The White Star Division - Wisła Kraków

Wstecz   Forum Kibiców Wisły Kraków > Wisła Kraków > Wisła Kraków - piłka nożna
Nazwa użytkownika
Hasło

Wisła Kraków - piłka nożna Tutaj możesz spokojnie i rzeczowo porozmawiać o wszystkich tematach związanych z "Białą Gwiazdą". Pokój z założenia zawierać ma tematy dotyczące drużyny.

Odpowiedź

Narzędzia tematu Tryby wyświetlania
Mario Nh
Senior Member

Od: 08.2007

Ignoruj użytkownika Pomoc
Stary 22.04.2010, 20:10
I jeszcze jedna bardzo ważna kwestia o której nikt chyba jeszcze nie wspomniał a którą trzeba przypomnieć. Bilety na sektor D nie mogą być najtańsze!

Cena biletów, karnetów musi być równa innemu sektorowi (zapewne E).
Mam nadzieje że SKWK tego nie odpuści.
Ostatnio edytowane przez Mario Nh : 22.04.2010 o godz. 20:13.
Odpowiedz cytując
Cinek1906
Senior Member

Od: 08.2009

Stary 22.04.2010, 20:13
Ceny cenami, ale młodzież do lat 18powinna wchodzić za symboliczną złotówke!

ahh.. rozmarzyłem sie....
FORZA WISŁA
'Gdybym mógł cofnąć czas i pomyśleć nad wyborem, nawet drugi ten raz wybrałbym tą samą droge.'
Odpowiedz cytując
grogoriogreg
Senior Member

Od: 06.2007

Stary 22.04.2010, 21:06
A było jakieś info czy będzie istniała możliwość kupowania biletów przez internet? Jak nie zaraz po otwarciu stadionu, to czy w ogóle było to kiedyś planowane?
Odpowiedz cytując
Przybyszewski
Senior Member

Od: 05.2006

Stary 22.04.2010, 21:15
grogoriogreg napisał(a):Wyświetl post
A było jakieś info czy będzie istniała możliwość kupowania biletów przez internet? Jak nie zaraz po otwarciu stadionu, to czy w ogóle było to kiedyś planowane?
Kupowanie przez internet ? Biorac pod uwage to ze w WS nie mozna placic karta to jak dla mnie to sajens fikszyn.
Odpowiedz cytując
jaro1985r
Senior Member

Od: 05.2007

Stary 22.04.2010, 21:19
To jest bardzo ważna kwestia! Po pierwsze cena biletu/karnetu a po drugie to właśnie sprzedaż internetowa. Żyjemy w takich czasach, że naprawdę powinno to funkcjonować idealnie i nie jest to nieziemska technologia
Odpowiedz cytując
TSW Fanatyk
Senior Member

Od: 06.2005

Stary 22.04.2010, 21:28
Mario Nh napisał(a):Wyświetl post
I jeszcze jedna bardzo ważna kwestia o której nikt chyba jeszcze nie wspomniał a którą trzeba przypomnieć. Bilety na sektor D nie mogą być najtańsze!

Cena biletów, karnetów musi być równa innemu sektorowi (zapewne E).
Mam nadzieje że SKWK tego nie odpuści.
dokładnie tak jak piszesz, na D powinny być troszkę droższe bilety aby nikt się tam nie znalazł tylko z tego powodu że najtaniej.

Moja sugestia to.Na E 20 zł. Na D 20-25 zł. A i C po 30 zł. Na puchary krajowe 10 zł.
I
Odpowiedz cytując
Oldpara
Senior Member

Od: 09.2003

Stary 22.04.2010, 22:17
TSW Fanatyk napisał(a):Wyświetl post
dokładnie tak jak piszesz, na D powinny być troszkę droższe bilety aby nikt się tam nie znalazł tylko z tego powodu że najtaniej.

Moja sugestia to.Na E 20 zł. Na D 20-25 zł. A i C po 30 zł. Na puchary krajowe 10 zł.

