|
|||||||
| Wisła Kraków - piłka nożna Tutaj możesz spokojnie i rzeczowo porozmawiać o wszystkich tematach związanych z "Białą Gwiazdą". Pokój z założenia zawierać ma tematy dotyczące drużyny. |
![]() |
|
|
Narzędzia tematu | Tryby wyświetlania |
|
Senior Member
Od: 04.2007
Offline |
|
Dalej uważam że nasza trybuna powinna być cała czerwona, w razie pustych miejsc ( oby jak najmniej ) zawsze lepiej będzie wyglądać trybuna czerwona wraz z kibicami ubranymi również na czerwono. |
|
|
|
Senior Member
Od: 10.2009
Offline |
|
|
|
rav napisał(a):
Cytat:
|
||
|
|
Senior Member
Od: 12.2003
Offline |
|
A ja mam pytanie - czy na temat cen biletów odzywał się ktoś kompetentnyz klubu? W sumie w Warszawie już wiedzą po ile będą wchodzić. ![]()
Tylko Wisła!
|
|
|
|
Senior Member
Od: 11.2002
Offline |
|
|
Na zachodniej pierwszy napis jaki przychodzi do glowy to "Biała Gwiazda".
Pytanie, czy do wystroju szatni mozemy cos wniesc? Bo mam pewien pomysl. ![]()
WISŁA PANY !!
|
|
|
|
Senior Member
Od: 06.2008
Offline |
|
|
wyglada na to ze zmieni sie jednak pozycja kamerki z pawiolnu medialnego bo znow ona nie działa wiec pewnie cos przy niej masjstruja
|
|
|
|
Socios Wisła Kraków
Offline |
|
|
Orzeu czy chodzi Ci o "J*%ac stare baby!!!"?
Mogliby dac cos w stylu: "Winners Never Quit. Quitters Never Win" |
|
|
|
Senior Member
Od: 06.2008
Offline |
|
|
mieli rozebrac dzwig z murawy do konca tygodnia i nawet nie zaczeli
|
|
|
|
Socios Wisła Kraków
Od: 03.2005
Offline |
|
|
A zapomniales już jaka w Krakowie była pogoda i co się działo w mieście
![]()
"Kradzione szczęścia nie daje..."
|
|
|
|
Senior Member
Od: 07.2009
Offline |
|
|
Ma ktoś może dostęp do jakiś planów trybuny północnej
Proszę o ewentualny kontakt... ![]()
W umyśle Wisła w herbie siekiera
KRZESZOWICE Nas wiecznie z Wisły duma rozpiera! Poszukuję ludzi jeżdżących na Wisłę z okolic Krzeszowic.Pisać PRIV |
|
|
|
Senior Member
Od: 11.2007
Offline |
|
|
Na prawdę nie mogli wybrać lepszego miejsca z którego ma wyjeżdżać sprzęt do konserwacji murawy.
![]() Po patrzcie że 6 akurat wypada w tym miejscu gdzie jest ta "dziura" ![]()
Bóg, Honor i Wisła!
|
|
|
|
Senior Member
Od: 01.2004
Offline |
|
|
|
Senior Member
Od: 07.2009
Offline |
|
|
Ok dzięki, jeszcze interesują mnie wymiary tej trybuny. Zna ktoś
![]()
W umyśle Wisła w herbie siekiera
KRZESZOWICE Nas wiecznie z Wisły duma rozpiera! Poszukuję ludzi jeżdżących na Wisłę z okolic Krzeszowic.Pisać PRIV |
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
|
szerokość u podstawy: ok 24m
długość: ok 100m wysokość od 1 do ostatniego rzędu: ok 15,5m |
|
|
|
Senior Member
Od: 04.2007
Offline |
|
|
A wie ktoś, czy jest możliwość rozbudowy trybun za bramkami, powiedzmy za jakieś 10 - 15 lat, jakby okazało się że nasz stadion jest za mały? Zwykle to właśnie trybuny za bramkami są najwyższe. Z góry dzięki za odpowiedź.
|
|
|
|
Senior Member
Od: 03.2009
Offline |
|
Obecny projekt stadionu spełnia wszystkie wymogi FIFA i UEFA odnośnie wielkości i pojemności stadionu. W związku z tym obecna realizacja jest ostatnim etapem przebudowy tego obiektu i nie wydaje mi się, aby w przyszłości wystąpiła konieczność powiększania trybun. Jednak z technicznego punktu widzenia należałoby rozebrać istniejące trybuny i wybudować je od podstaw jako przygotowane pod względem konstrukcyjnym do budowy dwóch lub więcej pięter trybun. Odnośnie krzesełek: Dlaczego na zdjęciach (czy raczej wizualizacjach) kolorystyki krzesełek wjazd dla kosiarek nie został uwzględniony?
