|
|||||||
| Wisła Kraków - piłka nożna Tutaj możesz spokojnie i rzeczowo porozmawiać o wszystkich tematach związanych z "Białą Gwiazdą". Pokój z założenia zawierać ma tematy dotyczące drużyny. |
![]() |
|
|
Narzędzia tematu | Tryby wyświetlania |
|
Member
Od: 06.2013
Offline |
|
|
Bardzo dobrze,że klub przesyła szczegółowe informacje.2 dni temu sport.pl informował,że mamy do odzyskania 3 miliony za Brleka,a okazuje się,że są tylko odsetki.Poziom dziennikarstwa sportowego leci w dół.
|
|
|
|
Senior Member
Od: 05.2004
Offline |
|
Ostatnio edytowane przez regan : 19.10.2018 o godz. 14:07.
![]()
Tylko Wisła!
|
|
|
|
Guest
|
|
przeczytaj dokumenty finansowe za 16 i 17, które były tu przytaczam, ktoś w którymś temacie tłumaczył znaczenie tych liczb. cel wiadomo jaki jest w tej sytuacji |
|
|
|
Member
Offline |
|
|
Interia podała wczoraj,że Nasi otrzymali część wypłat za czerwiec.Czy możliwe jest,że faktycznie mamy takie spore zaległości ? czy może np mają regularnie płacone np od sierpnia,a teraz wyrównują zaległości za poprzednie miesiące ?
|
|
|
|
Pro Publico Bono
Od: 08.2003
Offline |
|
|
[quote]A kiedy będzie coś dla kibiców Wisły a nie tylko dla tych studentów i studentów, dla dzieci i dla dzieci. Wszystkich chcemy zachęcać do chodzenia na mecze a mam wrażenie że zachęcają tych co nie za bardzo chcą na Wisłę chodzić, bo ich to nie interesuje a swoich kibiców jak mieli w dupie tak dalej mają. Gdzie akcje fanclubowe, gdzie akcje osiedlowe? Gdzie marketing dla kibiców? Były zapowiedzi, była o tym rozmowa. Minęło kilka miesięcy i znów tylko te szkoły, uczelnie i grażyny na ulicy...[/qquote]
Będzie kolekcjonerskie, wiślackie piwo dla kibiców Wisły. Od kibiców dla kibiców. Dochód ze sprzedaży pójdzie na klub. Jak się uda i piwo odniesie sukces ( a głęboko ufam, że tak będzie ) to zostaną uwarzone kolejne warki. Cała wiślacka seria. Prace i koordynacja trwa ![]() |
|
|
|
Senior Member
Od: 10.2005
Offline |
|
|
"Mocny Sobol" to byłby hit
![]() |
|
|
|
Senior Member
Od: 08.2018
Offline |
|
|
|
Banita
Od: 09.2018
Offline |
|
|
Jest piwo "Harnaś" a dlaczego nie "Ondraszek"
![]() Dla niezorientowanych. Ondraszek to legendarny beskidnik (zbójnik) z gór Beskidu Morawsko-Śląskiego najprawdopodobniej narodowości węgierskiej.
Ostatnio edytowane przez krakus76_ : 24.10.2018 o godz. 21:31.
|
|
|
|
Pro Publico Bono
Offline |
|
|
Ondraszek teraz jest a za chwilę go nie będzie. Legendą Wisły też raczej nie zostanie.
Nazwa będzie związana z Białą Gwiazdą ![]() |
|
|
|
Senior Member
Od: 11.2002
Offline |
|
|
Mam nadzieję, że to będzie jakiś rzemieślniczy sztos, a nie popłuczyny w stylu Full Mocne.
Wiadomo już, który browar to uwarzy? ![]()
the future's uncertain
and the end is always near |
|
|
|
Pro Publico Bono
Offline |
|
|
|
Cytat:
Nie przyłożyłabym ręki do niczego w stylu Full Mocne Cytat:
http://www.browarszczyrzyc.pl/ ( Choć może wejść jeszcze inna opcja - we wtorek wieczorem powinno być wszystko jasne ) |
||
|
|
Senior Member
Od: 03.2004
Offline |
|
|
W Szczyrzycu dobre piwo robią - popieram
![]() |
|
|
|
Socios Wisła Kraków
Od: 12.2002
Offline |
|
|
[QUOTE=Ela;1516863]
Cytat:
![]() ![]()
alejasienieznam
|
|
|
|
Senior Member
Od: 03.2003
Offline |
|
|
|
||
|
|
Member
Od: 06.2015
Offline |
|
|
Czekam na to piwko... już mnie suszy!
|
|
|
|
Pro Publico Bono
Offline |
|
|
Cytat:
U Wiślaków ![]() Zarówno w wersji lanej jak i butelkowej. |
|
|
|
Senior Member
Od: 07.2006
Offline |
|
|
Cytat:
Robi się ciekawie ![]()
Piggy oddaj hajs
|
|
|
|
Senior Member
Od: 07.2011
Offline |
|
|
|
Member
Offline |
|
|
Oby coś się ruszyło w tym temacie.Tak mi się marzy,że przychodzi inwestor który wyrównuje zaległe pensje.W zimie 2-3 dobre transfery ( w tym np Kuba) i skutecznie walczymy o puchary.
|
|
|
|
Senior Member
Od: 05.2015
Offline |
|
|
W takim razie wiemy, że w tej trójce jest syn Ziętka, Wojciech Kwiecień (właściciel sieci aptek) i ktoś trzeci.
