The White Star Division - Wisła Kraków

Wstecz   Forum Kibiców Wisły Kraków > Wisła Kraków > Wisła Kraków - piłka nożna
Nazwa użytkownika
Hasło

Wisła Kraków - piłka nożna Tutaj możesz spokojnie i rzeczowo porozmawiać o wszystkich tematach związanych z "Białą Gwiazdą". Pokój z założenia zawierać ma tematy dotyczące drużyny.

Odpowiedź

Narzędzia tematu Tryby wyświetlania
filipowski
Member

Od: 06.2013

Ignoruj użytkownika Pomoc
Stary 19.10.2018, 13:31
Bardzo dobrze,że klub przesyła szczegółowe informacje.2 dni temu sport.pl informował,że mamy do odzyskania 3 miliony za Brleka,a okazuje się,że są tylko odsetki.Poziom dziennikarstwa sportowego leci w dół.
Odpowiedz cytując
regan
Senior Member

Od: 05.2004

Stary 19.10.2018, 14:05
ArturBarlinek napisał(a):Wyświetl post
Wiślacki Newsletter z 19.10.2018

Spotkaj Wisłę na mieście

Film "Wisła budzi Kraków do życia!"

Aktualnie Wisła Kraków działa na wielu płaszczyznach, kierując swoje akcje promocyjne do różnych odbiorców. Z wielkim zainteresowaniem ze strony mieszkańców Grodu Kraka oraz turystów cieszyło się wydarzenie „Wisła budzi Kraków do życia!”. Wraz z Krakowską Palarnią Kawy piłkarze Białej Gwiazdy częstowali przechodniów aromatycznym trunkiem oraz voucherami na mecze z udziałem podopiecznych trenera Macieja Stolarczyka.

Trzy kolejne akcje zadedykowaliśmy dzieciom oraz studentom. „Kto kocha, ten wierzy - siła w młodzieży!” okazała się w poprzednim sezonie strzałem w dziesiątkę, a najmłodsi fani Białej Gwiazdy licznie zasiadali na trybunach stadionu przy R22. Podczas meczu z Zagłębiem Sosnowiec (29 października) mali sympatycy Wisły będą mogli już za 1 zł/os. uczestniczyć w piłkarskim święcie. Co więcej, ci kibice, którzy przyglądali się na żywo rywalizacji derbowej, wejdą zupełnie za darmo. Więcej informacji na stronie.

Ze zniżki na zakup biletów skorzystać mogą także studenci, którzy wejściówkę na mecz z Zagłębiem Sosnowiec nabędą w cenie 15 zł. Wystarczy, że w Strefie Kibica Stadionu Miejskiego im. Henryka Reymana okażą ważną legitymację.

Zawodnicy Wisły Kraków rozpoczęli także tour po krakowskich uczelniach. W minionym tygodniu spotkali się ze studentami Uniwersytetu Jagiellońskiego w Kampusie Wydziału Zarządzania i Komunikacji Społecznej, gdzie częstowali ich energetykami PoweR22 oraz zaproszeniami na spotkanie z beniaminkiem z Sosnowca. Z kolejną wizytą udadzą się na AGH.
A kiedy będzie coś dla kibiców Wisły a nie tylko dla tych studentów i studentów, dla dzieci i dla dzieci. Wszystkich chcemy zachęcać do chodzenia na mecze a mam wrażenie że zachęcają tych co nie za bardzo chcą na Wisłę chodzić, bo ich to nie interesuje a swoich kibiców jak mieli w dupie tak dalej mają. Gdzie akcje fanclubowe, gdzie akcje osiedlowe? Gdzie marketing dla kibiców? Były zapowiedzi, była o tym rozmowa. Minęło kilka miesięcy i znów tylko te szkoły, uczelnie i grażyny na ulicy...
Ostatnio edytowane przez regan : 19.10.2018 o godz. 14:07.
Tylko Wisła!
Odpowiedz cytując
arti
Guest

Stary 19.10.2018, 18:30
stary dziad napisał(a):Wyświetl post
No cóż , dla mnie JASNOŚĆ w działaniu zawsze jest konieczna . I jeszcze zacytuję HK " Jeśli nie wiesz dokąd zmierzasz , każda droga zaprowadzi cię donikąd"
dla mnie jest jasność-wąska kadra, próba promowania młodych i ludzie związani uczuciowo z Wisłą, którzy jeśli nie są durniami zarobili w Wiśle tyle, że mają na życie nawet jak kasa wpłynie miesiąc czy dwa później.
przeczytaj dokumenty finansowe za 16 i 17, które były tu przytaczam, ktoś w którymś temacie tłumaczył znaczenie tych liczb.
cel wiadomo jaki jest w tej sytuacji
Odpowiedz cytując
filipowski
Member

