The White Star Division - Wisła Kraków

Wstecz   Forum Kibiców Wisły Kraków > Inne > Hyde Park Sportowy (moderowane)
Nazwa użytkownika
Hasło

Hyde Park Sportowy (moderowane) Odpowiednie miejsce do wymiany poglądów na tematy sportowe, nie tylko piłkarskie, nie dotyczące jednak bezpośrednio "Białej Gwiazdy". O sytuacji w reprezentacji, innych polskich klubach czy ligach na świecie oraz o innych dyscyplinach sportu piszcie

Odpowiedź

Narzędzia tematu Tryby wyświetlania
Szarny
Senior Member

Od: 07.2006

Ignoruj użytkownika Pomoc
Stary 01.03.2010, 10:14
Gdyby ten stadion latał pomyślałbym, że to kadr z filmu "Dystryk 9".

A tak serio to stadion ładny. Gdyby nie ta stara trybuna tylko...
Odpowiedz cytując
dynek.pl
Senior Member

Od: 03.2003

Stary 01.03.2010, 11:20
WILU TS napisał(a):Wyświetl post
Dramat :| Wygląda to jak jakaś dzielnica slumsów w RPA czy Rumunii
0 22 napisał(a):Wyświetl post
Zdjecie jest marne, nie wiem jak z perspektywa. Szaro, surowo, domy wygladaja jak z kartonu, z ciemnymi dziurami zamiast okien, 'kazdy inny, wszyscy rownie brzydcy' itp. Tragedia..
Nie, no komedia. Stadion do bani bo stoi w brzydkiej dzielnicy. Niektorzy w krytykowaniu tego co poznanskie sa naprawde zenujacy. Czy w Cichym Kaciku kolo stadionu Wisly nie ma wlasnie tego typu domow.

A nowy stadion Legii mi sie nie podoba bo nie poodba mi sie nazwa ulicy przy jakiej stoi - kojarzy mi sie z kiblem
Puchar jest na5z!
Odpowiedz cytując
KoPer
I am what I am

Od: 09.2004

Stary 01.03.2010, 12:09
Mi stadion lechitów też się podoba. Kratownica robi wrażenie. Fakt faktem ta jedna trybuna bardzo burzy koncepcje i ogólną ocenę. Otoczenie... hmm. Nie każdy może mieć stadion w sąsiedstwie Błoń, Parku i 3 km od Rynku
Odpowiedz cytując
wonski_eNHa
Senior Member

Od: 06.2005

Stary 01.03.2010, 12:24
Ogromny ten stadion będzie ale mi się podoba. Musimy tylko pamiętać że w na lidze zapełni się tylko na 2 mecze a przez resztę kolejek będzie smutnie wyglądał przy 15 tysiącach na trybunach i kolejnym przegranym boju o mistrzostwo.
Odpowiedz cytując
0 22
Senior Member

Od: 05.2009

Stary 01.03.2010, 15:47
dynek.pl napisał(a):Wyświetl post
Nie, no komedia. Stadion do bani bo stoi w brzydkiej dzielnicy. Niektorzy w krytykowaniu tego co poznanskie sa naprawde zenujacy. Czy w Cichym Kaciku kolo stadionu Wisly nie ma wlasnie tego typu domow.
Ale ja oceniałem zdjecie, a nie stadion. Nie imputuj mi czegos czego nie napisałem. I nie dokonuj radykalnego podsumowania, nie czytajac ze zrozumieniem.
Habemus Dubletum

LEG14

White Star Awards w kategorii:

Innowierca roku 2009
Innowierca roku 2011

Odpowiedz cytując
Wojtas
Senior Member

Od: 06.2006

Stary 01.03.2010, 23:25
Mi osobiscie stadion Kuchennych sie podoba .

Niby taki jakich w Europie na pęczki ale w Polsce gdzie wszytsko jest opóznione robi wrazenie.