Ostatnio edytowane przez wislacki : 22.05.2010 o godz. 11:49.
![]()
...Lubelszczyzna jest za Wisłą !!!
|
|
|
|
Banita
Od: 07.2006
Offline |
|
|
Moja propozycja, oczywiście bez 1906, wrota kosiarkowe wszystko psują. Prawdopodobnie krzesełka na wschodniej już są robione pod projekt SKWK, jeśli tak to kicha...Sayek 89 dobrze to spostrzegł. Jeśli krzesełka mają być montowane w przyszłym tygodniu to pewnię są już gotowe..pytanie czy z napisami 1906?
http://www.fotosik.pl/pokaz_obrazek/...96ca0a395.html |
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
|
Nie dosc ze projekt fatalny to jeszcze nie zauwazyles ze rozmowa dotyczy zupelnie innej trybuny. Ech..
![]()
WISŁA PANY !!
|
|
|
|
Banita
Od: 07.2006
Offline |
|
|
Ja nawiązałem do C, gdzie ma być napis Wisła i pod spodem 1906. Nie ma miejsca na szóstkę jak widać, dlatego proponuję mój projekt na C a na zachodnią projekt SKWK, który miał być na C. Chyba, ze tam także jest wyjazd na kosiarke..
|
|
|
|
Senior Member
Od: 03.2004
Offline |
|
|
tzn chcesz dwa takie same napisy z dwoch stron? genialne.
Wyjazd kosiarek rzeczywiscie troche nie pasuje, ale miejsca na 6 jest wystarczająco, bedzie troche przerwy w cyfrze, ale nie ma co płakac.. |
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
|
A może ten wyjazd dla kosiarek będzie na mecze "zamykany" przenośnymi krzesełkami? I nie będzie wtedy dziury. Poczekajcie aż wszystko zamontują, dopiero później narzekajcie.
![]()
Косово је СРБИЈА!!
|
|
|
|
Senior Member
Od: 01.2007
Offline |
|
Ostatnio edytowane przez crazykaro : 22.05.2010 o godz. 12:40.
|
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
1. Wzor na trybune C jest juz ustalony, teraz pojawil sie jedynie problem z tym wjazdem, ktory mozna wg mnie rozwiazac przez zrobienie napisu 1906 na pierwszych czterech sektorach i zostawienie 5 wolnego. 2. Ten projekt juz kiedys widzialem wiec albo nie jest on Twoj albo jestes jego autorem i uporczywie go promujesz pomimo iz wyboru juz dokonano i wygral inny wzor. ![]()
WISŁA PANY !!
|
|
|
|
Banita
Od: 05.2009
Offline |
|
|
Mogłby ktoś zrobić projekt WISŁA i własnie 1906 na pierwszych czterech sektorach, Ciekawy jestem jak to by wyglądało
![]() |
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
|
![]()
Ostatnio edytowane przez LukL : 22.05.2010 o godz. 13:16.
|
||
|
|
Senior Member
Od: 01.2007
Offline |
|
. A wybrana wizualizacja przekłamała zasłaniając podjazd dla urządzeń do pielęgnacji murawy i chyba nikt do dzisiaj tego nie zauważyl. Chociaż ten kto to ostatecznie projektował (w firmie architektonicznej) musiał chyba widzieć że nie da się na dole zmieścić tej 6. Ciekaw jestem jak wyglądał ostateczny projekt ułożenia krzesełek, na podstawie którego była zliczana liczba zamawianych "kolorów".
Ostatnio edytowane przez crazykaro : 22.05.2010 o godz. 13:20.
|
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
|
O mój Boże.1906 architektów mamy na forum.Jeden mądrzejszy od drugiego
![]() ![]() Jak zniszczyć Państwo wg Sun Tzu(„Sztuka wojny”): http://wolnemedia.net/polityka/instr...korzyc-narody/ |
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
|
Faktycznie może być tak jak już ktoś pisał powyżej, że w planach jest coś co zasłoni ten wyjazd. Przenośna rampa z krzesełkami, albo coś w tym stylu.
![]()
Bóg, Honor i Wisła!
|
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
|
wy chyba sami nie wierzycie w to co piszecie, przy całym burdelu z tym stadionem jeszcze o jakiejs rampie ... dajcie spokoj
|
|
|
|
Senior Member
Od: 10.2009
Offline |
|
|
Czyli zaplecze dla kibiców jest na piętrze trybuny, ciekawe jak oni mieliby to tymczasowo robić. Jedno jest pewne, nie zdążą z nim do lipca, a nawet z październikiem mogą być wielkie problemy, zwłaszcza że inwestor nie spieszy się ze zleceniem tego.
|
|
|

|
||||||
![]() |
|
|