Stary 24.10.2018, 10:38
Interia podała wczoraj,że Nasi otrzymali część wypłat za czerwiec.Czy możliwe jest,że faktycznie mamy takie spore zaległości ? czy może np mają regularnie płacone np od sierpnia,a teraz wyrównują zaległości za poprzednie miesiące ?
Odpowiedz cytując
Ela
Pro Publico Bono

Od: 08.2003

Stary 24.10.2018, 15:45
[quote]A kiedy będzie coś dla kibiców Wisły a nie tylko dla tych studentów i studentów, dla dzieci i dla dzieci. Wszystkich chcemy zachęcać do chodzenia na mecze a mam wrażenie że zachęcają tych co nie za bardzo chcą na Wisłę chodzić, bo ich to nie interesuje a swoich kibiców jak mieli w dupie tak dalej mają. Gdzie akcje fanclubowe, gdzie akcje osiedlowe? Gdzie marketing dla kibiców? Były zapowiedzi, była o tym rozmowa. Minęło kilka miesięcy i znów tylko te szkoły, uczelnie i grażyny na ulicy...[/qquote]

Będzie kolekcjonerskie, wiślackie piwo dla kibiców Wisły. Od kibiców dla kibiców. Dochód ze sprzedaży pójdzie na klub.
Jak się uda i piwo odniesie sukces ( a głęboko ufam, że tak będzie ) to zostaną uwarzone kolejne warki. Cała wiślacka seria.
Prace i koordynacja trwa
Odpowiedz cytując
pietruch
Senior Member

Od: 10.2005

Stary 24.10.2018, 17:18
"Mocny Sobol" to byłby hit
Odpowiedz cytując
rafalp_r22
Senior Member

Od: 08.2018

Stary 24.10.2018, 21:14
pietruch napisał(a):Wyświetl post
"Mocny Sobol" to byłby hit
a hasło przewodnie "Pij z Głową"
Odpowiedz cytując
krakus76_
Banita

Od: 09.2018

Stary 24.10.2018, 21:28
Jest piwo "Harnaś" a dlaczego nie "Ondraszek"

Dla niezorientowanych. Ondraszek to legendarny beskidnik (zbójnik) z gór Beskidu Morawsko-Śląskiego najprawdopodobniej narodowości węgierskiej.
Ostatnio edytowane przez krakus76_ : 24.10.2018 o godz. 21:31.
Odpowiedz cytując
Ela
Pro Publico Bono

Stary 25.10.2018, 07:35
Ondraszek teraz jest a za chwilę go nie będzie. Legendą Wisły też raczej nie zostanie.

Nazwa będzie związana z Białą Gwiazdą
Odpowiedz cytując
luke1906
Senior Member

Od: 11.2002

Stary 25.10.2018, 11:55
Mam nadzieję, że to będzie jakiś rzemieślniczy sztos, a nie popłuczyny w stylu Full Mocne.
Wiadomo już, który browar to uwarzy?
the future's uncertain
and the end is always near
Odpowiedz cytując
Ela
Pro Publico Bono

Stary 25.10.2018, 12:39
Cytat:
Mam nadzieję, że to będzie jakiś rzemieślniczy sztos, a nie popłuczyny w stylu Full Mocne.
To chyba oczywiste?

Nie przyłożyłabym ręki do niczego w stylu Full Mocne

Cytat:

Wiadomo już, który browar to uwarzy?
Piwo będzie warzone kontraktowo, przez piwowara Wiślaka, znającego się na rzeczy i ze sporym doświadczeniem. Najprawdopodobniej w Marysi - mniejszym browarze Opackiego Browaru w Szczyrzycu.

http://www.browarszczyrzyc.pl/

( Choć może wejść jeszcze inna opcja - we wtorek wieczorem powinno być wszystko jasne )
Odpowiedz cytując
Dive Pirate
Senior Member

Od: 03.2004

Stary 25.10.2018, 13:37
W Szczyrzycu dobre piwo robią - popieram
Odpowiedz cytując
Lemoniadowy Joe
Socios Wisła Kraków

