(...)"
"(...)wciągał w handel meczami i młodych, i starych, i Polaków, i obcokrajowców, i tych, którzy na kupowanie wyników mieli, i tych, którzy nie mieli (tym przecież pożyczał).(...)"
Odpowiedz cytując
Lukasz
Senior Member

Od: 08.2010

Stary 25.08.2014, 22:50
Stolarski wypozyczony do Zagłebia

http://sport.wp.pl/kat,97434,title,P...3547&_ticrsn=3
JM:"Życie jest jak rower - nie kręcisz nie jedziesz" TF: "Dziś Wisła Kraków ma zapewnione optymalne warunki prowadzenia działalności sportowej."
"... jakieś dziwne wizje zagłady (..) Nie wiem czym to jest spowodowane, nie wnikam w to, ale trochę mnie to niepokoi"
TS: Zajmujemy się sportem, nie sprawiedliwością, ani praworządnością.(..) Towarzystwo Sportowe „Wisła” Kraków informuje, iż od godziny 16.00 nie jest już właścicielem piłkarskiej spółki Wisła Kraków SA
Odpowiedz cytując
Kapcok7
Member

Od: 06.2010

Stary 26.08.2014, 14:29
Wie ktoś co słychać u naszego syna marnotrawnego Miśkiewicza, i Bunozy? Bo ligi już ruszyły na dobre a oni nadal chyba bez klubów.
„Nikt nie wymaga od was samych zwycięstw. Czasem i przegrać przychodzi. Ale każdy ma prawo żądać od was ambitnej i nieustępliwej walki. Nie dopuśćcie do tego, aby ludzie uznali was za niegodnych... podania ręki”
Odpowiedz cytując
darean
Senior Member

Od: 10.2013

Stary 26.08.2014, 14:31
Kapcok7 napisał(a):Wyświetl post
Wie ktoś co słychać u naszego syna marnotrawnego Miśkiewicza, i Bunozy? Bo ligi już ruszyły na dobre a oni nadal chyba bez klubów.

Miskiewicz się załatwił ładnie bo kuntuzje złapał i nikt raczej z nim nie podpisze kotraktu a o Bunozie cisza na transfermakt podają że bez klubu
Odpowiedz cytując
Ajax
Socios Wisła Kraków

Od: 05.2003

Stary 26.08.2014, 15:36
darean napisał(a):Wyświetl post
Miskiewicz się załatwił ładnie bo kuntuzje złapał i nikt raczej z nim nie podpisze kotraktu a o Bunozie cisza na transfermakt podają że bez klubu
Niby tak ale Miskiewicz był zdrowy przez ponad miesiąc od zakończenia kontraktu. Coś mi się wydaję, że naprawdę przegiął z wymaganiami finansowymi.
Odpowiedz cytując
Ogryzek
Senior Member

Stary 26.08.2014, 16:48
darean napisał(a):Wyświetl post
Mając Sadloka możemy powoli zapominać o Bunozie który kosił pewnie 3 razy więcej niż obecnie Sadlok. Bunoza miał dobre okresy gry w Wiśle, ale był drogi w utrzymaniu. Pewnie więcej brał niż Stilić czy Brożek obecnie.

I jak widać nie biją się o ten talent
„Pierwotnie polską barwą narodową był »karmazyn« uważany w średniowieczu za najszlachetniejszy z kolorów. Wykorzystywany był on jako symbol dostojeństwa i bogactwa. Z uwagi na cenę barwnika potrzebnego do uzyskania tego koloru mało kto mógł sobie na niego pozwolić...
Odpowiedz cytując
Viper
Senior Member

Od: 06.2013

Stary 27.08.2014, 10:14
Kapcok7 napisał(a):Wyświetl post
http://www.sportowefakty.pl/pilka-no...oznal-kontuzji

Jak widać wyszedł na opuszczeni Wisły jak Zabłocki na mydle.
Odpowiedz cytując
shaggy
Senior Member

Stary 27.08.2014, 10:22
Ogryzek napisał(a):Wyświetl post
Mając Sadloka możemy powoli zapominać o Bunozie który kosił pewnie 3 razy więcej niż obecnie Sadlok. Bunoza miał dobre okresy gry w Wiśle, ale był drogi w utrzymaniu. Pewnie więcej brał niż Stilić czy Brożek obecnie.

