The White Star Division - Wisła Kraków

Wstecz   Forum Kibiców Wisły Kraków > Wisła Kraków > Wisła Kraków - piłka nożna
Nazwa użytkownika
Hasło

Wisła Kraków - piłka nożna Tutaj możesz spokojnie i rzeczowo porozmawiać o wszystkich tematach związanych z "Białą Gwiazdą". Pokój z założenia zawierać ma tematy dotyczące drużyny.

Odpowiedź

Narzędzia tematu Tryby wyświetlania
derr
Senior Member

Od: 08.2004

Ignoruj użytkownika Pomoc
Stary 23.04.2010, 10:47
50 zł nie na nasze warunki może kiedys
realnie 30 na d i łuki 35 do 40 ab
derr
Odpowiedz cytując
QBAS
Senior Member

Od: 11.2002

Stary 23.04.2010, 11:00
Kuba napisał(a):Wyświetl post
50 złotych za normalny mecz na tanszy sektor to chora cena

bilet do kina to 14 zł
bilet do teatru 30

bilet na mecz 50 ?

Nie jest to normalna propozycja dla ludzi o zarobkach w granicach 1500 zł.

max 25 zł za normalne mecze na tanszych sektorach to cena do przeżycia (a i tak wiele osob wybierze kino lub piwo na rynku)
Też uważam, że 50 zł za zwykły mecz to za wysoka cena. Ale z tym teatrem za 30 zł to trochę przesadziłeś... Ceny są gdzieś od 40-80 zł. Oczywiście w zależności od spektaklu. No ale średnia jest na pewno wyższa niż 30 zł.

Wydaje mi się, że cena biletu powinna być porównywalna z ceną biletu do kina, coś koło 25-30 zł. I przy takich cenach byłaby szansa na zapełnienie stadionu na dłużej.
Odpowiedz cytując
cassius31krakow
Senior Member

Od: 02.2007

Stary 23.04.2010, 13:21
MatMario napisał(a):Wyświetl post
Wisły SSA nie będzie najprawdopodobniej interesować to czy sprzeda się cokolwiek w cateringu czy nie. gdyż nie ona będzie dysponentem powierzchni pod tą działalność.

Co do cen to według mnie minimum z jakim trzeba się liczyć to ok 30zł na D, E
Boki ABC 50zł do środka pewnie maks 65zł

Plus oczywiście jakieś 10-15 zł za mecze na szczycie.

Taką ofertę trzeba rozwarzyć i mam nadzieję że na tym się skończy, lecz miejsca premium mogą być jeszcze droższe.
Ale Cię zdrowo poj...ało!!!
Ciekawy jestem ilu gości kupi Ci bilet na Piasta lub Odrę za 65 PLN.
Odpowiedz cytując
Marszałek
Senior Member

Od: 11.2004

Stary 23.04.2010, 13:44
40 złotych to maksimum za bilet a 15 to minimum. Z całym szacunkiem ale widowiska w polskiej lidzie nie są warte więcej. Powinni wyjść z innego zalożenia. Najpierw ludzi ściągnąć a później poskojnie podnieść ceny,jak będą musieli. Więcej ludzi będzie chiało oglądac mecze na stadionie, w jakimś przedziale czasu, to piątkę podnieść ceny. W tym kiedynku zmierzać a nie zaczynać od cen jak do teatru.Tym bardziej,.ze towar do zaofeorwanie mają kiepski. Zenada. Zresztą poziom piłki jest tak beznadziejny,że nie sadze aby na mecze chodziło więcej niż do tej pory. 15 tysięcy to będzie maksimum co mecz. Na Legię pewnie wiecej i na derby,o ile parchy nie spadną. Zreszta mam swoją teorię,że te nowe stadiony będa świecić w większości pustkami,a ceny będa coraz wiyższe,bo jakoś to trzeba będzie utrzymać. itd. W sumie to nie na nasze krajowe warunki to wszystko.
Wydarzenia nie zawsze spełniają nasze oczekiwania, ale zawsze jest dla nich jakieś logiczne wytłumaczenie. Często nie jest ono krzepiące, ale zawsze logiczne.
Odpowiedz cytując
Bartii
Senior Member

Stary 23.04.2010, 14:21
dodam jeszcze pelne stadiony to tez wieksze wplywy z transmisji meczy lub sponsorow ... z uwagi na medialnosc
Wisła najlepszym klubem na świecie.
Odpowiedz cytując
dostuffca
Senior Member

Od: 06.2008

Stary 23.04.2010, 14:31
Tak na szybko > http://www.galatasaray.org/en/futbol.../haber/534.php - cena od 5 do 60 lir tureckich. Kurs liry w NBPie to 1,9604 zł.