No no no.... wszędzie kibice plują się o tańsze bilety, a Ultrasi Wisły chcą mieć droższe na swoją trybunę, żeby oddzielić ziarno od plew. Szacun!
....Głupota jest niezniszczalna i nieprzenikniona....
Odpowiedz cytując
Zbyychu
Senior Member

Od: 09.2008

Stary 22.04.2010, 22:25
Po prawdzie, to mam nadzieję, że ci, którzy będą chcieli chodzić na D właśnie po to, żeby kibicować, wykupią karnet, a nie będą się żarli i pojedyncze bilety. Niemniej jednak inicjatywa godna rozważenia.
Odpowiedz cytując
PiotrG
Senior Member

Od: 10.2009

Stary 22.04.2010, 22:28
Zasadniczo zależy to od dystrybutora biletów, czyli Wisły. Nie jest to żaden problem z punktu technicznego. Jeśli bramki będą miały możliwość odczytu kodów wyświetlanych na ekranach telefonów, to wystarczy zrobić tylko przelew a "bilet" przyjdzie smsem. Dla osób posiadających karty kibica, wystarczyłby tylko przelew i zaprogramowanie w systemie kołowrotów numerów kart, że mają wstęp na ten mecz / mają karnet.
Coś czuję, że takie ceny to tylko marzenia, a za wstęp na wschodnią trzeba będzie zapłacić przynajmniej 50zł, ale cóż przekonamy się.
Co do wstępu na D - wcale nie musi być drożej, a wystarczy wprowadzić system selekcji - np poprzez aktywne członkostwo w SKWK.

I jeszcze jedno - ceny biletów powinny być uzależnione od tego, czy kibice będą mieć do dyspozycji cywilizowany katering, jakoś nie widzi mi się płacenie grubej kasy za bilety, a po napój trzeba stać i moknąć w długiej kolejce do namiotu. Jeśli kateringu nie będzie, to ceny 30zł za wschodnią nabierają nieco sensu.
Odpowiedz cytując
SpoXsteR
Senior Member

Od: 11.2005

Stary 22.04.2010, 22:28
... bo dziadzio czy Jasiu z Ola robiacy fotki zeby wrzucic na NK majac do wyboru D a C gdzie D bedzie tansze.. wybiora wlasnie ten sektor.. lekki paradoks z ta roznica cen ale trzeba to jakos ogarnac.. i jesli sprzedaz przez internet to nie na trybune D.. a chcac nie dawac zbyt drogich biletow na D (bo to tez bedzie pocisk w strone malolatow ktorzy siedza co mecz przed stadionem na kraweznikach) to na ten sektor powinna byc oddzielna sprzedaz, wpierw osoby chcace dopingowac i w sercu deklarujace sie na to (bo wiadomo ze nikt nie bedzie podpisywal specjalnych umów.. mimo to wiele gnid przyjdzie, deklarujac ze beda dopingowac a potem w nosie beda dlubac).. i co zostanie do wolnej sprzedazy, trzeba to z glowa i na spokoju rozwiazac problem z D.. bo porownywalne ceny na D z pozostalymi sektorami to nie najlepszy pomysł.. moze tansze bilety i gwarancja miejsca na D poprzez czlonkostwo w SKWK (czlonkostwo a nie zapisanie sie do Stowarzyszenie byle tylko dostac tanszy bilet/ karnet)

i nie porownujcie nas do Legii. bo ze tam jest sporo popie...nych osob w klubie wiadomo nie od dzis (niech jeszcze 5 reklam z truskawkami zrobia), oni chca zniszczyc kibicow, tych ktorzy jak jezdzili za Legia to oni nie wiedzieli ze ow Legia w ogole istnieje .. stworzyc z tego stadionu posiadowe dla grubych ryb..
oni niech daja bilety nawet za 500 zl... gow.. nas to powinno obchodzic i zadnego przykladu od nich nasi nie powinni brac, to nie jest wzór do nasladowania .. jako marketing z prawdziwego zdarzenia.. to tylko przyklad jak zniszczyc od srodka zajebista atmosfere na stadionie i zeby od nich nikt nie bral przykladu jak postepowac wobec kibicow
Ostatnio edytowane przez SpoXsteR : 22.04.2010 o godz. 22:42.
Odpowiedz cytując
Kuba
Senior Member

Od: 11.2002

Stary 22.04.2010, 22:31
mam nadzieje, że ITI mocno się przejedzie na tych chorych cenach

abstrahujac od samego konfliktu z kibicami to jesli uda im się sprzedać dużą liczbę karnetów to bedzie znak dla Polski, że u nich się dało przy dobrej kampanii to u nas też się da.

