|
Senior Member
Od: 10.2006
Offline |
|
- płukanie szałwia lub jodyną - tymianek - no i nie 0,5 ale herbatka z wkładką ![]()
the end
|
|
|
|
Senior Member
Od: 04.2003
Offline |
|
|
Wieczorem wyjeżdżam do Mielna koło Koszalina. Jaka trasę proponujecie ?
|
|
|
|
Senior Member
Od: 03.2009
Offline |
|
|
Witam, bardzo prosze osoby obeznane w tej dziedzinie o jakies wskazowki,chcę kupic jakis fajny monitor przede wszystkim przeznaczony do xboxa,najlepiej full hd ok 22 cali tak do 1000zł.
Bardzo prosze o jakies wskazowki bo kompletnie nie wiem o co biega w tych calych kontrastach itp. pozdr ![]()
www.wislaszaliki.pl.tl
Kalwaria Bezżydowska |
|
|
|
Senior Member
Od: 07.2005
Offline |
|
|
Masz najkrótszą drogę, a sam sprawdź jeszcze najszybszą (60 km więcej) :
http://w.droge.pl/drogi_wynik.php?m1...5456&wariant=1 ![]()
...nieczytelny...
|
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
|
|
|
|
Senior Member
Od: 12.2003
Offline |
|
Tak jak wcześniej ktoś mówił, na krzywy ryj ale ryzyko jest takie że jak Cie złapią to masz kosmiczny mandat, dostajesz obywatelstwo estońskie na 2 dni (po uprzednim potwierdzeniu Twojej tożsamości - masa papierkowej roboty, dzwonienia, faksowania itp itd) i w tym czasie masz się ewakuować z kraju :] (z doświadczenia z Niemiec, myślę że jest podobnie). Tak czy siak nie wiem czy warto ryzykować bo do przejechania masz jeszcze Litwę oraz Łotwę tam też jest ryzyko ![]() Pozdro ![]()
|
|
|
|
Senior Member
Od: 05.2007
Offline |
|
Ktoś się orientuje jaka jest procedura psów czy innych służby gdy mają cudzoziemnca bez papierów, a chcą go wylegitymować? Zatrzymanie do sprawdzenia tożsamości? Mandat? No i czy na granicy mogą mnie zawrócić na przykład? ![]()
"Dla mnie Wisła to koledzy z którymi piję, jeżdżę na mecze i którzy się za mną wstawią, a nie jakiś 11 grajków z boiska..." by M....r
|
|
|
|
Senior Member
Od: 06.2007
Offline |
|
Jak juz pojedziesz to wes paszport zawsze bedziesz mogl glupa przygrac ze nie sprawdziles kiedy sie skonczyl paszport i jak dobrze pojdzie to sie skonczy na Ambasadzie bo jakos do kraju wrocic musisz.
Ostatnio edytowane przez saklak1906 : 20.07.2009 o godz. 15:21.
![]() ,
|
|
|
|
Socios Wisła Kraków
Od: 03.2005
Offline |
|
|
Pytanie: czy w Katowicach dworzec PKS jest obok PKP?
![]()
"Kradzione szczęścia nie daje..."
|
|
|
|
Senior Member
Od: 12.2005
Offline |
|
|
Vinci,tak jeden jest blisko kolejowego,a drugi jest na ulicy Piotra Skargi
![]()
Bo takich stworzył nas świat, pełnych pogardy, zła i grzechu. Więc zawsze dumnie będziemy trwać, teraz i zawsze i na wieki wieków.
|
|
|
|
Member
Od: 09.2005
Offline |
|
|
Panowie i Panie gdzie w Krakowie kupie najtaniej wodeczke: Pan Tadeusza w ilosci 170 butelek
Jesli tak to prosił bym o wskazówki Z gory dzieki |
|
|
|
Senior Member
Od: 01.2007
Offline |
|
|
|
|
|
Senior Member
Od: 12.2005
Offline |
|
|
Ja mam pytanie ile mniej więc kasuje sobie malarz za malowanie pokoju 5x5 m ,chodzi mi o samą robociznę bez farby itp
![]()
Bo takich stworzył nas świat, pełnych pogardy, zła i grzechu. Więc zawsze dumnie będziemy trwać, teraz i zawsze i na wieki wieków.
|
|
|
|
Senior Member
Od: 07.2009
Offline |
|
Około 8zł za metr kwadratowy malowanej ściany (gruntowanie i 2 warstwy farby) - ścianę musisz mieć przygotowaną (usunięta stara farba, zaszpachlowane dziury) inaczej napewno bedzie drożej (ok 20zł za metr kwadratowy). |
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
|
W Makro 0,5 litrowa butelka 22,31 PLN brutto na koncesję, pakowane po 12 sztuk.
![]()
...nieczytelny...
|
|
|
|
Banita
Od: 07.2008
Offline |
|
|
I KNOW YOU WANT ME - PITBULL http://www.dailymotion.com/video/x8l...calle-oc_music
1) jak nazywa się pani z tego teledysku, kóra pojawia się 1.22 i 2.07 oraz momentami przez cały czas trwania - śliczność 2) to jest przeróbka albo bardzo podobna melodia to piosenki któregoś z polskich muzykow (hip hop, czy jakis dance) jakiego? |
|
|
|
Senior Member
Od: 09.2008
Offline |
|
|
kuzynka kupowala pobajze po 23 PLN bez koncesji ale w jakiejs hurtowni.