Lepsza liga, ale dużo biedniejszy kraj. Jakoś jest to na ich warunki. Oczywiście można wziąć poprawkę na stolycę, ale bez przesady.

Odpowiedz cytując
pan Dudi
Senior Member

Od: 01.2006

Stary 23.04.2010, 14:58
Dużo biedniejszy kraj? W Polsce też nie jest tak kolorowo jak się działaczom Legii wydaje.

Jak dla mnie, to GDYBY działaczom Wisły na niej zależało, to ustalili możliwie najniższe ceny na bilety z dwóch prostych powodów.

- pełno ludzi na stadionie- znaczeni lepsza atmosfera

- pełno ludzi na stadionie- znacznie większe zainteresowanie potencjalnych inwestorów. Poza tym, lepiej sprzedać 30 000 biletów po 20 zeta niż 10 000 po 50.

Niestety, wszyscy wiemy jak jest- działacze Wisły dobro "swojego" klubu mają na swoich listach na ostatnim miejscu. Obawiam się absurdów w stylu tego nieszczęsnego sparingu z rezerwami Liverpoolu w Jaworznie z biletami po 50 zeta. Teraz śmiać mi się chce, jak sobie to przypominam, ale obawiam się, że widmo podobnych "akcji" może powrócić razem z oddaniem nowego stadionu, jak stado tych hien rzuci się na pieniądze kibiców i jak zawsze będą głusi. Obym był złym prorokiem.

Mając 30 000 do zapełnienia (jeszcze raz zakładając, że ktoś w tym klubie rzeczywiście będzie chciał ten stadion zapełniać) myślę, że ceny najdroższych biletów powinny zostać ustalone na poziomie max 45 zeta i ok 20- 25 zeta za sektory D i E. Przy komplecie da to ok 250 000 + 900 000 = 1 100 000 wpływów z biletów. Chyba lepiej tak niż te powiedzmy 500 000 uzyskane powiedzmy z 10 000 kibiców. (dobrze liczę? bo jestem deczko zmęczony ).
Prawą ręką ci pogrożę, zdrajco, a nie lewą

http://inicjatywa14.net/
Odpowiedz cytując
SpoXsteR
Senior Member

Od: 11.2005

Stary 23.04.2010, 15:03
Chetnie poznalbym ceny biletow w Argentynie, Austrii, Szkocji, Turcji, Belgii, Chorwacji, Danii, Serbii, Portugalii, Ukrainy czy Grecji ..
zapewne gdyby zobaczyli ceny biletow na Polska lige (ceny ktore podala Legia i ktora moze podac Wisla) to zlapaliby sie za glowy z niedowierzania ..
ceny biletow na Polska lige i pensje pilkarzy to jakas paranoja
50 zł za co? za 50zł to ludzie musza zyc czasem i przez pare dni..

D (15 - gora 20 zl) (na mlyn jakas oddzielna sprzedaz zrobic..)
E (20 - gora 25 zll)
C (35 - gora 40 zl)
A/B (35 - gora 40 zl)
10 wiecej przy szlagierach
Skyboxy / loze vip - najwiecej ile to mozliwe , na nich wlasnie zerowac, a nie na ludziach ktorzy zyja za 1,5 tys zl na miesiac i przychodza na stadion zeby rozkrecic zajebista atmosfere
Ostatnio edytowane przez SpoXsteR : 23.04.2010 o godz. 15:10.
Odpowiedz cytując
SZYMEK_TSW
Senior Member

Od: 07.2005

Stary 23.04.2010, 15:07
Ale niektórzy z was windują te ceny.
Według mnie na sektory D i E ceny powinny być na poziomie 20, maksymalnie 30 złotych, na C z 30-35, ewentualnie na A/B można dać wyższe ceny gwarantując jakiś tam komfort ale chyba maksymalnie do 40-50 złotych. Fajnie byłoby gdyby wprowadzone były jakieś tanie bilety przykładowo na narożniki dla dzieciaków za dyszkę