I jak widać nie biją się o ten talent
Dokładnie jeśli chodzi o proporcje jakośći do ceny Sadlok na obecną chwilę jest bardzo dobrym wyborem. Gordan miał jeden z wyższych kontraktów w zespole. Sadlok ma jeszcze to coś potrafi strzelać bramki - Gordanowi przychodziło to z wielką, wielką trudnością...
Odpowiedz cytując
brylant17
Senior Member

Od: 07.2006

Stary 27.08.2014, 12:10
Maciej Skorża trenerem Amiki Poznań umowa została podpisana na 3 lata i będzie obowiązywać od 1 września
Piggy oddaj hajs
Odpowiedz cytując
filoo
Senior Member

Od: 08.2008

Stary 27.08.2014, 16:31
Słyszałem pewną plotkę ( nie wiem czy prawda !! ) że z Miśkiewiczem zajebał jego menago i się pokłócili i Michał chciał z nim rozwiązać umowę.... i doznał kontuzji. Ciekawe co teraz typ będzie robić przez pół roku. Jak na razie rehabilitacja w Krakowie....
Take me down
To the paradise city
Where the grass is green
And the girls are pretty
Oh, won't you please take me home

G 'n' R
Odpowiedz cytując
Ogryzek
Senior Member

Stary 27.08.2014, 16:36
To może zamiast się obrażać dać mu propozycję kontraktu którą wcześniej odrzucił? Może przemyślał pewne sprawy? Jeśli podpisze to po rehabilitacji czyli na kolejną rundę będziemy mieli dwóch bramkarzy do rywalizacji - Buchalik-Miśkiewicz.
Odpowiedz cytując
wordbatata
Senior Member

Od: 05.2008

Stary 27.08.2014, 17:22
filoo napisał(a):Wyświetl post
Słyszałem pewną plotkę ( nie wiem czy prawda !! ) że z Miśkiewiczem zajebał jego menago i się pokłócili i Michał chciał z nim rozwiązać umowę.... i doznał kontuzji. Ciekawe co teraz typ będzie robić przez pół roku. Jak na razie rehabilitacja w Krakowie....
Dlaczego przez pół roku ? jako wolny zawodnik moze po okienku nawet w listopadzie podpisać
Dokładnie tak jak Ogryzek napisał było by to świetna opcja,ale bądźmy realistami niestety nie w naszym klubie
Odpowiedz cytując
fansorina
Senior Member

Od: 06.2013

Stary 30.08.2014, 09:05
Nasz były goleador Dudu Biton tym razem ląduje na Węgrzech w Ujpešt Budapeszt.
Odpowiedz cytując
arth_ur
Senior Member

Od: 04.2005

Stary 30.08.2014, 09:10
wordbatata napisał(a):Wyświetl post
Dlaczego przez pół roku ? jako wolny zawodnik moze po okienku nawet w listopadzie podpisać
Dokładnie tak jak Ogryzek napisał było by to świetna opcja,ale bądźmy realistami niestety nie w naszym klubie

Pod koniec roku ma mieć operację pleców. Nie zdziwcie się jak ponownie podpisze z Wisła kontrakt.
http://www.youtube.com/watch?v=-shF8y5ud0Q - obejrzyj Wiślaku, zapewniam że banan pojawi się na twych ustach
Odpowiedz cytując
Paweł
Senior Member

Od: 10.2007

Stary 30.08.2014, 09:37
Poroniec Poronin ogrywa w Kielcach rezerwy miejscowej Korony, a bramkę na 3:1 dla gości strzela Maciej Żurawski - akcja od 3:20 https://www.youtube.com/watch?v=Q1T4ZjzYr5w
Odpowiedz cytując
adam_09
Senior Member

Od: 11.2010

Stary 30.08.2014, 09:43
Przyjęcie piłki klasa
Odpowiedz cytując
__Cobra__
Senior Member

Od: 12.2004

Stary 30.08.2014, 10:39
Wczoraj na telebimie wyłapany chyba przypadkowo Leszek Lipka.Jeszcze kilku byłych można wymienić Bogdan Zając, Mirek Szymkowiak, Adam Musiał.Dostrzegł ktoś jeszcze coś na żywo bądź foto
http://chomikuj.pl/piteros06 - archiwalne multimedia Wisły.Całe mecze, skróty !
Odpowiedz cytując
Kocur
semper fi

Od: 09.2003

Stary 30.08.2014, 10:54
Paweł napisał(a):Wyświetl post
Poroniec Poronin ogrywa w Kielcach rezerwy miejscowej Korony, a bramkę na 3:1 dla gości strzela Maciej Żurawski - akcja od 3:20 https://www.youtube.com/watch?v=Q1T4ZjzYr5w

Tak swoją drogą on jest ciągle na etacie u nas jako ambasador klubu ?
MOMENT OF TERROR IS THE BEGINNING OF LIFE
Odpowiedz cytując
fox mulder
Senior Member

Od: 01.2006

Stary 30.08.2014, 11:04
Cytat:
Sytuacja kadrowa w ekipie Wdowczyka
Do Łęcznej nie pojechał Patryk Małecki, który nie zmieścił się w kadrze meczowej. Wystąpi w meczu rezerw z KS Chwaszczyno. Dariusz Wdowczyk będzie mógł natomiast skorzystać z powracającego po kontuzji w meczu z Lechem Marcina Robak.
http://sport.interia.pl/klub-gornik-...wa_block=sport

Niewiarygodny zjazd tego piłkarza, kiedy on ostatnio jakąś bramkę strzelił?
Odpowiedz cytując

Wstecz   Forum Kibiców Wisły Kraków > Wisła Kraków > Wisła Kraków - piłka nożna

Odpowiedź

Zasady wysyłania postów