Chetnie zobacze jeszce lepsze wizulanie obiekty we Wroclawiu i Gdansku
WISŁA KRÓLOWA POLSKI
Odpowiedz cytując
GemHZR
Senior Member

Od: 02.2005

Stary 02.03.2010, 09:03
Stadion Lecha będzie bardzo w porządku co już zaczyna być widoczne przy montowaniu konstrukcji dachu. Następny w Polsce będzie stadion Wisły, takie moje zdanie , od środka trybuny wyglądają bardzo masywnie("specjalistyczne" określenie hyhy), jak w Anglii, no i te trybuny niepiętrowe za bramkami.
Daj se spokój lepiej, weź po jednym nalej...
Odpowiedz cytując
Pan Jotka
Senior Member

Od: 12.2004

Stary 02.03.2010, 09:25
Wczoraj mialem okazje zobaczyc stadion Narodowy w Warszawie. Pnoie sie osytro do gory. Obejrzalem go odstony mostu Poniastowskiego, Ronda Wiatraczna i 2 ni wczesniej wiudzialem go z pociagu jadacego mostem od polnocnej strony stadionu. Jezeli go wykoncza to naprawde bedzie pieknie wygladal.
Odpowiedz cytując
Above
Voyage! Voyage!

Od: 02.2004

Stary 02.03.2010, 19:17
Orientuje się ktoś może gdzie na stadionach Lecha i Legii będą znajdowały się sektory gości?
I jaką będą mieć tak +/- pojemność?
RÓWNIK ZA WISŁĄ!
Odpowiedz cytując
Donki
Banita

Stary 02.03.2010, 19:30
Above napisał(a):Wyświetl post
Orientuje się ktoś może gdzie na stadionach Lecha i Legii będą znajdowały się sektory gości?
Legia ok 2 tys
Lech ok 2.5 tys

Na Legii sektor gosci bedzie chyba w tym narozniku po prawej stronie Żylety ( jak patrzysz w TV)
A na Lechu nie wiem
Odpowiedz cytując
Emilio
Senior Member

Od: 10.2006

Stary 02.03.2010, 19:36

Panorama budowy Stadionu Narodowego w wykonaniu Polex'a.
Robi wrażenie.
Odpowiedz cytując
Adamek21
Senior Member

Od: 08.2008

Stary 02.03.2010, 19:44
Above napisał(a):Wyświetl post
Na LEGII

Tam gdzie jest obecny łuk od Łazienkowskiej,gdzie pomieści się ok 2tyś widzów oraz narożnik pomiędzy dawną żyletą i sektorem gości.
Na stadionie Lecha to już nie wiem.
Powód: pomyłka
Ostatnio edytowane przez Adamek21 : 02.03.2010 o godz. 20:11.
"Można wyjechać za granicę, można też grać całe życie w jednym klubie. Ja wybrałem drugą opcję i jestem z tego dumny" - Arkadiusz Głowacki

"Na jednej z konferencji po zakończeniu przygody z reprezentacją mówiłem, że chciałbym zostać w Wiśle nawet do 40. roku życia...Jeżeli zależałoby to tylko ode mnie, to chciałbym zostać" - Radosław Sobolewski."

"Kochałem Wisłę, kiedy byłem jej kibicem i kocham dzisiaj, bo to jest mój klub." - Bogusław Cupiał
Odpowiedz cytując
wiertar
Senior Member

Stary 02.03.2010, 19:51
Adamek21 napisał(a):Wyświetl post
Na LEGII

Tam gdzie jest obecny łuk od Łazienkowskiej,gdzie pomieści się 6152 widzów oraz narożnik pomiędzy dawną żyletą i sektorem gości.
Na stadionie Lecha to już nie wiem.
ile chyba ci się coś poje.ało... z tego co się orientuje to ok 2 tyś a nie ponad 6tyś
Jechałeś gdzieś kiedyś na 90 minut Po klimat trybun na wyjazdach byłeś ilu dobra oprawa i ekipa w dobrym stylu, tygiel emocji choć pełno s****ysynów, chce abyś zdech i choć wynik w plecy, śpiewasz dalej zdarte gardło cię leczy, to niby parę liter, parę piłkarzy wiesz niby w polskiej lidze nic się nie zdarzy wiesz, ale gdy płona race śpiewają trybuny znowu wygramy nie ważne u nas czy u nich, poczucie dumy gdy tamci mówią o nas to dla tych co zarywaja życie na stadionach...
Odpowiedz cytując
ToTylkoJa
Senior Member