Śląsk Wisełka Lechia Gdańsk & Unia Tarnów
Odpowiedz cytując
Belzebub
Senior Member

Od: 08.2007

Stary 23.04.2010, 15:12
Nam blizszy powinien byc model Slavii Praga,rowniez nowoczesny stadion, tyle ze "tylko" 21 000 miejsc..
A ceny przekladajac to na nasz stadion wygladaja tak:
Sektor A - 45 zloty(oprocz samego srodeczka,bo na srodkowy nie sprzedaja biletów)
sektor C - 3 srodkowe sektory- 42 zlote
pozostale sektory na C- 33 zlote
Sektor D,E - 22,5
Rogi- tam umiescili sektory rodzinne,blizej C bilety po 22,5
blizej D-po 12 zloty

Dodatkowo 10 % znizki dla seniorów,studentów,dzieci do 130 cm po 7,5zl..

Warto zauwazyc ze klub o podobnym poziomie sportowym co my, a stadion o 33% mniejszy,wiec ceny u nas powinny byc jeszcze nizsze..
Ostatnio edytowane przez Belzebub : 23.04.2010 o godz. 15:18.
Odpowiedz cytując
Mario Nh
Senior Member

Stary 23.04.2010, 15:26
Oldpara napisał(a):Wyświetl post
No no no.... wszędzie kibice plują się o tańsze bilety, a Ultrasi Wisły chcą mieć droższe na swoją trybunę, żeby oddzielić ziarno od plew. Szacun!
Nie rozumiesz i prawdopodobnie nigdy nie będziesz rozumieć.
Cieszy to, że większość z nas ma podobne zdanie.

Karnet na D i E do 200 zł!
Odpowiedz cytując
djsako
Junior Member

Od: 01.2008

Stary 23.04.2010, 16:28
Pamiętam mecz z Legią wygranym przez Wisłę 2:1 stadion wtedy mógł pomieścić 21000 widzów a chętnych było 30000, czy też jeszcze wcześniejsze lata gdy stadion miał pojemność 10000 też często było więcej chętnych, więc niższe ceny biletów muszą być i innego wyjścia nie ma by zapełnić stadion na 33000 widzów. Jeśli bilety będą w granicach 20-40 zł to z łatwością wypełni się do ostatniego miejsca. Po za tym to i tak 3 trybuny będą dostępne najpierw to sytuacja z biletami się ułoży i gdy przyjdzie mecz w sierpniu w pucharach czy szlagier w lidze to dostępnie 24000 miejsc spokojnie się zapełni a jak oddadzą do użytku trybunę zachodnią z 9200 miejscami to ocenimy wtedy jak zapełnić stadion do ostatniego miejsca.

Jak dla mnie to żeby przyjechać do Krakowa i oglądać mecz Wisły z Piastem czy z Odrą nie stanowi problemu wydać 50zł czy więcej by móc być na R22.
Odpowiedz cytując
1q2
Socios Wisła Kraków

Od: 02.2005

Stary 23.04.2010, 16:59
pan Dudi napisał(a):Wyświetl post
Dużo biedniejszy kraj? W Polsce też nie jest tak kolorowo jak się działaczom Legii wydaje.

Jak dla mnie, to GDYBY działaczom Wisły na niej zależało, to ustalili możliwie najniższe ceny na bilety z dwóch prostych powodów.

- pełno ludzi na stadionie- znaczeni lepsza atmosfera

- pełno ludzi na stadionie- znacznie większe zainteresowanie potencjalnych inwestorów. Poza tym, lepiej sprzedać 30 000 biletów po 20 zeta niż 10 000 po 50.

Niestety, wszyscy wiemy jak jest- działacze Wisły dobro "swojego" klubu mają na swoich listach na ostatnim miejscu. Obawiam się absurdów w stylu tego nieszczęsnego sparingu z rezerwami Liverpoolu w Jaworznie z biletami po 50 zeta. Teraz śmiać mi się chce, jak sobie to przypominam, ale obawiam się, że widmo podobnych "akcji" może powrócić razem z oddaniem nowego stadionu, jak stado tych hien rzuci się na pieniądze kibiców i jak zawsze będą głusi. Obym był złym prorokiem.