Poza tym w Warszawie są diametralnie inne zarobki a nasi telefonikowcy nie majacy pojecia o cenach zwyklych produktow w sklepach i życiu z podstawowym zarobkiem rzuca chore ceny,
Odpowiedz cytując
1q2
Socios Wisła Kraków

Od: 02.2005

Stary 22.04.2010, 22:41

To by były rozsądne ceny.
Klub MUSI potraktować ten pierwszy sezon promocyjnie , jeśli tego nie zrobi to będzie tracił.Dlatego należy zacząć tak - by każdy pomyślał - te ceny są na prawdę ok i potem można je lekko podwyższać.
Jak wywalą zaporowe ceny na A i C to ten stadion będzie wyglądał wprost komicznie - zapełnione D i E i puste trybuny centralne.
94 - Allah Akbar!!
Odpowiedz cytując
blackluk
Senior Member

Od: 12.2007

Stary 22.04.2010, 23:02
Ja sadze ze się wszyscy mocno zdziwicie, i ceny będą niewiele niższe niż na Legi. Niestety taka Polska mentalność żeby sie od razu nachapać. Mam nadzieje że sie mylę, ale z tego co wiem to te ceny będą zdecydowanie wyższe od tych które proponujecie.
Odpowiedz cytując
dj_ibutti
Senior Member

Od: 02.2004

Stary 22.04.2010, 23:15
To zależy od tego kto te ceny będzie ustalał, jak Sportfive czy inne cudo, to wcale bym się nie zdziwił. Większy zarobek mają z 10 000 biletów po 150 zł. Niż z 30 000 po 50. A i roboty mniej przy 10 000...
KLUB FUTBOLU AMERYKAŃSKIEGO: KRAKÓW TIGERS
Odpowiedz cytując
Hudy
sssssssss..

Od: 10.2003

Stary 22.04.2010, 23:22
blackluk napisał(a):Wyświetl post
Ja sadze ze się wszyscy mocno zdziwicie, i ceny będą niewiele niższe niż na Legi. Niestety taka Polska mentalność żeby sie od razu nachapać. Mam nadzieje że sie mylę, ale z tego co wiem to te ceny będą zdecydowanie wyższe od tych które proponujecie.
na pewno można się spodziewać bardziej zróżnicowanych cen w końcu trybuny też się będą dzielić ale takie sumy jak 20-30 zł też się powinny pojawić
trybuna D E i narożniki to zdecydowanie ten przedział cenowy
nie wiem jak zakłada zarząd ale tu na forum wszyscy myślą o zapełnieniu stadionu od pierwszego meczu
i nawet przy droższych biletach jakby dali dość promocyjne karnety to i tak nie rozejdą się w pierwszym sezonie jak świeże bułeczki
póki co musimy poczekać na operatora a póżniej może się dowiemy co będzie oprócz krzesełek na stadionie
bo to chyba będzie kluczowe jeśli będą chcieli postawić na droższe tickety
Odpowiedz cytując
Kamil
Socios Wisła Kraków

Od: 12.2006

Stary 22.04.2010, 23:28
dj_ibutti napisał(a):Wyświetl post
To zależy od tego kto te ceny będzie ustalał, jak Sportfive czy inne cudo, to wcale bym się nie zdziwił. Większy zarobek mają z 10 000 biletów po 150 zł. Niż z 30 000 po 50. A i roboty mniej przy 10 000...
jak na mój gust to taki sam zarobek mają z biletow
a i pamietaj rowniez, ze przy 30000 wiecej uda im sie zarobic na cateringu oraz pamiatkach.
TYLKO WISŁA
Odpowiedz cytując
dj_ibutti
Senior Member

Od: 02.2004

Stary 22.04.2010, 23:54
Nie chodziło mi o czysty zarobek z biletów, ale o zarobek z biletów pomniejszony o koszty, jak np. ochrona, sprzątanie itp.
KLUB FUTBOLU AMERYKAŃSKIEGO: KRAKÓW TIGERS
Odpowiedz cytując
MatMario
Senior Member

Od: 05.2004

Stary 23.04.2010, 00:07
Kamil napisał(a):Wyświetl post
a i pamietaj rowniez, ze przy 30000 wiecej uda im sie zarobic na cateringu oraz pamiatkach.
Wisły SSA nie będzie najprawdopodobniej interesować to czy sprzeda się cokolwiek w cateringu czy nie. gdyż nie ona będzie dysponentem powierzchni pod tą działalność.

Co do cen to według mnie minimum z jakim trzeba się liczyć to ok 30zł na D, E
Boki ABC 50zł do środka pewnie maks 65zł

Plus oczywiście jakieś 10-15 zł za mecze na szczycie.