Od: 12.2002

Stary 25.10.2018, 15:05
[QUOTE=Ela;1516863]
Cytat:
A kiedy będzie coś dla kibiców Wisły a nie tylko dla tych studentów i studentów, dla dzieci i dla dzieci. Wszystkich chcemy zachęcać do chodzenia na mecze a mam wrażenie że zachęcają tych co nie za bardzo chcą na Wisłę chodzić, bo ich to nie interesuje a swoich kibiców jak mieli w dupie tak dalej mają. Gdzie akcje fanclubowe, gdzie akcje osiedlowe? Gdzie marketing dla kibiców? Były zapowiedzi, była o tym rozmowa. Minęło kilka miesięcy i znów tylko te szkoły, uczelnie i grażyny na ulicy...[/qquote]

Będzie kolekcjonerskie, wiślackie piwo dla kibiców Wisły. Od kibiców dla kibiców. Dochód ze sprzedaży pójdzie na klub.
Jak się uda i piwo odniesie sukces ( a głęboko ufam, że tak będzie ) to zostaną uwarzone kolejne warki. Cała wiślacka seria.
Prace i koordynacja trwa
Brawo bardzo dobry pomysł.
alejasienieznam
Odpowiedz cytując
FraMat
Senior Member

Od: 03.2003

Stary 26.10.2018, 19:02
Ela napisał(a):Wyświetl post
Cytat:
A kiedy będzie coś dla kibiców Wisły a nie tylko dla tych studentów i studentów, dla dzieci i dla dzieci. Wszystkich chcemy zachęcać do chodzenia na mecze a mam wrażenie że zachęcają tych co nie za bardzo chcą na Wisłę chodzić, bo ich to nie interesuje a swoich kibiców jak mieli w dupie tak dalej mają. Gdzie akcje fanclubowe, gdzie akcje osiedlowe? Gdzie marketing dla kibiców? Były zapowiedzi, była o tym rozmowa. Minęło kilka miesięcy i znów tylko te szkoły, uczelnie i grażyny na ulicy...

Prace i koordynacja trwa
A gdzie będzie sprzedawane?
To tylko moje zdanie, z którym nikt nie musi się zgadzać

...nie będę wchodził w dalsze dyskusje z idiotą....

Odpowiedz cytując
Kristoferson
Member

Od: 06.2015

Stary 26.10.2018, 19:49
Czekam na to piwko... już mnie suszy!
Odpowiedz cytując
Ela
Pro Publico Bono

Stary 27.10.2018, 09:04
Cytat:
A gdzie będzie sprzedawane?

U Wiślaków
Zarówno w wersji lanej jak i butelkowej.
Odpowiedz cytując
brylant17
Senior Member

Od: 07.2006

Stary 27.10.2018, 17:26
Cytat:
3 inwestorów chce kopic Wisłę .w tym syn Ziętka ten co pożyczył pieniądze Wiśle . Via @janekx89 . sprawa może się wyjaśnić w ciągu paru tygodni

Robi się ciekawie
Piggy oddaj hajs
Odpowiedz cytując
lucas8
Senior Member

Od: 07.2011

Stary 27.10.2018, 17:29
brylant17 napisał(a):Wyświetl post
Robi się ciekawie
W grupie tej trójki jest właściciel sieci aptek Słoneczna via Janek.
Odpowiedz cytując
filipowski
Member

Stary 27.10.2018, 17:34
Oby coś się ruszyło w tym temacie.Tak mi się marzy,że przychodzi inwestor który wyrównuje zaległe pensje.W zimie 2-3 dobre transfery ( w tym np Kuba) i skutecznie walczymy o puchary.
Odpowiedz cytując
krzaq12
Senior Member

Od: 05.2015

Stary 27.10.2018, 17:40
W takim razie wiemy, że w tej trójce jest syn Ziętka, Wojciech Kwiecień (właściciel sieci aptek) i ktoś trzeci.
Fajnie jakby coś się ruszyło.
Odpowiedz cytując
Coglin
Senior Member

Od: 11.2002

Stary 27.10.2018, 18:07
Czy takie sprawy muszą zawsze wypływać przed czasem?

Teraz jadczak, pojebany tatuś żydka i inne ....y mają pole do popisu.
Wisła Kraków
Odpowiedz cytując
krzaq12
Senior Member

Od: 05.2015

Stary 27.10.2018, 18:15
Jeden koleś z twittera już miesiąc temu pisał o rzekomej trójce biznesmenów którzy chcą zainwestować w klub. Ten sam koleś twierdzi, że oni dobrze znają środowisko, klub i chcą wejść, sytuacja kibicowska, reportaże etc. nic im ponoć nie straszne. Niby jedyną rzeczą, która może ich wystraszyć może być jakieś ukrywane zadłużenie, bądź coś w tym stylu.