Mając 30 000 do zapełnienia (jeszcze raz zakładając, że ktoś w tym klubie rzeczywiście będzie chciał ten stadion zapełniać) myślę, że ceny najdroższych biletów powinny zostać ustalone na poziomie max 45 zeta i ok 20- 25 zeta za sektory D i E. Przy komplecie da to ok 250 000 + 900 000 = 1 100 000 wpływów z biletów. Chyba lepiej tak niż te powiedzmy 500 000 uzyskane powiedzmy z 10 000 kibiców. (dobrze liczę? bo jestem deczko zmęczony ).
Nie wiem czy dobrze liczysz ale na pewno dobrze piszesz.
Ustalenie wysokich bądź nawet średnich cen to marketingowy strzał w stopę.Nawet jeśli wyjdzie im że w krótkiej perspektywie to się opłaci.
Klienta trzeba zachęcić by przyszedł i zapoznał się z obiektem i w pierwszym sezonie muszą być ceny super promocyjne jeśli oni myślą długofalowo bo nie trzeba czytać tego tematu czy w ogóle posilać się opiniami kibiców Wisły - wystarczy zapytać się ludzi którzy w tym siedzą, z innych branż nawet.

Jedyny plus jaki widzę, jeśli chodzi o budowę konkurencyjnego stadionu po drugiej stronie jest taki że oni powinni dać dobre ceny i może choć to przemówi do rozsądku tym którzy chcieli by się szybko nachapać.
Jeśli Wisła ustali wyższe ceny niż parchy i to na większym stadionie to będzie to porażka.
Rozumiem że najpewniej koszt wynajmu będzie u nas wyższy ale za to będziemy dysponować 2 razy większą ilością miejsc.

I przecież też nikt nie wymaga tego by co rok ceny były takie same czyli właśnie 20-25 na DE i 30-40 na AC ale należy zacząć od niskiego pułapu, szczególnie że nie jesteśmy sami w mieście.
94 - Allah Akbar!!
Odpowiedz cytując
rav
Socios Wisła Kraków

Stary 23.04.2010, 17:08
@Belzebub - bardzo w porządku te ceny na Slavii. Może jedyne, co bym skorygował, to podwyższył je o kilka procent, natomiast wprowadził większe zniżki dla młodzieży szkolnej, studentów czy seniorów czy kibiców dopingujących.

djsako napisał(a):Wyświetl post
(...) wtedy mógł pomieścić 21000 widzów a chętnych było 30000, czy też jeszcze wcześniejsze lata gdy stadion miał pojemność 10000 też często było więcej chętnych, więc niższe ceny biletów muszą być i innego wyjścia nie ma by zapełnić stadion na 33000 widzów.
Jakoś dziwnie wnioskujesz. Skoro stadion był za mały na ilość chętnych, a ich ilość była podobna do obecnej pojemności stadionu to wniosek z tego taki, że ceny nie należy zmniejszać

1q2 napisał(a):Wyświetl post
Klienta trzeba zachęcić by przyszedł i zapoznał się z obiektem i w pierwszym sezonie muszą być ceny super promocyjne jeśli oni myślą długofalowo (...)
I w tym problem. Podaj choć jeden przykład długofalowego myślenia w naszym klubie na przestrzeni ostatnich lat... Prezesom Wisły się to nie opłaca - jeśli nie ma wyniku natychmiast, to wylatują. Dlatego u nas dominują działania doraźne a nie długofalowe.
Ostatnio edytowane przez rav : 23.04.2010 o godz. 17:12.
Odpowiedz cytując
djsako
Junior Member

Od: 01.2008

Stary 23.04.2010, 17:21
rav - nie do pisałem co mecz praktycznie żeby był wypełniony bo na ważne spotkania nie będzie problemu mój błąd. Średnia ligowa wynosiła ok 15 tyś przy nowym obiekcie sądze że będzie ok 20 tyś przy starych stawkach biletów więc trzeba zmniejszyć cenę.
Odpowiedz cytując
rav
Socios Wisła Kraków