Od: 05.2008

Stary 02.03.2010, 19:51
Adamek21 napisał(a):Wyświetl post
Na LEGII

Tam gdzie jest obecny łuk od Łazienkowskiej,gdzie pomieści się 6152 widzów oraz narożnik pomiędzy dawną żyletą i sektorem gości.
Sektorem gości ma być narożnik między obecną Krytą i Łukiem gdzie był kiedyś sektor dla przyjezdnych.
Nie wiem skąd wziąleś w ogóle łuk od ulicy Łazienkowskiej (tam ma być 'nowa' Żyleta)

Być może będzie to wyglądało tak: czerwony kolor to sektor, zielony to bufor

Odpowiedz cytując
Donki
Banita

Stary 02.03.2010, 20:04
ToTylkoJa napisał(a):Wyświetl post
Sektorem gości ma być narożnik między obecną Krytą i Łukiem gdzie był kiedyś sektor dla przyjezdnych.
Nie wiem skąd wziąleś w ogóle łuk od ulicy Łazienkowskiej (tam ma być 'nowa' Żyleta)

A nowa Żyleta nie bedzie za jedną z bramek ?
Odpowiedz cytując
ToTylkoJa
Senior Member

Od: 05.2008

Stary 02.03.2010, 20:08
Donki napisał(a):Wyświetl post
A nowa Żyleta nie bedzie za jedną z bramek ?
Będzie za bramką od ulicy Łazienkowskiej (tam gdzie był łuk)

Sektor gości ma być między Krytą a trybuną Brychczego (tam też znajduje się studio). Żyleta będzie od ulicy Łazienkowskiej
Ostatnio edytowane przez ToTylkoJa : 02.03.2010 o godz. 20:11.
Odpowiedz cytując
Adamek21
Senior Member

Stary 02.03.2010, 20:11
wiertar napisał(a):Wyświetl post
ile chyba ci się coś poje.ało... z tego co się orientuje to ok 2 tyś a nie ponad 6tyś
przepraszam moja pomyłka
"Można wyjechać za granicę, można też grać całe życie w jednym klubie. Ja wybrałem drugą opcję i jestem z tego dumny" - Arkadiusz Głowacki

"Na jednej z konferencji po zakończeniu przygody z reprezentacją mówiłem, że chciałbym zostać w Wiśle nawet do 40. roku życia...Jeżeli zależałoby to tylko ode mnie, to chciałbym zostać" - Radosław Sobolewski."

"Kochałem Wisłę, kiedy byłem jej kibicem i kocham dzisiaj, bo to jest mój klub." - Bogusław Cupiał
Odpowiedz cytując
Adamek21
Senior Member

Stary 02.03.2010, 20:13
ToTylkoJa napisał(a):Wyświetl post

czyli coś takiego

i wychodzi kibiców ok 2tyś

Odpowiedz cytując
skttrbrain
Senior Member

Stary 02.03.2010, 23:04
Na Lechu wszystko wskazuje na to ze trybuną gości będzie część trzypoziomowej dwójki. Ale na 100% to jeszcze nie wiadomo.
Odpowiedz cytując
FajQ
Senior Member

Od: 08.2007

Stary 03.03.2010, 21:55
http://www.skyscrapercity.com/showpo...ostcount=13105
Powiem ,że stadion jest całkiem fajny pomimo kilku dziwnych rozwiązań i coraz bardziej się do niego przekonuję.
Odpowiedz cytując
Emilio
Senior Member

Od: 10.2006

Stary 10.03.2010, 16:30
Stadion Lechii nabiera kształtów

foto: elpolako
Odpowiedz cytując
GemHZR
Senior Member

Stary 18.03.2010, 16:25
Na Legii pierwsze krzesełka. Do końca kwietnia mają wszystkie zamontować.