Poza tym wlasciciel przygral w chuja bo najpierw mialo byc po 21 a przy odbiorze nagle do 23 skoczylo... ![]() Mapa sklepów z Białą Gwiazdą
http://tnij.com/mapa_sklepow_z_biala_gwiazda |
|
|
|
Senior Member
Od: 11.2002
Offline |
|
|
|
|
|
Senior Member
Od: 07.2007
Offline |
|
Podaj kolego metraż ścian ![]() A co do malowania to: Gruntowanie 2 zł/m2 2x malowanie 6 zł/m2 Przygotowanie powierzchni do malowania 3 zł/m2. Zajmuje sie tym wiec jak cos to p.w. ![]() |
|
|
|
WISŁA KRAKÓW
Od: 06.2008
Offline |
|
|
Mam takie głupie pytanie chodzi tworzenie zakładek w firefoksie, przy niektórych zakładkach mam logo lub znaczek strony ( np. forum Wisły) mam znaczek Białej Gwiazdy, na głównej mam herb ale teraz mam np. wp.pl lub youtube.com lub google.pl i tam nie ma żadnego loga tylko biała kartka nie da się tak żeby przy każdym był znaczek ( logo ). Bo się myli czasami...
Myślę że wiecie o co chodzi...
Ostatnio edytowane przez WISŁAZWE : 20.07.2009 o godz. 21:33.
![]() W samym sercu trybun, w jego centrum, pojawiło się w piątkowy wieczór słowo pasja. Określenie, które najdobitniej tłumaczy to dlaczego większość z nas pojawia się na Reymonta, choć nie ma wyników, działań marketingowych, czy drużyny, z którą chcielibyśmy w pełni się utożsamiać.
Kraków, 9 marca 2012. ![]() |
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
Swoją droga - wp.pl i google ten znaczek mają. Przynajmniej u mnie się wyświetlają (Firefox 3.5.1) Tak wyglada ikonka wp: |
|
|
|
Senior Member
Od: 01.2009
Offline |
|
|
jak zaznaczyć w adobe reader to,żeby mi wydrukował jedną strone z np.15?
Powód: dziek chlopaki
Ostatnio edytowane przez dawidTS : 21.07.2009 o godz. 02:06.
![]()
TYLKO CW3L3 NOSZA ZELE !
|
|
|
|
Socios Wisła Kraków
Od: 02.2005
Offline |
|
![]() Jako że poruszał się będziesz w granicach UE to Ci pewnie nie grozi ale nie sądzę by Cię przepuścili gdy załapiesz się gdzieś na kontrolę.Jakoś będą musieli Cie sprawdzić więc dowóz na placówkę straży granicznej jest prawdopodobny ,może i mandat. Jak jesteś hardkorem to dawaj ...nie masz nawet książeczki wojskowej?Jakiegoś świadectwa itp - czegoś ważnego ze zdjęciem?Pewnie jakoś ważne jest czym będziesz jechał i jaki klimat podróży będzie - Jak byś jechał na zachód bądź na pd od naszego kraju to jest duża szansa że przejedziesz pół Europy i nikt o dokumenty nie będzie Cię prosił ale jak będzie w drodze do Estonii? ![]()
94 - Allah Akbar!!
|
|
|
|
Member
Od: 06.2003
Offline |
|
|
Ctrl+P i zaznaczasz co chcesz w sekcji zakres druku.
|
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
|
Wciskasz ikonke z drukarka (ew. CTRL + P) i w menu po lewej masz takie możliwości:
![]() Wybierasz bieżącą strone, jeśli to ją chcesz wydrukować, ewentualnie w polu "strony" podajesz numer tej strony. |
|
|
|
Member
Offline |
|
Nie wszystkie stronki maja teakie obrazki ale wiekszosc ma a wp to juz na bank |
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
|
jakas niezbyt wymagajaca sprzetowo gierka na pare dni
![]()
Dan Petrescu: "Jeżeli polscy piłkarze nie zmienią swojego podejścia do wykonywanego zawodu, takie wpadki będą się wam zdarzać coraz częściej"
|
|
|
|
Senior Member
Od: 12.2008
Offline |
|
|
działa
10 znaków ![]()
|
|
|
|
Senior Member
Od: 09.2008
Offline |
|
![]() Mapa sklepów z Białą Gwiazdą
http://tnij.com/mapa_sklepow_z_biala_gwiazda |
|
|
|
Senior Member
Od: 06.2005
Offline |
|
|
jest podobno fajny program do pobierania jDownloader. On pobiera z serwerów takich jak RS i MU. Trzeba w MU wpisywać hasła w tym programie?
dzięki wielkie, takiego programu szukałem ![]()
Ostatnio edytowane przez TSW Fanatyk : 21.07.2009 o godz. 13:44.
![]()
I
|
|
|