Taką ofertę trzeba rozwarzyć i mam nadzieję że na tym się skończy, lecz miejsca premium mogą być jeszcze droższe.
jackass: -Sęk w tym, że jak my im sprzedajemy bilety, to bierzemy pełną odpowiedzialność za nich.
Press: -Czyli to klub dystrybuowałby bilety na mecze wyjazdowe?
jackass: -I tak to musimy robić,zawsze tak jest.
Press: -Przed konfliktem SKWK się tym zajmowało?
jackass: -Tak, oni to robili.
Odpowiedz cytując
Valdaer
Member

Od: 12.2009

Stary 23.04.2010, 00:11
Co wy gadacie, przecież jeśłi nawet sportfive będzie zarządzało całym stadionem to i tak Wisła będzie wynajmować część sportową w tym wszystkie miejsca dla widowni na mecze i to Wisła będzie czerpać zyski z biletów czyli też ustalać ich ceny, no chyba że by by podpisali umowe ze sportfive na jakąś gwarantowaną stawkę i Sportfive będzie czerpać zyski z biletów płacąc Wiśłe tą podstawową stawke ale to troche bez sensu i tak się nie robi raczej.
Odpowiedz cytując
As
Socios Wisła Kraków

Stary 23.04.2010, 00:39
Kamil napisał(a):Wyświetl post
Wcale nie taki sam bo koszty organizacji imprezy dla 10 tysiecy sa o wiele mniejsze niz dla 30 tysiecy.
Zgadzam sie jednak z toba w kwestii tego iz 30 tysiecy ludzi zje, wypije jednym slowem wyda o wiele wiecej niz 10k.
Pieniadze te z nadwyzka pokryja koszty organizowania wiekszej imprezy.
Odpowiedz cytując
Zbyychu
Senior Member

Od: 09.2008

Stary 23.04.2010, 00:43
As napisał(a):Wyświetl post
Wcale nie taki sam bo koszty organizacji imprezy dla 10 tysiecy sa o wiele mniejsze niz dla 30 tysiecy.
Zgadzam sie jednak z toba w kwestii tego iz 30 tysiecy ludzi zje, wypije jednym slowem wyda o wiele wiecej niz 10k.
Pieniadze te z nadwyzka pokryja koszty organizowania wiekszej imprezy.
Zwykle może i są wyższe, ale gdzie w tym konkretnym przypadku będą się kryły te dodatkowe koszty? Stadion i tak trzeba wysprzątać cały, jak się kołowrotki obrócą parę razy więcej to chyba też nie zapłaci klub dodatkowo. Koszt drukowania biletów? ;p skąd wyliczyłeś, ile ludzie wydadzą w obu zestawieniach, skąd wziąłeś zwiększony koszt zorganizowania większej imprez, żeby je porównać? Ot, takie szacunki bez pokrycia.
Ostatnio edytowane przez Zbyychu : 23.04.2010 o godz. 00:46.
Odpowiedz cytując
As
Socios Wisła Kraków

Stary 23.04.2010, 00:47
Myslalem raczej o ochronie i porzadkowych. Jesli sie nie myle to ustawa o bezpieczenstwie imprez masowych reguluje ilu ochroniarzy powinno przypadac na okreslona ilosc osob.
Dodatkowo kosztem sa tez niesprzedane napoje i jedzenie ktore sie zmarnuje gdyz ludzie ktorzy defacto mieli je kupic nie przyszli bo bilety byly za drogie.
Kosztow napewno jest o wiele wiecej ale nie chce mi sie myslec o tym teraz.
Odpowiedz cytując
maci0s
Banita

Od: 12.2006

Stary 23.04.2010, 06:51
Sorry As ale piep....sz...

Wisła mając 34 tysięcznika aby zorganizować mecz za mniejsze koszty musiała by zamykać którąś z trybun... Dopiero wtedy może mieć mniej ochrony, stewardów itd... W każdym innym przypadku sprzedając bilety na wszystkie sektory płaci za ochronę całego stadionu!!
nie ma możliwości ze gdy przyjdzie 1000 osób na każdą z trybun to Wisła zapłaci jak za 4 tysiące jeśli cały stadion będzie otwarty... Jeśli otworzą stadion cały to muszą go tez całego obstawić ochroną i zabezpieczeniem....
Oczywiście koszty maleją przy zamknięciu którejś z trubun...
Odpowiedz cytując
Cinek1906
Senior Member

Od: 08.2009

Stary 23.04.2010, 07:06
maci0s napisał(a):Wyświetl post
Sorry As ale piep....sz...