Fajnie jakby coś się ruszyło. |
|
|
|
Senior Member
Od: 11.2002
Offline |
|
|
Czy takie sprawy muszą zawsze wypływać przed czasem?
Teraz jadczak, pojebany tatuś żydka i inne ....y mają pole do popisu. ![]()
Wisła Kraków
|
|
|
|
Senior Member
Od: 05.2015
Offline |
|
|
Jeden koleś z twittera już miesiąc temu pisał o rzekomej trójce biznesmenów którzy chcą zainwestować w klub. Ten sam koleś twierdzi, że oni dobrze znają środowisko, klub i chcą wejść, sytuacja kibicowska, reportaże etc. nic im ponoć nie straszne. Niby jedyną rzeczą, która może ich wystraszyć może być jakieś ukrywane zadłużenie, bądź coś w tym stylu.
Tak tylko piszą na tt, wiadomo różne rzeczy tam piszą. Zobaczymy ....
Ostatnio edytowane przez krzaq12 : 27.10.2018 o godz. 18:19.
|
|
|
|
Senior Member
Od: 05.2008
Offline |
|
|
Mogę się mylić, ale najgorsze wylane szambo mamy za sobą. Żadnych nowych "rewelacji" nie ma.
|
|
|
|
Banita
Od: 09.2018
Offline |
|
|
Jeśli prawdą jest, że pojawiła się grupa 3 lokalnych przedsiębiorców (i przy okazji kibiców Wisły) to najlepsze i jedyne realne w obecnej sytuacji rozwiązanie (jeśli TS chce sprzedaż S.A.). Znają realia, otoczkę, więc nic nie powinno ich zaskoczyć (no chyba, że wyższe zobowiązania, o których oficjalnie się nie mówi). Wielkim plusem byłoby to, że są to również kibice Wisły (patrząc kto kręcił się wokół Wiły i jakie chciał zrobić przekręty).
Bogatego wujka z Ameryki czy wielką firmę (polską czy zagraniczną) można włożyć między bajki (przynajmniej w najbliższym czasie). |
|
|
|
Senior Member
Od: 04.2005
Offline |
|
|
Po tych wszystkich dotychczasowych perypetiach każdy news o kolejnych inwestorach powoduje we mnie mdłości.
Uraz taki, cóż poradzę. |
|
|
|
Senior Member
Od: 08.2005
Online |
|
|
aviomarin, ponoć na mdłości pomaga.
![]()
Statystyki Wisły na wykresach: https://www.canva.com/design/DAGtt9A...Id=hc3c6977d12
Na razie świętowanie awansu
|
|
|
|
Senior Member
Od: 09.2007
Offline |
|
|
Nie prościej z dystansem podchodzić podchodzić do spraw, które nigdy nie są pewne [ poza śmiercią i podatkami] ?. Raz, że życie staje się prostsze, dwa mniej stresu człowiek wyłapie od świata.
![]()
"W meczach powinni dawać z siebie wszystko! Ze zmęczenia powinni rzygać, mdleć, z wysiłku narobić w spodnie, cokolwiek!"- ANDRZEJ IWAN
|
|
|
|
Senior Member
Od: 04.2005
Offline |
|
|
W tym wypadku pomoże mi jedynie brak takich newsów. Szczególnie od typa, który się już dwukrotnie w tym temacie totalnie skompromitował.
@PhantomRanger Ale ja podchodzę z dystansem. Obawiam się tylko, że inni tak nie podejdą i znowu będzie dzień w dzień mielenie tego tematu - który to już raz? |
|
|
|
Senior Member
Od: 07.2006
Offline |
|
|
Niestety,ale masz rację sam mam obawy dzięki Kubusiowi i Midze vel zmięty, który wymyślił sobie niemców.....takie rzeczy nie powinny zdarzyć się profesjonalnym klubie...
Ostatnio edytowane przez brylant17 : 28.10.2018 o godz. 10:42.
![]()
Piggy oddaj hajs
|
|
|
|
Senior Member
Od: 04.2008
Offline |
|
|
Znowu ten sam temat i znowu gowno z tego bedzie.Co pól roku to samo.
|
|
|

|
||||||
![]() |
|
|