|
|||||||
| Wisła Kraków - piłka nożna Tutaj możesz spokojnie i rzeczowo porozmawiać o wszystkich tematach związanych z "Białą Gwiazdą". Pokój z założenia zawierać ma tematy dotyczące drużyny. |
![]() |
|
|
Narzędzia tematu | Tryby wyświetlania |
|
Senior Member
Od: 02.2006
Offline |
|
|
Czy można tym bucom zakazać wstępu na R22? najgorsi od 1993 - będę to powtarzał!!! szkoda tylko paru chłopaków
![]()
To nie tak, że nie wiem
To nie tak, że nie umiem To nie tak, że nie pamiętam Po prostu mi się k.... NIE CHCE !!! |
|
|
|
Senior Member
Od: 03.2003
Offline |
|
|
Qrwa, gramy nawet nieźle, całą połowę prowadzimy grę i dostajemy bramkę z niczego - patrze i nagle Piech sam na sam, jeszcze musiał między nogi trafić :/
![]()
Puchar jest na5z!
|
|
|
|
Senior Member
Od: 08.2006
Offline |
|
|
Melikson, gwiazdor p****** nawet 2 razy piłki prosto kopnąć nie potrafi. Oby sie znalazł frajer co go kupi.
|
|
|
|
Senior Member
Od: 06.2007
Offline |
|
|
Czy tylko ja mam wrażenie, że Melikson to taki drugi Jirsak
![]() |
|
|
|
Senior Member
Od: 06.2009
Offline |
|
|
meleks sprawia wrazenie jakby sie cofał w rozwoju
|
|
|
|
Senior Member
Od: 08.2003
Offline |
|
|
Ruch sobie pyka na 40% możliwości... Pozwala na Wiśle traktując ją jak Zdzieszowice i wygrywa... Przerażające.
Wilk i Jovanović to najsłabsi technicznie piłkarze Wisły. Jeśli oni mają być przyszłością tego klubu to ten klub przyszłości nie ma żadnej.
Ostatnio edytowane przez thechris : 03.04.2012 o godz. 18:27.
|
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
|
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
|
Melikson gral dobrze bo wiedzial ze dobre wystepy w pucharach wypromuja go...a tu dupa
nikt go w takiej formie nie kupi, zrobil sie z niego drugi Stilic ktory ma w dupie amice i gre w niej choc nawet Stilic potrafil zagrac kilka dobrych pilek a Melikson zaczyna dorownywac Jirsakowi gwiazdor wielki.Bramka jak z koziej dupy traba...prowadzilismy gre w sumie nie gralismy zle a tu nagle babol i dziekuje. Teraz trzeba strzelic bramke chociaz bo w rewanzu Fornalik postawi 3 przegubowe Solarisy i tylko kontra a nasi jak wszyscy wiedza nie umia grac atakiem pozycyjnym... ![]()
HONDA - THE WAY OF LIFE
|
|
|
|
Member
Od: 05.2009
Offline |
|
|
Po tej nędznej grze którą prezentowała nasza drużyna, to dzisiejsza 1 połowa mimo niekorzystnego wyniku podobała mi się. Wreszcie były jakieś akcje i sytuacje, co może chociaż trochę cieszyć. Oby po przerwie nasi dalej tak grali, to może coś strzelą, przynajmniej jest jakaś nadzieja. Obawiam się o Czarka, żeby 2 żółtej kartki nie dostał...
|
|
|
|
Senior Member
Od: 07.2011
Offline |
|
|
Nie trolluj , nie trolluj, na razie Wisła jest lepsza a Ruch to sobie pyka w twojej wyobraźni, szczęśliwie do przerwy dla Ruchu, ale jest jeszcze 45 min. i rewanż, gramy dalej na pohybel różnym thechrisom.
Bramka na konto Diaza.
Ostatnio edytowane przez milosz : 03.04.2012 o godz. 18:30.
|
|
|
|
Senior Member
Od: 08.2003
Offline |
|
|
Były akcje i sytuacje bo dla Ruchu to sparing przed sobotnim meczem sezonu. Grają na pół-gwizdka bez pressingu a i tak wygrywają... Jakby za Wilka wszedł Szeliga to by na jedno wyszło. Obydwaj zupełnie bez żadnej techniki.
|
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
|
Brud i Wilk to wogule graja piach w srodku
|
|
|
|
Junior Member
Od: 11.2011
Offline |
|
|
Nie jest zle,,widac, ze jakos ta gra sie klei..Ruch jakby troche zdziwiony poczynaniami Wisly. Glupi babol Diaza, ale wierze na pozytywny dla Nas wynik spotkania. Niech sie tylko Melek wezmie w garsc, bo jak na razie padaka w jego wykonaniu.
|
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
|
no! wreszcie
![]()
To nie tak, że nie wiem
To nie tak, że nie umiem To nie tak, że nie pamiętam Po prostu mi się k.... NIE CHCE !!! |
|
|
|
a.k.a. morgenes
Od: 11.2002
Offline |
|
|
Jak dla mnie, bramka na konto Czekaja. To już trzecia. Ten chłopak powinien wrócić do MESY.