Wisła mając 34 tysięcznika aby zorganizować mecz za mniejsze koszty musiała by zamykać którąś z trybun... Dopiero wtedy może mieć mniej ochrony, stewardów itd... W każdym innym przypadku sprzedając bilety na wszystkie sektory płaci za ochronę całego stadionu!!
nie ma możliwości ze gdy przyjdzie 1000 osób na każdą z trybun to Wisła zapłaci jak za 4 tysiące jeśli cały stadion będzie otwarty... Jeśli otworzą stadion cały to muszą go tez całego obstawić ochroną i zabezpieczeniem....
Oczywiście koszty maleją przy zamknięciu którejś z trubun...

to by była w sumie dobra opcja, kiedy by była frekwencja 'niezbyt' dobra piłkarze.. emm tzn. kopacze graliby tylko przy D, E i C o ile sektor gosci bedzie na C & E. a na 'hity' rundy otwierało by sie dopiero caly stadion jakby nie bylo biletow i git majonez!
FORZA WISŁA
'Gdybym mógł cofnąć czas i pomyśleć nad wyborem, nawet drugi ten raz wybrałbym tą samą droge.'
Odpowiedz cytując
krakus76
Banita

Od: 09.2009

Stary 23.04.2010, 08:34
Sugeruję takie gdybanie i strzelanie ile to będą kosztowały bilety odpuścić sobie. Nic to nie wnosi, a tylko zaśmieca temat. Jak ktoś ma zacięcie do typowania niech wykorzysta to u buka.
Odpowiedz cytując
Belzebub
Senior Member

Od: 08.2007

Stary 23.04.2010, 08:38
MatMario napisał(a):Wyświetl post
Wisły SSA nie będzie najprawdopodobniej interesować to czy sprzeda się cokolwiek w cateringu czy nie. gdyż nie ona będzie dysponentem powierzchni pod tą działalność.

Co do cen to według mnie minimum z jakim trzeba się liczyć to ok 30zł na D, E
Boki ABC 50zł do środka pewnie maks 65zł

Plus oczywiście jakieś 10-15 zł za mecze na szczycie.

Taką ofertę trzeba rozwarzyć i mam nadzieję że na tym się skończy, lecz miejsca premium mogą być jeszcze droższe.
Przy takich cenach biletów to może 10 000 bedzie chodzic....Piszac ze takie ceny sa odpowiednie tylko podsuwacie naszym specom z klubu chore ceny nie do zakceptowania dla wiekszosci..
Ceny jakie podales niejednokrotnie sa cenami za wejscie np. na 1 lige francuska a poziomu i zarobków spoleczenstwa chyba nie ma co porownywac..
Wg mnie realnymi cenami bylyby:
D,E,rogi - 20 zloty
A,C - 30-50 w zaleznosci od bliskosci srodka
Topowe mecze +10 zloty, a dla karnetowiczów cenowo przynajmniej jeden mecz gratis w rundzie..

Tym bardziej ze nie bedzie to jedyny nowoczesny stadion w Krakowie,wiec na monopol nie ma co liczyc,a wykorzystac trzeba fakt ze Filipiak zapewne bedzie stosowal wariant warszawski,zeby pozbyc sie "holoty"..Swoja droga to na tej najnizsze pasiastej trybunie jak zrobia ogrodzenie to tylko z ostatniego rzedu bedzie chyba cos widac

Przy cenach podanych przeze mnie, klub na zwyklym meczu z Odra Wodzisław przy komplecie 30 tyś widzów "zarobilby" 915 tyś,(15 tys po 20zl + 15 tys po srednio 40 zloty za abc)
Aby zarobil tyle samo przy cenach podanych przez MatMario, musiałby sprzedac komplet na trybuny za bramkami i rogi po 30 zloty + 8000 po 57 zloty na abc..co dalby 23 tysaice widzów.
Mysle,że bardziej realne w takiej sytuacji jest zapelnienie stadionu tanszymi biletami,niz 23 tysiace ludzi po wyzzszej cenie.
Ostatnio edytowane przez Belzebub : 23.04.2010 o godz. 09:40.
Odpowiedz cytując
bridgeburner
Senior Member

Od: 06.2009

Stary 23.04.2010, 10:13
Musi być możliwość zakupu biletu przez internet
dla ludzi ,którzy nie mieszkaja w Krakowie to jest bardzo istotne
A ceny po 20 zł są nierealne,
jak Wisła ma rywalizować o mistrzostwo w perspektywie paru lat
to budżet będzie potrzebny na poziomie 20 mln E
i przynajmniej 25% z tego musi wygenerowac stadion
Odpowiedz cytując
szorstki
Senior Member