Stary 23.04.2010, 17:26
@djsako - ok.
Natomiast generalnie wydaje mi się, że rzecz nie tyle w cenach a jakości tego, co za nią Wisła zaoferuje. Mam wrażenie, że jeśli w powszechnej opinii Wisła będzie "grać kichę" to czy bilety będą kosztować średnio 10 czy 40 zł, to różnica we frekwencji będzie w granicach 1-2 tys. osób, zaś do zapełnienia trybun będzie baaaaaardzo daleko.
Odpowiedz cytując
flamengista
Piknik

Od: 03.2004

Stary 23.04.2010, 17:53
Dla mnie kluczowa kwestia przy ustalaniu cen biletów na Wisłę to spore zniżki dla młodzieży szkolnej i studentów. Klub musi myśleć o nowych klientach-kibicach, a ci na stadion nie przyjdą jak ceny będą z kosmosu.

Druga sprawa. Przykre, że muszę podać ten przykład, ale na Pasach na hokeju Panie wchodziły na stadion za symboliczną złotówkę. Nie mówię, że to musi być u nas - ale specjalne zniżki dla Pań byłyby mile widziane.

Dlaczego to się opłaca? Otóż obecność kobiet na meczu wydatnie poprawia tzw. kulturę kibicowania.

Natomiast dla takich osób jak ja, mających normalny etat ceny muszą być ustalane w relacji do innych alternatywnych rozrywek. Skoro bilet do kina kosztuje max. 25 złotych, to bilet na mecz... No, 50 złotych to góra.

Bilet na półfinał konferencji wschodniej w NBA (fakt, najtańszy) kosztuje 150 USD. Czyli ok. 350 zł, ale za widowisko na najwyższym poziomie. A teraz weźmy pod uwagę, jaki poziom zapewnia nasza ekstraklasa...
Uma vez Flamengo, sempre Flamengo
Odpowiedz cytując
joshi
Senior Member

Od: 11.2004

Stary 23.04.2010, 18:35
nasza ekstraklasa zapewnia taki poziom, że kluby powinny płacić za przychodzenie na stadion
np. mecz z Legią - 30 zł bo to "klasowa" drużyna, a z Polonią Warszawa 50 zł bo grają jak patałachy

a poważnie, to jeśli klub chce mieć pełny stadion to wszystko musi być zgrane - ceny, poziom sportowy, infrastruktura itd.
Odpowiedz cytując
Wertian
Senior Member

Od: 02.2007

Stary 23.04.2010, 18:37
nie tylko poziom naszej ligi w przypadku takiego porównania trzeba mieć w świadomości. Także poziom cen w usa, to że trudno porównywać mecz półfinałowy to wciaż nie to samo co ligowy mecz choćby z legią czy lechem.. tutaj zresztą waga meczu bardziej zależy od układu tabel, no i w końcu także relacja podaży biletów do zgłaszanego na nie popytu
"Not to touch the earth not to see the sun"
Odpowiedz cytując
tofik
Senior Member

Od: 02.2004

Stary 23.04.2010, 20:01
Gdyby chcieć zachować równowagę między ceną, poziomem ligi, drużyny + zarobkami w Polsce, to bilety pewnie musiałby kosztować po 4 złote.
Niestety tyle kosztować nie będą, będzie pewnie ciężko o tanie wejściówki. podejrzewam, że na wschodnią/zachodnią to będzie 45-50zł minimum. Co do D to może kibice będą mieli coś do gadania, zobaczymy.
..
Odpowiedz cytując
Mario Nh
Senior Member

Stary 23.04.2010, 20:16
Kibice Wisły potrafią się mobilizować. jednak ludziom potrzebny jest pewien impuls. Dla jednych będzie to dobra gra, dla drugich nowy stadion sam w sobie, dla jeszcze innych wypełnione sektor kibiców gości.
Żyjemy jednak w takim świecie, że chcąc, nie chcąc najważniejszym czynnikiem są pieniądze.
A właśnie, ilu fanów przyjezdnych będziemy mogli gościć?