Tak tylko piszą na tt, wiadomo różne rzeczy tam piszą. Zobaczymy ....
Ostatnio edytowane przez krzaq12 : 27.10.2018 o godz. 18:19.
Odpowiedz cytując
master17
Senior Member

Od: 05.2008

Stary 27.10.2018, 18:16
Mogę się mylić, ale najgorsze wylane szambo mamy za sobą. Żadnych nowych "rewelacji" nie ma.
Odpowiedz cytując
krakus76_
Banita

Od: 09.2018

Stary 27.10.2018, 18:33
Jeśli prawdą jest, że pojawiła się grupa 3 lokalnych przedsiębiorców (i przy okazji kibiców Wisły) to najlepsze i jedyne realne w obecnej sytuacji rozwiązanie (jeśli TS chce sprzedaż S.A.). Znają realia, otoczkę, więc nic nie powinno ich zaskoczyć (no chyba, że wyższe zobowiązania, o których oficjalnie się nie mówi). Wielkim plusem byłoby to, że są to również kibice Wisły (patrząc kto kręcił się wokół Wiły i jakie chciał zrobić przekręty).

Bogatego wujka z Ameryki czy wielką firmę (polską czy zagraniczną) można włożyć między bajki (przynajmniej w najbliższym czasie).
Odpowiedz cytując
Garret
Senior Member

Od: 04.2005

Stary 27.10.2018, 18:47
Po tych wszystkich dotychczasowych perypetiach każdy news o kolejnych inwestorach powoduje we mnie mdłości.

Uraz taki, cóż poradzę.
Odpowiedz cytując
pepe72
Senior Member

Od: 08.2005

Stary 27.10.2018, 19:43
Garret napisał(a):Wyświetl post
Po tych wszystkich dotychczasowych perypetiach każdy news o kolejnych inwestorach powoduje we mnie mdłości.

Uraz taki, cóż poradzę.
aviomarin, ponoć na mdłości pomaga.
Statystyki Wisły na wykresach: https://www.canva.com/design/DAGtt9A...Id=hc3c6977d12

Cele Wisły na sezon 2026/27
Na razie świętowanie awansu
Odpowiedz cytując
PhantomRanger
Senior Member

Od: 09.2007

Stary 27.10.2018, 20:26

Uraz taki, cóż poradzę.
Nie prościej z dystansem podchodzić podchodzić do spraw, które nigdy nie są pewne [ poza śmiercią i podatkami] ?. Raz, że życie staje się prostsze, dwa mniej stresu człowiek wyłapie od świata.
"W meczach powinni dawać z siebie wszystko! Ze zmęczenia powinni rzygać, mdleć, z wysiłku narobić w spodnie, cokolwiek!"- ANDRZEJ IWAN
Odpowiedz cytując
Garret
Senior Member

Od: 04.2005

Stary 27.10.2018, 20:30
W tym wypadku pomoże mi jedynie brak takich newsów. Szczególnie od typa, który się już dwukrotnie w tym temacie totalnie skompromitował.

@PhantomRanger
Ale ja podchodzę z dystansem. Obawiam się tylko, że inni tak nie podejdą i znowu będzie dzień w dzień mielenie tego tematu - który to już raz?
Odpowiedz cytując
brylant17
Senior Member

Od: 07.2006

Stary 28.10.2018, 10:36

Uraz taki, cóż poradzę.
Niestety,ale masz rację sam mam obawy dzięki Kubusiowi i Midze vel zmięty, który wymyślił sobie niemców.....takie rzeczy nie powinny zdarzyć się profesjonalnym klubie...
Ostatnio edytowane przez brylant17 : 28.10.2018 o godz. 10:42.
Piggy oddaj hajs
Odpowiedz cytując
Ma_niek
Senior Member

Od: 04.2008

Stary 28.10.2018, 13:30
Znowu ten sam temat i znowu gowno z tego bedzie.Co pól roku to samo.
Odpowiedz cytując

Wstecz   Forum Kibiców Wisły Kraków > Wisła Kraków > Wisła Kraków - piłka nożna

Odpowiedź

Zasady wysyłania postów