Stary 23.04.2010, 10:15
Przy ustalaniu cen zawsze ma rację prawo popytu i podaży. Kiedy mielismy podaż 10tys. to była runda kiedy zeszedł komplet karnetów i a na Real bilety były po trzy stówy. Kiedy stadion dostał nowe trybuny to już był często kłopot z wypełnieniem 16 tys. A drużyna grała lepiej niż teraz...
Drogi są dwie:
1. Start z wysokimi cenami za to konsekwentnie budowany wysoki poziom sportowy. Atrakcyjne mecze pucharowe, wygrane w dobrym stylu w lidze przyciągną tych mniej zdesperowanych a z czasem ludzie zaczną się oswajać z wysokimi cenami i zaczną przychodzić najpierw na te 'reale i barcelony' a potem i na ligę. Ale jeśli będziemy zbierać lanie od Valerengi i Levadii to z czasem nawet najbardziej zagorzali zaczną się zastanawiać czy nie za bardzo przepłacają 60 zł za ligową młóckę.
2. Niższe ceny, duże promocje dla rodzin, upusty dla karnetowców itp. Tu bez względu na wynik ludzie zaczną przychodzić choćby z ciekawości jeśli kwota do wydania nie będzie z kosmosu (czyt. cena z ligi o kilka półek wyższa niż polska). Dopiero duża i trwała grupa fanatyków, kibiców piłki nożne i zwykłych pikników pozwoli z czasem na powolny wzrost cen na atrakcyjniejsze widowiska (puchary) trzymając względnie przyzwoity poziom dla ligi. I stały dochód.

Moim zdaniem poziom cen jakie wyżej opisał Belzebub byłby najbardziej do zaakceptowania przez grupę kibiców gotowych zapełnić te 30 tysięcy.
Kibic z sektora A wizytówką klubu
Odpowiedz cytując
Bartii
Senior Member

Stary 23.04.2010, 10:29
Ceny na stadion optymalne to max 50 zl na zwykle mecze, a 60 zł na topowe, a najtansze to 25 zł. Wazniejsze dla Wisly jest ywpelnienie stadionu, jak bedzie duzo, to wtedy ewentualnie moga podwyzszyc, dlugoterminowo na tym lepiej wyjda. Jak zaczna z canami rzedu 100zł to na komplet nie ma co liczyc i z czasem cena bedzie spadac, bo nie bedzie tak dobrej atmosfery na stadionie. A nic tak zniecheca do ogladania meczu przy pustych trybunach, a pelny stadion to tez marketingowa motywacja atmosfery.

Rozgadalem sie..

Jednym slowym - tanie bilety = pelny stadion to poczucie smaku klimatu meczy i czlowiek bedzie pozniej sklonny wiecej zaplacic, a przy pustych trybunach zniecheci..

Widowisko to nie tylko mecz ale i pelny stadion

Po drugie, jak bedzie komplet przy tanich biletach rosnie prestiz dostania sie na stadion, tak jak np. jest to ze stadionem MU. Aby ten warunek zostal spelniony wazne jest aby bylo wiecej chetnych niz miejsc, a nic tak nie motywuje jak cos jest trudno dostepne i czlowiek bedize sklonny wiecej zaplacic, albo lepiej - kupi karnet

no i ...
tzreba tez zachecic "nowych kibicow" do przychodzenia na stadion.. wysoka cena to to raczej ich zniecheci
Ostatnio edytowane przez Bartii : 23.04.2010 o godz. 10:36.
Wisła najlepszym klubem na świecie.
Odpowiedz cytując
Kuba
Senior Member

Stary 23.04.2010, 10:39
50 złotych za normalny mecz na tanszy sektor to chora cena

bilet do kina to 14 zł
bilet do teatru 30

bilet na mecz 50 ?

Nie jest to normalna propozycja dla ludzi o zarobkach w granicach 1500 zł.

max 25 zł za normalne mecze na tanszych sektorach to cena do przeżycia (a i tak wiele osob wybierze kino lub piwo na rynku)
Ostatnio edytowane przez Kuba : 23.04.2010 o godz. 10:44.
Odpowiedz cytując

Wstecz   Forum Kibiców Wisły Kraków > Wisła Kraków > Wisła Kraków - piłka nożna

Odpowiedź

Zasady wysyłania postów