Nie zgodziłbym się jednak z tym, że gdy będziemy "grać kichę" przy biletach średnio za 10 złotych przyjdzie mniej ludzi niż przy dobrej grze za 40 złotych. Aż tak to chyba nie.
Ostatnio edytowane przez Mario Nh : 23.04.2010 o godz. 20:20.
Odpowiedz cytując
TSman
Banita

Od: 09.2006

Stary 23.04.2010, 20:42
Nie sądzicie że takimi cenami nie zapełnią stadionu? a chyba na tym im zależy
Bilet tańszy = niemal cały sektor zapełniony
Bilet droższy = mniejsza część sektora zapełniona.
i co się im bardziej opłaca?
Odpowiedz cytując
Wicked
Senior Member

Stary 23.04.2010, 22:02
Wyjdzie na jedno, tyle że będzie mniejszy problem bo mniej ludzi będzie. A dla zarządu wszystko jedno jest czy będzie 30 tyś ludzi z średnia cena biletu 15zł czy 15 tyś za 30zł.
ULTRAS NOWA HUTA
Odpowiedz cytując
1q2
Socios Wisła Kraków

Od: 02.2005

Stary 23.04.2010, 22:21
Wicked napisał(a):Wyświetl post
Wyjdzie na jedno, tyle że będzie mniejszy problem bo mniej ludzi będzie. A dla zarządu wszystko jedno jest czy będzie 30 tyś ludzi z średnia cena biletu 15zł czy 15 tyś za 30zł.
Tyle że to tak prosto się przeliczyć nie da - Lepiej zacząć niżej i 'martwić' się że stadion w dużej mierze pełny i można było trochę wyższą cenę dać , niż przykozaczyć i nie dość że finansowo wyjdzie lipa to jeszcze obciach na cały kraj.

Załóżmy że przywalą ceny podobne do iti - oczywiście niżej ale tylko symbolicznie.Już odstraszy to wielu, do tego będziemy grali kichę(co jest możliwe) i wtedy te max 10 tyś, oprócz może Legii i Amiki - z tego pewnie 80 procent pod bramkami - to będzie jedna wielka parodia a już z perspektywy TV to ten stadion będzie wyglądał na opuszczony.

Zresztą podobny problem będzie miał Śląsk i Lechia i jestem przekonany że tam pójdą inną drogą niż na 'stadionie marzeń iti'
94 - Allah Akbar!!
Odpowiedz cytując
MatMario
Senior Member

Od: 05.2004

Stary 23.04.2010, 23:21
cassius31krakow napisał(a):Wyświetl post
Ale Cię zdrowo poj...ało!!!
Ciekawy jestem ilu gości kupi Ci bilet na Piasta lub Odrę za 65 PLN.
Nie dziekuje czuję sie bardzo dobrze

A wracając do meritum to sądzę że znajdą sie osoby które będą chciały wydać więcej, nie wiem czy na Odre i Piasta ale jeśli Wisła zaoferuje im golenie ogórków 5:0 to oni znajdą 65 w portfelu na taką przyjemność.

Nikt nie każe osobą zarabiającym 1500 siedzieć na środku boiska i taka jest niestety kolej rzeczy. Osobiście mam nadzieję że ceny będą niższe, ale realnie na to patrząc nie wierze w to.

Celem zarządu jest dać maksymalnie wysoką cenę na której zapłacenie będzie chętnych maksymalnie dużo osób, nawet marudząc ale by byli skłonni to rozważyć.

Piszę o cenach na każdy mecz z osobna, nie zakładając w swoich rozważanaich zniżek i bonifikat przy zakupie karnetu, które być muszą.
jackass: -Sęk w tym, że jak my im sprzedajemy bilety, to bierzemy pełną odpowiedzialność za nich.
Press: -Czyli to klub dystrybuowałby bilety na mecze wyjazdowe?
jackass: -I tak to musimy robić,zawsze tak jest.
Press: -Przed konfliktem SKWK się tym zajmowało?
jackass: -Tak, oni to robili.
Odpowiedz cytując
Wojtas
Senior Member

Od: 06.2006

Stary 23.04.2010, 23:25
1q2 napisał(a):Wyświetl post

Załóżmy że przywalą ceny podobne do iti - oczywiście niżej ale tylko symbolicznie.Już odstraszy to wielu, do tego będziemy grali kichę(co jest możliwe) i wtedy te max 10 tyś, oprócz może Legii i Amiki - z tego pewnie 80 procent pod bramkami - to będzie jedna wielka parodia a już z perspektywy TV to ten stadion będzie wyglądał na opuszczony.