![]()
"Gdy wracam do domu i się zamyśle, myślę o Wiśle..."
K.I.Gałczyński "I skończył się mecz w Londynie i tak i to jest prawda!!!..." |
|
|
|
Senior Member
Od: 11.2002
Offline |
|
|
|
Bene Nati
Od: 10.2007
Offline |
|
|
niech się robot-Garguła i płaczek Nunez uczą jak się dośrodkowuje i bije wolne. jak już Zieniu podchodził do piłki wiedziałem, że bramka.
![]() PRĄDNIK BIAŁY WIERNY WIŚLE !
|
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
|
co to ....a jest?
![]()
To nie tak, że nie wiem
|
|
|
Senior Member
Od: 09.2005
Offline |
|
|
hahaha 3:1
![]() |
|
|
|
Senior Member
Od: 12.2008
Offline |
|
|
Płakać mi się chce. Mocno wierzyłem w zdobycie PP sam finał przy MP dla Legii dawałby puchary.
![]() WISŁA AZORY !
|
|
|
|
Senior Member
Od: 07.2005
Offline |
|
|
gdzie był ten faul
![]()
Dan Petrescu: "Jeżeli polscy piłkarze nie zmienią swojego podejścia do wykonywanego zawodu, takie wpadki będą się wam zdarzać coraz częściej"
|
|
|
|
Senior Member
Od: 11.2009
Offline |
|
![]() "JEDNA WIARA JEDEN KLUB WISŁA KRAKÓW AŻ PO GRÓB"
![]() |
|
|
|
Senior Member
Od: 06.2010
Offline |
|
|
Dzień wy.......enia z klubu tego nieudacznika i atrapy piłkarza Garguły będzie jednym z najpiękniejszych w moim życiu.
|
|
|
|
Bene meritus
Od: 11.2004
Offline |
|
|
Powiem szczerze, że Nasi grają na prawdę nieźle. Karny z kapelusza chyba już pozamiatał wszystko.
![]()
" Tempora mutantur et nos mutamur in illis" - Owidiusz
![]() ![]() KUKURYKU SQUAD '09 (vel Stary Port Squad) |
|
|
|
Senior Member
Od: 07.2011
Offline |
|
|
|
Senior Member
Od: 07.2008
Offline |
|
|
Ludzie po co nam puchary ? Znowu przyjdzie szrot zza granicy za 5 eurocentów a Boss i tak będzie wymagał gry w finale LE .
Swoją drogą wiecie jaka jest różnica między Gargułą a Zieńczukiem ? Wystarczy popatrzeć jak wykonywał Zieńczuk rzut wolny po którym padł gol i rzut wolny przez Gargułę z podobnego miejsca po przeciwległej stronie boiska - w odstępie kilku minut .Dodatkowo facet z uporem maniaka obija mur przeciwnika a jedyne co mu wyszło w tym meczu to klepka z Gilem . Melikson - najsłabszy na boisku po raz kolejny . Genkov - niech mu ktoś wytłumaczy wreszcie na czym polega spalony . |
|
|
|
Senior Member
Od: 01.2011
Offline |
|
|
Rozumiem że można dać sobie strzelić 3 bramki (z czego jedną z wątpliwego karnego) ale trzeba się wtedy spiąć i też strzelić jeszcze 2 gole a nie siadać i nic nie robić. Po stracie 2 gola zaczeli nasi odstawiać "mi się już nie chce. i tak przegramy". No kurka mać! Jak mnie oni od jakiegoś czasu wkurzają... A Garguła to ma chyba jakiś immunitet bo po meczu z Ległą powinien nie zagrać przynajmniej kilka meczy...
|
|
|
|
Senior Member
Od: 04.2008
Offline |
|
|
Piłkarzyki, W Y P I E R D A L A Ć.
Dziękuje, dobranoc ![]() ![]()
WISEŁKA NIGDY NIE ZGINIE
|
|
|
|
Senior Member
Od: 09.2005
Offline |
|
![]() Idź jutro na trening i daj im premii po 100zł ze swojej kieszeni za dobry występ ![]()
Ostatnio edytowane przez Matejas_ : 03.04.2012 o godz. 19:18.
|
|
|
|
Bene Nati
Od: 10.2007
Offline |
|
![]() PRĄDNIK BIAŁY WIERNY WIŚLE !
|
|
|