Oficjele montują pierwsze 3. (Mina Miklasa - pro )

http://www.legia.com/www/index.php?akt=13687
Ostatnio edytowane przez GemHZR : 18.03.2010 o godz. 16:27.
Odpowiedz cytując
_ukoL
Lokalny Patriota

Od: 05.2005

Stary 18.03.2010, 16:27
Co jak co ale stadion Legii bardzo ładnie się prezentuje.
Liga niezwykłych dżentelmenów: Retro Liga

Odpowiedz cytując
TSW Fanatyk
Senior Member

Stary 19.03.2010, 19:55
Wojtek_Lok napisał(a):Wyświetl post
Co jak co ale stadion Legii bardzo ładnie się prezentuje.
takie ...większe Kielce.. dla mnie się to strasznie licho prezentuje
I
Odpowiedz cytując
UniaTarnówZKS1928
Senior Member

Stary 19.03.2010, 19:57
TSW Fanatyk napisał(a):Wyświetl post
takie ...większe Kielce.. dla mnie się to strasznie licho prezentuje
Tzn? Jak dla mnie bardzo ładny stadion.
Odpowiedz cytując
SpoXsteR
Senior Member

Od: 11.2005

Stary 19.03.2010, 20:01
Stadion Legii jest blizniaczo podobny do tego w Kielcach.. lub na odwrót

ogólnie moze byc.. ale ten dach i ta cerata polozona to porazka.. tzn bez wzgledu na to czy to dobry material , najwyzszje jakosci itp wizualnie po prostu brzydko wygląda.. i te barierki na trybunaceh calkowicie do mnie nie przemawiają.. .wazne ze cos ruszylo z tymi stadionami
Ostatnio edytowane przez SpoXsteR : 19.03.2010 o godz. 20:04.
Odpowiedz cytując
TSW Fanatyk
Senior Member

Stary 19.03.2010, 20:26
UniaTarnówZKS1928 napisał(a):Wyświetl post
Tzn? Jak dla mnie bardzo ładny stadion.
Ładny może i tak ale jakoś do mnie nie przemawia Ta membrana sprawia takie wrażenie prowizorki i że pod jakimś ciężarem może się złożyć (wiem że tak sienie stanie ale jakieś takie mam dziwne przekonanie ) wejście na piętro trybuny takie jakby stadion był w stanie surowym (nie zabudowane tylko takie wejście "prosto z pola" ). Nie wybrzydzam, podobnie jak kolega cieszę się że coś się zaczyna dziać
I
Odpowiedz cytując
Maciuś
bananowy chłopiec

Stary 19.03.2010, 20:32
Niom, najtanszym kosztem odwalili Legii stadion zeby sie kibice za bardzo nie pluli ze wogole nic sie nie dzieje.
Odpowiedz cytując
Q13SON
Senior Member

Stary 19.03.2010, 20:32
Co do stadionu Legii to dla mnie na plus umiejscowienie telebimu. Prawda jest taka że u nas z D i E może nie być nic widać z telebimu no i krzesełka na plus. Łatwo sie przemieszczać, zawsze czyste i nic sie nie obija o nogi jak stoisz.

Maciuś moim zdaniem stadion Legii i tak jest zajebisty. Legia zawsze będzie mogła zagrać na narodowym jeśli wymagać będzie tego sytuacja a wątpie żeby stadion przy Łazienkowskiej zapełniał się zawsze w 100% więc nie zdziwiłbym sie gdyby władze zdecydowały o wybudowaniu stadionu na 20 000. Dla mnie i tak jest dużym plusem że Legia ma tak duży stadion gdy w mieście stać bedzie w gotowości inny obiekt mogacy pomieścić ponad 50k widzów i oferujący świetne warunki.
Ostatnio edytowane przez Q13SON : 19.03.2010 o godz. 20:38.
Odpowiedz cytując
GemHZR
Senior Member

Stary 19.03.2010, 21:02
Maciuś napisał(a):Wyświetl post
Niom, najtanszym kosztem odwalili Legii stadion zeby sie kibice za bardzo nie pluli ze wogole nic sie nie dzieje.
hehe, to najdroższy stadion jaki się robi (w przeliczeniu na krzesełka). Ale masz rajcę, na wyglądzie myślę, że zaoszczędzono, a za to są skajboxy, studia TV i co tam jeszcze iti do szczęścia potrzebuje. Ogólnie wysokie standardy wykończenia.
Odpowiedz cytując

Wstecz   Forum Kibiców Wisły Kraków > Inne > Hyde Park Sportowy (moderowane)

Odpowiedź

Zasady wysyłania postów