Zresztą podobny problem będzie miał Śląsk i Lechia i jestem przekonany że tam pójdą inną drogą niż na 'stadionie marzeń iti'

Przy duzych cenach biletow z frekwencja moze byc rzeczywsicie mało kolorowo.
Polska to nie Zachod ,Ojca nie bedzie zwyczajnie stac zeby wziasc 2 dzieci na mecz...takie realnia.

D 4 tysiaki +2 tys fankluby

ai b po 6 ,C tez z 6 ,E jak w tamtym sezonie z 3 tys.

mysle ze tak kolo 20 tys na mecz sie zbierze ,na te szlagiery pwoinnismy dobijac do 30 tys.,no i dodac do tego gosci bo ci zawsze przyjezdzaja do nas w dobrych liczbach .
WISŁA KRÓLOWA POLSKI
Odpowiedz cytując
Ogryzek
Senior Member

Od: 03.2004
Skąd: Pod koniec VIII wieku powstało państwo Wiślan. Stolicą Wiślan jest Kraków

Stary 24.04.2010, 06:28
Ja nie jestem aż takim optymistą co do frekwencji. Przed remontem mieliśmy 12 tysięcy średnią, a najmniej było trochę ponad 9 tysięcy na meczu. Z racji mniejszej pojemności maksimum ciężko określić (ilu by weszło gdyby mogło). Wg mnie będzie 15 tysięcy średnio, z czego średnią zawyżą mecze z Legią, Cracovią i Lechem.
„Pierwotnie polską barwą narodową był »karmazyn« uważany w średniowieczu za najszlachetniejszy z kolorów. Wykorzystywany był on jako symbol dostojeństwa i bogactwa. Z uwagi na cenę barwnika potrzebnego do uzyskania tego koloru mało kto mógł sobie na niego pozwolić...
Odpowiedz cytując
Arapaho
Senior Member

Od: 06.2004

Stary 24.04.2010, 08:50
My tu gadu gadu o cenach a jest sobota - na budowie prawie nikt nie pracuje, zlecenia prac na północnej nie ma, zlecenia wykonania murawy nie ma, zlecenia kołowrotów i IT nie ma.Wszystko to miało być zlecone w marcu- a mamy prawie maj.Pozostawiam to bez komentarza
...........................
– Panie marszałku, a jaki program tej partii?
– Najprostszy z możliwych. Bić ....y i złodziei, mości hrabio.
Opis: rozmowa hrabiego Skrzyńskiego z Piłsudskim na temat możliwości założenia przez Piłsudskiego partii politycznej
Odpowiedz cytując
Hudy
sssssssss..

Od: 10.2003

Stary 24.04.2010, 08:59
Ogryzek napisał(a):Wyświetl post
Ja nie jestem aż takim optymistą co do frekwencji. Przed remontem mieliśmy 12 tysięcy średnią, a najmniej było trochę ponad 9 tysięcy na meczu. Z racji mniejszej pojemności maksimum ciężko określić (ilu by weszło gdyby mogło). Wg mnie będzie 15 tysięcy średnio, z czego średnią zawyżą mecze z Legią, Cracovią i Lechem.
mi się wydaje wręcz odwrotnie, że dobra reklama i przystępne bilety zrobią swoje
widzę bardzo duże zainteresowanie wśród znajomych osób którzy stadion bardziej znają z przed tv i na pewno takich ludzi jest masa
Odpowiedz cytując
blackluk
Senior Member

Od: 12.2007

Stary 24.04.2010, 09:06
Istota całej sprawy będą ceny karnetów a nie biletów. Tu powinni się skupić na dobrej cenie, sadze ze przy odpowiedniej stawce to około 10 tyś sprzedanych karnetów. Ceny biletów przynajmniej dla mnie to drugorzędna sprawa.
Odpowiedz cytując

Wstecz   Forum Kibiców Wisły Kraków > Wisła Kraków > Wisła Kraków - piłka nożna

Odpowiedź

Zasady wysyłania postów